Dodaj do ulubionych

Jestem wielce poważną ;) piędziesięciolatką!

24.10.12, 08:35
Myślę, że mogę być pełnoprawną uczestniczką tego forum, bo już od dwóch miesięcy jestem wielce poważną wink piędziesięciolatką!

Urodziny zostały wyprawione, zgodnie z obyczajem, z tortem i tańcami prawie do białego rana, w domu, ale w gronie miłych ludzi.
Obserwuj wątek
    • natla Re: Jestem wielce poważną ;) piędziesięciolatką! 24.10.12, 09:28
      Ha, ha, witamy Cię wreszcie u nas, SMARKATA big_grin I to jeszcze z hukiem "wszedłaś", bo śliczną cyferką 201120.
      • natla Re: Jestem wielce poważną ;) piędziesięciolatką! 24.10.12, 09:30
        No i teraz opowiadaj, skąd piszesz i co robiłaś przez ostatnie 50 lat, poza hucznymi obchodami rocznic wink
        • misia007 Re: Jestem wielce poważną ;) piędziesięciolatką! 24.10.12, 10:19
          Tez witam bardzo serdecznie!
        • dorka_1962 Re: Jestem wielce poważną ;) piędziesięciolatką! 24.10.12, 12:11
          Jestem .........żoną, mamą, teściową, przygotowuję się do roli babci (w kwietniu będę nią). Poza tym jestem panią suczki Zoji.
          Mieszkam w maciupkim miasteczu 8 km od Zielonej Góry, a 5 km od Odry
          • sagittarius954 Re: Jestem wielce poważną ;) piędziesięciolatką! 24.10.12, 12:32
            Ze swej strony życzę Ci, abyś mogła delektowac się tym dziesięcioleciem big_grin No i oczywiście miłych chwil w internecie, nie tylko na tym forum big_grin
            • filip505 Re: Jestem wielce poważną ;) piędziesięciolatką! 24.10.12, 16:03
              ....witamy dorka,witamy,juz myslalem ze w polsce ludzie 50
              nie obchodza bo jakos malo tu "swiezej krwi" przybywa,ale
              milo ze tak nie jest,ale w powazne towarzystwo to raczej nie
              wpadlas,my mlodzi jestesy,duchem,
              ---nie bardzo rozumiem co znaczy byc pania suczki,przewaznie jest
              tak ze to zwiezatka sa naszymi ponami,a my ich slugami,
              natla to nawet przy kazdym pipi panu psu asystuje,
              • natla Re: Jestem wielce poważną ;) piędziesięciolatką! 24.10.12, 18:13
                "natla to nawet przy kazdym pipi panu psu asystuje," - bo muszę, bo on mnie do smyczy przywiązuje sad
              • polnaro Re: Jestem wielce poważną ;) piędziesięciolatką! 24.10.12, 18:17
                Najlepsze życzenia i gratulacje; z nami poważną być trochę trudno więc trafiłaś w dziesiątkę smile.

• amityr Re: Jestem wielce poważną ;) piędziesięciolatką! 24.10.12, 18:41
                  Kłaniam się i serdecznie pozdrawiam.Jak ci czasem przywalę to z góry przepraszam. Taki typ . Czasem coś napiszę ,kliknę iii za późno pomyślałem co napisałem.
                  • filip505 Re: Jestem wielce poważną ;) piędziesięciolatką! 24.10.12, 19:12
                    ....amityr,nie strzsz dziewczyny djablem i bombami,
                    bo ucieknie,
                    • kla-ra Re: Jestem wielce poważną ;) piędziesięciolatką! 25.10.12, 08:40
                      Jesli Ty jestes wielce powazna to,ja wielce,wielce... tez powazna ))))
                      Pozdrawiam serdecznie ))
                  • dorka_1962 Amityr 25.10.12, 08:42
                    Pamiętaj, że jak przywalisz, ja mogę oddać w końcu lwicą jestem, a wiesz że lwa obudzić każdy może, ale nie każdy zdąży przeprosić wink smile

Miło mi, że zostałam przyjęta do grona fajnie, pozytywnie zakręconych "siątkowiczów". smile
                    • izis52 Re: Amityr 25.10.12, 09:17
                      I tak trzymaj Dorka, tzn. nie pozwól sobie na głowę. Po prawdzie to Amityr tylko wąsami straszy....
                      • polnaro Re: Amityr 25.10.12, 10:54
                        Suma, morsa, czy myszowate jakieś zobaczyłaś w amityrze?

• sagittarius954 Re: Amityr 25.10.12, 11:22
                          A jak ma piłsudskiego , hę ?big_grin
                    • amityr Re: Amityr 25.10.12, 11:28
                      dorka_1962 napisała:

> Pamiętaj, że jak przywalisz, ja mogę oddać w końcu lwicą jestem, a wiesz że lwa
                      > obudzić każdy może, ale nie każdy zdąży przeprosić wink smile
                      Miło mi, że zostałam przyjęta do grona fajnie, pozytywnie zakręconych "siątko
                      > wiczów". smile

Waga jestem ale niewytarowana. Dorka to od Doroty?
                      • dorka_1962 Re: Amityr 25.10.12, 11:54
                        Tak jest Dorka to od Doroty smile
                        • amityr Re: Amityr 25.10.12, 12:07
                          A czy Dorotka ma kotka, czy kociszkę?
                          • izis52 Re: Amityr 25.10.12, 12:32
                            Amityrze, teraz już wiem czemu ty tak się wahasz raz na lewo, raz na prawo, ale żeby żona nie dała rady wytarować ? big_grin big_grin

W czasach faraonów waga była ważnym instrumentem dla życia wiecznego. Bogaci mogli jednak ocalić się od pożarcia przez Ammut ( z paszczą krokodyla) poprzez odpowiednio długi, papirusowy zwój z zaklęciami... W naszej religii odpowiednikiem były odpusty, relikwie, którymi powszechnie handlowano.

www.wsp.krakow.pl/whk/imagi/dusze.jpg
                            • amityr Re: Amityr 25.10.12, 19:34
                              No kom!
                              • filip505 Re: Amityr 26.10.12, 16:45
                                ....izis,nie kazda kobieta jest specjalistka od
                                tarowania wag,niektore wykonuja inne zawody,
                                mi by sie taka przydala przed laty,teraz napewno
                                zapozno,
    • amityr Re: Jestem wielce poważną ;) piędziesięciolatką! 26.10.12, 17:45
      U mężczyzny jedna szalka koło wskazówki jest zawsze większa.
      • filip505 Re: Jestem wielce poważną ;) piędziesięciolatką! 26.10.12, 22:02
        ....powaznie,musze sprawdzic,ktora ???
        • amityr Re: Jestem wielce poważną ;) piędziesięciolatką! 27.10.12, 16:12
          PRAWA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka