Dodaj do ulubionych

do podziwiania

22.01.13, 15:17
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ekMuMBFNnG8
Obserwuj wątek
    • banitka51 Re: do podziwiania 22.01.13, 15:20
      i jeszcze
      www.youtube.com/embed/7vs-H7xLnrs?rel=0
      • misia007 Re: do podziwiania 22.01.13, 19:50
        Pierwsze fantastyczne, drugie też ale już mi znane.
        • kla-ra Re: do podziwiania 22.01.13, 20:09
          Nie lubie tanca wspolczesnego.Ten akceptuje z uwagi na niesamowite zgranie ruchu z piekna muzyka.
          Drugim jestem zachwycona . super choreografia diabelnie wyczerpujaca.No i ten zolty kolor - SLONCE!!!!!!!!!!!!!!!
          • banitka51 klaro - a taki taniec? 22.01.13, 20:48
            www.youtube.com/watch_popup?v=cWIhXzZT8dE&vq=largeS
            • alina.g.t Re: klaro - a taki taniec? 23.01.13, 19:55
              Tym filmikiem jestem oczarowana. Pełny profesjonalizm.
    • sagittarius954 Re: do podziwiania 22.01.13, 21:24
      cz łowiek był tez kiedys taki gibki .
      Nie odmawiam wyrażania siebie w tańcu i życia w ogóle , chociaz to mało zrozumiane przeze mnie , może dlatego żem stary i nie potrafię dostosować sie do nowych reguł jakichkolwiek , w tańcu też . Ten drugi filmik emanuje ichniejszą tradycja, wiarą i obyczjem , jest też niezrozumiałym ,ale inaczej , bym powiedział bardziej dostepnie , mozna przedrzeć się przez ten ichni świat tańca , inna sprawa czy moja mysl zostałaby dobrze odebrana w wypadku jakiejkolwiek recenzji . Ale mało mnie to kłopocze , tytuł postu jak najbardziej trafny , można podziwiać i napawać się czym sie chce , rytmem , muzyka , kolorem, scenografią czy układem .
      Z drugiej strony świat wirtualny za jednym kliknięciem przenosi nas w różne sfery kultury . O ile wie się gdzie kliknąc . Zawsze dziwiło mnie w bibliotece wielość książek i niemożliwość ich przeczytania , tak jest i z tymi filmikami , sa gdzieś tylko gdzie ...
      • filip505 Re: do podziwiania 23.01.13, 01:04
        ....napewno jest to piekne i wymagajace wielkiego
        treningu,podziwiam ale to nie moje klimaty,wole
        tance dynamiczne,od ulicznych po tango,ale bardzo
        dynamiczne,
        • banitka51 Re: do podziwiania 23.01.13, 02:30
          proszę filipie -
          1. klasa mistrzowska www.youtube.com/watch?v=Jw7Yjk_89DM
          2. moje ulubione www.youtube.com/watch?v=5E4mBoGX6Dw
          3. możliwe do wykonania dla wszystkich w średnim wieku
          www.youtube.com/watch?v=D2y3UOZ5MM4
          • banitka51 dla nas wszystkich - do naśladowania 23.01.13, 02:48
            www.huffingtonpost.com/2012/04/20/matilda-klein-94-year-old_n_1438273.html
            • banitka51 Re: dla nas wszystkich - do naśladowania 23.01.13, 02:59
              a jeśli macie wnuka - www.youtube.com/watch?v=sR4sJhblBAI
              • filip505 Re: dla nas wszystkich - do naśladowania 23.01.13, 22:27
                ....jak dla mnie to te tanga za duzo figur a za malo tanca mialy,
                ale salsa ok,ale od zawsze nic nie bije u mnie rock 'n' roll-a,
                • natla Re: dla nas wszystkich - do naśladowania 23.01.13, 23:25
                  Dzięki Banitko za "lekturę" do łóżka big_grin
                  • banitka51 A to jeszcze lepsze 28.01.13, 04:37
                    www.youtube.com/watch?v=wghf4fiuPWE&feature=youtu.be
                    ... byle do wiosny!
                    • pierogi_z_jagodami Re: A to jeszcze lepsze 28.01.13, 10:46
                      Звуки природы прекрасные, a breakdance boski, mój jeden młody (ten przyszyty) robi to z niesłychanym wdziękiem, a ponieważ ma posturę nieco kulturystyczną, po prostu widok nieziemski. Ja w ogóle sama lubię tańczyć i doceniam czyjeś talenty. Kocham patrzeć jak tańczą ludzie, zwłaszcza piękni.
    • pierogi_z_jagodami Re: do podziwiania 28.01.13, 11:03
      dzięki ci banitko, uśmiech ci posyłam

pierogi kiedyś trenowały taniec towarzyski, nie dla medali, a z miłości do tańca, i uwielbiają w dalszym ciągu
      a tu filmik z tańcem, który może wykonać każdy z nas, nastawiwszy sobie cokolwiek w radyjku

najlepiej tak dla siebie samego, bez widowni i w skupieniu, niesłychanie odpręża
    • pierogi_z_jagodami to kiedyś lubiłam, popatrzcie jakie gorące 28.01.13, 17:43
      • banitka51 słodkie:) 06.02.13, 01:27
        www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JZR9yWw-4Nw
        też chodziłam do tej szkoły, ale tak grać do dzisiaj nie potrafięsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka