Dodaj do ulubionych

Lista uczestników forum litera a rok 2004 -2013.

01.10.13, 21:20
A000000
.Aaj3
Aatomm
Adoptowany
Alapacz
Alca47
Amapola
Amcapol
Amicula
Amityr
Andrzej_mili
Ania091951
Anka125
Annal74
Anoagata
An.ta
Antomas1
Aqua56
August2
Axa
Avka51
21.
Lista nie jest ostatecznie zakończona , w wypadku zauważenia nie wpisanych nicków bardzo proszę o dołączenie go do listy .
Obserwuj wątek
    • sagittarius954 Re: Lista uczestników forum litera a rok 2004 -20 02.10.13, 09:52
      Axsa nie axa .
    • pierogi_z_jagodami o rany... jakies kolejne epitafium czy pogrzeb? 02.10.13, 10:34
      jeeej... big_grin msza za dusze tych którzy odeszli.. egzorcysta potrzebny!! wink
      może poczekać na listopad??? wink
      • sagittarius954 Re: o rany... jakies kolejne epitafium czy pogrze 02.10.13, 11:20
        wiesz , może i masz rację ...
        • filip505 Re: o rany... jakies kolejne epitafium czy pogrze 02.10.13, 16:14
          .....sagi co cie tak na wspomnienia wzielo,
          rachunek sumienia robisz?????,lepiej
          nie grzeszyc za mocno,ale troche trzeba,
          prawda pierogi????,
          • natla Re: o rany... jakies kolejne epitafium czy pogrze 02.10.13, 18:54
            Twoja pracowitość Sagi mnie zatyka. Dajesz nawet nicki jednorazowe. Ty weź to może w jeden wątek i tylko alfabet wypisuj. Nie wiem, jak długo zdzierżysz big_grin
            • amityr Re: o rany... jakies kolejne epitafium czy pogrze 02.10.13, 21:15
              Jestem za a nawet troszkę przeciw.
            • sagittarius954 Post testowy nie brać pod uwagę . 03.10.13, 08:50
              …….A………………….B……………………………C…………………..D……………………..
              A000000……………Banitka51……………………Ca_melia…………….Dabba.5…………………….
              Aaj3………………Baremi…………………..Czarna12.3…….Dankarol……………….
              Aatomm………..Barba50…………………Czarny.Humor…Danina………………….
              Adoptowany…..Bar_nata……………….Charcerzyk………Danske…………………
              Alapacz………….Basiader………………..Charyzmatek…..Danrun…………………
              Alca47…………..Basialaw………………..Chcepodac………Daisy2005…………….
              Amapola………..Beika…………………….Cherona48……….Del.wa57……………..
              Amcapol………..Bogatka1……………….Cher1………………Dobra-Kobieta………
              Amicula…………Bona0601………………Chminka…………..Dural1…………………
              Amityr…………..Bog_na………………….Chudababa……….Dwa Filary…………..
              Andrzej_mili…..B_ska56………………..Cieplanata………..Dziesiatkakaro……..
              Ania091951……Blompa………………….Cortyzol…………..^………………………..
              Anka125………..Bradz……………………Czesiagwp.pl…….^………………………..
              Annal74…………Bronia45……………....Cyrcyr……………..^……………………….
              Anoagata……….Bryza102……………….^…………………….^……………………….
              An.ta……………..Brzoza1951……………^…………………….^……………………….
              Antomas1………Bubliczka……………….^…………………….^……………………….
              Aqua56………….Buszmen471………….^…………………….^………………………..
              August2…………Bydgoszczanin1951…^…………………….^……………………….
              Axsa………………Basiuniuniu…..………..^……………………^……………………….
              Avka51………….Bochenek..……………..^…………………….^……………………….
              A50……………….^…………………………..^…………………….^……………………….
              24…………………23………………………….14……………………11………-------72
              ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
              VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV72
              …..E……………………..F……………………………..G……………………..H…………….
              EasyMamajka
              E-baba…………………Fanka8……………………………..Ga10………………….Hancza47………….
              Edytka…………………Faustyna…………………………..Gabira………………..Hania452………….
              Efedra15……………..Felineciline………………………..Gabi 9935…………..Hania48……………
              Elaela-2……………….Fifty_Fifty12………………………Gabrysia……………..Hanula1950……..
              Ela058………………..Filip505…………………………….Gada11……………….1Halinka111……..
              Ellam…………………..Filomena1………………………..Gala4x4……………….Henia……………….
              Elwira11……………..Fleur1………………………………Gazela………………………..^……………….
              Elwira2007…………….^………………………………….Gena 1957………………….^……………….
              Emi152………………….^………………………………….Gggrezik…………………….^……………….
              Emma50………………..^………………………………….Gienia………………………..^……………….
              Esz47…………………….^………………………………….Globerr………………………^……………….
              Euro-Walonki………….^………………………………….Gooska.I……………………^………………..
              Eurytka…………………..^…………………………………Gosciowa…………………..^…&#
              • pierogi_z_jagodami przepraszam, ale... 04.10.13, 10:39
                .. wzięłam to pod uwagę i wyciągnęłam wnioski, jako człowiek niezmiernie cierpliwy, uważny i staranny mógłbyś robić na drutach i osiągać znakomite efekty, robienie na drutach to wielka sztuka, a udany zrobiony przez siebie sweter, skarpety, szalik, czapka... to powód do dumy, mówię serio
                • sagittarius954 Re: alez proszę ... 04.10.13, 15:55
                  A co Ty ciocia dobra rada ? zrobiłem już sobie sweter, pulower i bezrękawnik , mógłbym stringi... e tam te kilka godzin i są razem z namotaniem nici z kłębka , poza tym robię tylko dla żony . Alez nie martw się , mam co robić i dalej mam plany na inne roboty domowe i nie tylko .smile Wiesz o ile nie podoba ci się wątek to poproś natlę i go wykasuje . Zresztą ja to zrobię pierwszy . Bardzo proszę natlo wykasuj założone przeze mnie watki dotyczące list . Ale już tak osobiście dla mnie ,zobacz czyli zapytaj góry, dlaczego nie otwiera się strona 11, 12, 13, 14 pięćdziesięciolatków( to znaczy nic tam nie ma oprócz trzech wiodących wątków , może cos przeoczyłem ?) , i przepraszam Cię bardzo za mieszanie się w nie swoje sprawy . Sagi. big_grin
                  • natla Re: alez proszę ... 04.10.13, 17:48
                    O nie, co zacząłeś, to teraz skończ! Nie mogą zostać wyróżnione tylko nicki od A do D. No!.
                    A piwnice puste, bo opróżnione czyli zarchiwizowane.
                    • sagittarius954 Re: alez proszę ... 04.10.13, 18:13
                      No dobrze , ...ale ... autorów jednego posta reklamujących się chyba ( a na pewno)wyślizgałbym . Niektórzy i tak wdarli się do mojego kotła i już tam zostaną za dużo luda do wnoszenia i wynoszenia . zrobimy to tak . Kiedy skończę a nie będę się spieszył (pi razy drzwi ) do miesiąca, mógłbym już za trzy dni ale były by poprawki , prześle ci na skrzynkę gazetową dwie wersje , jedna to taka którą już widziałaś " nie brać pod uwagę" i druga ciurkiem nick obok nicka ,aby zając jak najmniej miejsca . Wybierzesz co będziesz chciała i puścisz na forum . wybierzesz co bardziej będzie ci się podobało . Te ważne nicki można wytłuścić dodając obok rok ich największej działalności . Ale to już ty musisz poświęcić czas po moim wydłubaniu nicków . Ty masz worda ja mam ,problemu nie powinno być , postawisz gwiazdki żeby było szybciej ja dodam wtedy rok i znów ci prześlę a ty otworzysz watek . Przydałaby się równiutka do tego data - dziesiątka, rocznica , zaproszenie na jeden wieczór rozreklamowanie przez prezesa tego picu , ostatecznie od czegos jest . Tak to widze . mówię o tym głośno bo nic nie mam do ukrycia . A teraz idę w wiadomej sprawie po prośbie ( i tak nie zakumasz w jakiej big_grin) , życz mi powodzenia . Pozdrówka foremnym big_grin
                    • sagittarius954 Re: alez proszę ... 04.10.13, 18:19
                      Ale jakbys wątek skasowała nikogo by nie drażnił , ukryj go do pewnego momentu i już .big_grin nikt wtedy nie będzie wyróżniony , zresztą te nicki i tak się zmieniły troszkę tam doszlusowało big_grin
                      • natla Re: alez proszę ... 04.10.13, 23:12
                        Aleś się nagadał! To teraz do roboty. Nie widzę powodu do mojej cenzury. Kto pracował ten będzie, nawet jak troll wink W wyróżnianie też bym sie nie bawiła, bo to niebezpieczne, a i przykrość można zrobić. Tak więc "blokuj" nicki alfabetycznie i wbijaj na forum. Ja trzeba będzie, to zrobimy erratę. big_grin
                  • pierogi_z_jagodami sagitarius 05.10.13, 08:49
                    to nie było złośliwe, to były moje najzupełniej poważne spostrzeżenia w absolutnie pozytywnym duchu

jak widzę trafiłam w samo sedno i bardzo się cieszę ze swojej intuicji, też robię na drutach, też tylko dla siebie i rodziny, lubię robić hipsterskie swetry smile
                    • sagittarius954 Re: sagitarius 06.10.13, 11:29
                      Wierzę ci big_grin
                      To co kobiety uważają za prace pożyteczne, nie zawsze jest tak samo odbierane przez facetów , fajnie że robisz i nie poddajesz się całkowicie modzie sklepowej . Mieć forsę i ją dobrze spożytkować to też sztuka , nie tylko chwalić się nią przez kupowanie i zaspakajanie potrzeb wobec lenistwa domowego . To co umiem mam po dwóch osobach ,mamie i żonie , Cześć im i Chwała big_grin
                      • pierogi_z_jagodami Re: sagitarius 06.10.13, 14:53
                        moda sklepowa jest dla ludzi bardzo wygodnych, ew. pozbawionych wyobraźni, twórczej weny, niewymagających... ja lubię zakładać na siebie wszystko w sposób wyjątkowy i najlepiej, żeby było wyjątkowe big_grin
                        • sagittarius954 Re: sagitarius 06.10.13, 15:30
                          w tej dziedzinie jestem noga twórcza , uważam że ludzie powinni chodzić w czymś az im się zniszczy całkowicie , czyli za specjalnie na ulicy nie wyglądam , mało mnie to obchodzi , choć w moim wieku coraz więcej ubranych i to bardzo dobrze ubranych , czyli biedy nie ma . Walonki , oczywiście nie euro , szal , kubraczek , spodnie szmatki z wieloma kieszeniami to mój krzyk mody big_grin i koszulina i najlepiej żeby kolorystycznie nie odstawało , białe szare , czarne niebieskie, żółte zielone , brązowe czerwone . No ale kto ma tyle ubiorów żeby codziennie coś innego na grzbiet zakładac ? Ja nie moją zmora sa buty , dlatego jeszcze w sandałkach zachadzam choć coraz chłodniej i po korzonkach goni big_grin
              • sagittarius954 Re: Post testowy nie brać pod uwagę . 06.10.13, 11:30
                …….A…………………………….B……………………………………C…………………………..D…………
                A000000………………..B_a_l_b_i_n_k_a…………Ca_mila………………….Dabba.5…………..
                A50……………………….B_ska56………………………Camicus…………………Daisy_2005………
                Aaj3……………………...Babuszka48…………………Carlap……………………Dama_Kameliowa
                Aatamm…………………Bambu77…………………….Carmila100…………….Danina………………
                Adasha5………………..Banitka51……………………Casu.elle………………..Dankarol…………..
                Adrien51……………...Bar_nata………………………Ccleo…………………….Danrun……………..
                Aelle…………………… .Barba50………………………Charcerzyk…………….Danske………………
                Agamroz…………….. .Baremi…………………………Charyzmatek………….Dcms………………..
                Agra7…………………. .Basi.Basi……………………..Chcepogadac………….Del.wa57…………..
                Aki-ta…………………. .Basiader………………………Cheona48………………Dellin………………..
                Aktywna-kobieta….. Basialaw………………………Cher1……………………Destruktos………….
                Alapacz………………. .Basiuniuniu………………….Chminka………………..Diamondy………….
                Alca47………………... Beata123…………………….Chudababa……………..Dkossa………………
                Ama.pola…………….. Beatak11…………….........Cieplanata………………Dobra-Kobieta…….
                Amiga…………………..Beika………………………….Cortyzol………………….Donmarek………….
                Amityr…………………..Belissima……………………Cymanon…………………Dural1……………….
                An.ta…………………….Bercikhg…………………….Cyranka…………………..DwaFilary………….
                Andrzej_mili………….Bez_przekazu………………Cyrcyr…………………….Dziesiatkakaro……
                Aneta34………………..Biedroneczka………………Czarna12.3……………..Dziewka79…………
                Ania091951…………..Bochenek…..………………Czarny.Humor………………^………………….
                Ania53………………….Bog_na..…………………….Czerwona.Kokarda……….^………………….
                Aniamalenka………….Bogatka1……………………………….^…………………….^…………………
                Anka125……………….Bolbasz………………………………….^…………………….^…………………
                Annal74………………..Bona0601………………………………^…………………….^…………………
                Anoagata………………Bonafides1……………………………..^…………………….^…………………
                Antomas……………….Bozena1111Ltd……………………….^…………………….^………………… Aqua56…………………Bradz……………….......................^…………………….^………………..
                Archiwum_x………….Bret.2…………………………………….^…………………....^…………………
                Artek_kow…………….Bronia45………………………………..^…………………….^…………………
                August2………………..Brunetwwa……………………………..^…………………….^…………………
                Aura8……………………Brunetma………………………………..^…………………….^………………..
                Avka51…………………Bryza102…………………………………^…………………….^…………………
                Axsa……………………Brzanka.Peloponeska…………………^…………………….^…………………
                ….^…………………….Brzoza1958……………………………..^……………………..^………………..
                ….^……………
                • sagittarius954 Re: Post testowy nie brać pod uwagę .abcd. 06.10.13, 11:45
                  Dalszy ciąg z poprzedniej strony.

….^…………………….Bszalacha…………………………………^……………………..^………………..
                  ….^…………………….Bubliczka………………………………….^……………………..^……………….
                  ….^…………………….Burkaj………………………………………^……………………..^……………….
                  ….^…………………….Buszmen471……………………………..^……………………..^……………….
                  ….^…………………….Byk…………………………………………..^…………………….^………………..
                  ….^…………………….Bydgoszczanin1951……………………^……………………..^……………….
                  …33…………………………40……………….……………...........21………………......19------->113
                  • sagittarius954 Re: Post testowy nie brać pod uwagę .abcd. 06.10.13, 16:07
                    ciąg dalszy z poprzedniej ….^…………………….Brzoza1958……………………………..^……………………..^………………..
                    …33…………………………40……………….……………21………………...19….113
                    VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV113
                    Easy Mamajka…………Fabienn…………………………G.klej…………………1Halinka111……….
                    E-baba…………………..Fanka8………………………….Ga10………………….Halina.Inga…………
                    Edyta.Silska……………Faustyna……………………….Gabi…………………..Hancza47……………
                    Edytka…………………..Felineciline…………………….Gabi9935……………Hania452……………
                    Efedra15……………….Fifty.usa.pl……………………..Gabira……………….Hania48………………
                    Ela058………………….Fifty_fifty12…………………….Gabrysia……………Hanka8……………….
                    Ela-ba…………………..Filip505………………………….Gada11………………Hanka93…………….
                    Elaela-2………………..Filomena1………………………Gala4x4………………Hanula1950………..
                    Elago2………………….Fleur1…………………………….Gazela………………..Hanusia_7………….
                    Ellam…………………….Frigoris………………………….Gemina55…………..Henia…………………
                    Elwira11…………………..^……………………………….Gena1957…………..Henia_Bochenek….
                    Elwira2007……………….^……………………………….Gerda11……………..Homorowyberet….
                    Emi152…………………….^……………………………….Gggrezik……………………^…………………
                    Emma50…………………..^……………………………….Gieniaa……………………..^…………….....
                    Empilion…………………..^……………………………….Gienka1…………………….^………………..
                    Esz47……………………….^………………………………Glenaa4……………………..^………………..
                    Euro-Walonki…………….^………………………………Globerr………………………^………………..
                    Eurytka…………………….^…….Godzinaosmaminut100poczasie………………^………………..
                    Evelyn1…………………….^……………………………..Gooska.I……………………..^………………. Ewa556…………………….^……………………………..Gosciowa…………………….^………………. Ewales9…………………….^……………………………..Goskapoz…………………….^……………….
                    Ewall………………………..^………………………………Gracja71……………………..^……………….
                    Ewax100…………………..^……………………………..Graga211…………………….^……………….
                    Ewka1021…………………^…………………………&#
                    • sagittarius954 Re: Post testowy nie brać pod uwagę .efgh 06.10.13, 16:08
                      cd, z poprzedniej strony
                      Ewka1021…………………^………………………………Garazyna10…………………^……………….
                      ….^………………………….^………………………………Groszek5…………………….^……………….
                      ….^………………………….^………………………………Gwiazda37………………….^……………….
                      24……………………………10……………………………………26………………………..12……---72
                      ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
                      VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV185
                      • filip505 Re: Post testowy nie brać pod uwagę .efgh 06.10.13, 16:34
                        .....to ty sagi pleyboy jestes,kolory,dopasowanie,mi nawazniejsza jest
                        wygoda,uniwersalnosc ubrania,co prawda czesto zbieram krytyke
                        od zony ale mnie to nie rusza choc czasami dla swietego spokoju
                        ja slucham,dobre ubranie to dlamnie,wygodne,lekkie,przewiewne,
                        nadajace sie do urzytku po wyciagnieciu z suszarki,niestety te kryterja
                        spelniaja tylko te dobrej jakosci wiec nie tanie,zelazko w lapkach
                        mialem niewiele razy a osratni raz chyba w kawalerskim stanie,
                        ...niech zyje wolnosc,wolnosc i swoboda.......
                        • sagittarius954 Re: Post testowy nie brać pod uwagę .efgh 06.10.13, 16:53
                          Filipku ty mi się tu nie wpisuj bo mi się popierniczy wszystko big_grin Wyżej możesz albo od linijki do pierwszego postu , teraz wycieraj to gumką , big_grinbig_grin
                          Filip ja tu pierogi czaruję a ty mnie dyskryminujesz człowieku amerykansky big_grin Taaa plejboj jestem suspicioussuspicioussuspicious ty mi tu takich nie wpisuj , ja wiem co ja jestem żeby być plejbojem to chociaż raz na krakowskim trzeba być dziennie i posiedzieć w jakiejś kawiarence od południa do północy big_grinbig_grinbig_grin
                          • filip505 Re: Post testowy nie brać pod uwagę .efgh 06.10.13, 17:39
                            ......powinienes podziekowac,chyba podbudowalem cie w jej
                            oczach,kobiety lubia "dopasowanych" chlopow,
                            • filip505 Re: Post testowy nie brać pod uwagę .efgh 06.10.13, 17:43
                              ....sagi,suche statystyki sa zazwyczaj nudne,jakies przerywniki
                              sie praydadza,pomysl o tym,moze jakis filmik amityr wstawi
                              jak go poprosisz,
                              • amityr Re: Post testowy nie brać pod uwagę .efgh 06.10.13, 17:48
                                @filip znowu mi pomyliłeś. Już umiałem prawie na pamięć. Kiedy ja się tego nauczę?
                              • sagittarius954 Re: Post testowy nie brać pod uwagę .efgh 06.10.13, 18:46

a jaki masz problem kopiuj , wstawiaj do worda wstawiaj filmiki zamieszczaj na forumbig_grin
                      • sagittarius954 Re: Post testowy nie brać pod uwagę .efgh i ijkl 06.10.13, 18:47
                        cd, z poprzedniej strony
                        Ewka1021…………………^………………………………Garazyna10…………………^……………….
                        ….^………………………….^………………………………Groszek5…………………….^……………….
                        24……………………………10……………………………………26………………………..12……---72
                        VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV185
                        ……..I……………………..J………………………………..K………………………………L………………….
                        184I…………………Ja_nie_lica…………………100Krotka01………………Landryna45………….
                        88I88……………….Jaga22………………………3Kupidyn……………………Lanpol25……………..
                        In_flagranti………Jakanu……………………….Kad123………………………Larysa21……………..
                        Inka-1……………..Jana2706…………………..Ka-mila……………………….Leontynia…………….
                        Inr3st………………Jancolka…………………….Kasia573…………………….Lezsek………………… Ira.mak……………Janiszewski6……………….Kasia9950…………………..Ligia21……………….. Irenakap………….Jansen25……………………Katarzyna.Kleksa………….Ligocjanin…………… Irsila……………….Jaro100……………………..Katek292…………………….Lilawrzos……………..
                        Is48………………..Jesienna.Sonata………….Kazik123……………………..Lili50…………………..
                        Iskierka20……….Jolanta1500……………….Kazpyt………………………….Lilimarlene…………
                        Ita17………………Jolantas1955………………Kendo………………………….Liszditafel……………
                        Izabela……………Jozefina33………………….Kesaira……………………………..^…………………..
                        Izis…………………Julinka……………………….Kholubowicz………………………^………………….
                        ….^……………………^…………………………..Kikoo1………………………………^………………….
                        ….^……………………^…………………………..Kla-ra……………………………….^…………………..
                        ….^……………….^………Kokardka.z.Serduszka…………………………^……………………..
                        ….^……………………^………………….Kolorowe_sny………………………….^……………………..
                        ….^……………………^………………….Kompanka48……………………………^……………………..
                        ….^……………………^………………….Konotopka………………………………^………………………
                        ….^……………………^………………….Konwaliabez…………………………….^……………………..
                        ….^……………………^………………….Korrka…………………………………….^……………………..
                        ….^……………………^………………….Korynosa…………………………………^……………………..
                        ….^……………………^………………….Kot_Klakier…………………………….^…………………….
                        ….^……………………^………………….Krise1……………………………………..^…………………….
                        ….^……………………^………………….Krista57…………………………………..^…………………….
                        ….^……………………^………………….Kryzar……………………………………..^…………………….
                        ….^……………………^……
                        • sagittarius954 Re: Post testowy nie brać pod uwagę ijkl 06.10.13, 18:50
                          cd z poprzedniej strony
                          ….^……………………^………………….Ksk40……………………………………..^…………………….
                          ….^……………………^………………….Ktesciowa………………………………..^…………………….
                          ….^……………………^………………….Ktosia57………………………………….^…………………….
                          ….^……………………^………………….Kurczak……………………………………^…………………….
                          ….13…………………13………………………30………………………………………11…----------67
                          VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV252
                • sagittarius954 Re: Post testowy nie brać pod uwagę .dddddddddddd 06.10.13, 19:42
                  Uch , dorka mi uciekła z pionu , jacie tera widze ...
                  • filip505 Re: Post testowy nie brać pod uwagę .dddddddddddd 07.10.13, 14:14
                    .....no wiesz sagi,kobiety do pionu ustawiac,......syzyfowa
                    praca,sie nieda,
                    .....amityr co zapomniales,zdrowaske???????,
                    • anka125 Re: Post testowy nie brać pod uwagę .dddddddddddd 08.10.13, 11:36
                      Tylko że...wielu z nas to już nie pięćdziesięciolatki smile
    • sagittarius954 Od początku... 14.10.13, 22:35
      …….A…………………………….B……………………………………C…………………………..D…………
      A000000………………..B_a_l_b_i_n_k_a…………Ca_mila………………….Dabba.5…………..
      A50……………………….B_ska56………………………Camicus…………………Daisy_2005………
      Aaj3……………………...Babuszka48…………………Carlap……………………Dama_Kameliowa
      Aatamm…………………Bambu77…………………….Carmila100…………….Danina………………
      Adasha5………………..Banitka51……………………Casu.elle………………..Dankarol…………..
      Adrien51……………...Bar_nata………………………Ccleo…………………….Danrun……………..
      Aelle…………………… .Barba50………………………Charcerzyk…………….Danske………………
      Agamroz…………….. .Baremi…………………………Charyzmatek………….Dcms………………..
      Agra7…………………. .Basi.Basi……………………..Chcepogadac………….Del.wa57…………..
      Aki-ta…………………. .Basiader………………………Cheona48………………Dellin………………..
      Aktywna-kobieta….. Basialaw………………………Cher1……………………Destruktos………….
      Alapacz………………. .Basiuniuniu………………….Chminka………………..Diamondy………….
      Alca47………………... Beata123…………………….Chudababa……………..Dkossa………………
      Ama.pola…………….. Beatak11…………….........Cieplanata………………Dobra-Kobieta…….
      Amiga…………………..Beika………………………….Cortyzol………………….Donmarek………….
      Amityr…………………..Belissima……………………Cymanon…………………Dural1……………….
      An.ta…………………….Bercikhg…………………….Cyranka…………………..DwaFilary………….
      Andrzej_mili………….Bez_przekazu………………Cyrcyr…………………….Dziesiatkakaro……
      Aneta34………………..Biedroneczka………………Czarna12.3……………..Dziewka79…………
      Ania091951…………..Bochenek…..………………Czarny.Humor………….Dorka_1962
      Ania53………………….Bog_na..…………………….Czerwona.Kokarda……….^………………….
      Aniamalenka………….Bogatka1……………………………….^…………………….^…………………
      Anka125……………….Bolbasz………………………………….^…………………….^…………………
      Annal74………………..Bona0601………………………………^…………………….^…………………
      Anoagata………………Bonafides1……………………………..^…………………….^…………………
      Antomas……………….Bozena1111Ltd……………………….^…………………….^…………… Aqua56…………………Bradz……………….......................^…………………….^………………..
      Archiwum_x………….Bret.2…………………………………….^…………………....^…………………
      Artek_kow…………….Bronia45………………………………..^…………………….^…………………
      August2………………..Brunetwwa……………………………..^…………………….^…………………
      Aura8……………………Brunetma………………………………..^…………………….^………………..
      Avka51…………………Bryza102…………………………………^…………………….^…………………
      Axsa……………………Brzanka.Peloponeska…………………^…………………….^…………………
      ….^…………………….Bszalacha………………
      • sagittarius954 Re: Od początku... koncówka abcd plus efgh 14.10.13, 22:37
        ….^…………………….Basiak.Asia………………………………..^……………………..^………………
        …33…………………………41……………….……………21………………...20….115
        VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV115
        Easy Mamajka…………Fabienn…………………………G.klej…………………1Halinka111……….
        E-baba…………………..Fanka8………………………….Ga10………………….Halina.Inga…………
        Edyta.Silska……………Faustyna……………………….Gabi…………………..Hancza47……………
        Edytka…………………..Felineciline…………………….Gabi9935……………Hania452……………
        Efedra15……………….Fifty.usa.pl……………………..Gabira……………….Hania48………………
        Ela058………………….Fifty_fifty12…………………….Gabrysia……………Hanka8……………….
        Ela-ba…………………..Filip505………………………….Gada11………………Hanka93…………….
        Elaela-2………………..Filomena1………………………Gala4x4………………Hanula1950………..
        Elago2………………….Fleur1…………………………….Gazela………………..Hanusia_7………….
        Ellam…………………….Frigoris………………………….Gemina55…………..Henia…………………
        Elwira11…………………..^……………………………….Gena1957…………..Henia_Bochenek….
        Elwira2007……………….^……………………………….Gerda11……………..Homorowyberet….
        Emi152…………………….^……………………………….Gggrezik……………………^…………………
        Emma50…………………..^……………………………….Gieniaa……………………..^…………….....
        Empilion…………………..^……………………………….Gienka1…………………….^………………..
        Esz47……………………….^………………………………Glenaa4……………………..^………………..
        Euro-Walonki…………….^………………………………Globerr………………………^………………..
        Eurytka…………………….^…….Godzinaosmaminut100poczasie………………^………………..
        Evelyn1…………………….^……………………………..Gooska.I……………………..^………………. Ewa556…………………….^……………………………..Gosciowa…………………….^………………. Ewales9…………………….^……………………………..Goskapoz…………………….^……………….
        Ewall………………………..^………………………………Gracja71……………………..^……………….
        Ewax100…………………..^……………………………..Graga211…………………….^……………….
        Ewka1021…………………^………………………………Garazyna
        • sagittarius954 Re: Od początku... koncówka efgh plus ijkl 14.10.13, 22:39
          Ewka1021…………………^………………………………Garazyna10…………………^……………….Ewkaewa.………………….^………………………………Groszek5…………………….^……………….
          25……………………………10……………………………………26………………………..12……---73
          VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV188
          ……..I……………………..J………………………………..K………………………………L………………….
          184I…………………Ja_nie_lica…………………100Krotka01………………Landryna45………….
          88I88……………….Jaga22………………………3Kupidyn……………………Lanpol25……………..
          In_flagranti………Jakanu……………………….Kad123………………………Larysa21……………..
          Inka-1……………..Jana2706…………………..Ka-mila……………………….Leontynia…………….
          Inr3st………………Jancolka…………………….Kasia573…………………….Lezsek………………… Ira.mak……………Janiszewski6……………….Kasia9950…………………..Ligia21……………….. Irenakap………….Jansen25……………………Katarzyna.Kleksa………….Ligocjanin…………… Irsila……………….Jaro100……………………..Katek292…………………….Lilawrzos……………..
          Is48………………..Jesienna.Sonata………….Kazik123……………………..Lili50…………………..
          Iskierka20……….Jolanta1500……………….Kazpyt………………………….Lilimarlene…………
          Ita17………………Jolantas1955………………Kendo………………………….Liszditafel……………
          Izabela……………Jozefina33………………….Kesaira…………………………Luckanowa………….
          Izis…………………Julinka……………………….Kholubowicz………………………^………………….
          ….^……………………^…………………………..Kikoo1………………………………^………………….
          ….^……………………^…………………………..Kla-ra……………………………….^…………………..
          ….^……………….^………Kokardka.z.Serduszka…………………………^……………………..
          ….^……………………^………………….Kolorowe_sny………………………….^……………………..
          ….^……………………^………………….Kompanka48……………………………^……………………..
          ….^……………………^………………….Konotopka………………………………^………………………
          ….^……………………^………………….Konwaliabez…………………………….^……………………..
          ….^……………………^………………….Korrka…………………………………….^……………………..
          ….^……………………^………………….Korynosa…………………………………^……………………..
          ….^……………………^………………….Kot_Klakier…………………………….^…………………….
          ….^……………………^………………….Krise1……………………………………..^…………………….
          ….^……………………^………………….Krista57…………………………………..^…………………….
          ….^……………………^………………….Ksk40………………
          • sagittarius954 Re: Od początku... koncówka ijkl plus m 14.10.13, 22:41
            ….^……………………^………………….Ksk40……………………………………..^…………………….
            ….^……………………^………………….Ktesciowa………………………………..^…………………….
            ….^……………………^………………….Ktosia57………………………………….^…………………….
            ….^……………………^………………….Kurczak……………………………………^…………………….
            ….13…………………13………………………30………………………………………12…----------68
            VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV256
            …..M…………………………...M…………………………M……………………………M…………………….
            1-Maria………………….Mania1119………………Marzena789…………..Mjaki20………………….
            Maciej508………………Margaretta14…………..Masz111……………….Mloda48Latka…………
            Mada50………………….Margo.Pf………………..Matkabg………………..Mmzm……………………
            Madzia-Tadzia…………Maria.3…………………..Mats-v………………….Morsa…………………….
            Magdacan………………Maria55…………………..Mede4………………….Mulines…………………..
            Maja882………………..Maria581…………………Mee_Luzyna………….Mulste…………………….
            Majuna………………….Marii51……………………Mel2005……………….Muraszka1……………….
            Maladanka……………..Marii57…………………..Men_Lucky……………….^………………………..
            Malena-Krakow………Marinka52……………….Mi.ka.n…………………….^………………………..
            Maliniak…………………Mrinka52………………..Mikka07……………………^………………………..
            Malinka48………………Ma-riola………………….Milata2…………………….^…………………………
            Malkontentka4……….Marlenex…………………Milus22…………………….^………………………..
            Malwina52…………….Martaireks……………….Mira21……………………..^………………………..
            Mama_Cora…………..Marylka9…………………Mira54………………………^……………………….
            Manager50……………Maryna04………………..Misia…………………………^……………………….
            ….15………………………..15…………………………..15………………………..7……………..---52
            VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV308
            • sagittarius954 Re: Od początku... noprs 14.10.13, 22:42
              …….N………………………..O……………………………P…………………………..P………………………3Nnd…………………..Obecna48…………………51Pdete………………..Pitus711…………………
              Nadin………………….Octavia…………………….59Plus.pl7……………..Pleter-2………………….
              Nangaparbat……….Odin2………………………P.A.D.A.L.C.O.W.A….Po_Rzeczka…………….
              Natla………………….Ogon_Trolla……………..Pambum…………………Podtapczanem………..
              Natlaa………………..Ona-44…………………….Paninikt0………………..Poldek256……………..
              Neilos…………………Oregano1………………..Pen.Palec…………………Polnaro………………….
              Niemed……………….Orhama…………………..Pia.Ed……………………..Poloninka………………
              Night_breeze……….Osteo……………………..Pierogi_z_Jagodami….Potatos…………………
              Niteczka51………….Ot_taksobie……………..Pillowbook……………….Propolis………………..
              Nitka3………………..Ovaka……………………..Piotrd1980……………….Przyjaciołka1…………
              Nolitta…………………..^…………………………Piotrekwas……………….Pytajnik79……………..

Nowakowa2……………….^……………………………..^……………………………^………………….
              Nu-Mua………………………^……………………………..^……………………………^………………….
              …….13……………………..10……………………………..11…………………………..11……..----45
              VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV353
              …….R………………………….S………………………………S……………………………..S………………..
              R.Sipor………………….Sagittarius954…………..Slonik50…………………..Sarna52…………….
              Rebbezin……………….Saran1……………………..Smakowita………………..Saucerman………..
              Rafastinka……………..Sarno……………………….Smonia1………………………^…………………..
              Regine…………………..Sarrdynka………………..Soony8………………………..^…………………..
              Rihi……………………….Senegal……………………Sooon1………………………..^…………………..
              Robertowa1…………..Sibeliuss…………………..Spikelvin……………………..^……………………
              Roleaa…………………..Sioma1…………………….Spioch101……………………^……………………
              Ruczaj86……………….Sixty-3……………………..Stokrotka53…………………^…………………..
              Rumjamajka………….Skiela1………………………Super.222……………………^…………………..
              ….^……………………..Skont………………………..Super222…………………….^…………………..
              ….^……………………..Skowronek…………………Syllka………………………….^…………………..
              ….^……………………..Skrzydlate………………….Sylwiawac……………………^…………………..
              ….^……………………..Slimy1……………………….Szczapka2……………………^…………………..
              ….^……………………..Slmako………………………Szczecinianka5……………..^………………….
              ….^……………………..Sloggi………………………..Szyszkasosny……………….^………………….
              ….9………………………….15…………………………………15…………………………2…….-----41
              VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV399
              • sagittarius954 Re: Od początku... tuw i xyv 14.10.13, 22:45
                ….T………………………….T………………………………U………………………………W…………………
                Tadeusz_ski51……….Toskania8………………….1759u1………………….7Wisienka7………….
                Tadeuszx……………….Tropem_Misia……………Ula_na……………………W5W7…………………
                Takanietaka…………..Tusku………………………..Ultra_Maryna………….Wadera………………
                Tamaryszek………………..^…………………………Uyu………………………..Walderka……………
                Tarnina………………………^………………………………^………………………Waleria-1...………..
                Tarnina01…………………..^……………………………..^………………………Waleria-2.............
                Tesunia………………………^……………………………..^………………………Wanatu................
                Teresia50I………………….^……………………………..^………………………Waria90……………..
                Tess_Hoshi…………………^……………………………..^………………………Warum.................
                The_Flying_Dutchman…^……………………………..^………………………Wasia6……………….
                Tina50o……………………..^……………………………..^………………………Wera44.................
                Titopa………………………..^……………………………..^………………………Wiesia650.............
                To_liczba_w_tej_grze….^……………………………..^……………………...Wiga2008.............
                Tofika………………………..^………………………………^………………………Wiktoria53...........
                Topciu………………………..^……………………………..^………………………Wilczyca1953........
                ....15...........................3.................................4...............................15...-------37
                VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV436
                ....W............................X.................................Y................................V..................
                Wirella.......................XY.5...........................Ylfa...........................Ventiswiktus.......
                Wirujacypunkt..............^..............................Yoanna.....................Vipka.................
                Witekjs........................^.................................^...........................Viverna..............
                Wloba07......................^.................................^...........................Vivka7...............
                Woda.Lekko.Gazowana..^................................^...........................Voginoo55.........
                Wojazerka....................^.................................^...........................Vogino62...........
                Wpisana.......................^.................................^...........................Voxawe.............
                Wredna........................^.................................^................................^.................
                Wrzosowapolana...........^.................................^................................^.................
                WWW.Alutka................^.................................^.................................^................
                ....10...........................1..................................2..................................7.....----20
                VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV456
                • sagittarius954 Re: Od początku... z 14.10.13, 22:46
                  .........................................................Z.................................................................
                  ......................................................7Zahir.............................................................
                  ......................................................Z_Gred............................................................
                  ......................................................Zabiegana.......................................................
                  ......................................................Zalatana..........................................................
                  ......................................................Zapomnianehaslo.............................................
                  ......................................................Zawsze_Banita.................................................
                  ......................................................Zielona56........................................................
                  ......................................................Ziolkokax.........................................................
                  ......................................................Zlapalamoddech...............................................
                  ......................................................Zosiatadeusza..................................................
                  ......................................................Zulu777...........................................................
                  ............................................................11.................................................---11
                  VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV467
                  • sagittarius954 Re: dobrej zabawy następne 9 lat 14.10.13, 22:50
                    09.10.2004
                    Założyciel : Poduszeczka
                    Admini:
                    Poduszeczka , Natla , Sagittarius954, Natla .
                    Czynnik ograniczający : czas
                    Dobrej i udanej zabawy składa pięćdziesięciolatek . big_grin
          • korrka Re: Od początku... koncówka efgh plus ijkl 15.10.13, 09:07
            > ;…………….Korrka……………&

Po takiej mrówczej pracy należy się podziękowanie smile

Forum od czasu mojego pisania bardzo się rozrosło. Gratulacje. Czasami podczytuję. Nie piszę, bo nie używam tego nicka i jestem gdzie indziej. Reszta pozostaję tajemnicą. Dziękuję smile
            • amityr Re: Od początku... koncówka efgh plus ijkl 15.10.13, 11:54
              Ja tak na prawdę to nie wiem Sagi po co to zrobiłeś.
              • natla Re: Od początku... koncówka efgh plus ijkl 15.10.13, 13:39
                Wiesz Amityr, to po prostu najzwyklejsza pamięć o ludziach, którzy przez prawie 10 lat tworzyli nasze forum. Dla Ciebie, to może mało interesujące, ale dla stałych, "starych" wink bywalców to są wspomnienia często wspaniałych ludzi.
                • pierogi_z_jagodami Re: Od początku... koncówka efgh plus ijkl 15.10.13, 15:18
                  ludzi?
                  znaliście się osobiście?
                  naprawdę jesteś w stanie traktować nicki jak pełnych ludzi nie widząc ich nigdy na żywo?
                  ja nie potrafię, dla mnie to jest zbyt skromna w doznania formula kontaktu, ludzie których nie poznałam osobiście pozostają dla mnie papierowi albo ulotni, jak bohaterowie książek, sporo wyobraźni, mało konkretów, subiektywizm

czy ktoś z was wysnułby z moich słów wniosek, że jestem kobietą niezwykle ciepłą o niewyobrażalnej łagodności i otwartości w relacji z ludźmi, a nie dyżurnym kogutem?
                  nie big_grin
                  • misia007 Re: Od początku... koncówka efgh plus ijkl 15.10.13, 16:35
                    Wiesz co pierogi, dla mnie kontakt fizyczny czasem bywa ....... za bardzo namacalny.Niektóre nicki nawet bardzo lubiłam,inne ....omijałam z daleka i oczywiście,że to było moje wyobrażenie na ich temat ale taki brak dosłowności coś w sobie ma.Jak już pisałam pewnie parę osób poznałam później w realu i w sumie moje odczucia się potwierdziły.Lubię kontakty w necie bo są ....niezobowiązujące i nieabsorbujące.
                    • filip505 Re: Od początku... koncówka efgh plus ijkl 15.10.13, 18:32
                      ....chyba kogucica pierogi,....zeby poznac drugiegio czlowieka
                      doglebnie trzeba mu zajrzec do wszystkich zakamarkow
                      swiadomosci I podswiadomosci wiec chyba niewykonalne,
                      nawet siebie w takim stopniu nie znamy,a wirtualny "czlowiek"
                      jest taki jak nasze o nim wyobrazenie,na podstawie tego co pisze,
                      zaglebokie "podgladanie" duszy nawet dobrych znajomych moze
                      byc niebezpieczne,dla dobrych relacji,
                  • natla Re: Od początku... koncówka efgh plus ijkl 15.10.13, 23:01
                    Jakże się Pierogi mylicie. Mimo 2 mózgów big_grin
                    Po pierwsze, wiele nicków poznałam osobiście i pomyliłam się tylko raz, powtarzam raz (i to na korzyść nicka, z którym sie okropnie na forum kłóciłam czyli dałam sie wmanewrować jej inteligencji) w ich wcześniejszej "ocenie" czy "wycenie". Oczywiście poza ich fizycznością, która rzeczywiście pozostaje absolutnie w sferze wyobraźni. Nie ma siły, żeby ktoś potrafił ukryć swoją osobowość. Wcześniej czy później i tak się wsypie. Jasne, że są wyjątki, ale potwierdzające regułę.
                    Po drugie jeśli uważasz, że odbieram Cię jako pyskatą jędzę, to się grubo mylisz smile Takie pyskate wink, często są właśnie ciepłe i elokwencją pomagają innym. Tak więc nie czaj się big_grin
                    • natla Re: Od początku... koncówka efgh plus ijkl 15.10.13, 23:12
                      Mało tego Pierogi, o wiele szybciej i lepiej poznaje się ludzi właśnie tu niż w realu, bo czując swoją anonimowość, jesteśmy szczerzy, a nawet wylewni w pisaniu o sobie, swoich przeżyciach, upodobaniach.
                      Najchętniej poznawałabym ludzi w świecie wirtualnym i wybierała sobie z nich grono przyjaciół do realu. Jest tylko jeden problem .... dzielą nas zbyt duże odległości.
                      Są takie osoby, które chciałabym bardzo poznać, są takie, do których mnie nie ciągnie lub nawet odpycha i takie, które wzbudzają moją ciekawość i chęć weryfikacji.
                      • pierogi_z_jagodami Re: Od początku... koncówka efgh plus ijkl 16.10.13, 23:38
                        ja wole akurat na żywca, tu zaglądam bo charakter mojej pracy, styl życia sprzyjają zaglądaniu w net

ze znajomości pogłębianych na żywca więcej fajnych rzeczy wynika, tu się trochę ślizgamy po powierzchni, poza tym dzisiaj jesteśmy, jutro nas nie będzie, a kiedy jestem w biedzie(przyjaciół poznajemy w biedzie!) - żywy i obecny znajmy/przyjaciel szybciej wywoła jakąś endorfinkę z mojego wnętrza niż wyklikany smile
                    • pierogi_z_jagodami Re: natlo, a dlaczego doch? nas jest cały talerz 06.11.13, 17:11
                      no właśnie, jak w tytule
                      • natla Re: natlo, a dlaczego doch? nas jest cały talerz 06.11.13, 22:09
                        Pierogi, jaki doch? Nie kapuje o tej porze wink
                        • tofika Re: natlo, a sagi nie ujawnil nicków na zawsze 08.11.13, 08:24
                          zablokowanych wink
                          w takim dodatkowym spisie...smile
                          Nadal zablokowana jestem jako marii51 ,a marinka52 nie sprawdzałam -

jedynie co mocno mnie cieszy-to to,że wszystkie moje nicki wymienił- prawie...:big_grin
                          Zapewne nie wiedział ,że byłam też lucjona
                          pozdrawiam wszystkich
                          zapraszam na moje obecne prywatne forum --marii51
                          ~~~~ a gdyby tak nieba przybliżyć~~~~~~
                          "Eh ... Życie kocham cię nad życie...smile
    • sagittarius954 Re: Lista uczestników forum litera a rok 2004 -20 06.11.13, 11:27
      No i dostałem prztyczka w nos . Na innym forum wytknięto mi że pozwoliłem sobie bez zapytania wpisać w listę kilka nicków kogoś kto tutaj kiedyś pisał i był dosyć popularnym . A żeby było mało to od dwóch osób , może ta druga osoba jest bardziej mi przyjazna za co dziękuję jej bardzo ,ale dało mi to do myślenia . I przypomniałem sobie pytanie armityra - po co to robisz ? I pełne wątpliwości posty pierogów . Pomyślałem , jak nic zazdroszczą nam starym tu bywalcom czasów wspaniałych ,kiedy pisaliśmy więcej bawiąc się , było więcej szczerości choć niektórym nie było łatwo dostać się do tego labiryntu klikających duszyczek . Sam używałem tu kilku nicków które miały jakies zadanie i chyba je spełniły . Kilka razy chciałem , rozstawałem się i wracałem tutaj bo ludzi których tu spotkałem naprawdę w życiu warto spotkać ,ale dzielące nas odległości nie pozwalały na dyskusje oko w oko lub jak kto woli twarzą w twarz . Oto co bym odpisał obu paniom na ich uwagi .

No i w sprawie wyjaśnienia - zadowolić wszystkich się nie da o czym często zapominałem, ale sobie wziąłem pod uwagę ,że był kiedyś czas kiedy pisanie było bardziej radosne niż zjadliwe na forum . Ten czas minął jak widać . Nie rozumiem jednego , jeśli zakładaliście wątki nickami które zobaczyliście( a tylko takie tam są i nie wszystkich którzy pisali , choć za to może kiedyś też się zabiorę) to do kogo macie pretensje a wyraźnie przebrzmiewa przez wasze odpowiedzi taki właśnie styl pisania , bo tak odbieram wasze tłumaczenia dotyczące zdziwienia . Ale też trzeba sobie uświadomić, że prywatność w waszym pojmowaniu działa w dwie strony . Jeśli ja nie mogę napisać żadnego byłego nicku to i wy też nie możecie wywoływać nicku do tablicy w dodatku w czasie teraźniejszym . I nie jest to post wzgardliwy , absolutnie, jedynie tłumaczący że argumenty są małej wagi i nie można ich brać pod uwagę w wypadku rozpatrywania forum , jego prywatności . Stało się tak, że można wejść do każdego wątku napisanego bardzo dawno temu niemal na początku forum i poczytać sobie ba nawet zanalizować . Czego nie robię .Ale można poprosić admina tego czy tamtego forum żeby odblokował te posty .Zapewne jeszcze są i nie zostały wysłane w przepaść . Komu byłoby łyso? I na tym dosyć .
      Troszkę luzu moje panie troszkę więcej luzu a jeśli chcecie zacieśnienia forumowego pisania to trzeba samemu tak postępować . I dlatego nie lubię obecnych forum i ta choroba dotyczy wszystkich absolutnie wszystkich for. Każdy jest moralniejszy od tego którego udawał jakim był kiedyś .Chyba że udawał . Coraz bardziej jestem w przekonaniu że musze zniszczyć sagiego , od czego odwoływała mnie natla prosząc abym tego nie robił . Wziąłem jej słowa do serca , ale też mam na swoje usprawiedliwienie i tu następna tajemnice zdradzę ,wchodząc na to forum w 2006 roku napisałem do natli i przedstawiłem się podając prawdziwe nazwisko , adres i numer telefonu , nie wiem czy to zatrzymała , nie jest to ważne, ale ważne jest to że nie obmyślałem jakichś strasznych planów . Zagrałem tak aby zawsze być wporzo jak to mówią małolaci . I była w e mnie chęć poznania tych ludzi których nigdy bym nie poznał ani z nimi nie porozmawiał . Nastał jednak trudny czas na forach . Co się dzieje trudno ocenić ale brakuje tu jednego - prawdy i szczerości Diametralnie wszyscy się zmienili . Do tego stopnia że nawet nicki których się używało a nie są znane bo nie można ich dopasować do osoby , co było by możliwe tylko w jednym wypadku pisania listów z tego samego ip do jakiejś osoby , przeszkadzają i są jakimś zagrożeniem . A nie są bo i komu one i do czego
      . Dlatego myśląc że cos upamiętniam jednak wychodzi że nie . Dlatego już nie proszę natlo ale żądam skasowania tych moich postów gdzie są listy . a akurat tego postu nie . Niech będzie przestrogą . Wasze nicki znikną i wy znikniecie , odejdziecie w niepamięć jak raz zapalona świeczka zostaniecie bezobjawowymi duchami tarmoszącymi się w wirtualnym świecie którym nikt nie pomoże bo nie wyciągnie tych nicków na światło zewnętrzne świata .
      Odmeldowuję się .
      • natla Re: Lista uczestników forum litera a rok 2004 -20 06.11.13, 14:29
        Sagi, to jakieś wariactwo! Listy nicków nie skasuję, bo nie widzę do tego najmniejszego powodu. Jeżeli ktoś używa kilku nicków to jego sprawa. Pisały nicki na tym forum? Pisały, więc są upamiętnione w zbiorowej liście. No po prostu zaniemówiłam.
        No chyba że oboje nie rozumiemy problemu wink
        • filip505 Re: Lista uczestników forum litera a rok 2004 -20 06.11.13, 16:25
          ....sagi,slowo raz napisane wirtualnie staje sie prawie wieczne,
          nosniki pamieci rosna w postepie prawie geometrycznym,wiec
          to prawie nic nie kosztuje w tej chwili,anonimowi jestesmy
          tylko wtedy gdy nikomu sie niechce nas "znalezc",wiec kasowanie
          to I tak niewiele daje,dla chcacych,ostatnio mamy tego wiele
          przykladow ,w polityce tej duzej I malej,w kosciele nawet,
          a fajnie tak sobie przypomniec "historie",
        • pierogi_z_jagodami Re: Lista uczestników forum litera a rok 2004 -20 06.11.13, 17:19
          Wszystkie pierogi zgłupły jednocześnie ... nie rozumieć? wink

To nie można się już zdziwić? Zdziwienie jest częścią życia i to całkiem pozytywną. Można również żyć przeszłością. Pierogi często spotykają osobników, którzy opowiadają o swojej świetlanej przeszłości. Trochę to wygląda jak przeglądanie starych kronik filmowych, czasem nudne a czasem wzrusza, innym razem śmieszy.. ale skoro obecnie nic się nie dzieje, nie pozostaje takim ludziom nic innego, jak wspominki big_grin A zdziwienie nad faktem przeznaczania czasu na takie zajęcia nie umniejsza chyba ich wartości. Jeśli lubisz Sagitarius, to powinieneś dalej porządkować, np wg ilości postów smile Albo wg długości wszystkich znaków wpisanych w wypowiedziach... albo wg ilości czasu spędzanego na forum...
          • sagittarius954 Re: Lista uczestników forum litera a rok 2004 -20 06.11.13, 20:07
            Pierogi twój przykład nie jest najważniejszy ale masz tą wadę że lubisz bić pianę , ja nie , zrobiłem co zrobiłem generalnie odrzuciliście te wspomnienia przez nicki , ja się zdziwiłem i dosyć . Ja mam czas i naprawdę nie wnikam co ty robisz ze swoim, bo byłoby to wścibstwo, zaproponuj Tuskowi żeby emerytom z czasem niewykorzystanym zmniejszali emerytury lub renty . Zobaczysz że łyknie a i może medal ci sprzeda ...
            Układ jest prosty - zapominacie o mnie ja rozpływam się w e mgle wirtualnej, wy przodownicy forum zdobywacie szczyty dla zabawy , bo po to tu przychodzicie i wszyscy są zadowoleni , korzyść obopólna zamiast robić ironiczne sobie przytyki . Pierogi_z_jagodami "taki człowiek" sagittarius954 prosi cie o jedno rozpal to forum do białości i pokaż że w przeciągu miesiąca potrafisz zgromadzić tu na tym forum, około 30 nicków dziennie, otworzysz dziennie 50 wątków i napiszecie 250 do trzystu postów . Za miesiąc ja stary cap postawię ci kolację z dań przez ciebie zamówionych a jak przegrasz powiesz po prostu nie miałam racji . i na koniec wiesz kiedy przestałem robić statystykę, wtedy kiedy nie miałem co liczyć a prowadzenie jej dalej wyglądałoby bardziej na oszołomstwo niż zajęcie wydawałoby się hobbystyczne . Dzięki za rady jakby co big_grin
            • pierogi_z_jagodami Re: Lista uczestników forum litera a rok 2004 -20 06.11.13, 20:33
              Wiesz, pierogi nie umierają z głodu, dzięki wielkie za żarełko... ale postanowiły właśnie, jak to nazywasz - pobić pianę - po co tu gromadzić tyle nicków? Skąd taka ambicja? Czyż jakość nie jest ważniejsza niż ilość? Czy żywe nie są ciekawsze? (Udało się pierogom zgromadzić wokół siebie fajnych żywych i z tego są dumne)

A wiesz, że nic nie jest tak stale, jak zmiana? Wszystko co ma swój początek ma też koniec. Odkąd mam Internet, widziałam już parę pogrzebów internetowych kafejek, kilka opuściłam, wiec dla mnie też się skończyły smile
              Może to też ledwo już dycha???

Jest takie powiedzenie - że dobry pieniądz jest wypierany przez zły (Kopernik chyba), w necie to chyba też działa smile A może Prawa Murphy'ego trzeba sobie przypomnieć. Np:
              Jeżeli coś może się nie udać, to się nie uda
              Jeśli coś może pójść źle, to pójdzie
              Nie uda się nawet wtedy, gdy właściwie nie powinno się nie udać.
              Jeśli wiesz, że coś może pójść źle i podejmiesz stosowne środki zapobiegawcze, to źle pójdzie coś innego.
              big_grin

Teraz mi się oberwie już na amen. wink
              • sagittarius954 Re: Lista uczestników forum litera a rok 2004 -20 06.11.13, 21:14
                No tak , piana, piana, piana,ty chyba byłaś córka strażaka i wolałaś gaśnice rozbrajać niż pożary zapałkami wzniecać big_grinbig_grinbig_grin Usmiałem się szczerze . Pozdrówka bawcie się dobrze big_grin
                • pierogi_z_jagodami Re: sagitarius 08.11.13, 10:28
                  ktoś ma inne zdanie/czegoś nie rozumiesz => bije pianę big_grin
                  no i dobrze
                  życzę miłych kąpiel w piance smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka