banitka51 22.01.13, 15:17 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ekMuMBFNnG8 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
banitka51 Re: do podziwiania 22.01.13, 15:20 i jeszcze www.youtube.com/embed/7vs-H7xLnrs?rel=0 Odpowiedz Link
misia007 Re: do podziwiania 22.01.13, 19:50 Pierwsze fantastyczne, drugie też ale już mi znane. Odpowiedz Link
kla-ra Re: do podziwiania 22.01.13, 20:09 Nie lubie tanca wspolczesnego.Ten akceptuje z uwagi na niesamowite zgranie ruchu z piekna muzyka. Drugim jestem zachwycona . super choreografia diabelnie wyczerpujaca.No i ten zolty kolor - SLONCE!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
banitka51 klaro - a taki taniec? 22.01.13, 20:48 www.youtube.com/watch_popup?v=cWIhXzZT8dE&vq=largeS Odpowiedz Link
alina.g.t Re: klaro - a taki taniec? 23.01.13, 19:55 Tym filmikiem jestem oczarowana. Pełny profesjonalizm. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: do podziwiania 22.01.13, 21:24 cz łowiek był tez kiedys taki gibki . Nie odmawiam wyrażania siebie w tańcu i życia w ogóle , chociaz to mało zrozumiane przeze mnie , może dlatego żem stary i nie potrafię dostosować sie do nowych reguł jakichkolwiek , w tańcu też . Ten drugi filmik emanuje ichniejszą tradycja, wiarą i obyczjem , jest też niezrozumiałym ,ale inaczej , bym powiedział bardziej dostepnie , mozna przedrzeć się przez ten ichni świat tańca , inna sprawa czy moja mysl zostałaby dobrze odebrana w wypadku jakiejkolwiek recenzji . Ale mało mnie to kłopocze , tytuł postu jak najbardziej trafny , można podziwiać i napawać się czym sie chce , rytmem , muzyka , kolorem, scenografią czy układem . Z drugiej strony świat wirtualny za jednym kliknięciem przenosi nas w różne sfery kultury . O ile wie się gdzie kliknąc . Zawsze dziwiło mnie w bibliotece wielość książek i niemożliwość ich przeczytania , tak jest i z tymi filmikami , sa gdzieś tylko gdzie ... Odpowiedz Link
filip505 Re: do podziwiania 23.01.13, 01:04 ....napewno jest to piekne i wymagajace wielkiego treningu,podziwiam ale to nie moje klimaty,wole tance dynamiczne,od ulicznych po tango,ale bardzo dynamiczne, Odpowiedz Link
banitka51 Re: do podziwiania 23.01.13, 02:30 proszę filipie - 1. klasa mistrzowska www.youtube.com/watch?v=Jw7Yjk_89DM 2. moje ulubione www.youtube.com/watch?v=5E4mBoGX6Dw 3. możliwe do wykonania dla wszystkich w średnim wieku www.youtube.com/watch?v=D2y3UOZ5MM4 Odpowiedz Link
banitka51 dla nas wszystkich - do naśladowania 23.01.13, 02:48 www.huffingtonpost.com/2012/04/20/matilda-klein-94-year-old_n_1438273.html Odpowiedz Link
banitka51 Re: dla nas wszystkich - do naśladowania 23.01.13, 02:59 a jeśli macie wnuka - www.youtube.com/watch?v=sR4sJhblBAI Odpowiedz Link
filip505 Re: dla nas wszystkich - do naśladowania 23.01.13, 22:27 ....jak dla mnie to te tanga za duzo figur a za malo tanca mialy, ale salsa ok,ale od zawsze nic nie bije u mnie rock 'n' roll-a, Odpowiedz Link
natla Re: dla nas wszystkich - do naśladowania 23.01.13, 23:25 Dzięki Banitko za "lekturę" do łóżka Odpowiedz Link
banitka51 A to jeszcze lepsze 28.01.13, 04:37 www.youtube.com/watch?v=wghf4fiuPWE&feature=youtu.be ... byle do wiosny! Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: A to jeszcze lepsze 28.01.13, 10:46 Звуки природы прекрасные, a breakdance boski, mój jeden młody (ten przyszyty) robi to z niesłychanym wdziękiem, a ponieważ ma posturę nieco kulturystyczną, po prostu widok nieziemski. Ja w ogóle sama lubię tańczyć i doceniam czyjeś talenty. Kocham patrzeć jak tańczą ludzie, zwłaszcza piękni. Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: do podziwiania 28.01.13, 11:03 dzięki ci banitko, uśmiech ci posyłam pierogi kiedyś trenowały taniec towarzyski, nie dla medali, a z miłości do tańca, i uwielbiają w dalszym ciągu a tu filmik z tańcem, który może wykonać każdy z nas, nastawiwszy sobie cokolwiek w radyjku The Wave Dance by Gabrielle Roth najlepiej tak dla siebie samego, bez widowni i w skupieniu, niesłychanie odpręża Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami to kiedyś lubiłam, popatrzcie jakie gorące 28.01.13, 17:43 Kaoma - Lambada (HQ) Odpowiedz Link
banitka51 słodkie:) 06.02.13, 01:27 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JZR9yWw-4Nw też chodziłam do tej szkoły, ale tak grać do dzisiaj nie potrafię Odpowiedz Link