Dodaj do ulubionych

jak z bicza strzelil

23.02.14, 22:06
i juz 50latki to my. smile Niestety? Czy stety. Raczej stety. Wiek jak kazdy ma swoje zalety. Nie fascynuje mnie swiat mlodosci. Mam mlode dzieci. Widze jakie one popelniaja bledy. Widze jak za to placa. Placimy tez za te bledy my jako rodzice. I tak swiat sie kreci. WIdze wady takze u siebie. Zeby nie bylo, ze jestem krysztalowa. Nie jestem. Za swoje bledy drogo place. Taka jest rzeczywistosc. ALe ja nie o tym. Idzie wiosna. Jeszcze troche i jeszcze troche. Slonce swieci coraz wyzej, poznioej zachodzi. Doniczkowe kwiatki jakos tak drgnely, rosnie posadzony szczypior. Jeszcze troche i zgina zwaly sniegu po ostrej zimie i zaczna pokazywac sie przebisniegi. I bedzie juz mozna wyjsc na rower. Och jak sie chce na rower.
WIem, ze tu na forum tworzycie takie watki. O parach, o milosci, o przyjazni. A tak o ludzkich wartosciach? O wspanialych ludziach zmagajacych sie z rzeczywistoscia. O milosci juz bylo smile Niech sie tam sobie uklada tak jak chce. O milosci nie mowi sie glosno. Ona lubi takie zaciszne klimaty. smile
Obserwuj wątek
    • filip505 Re: jak z bicza strzelil 24.02.14, 00:48
      .....ale tylko ludzie wartosciowi potrafia kochac,np lowienie
      ryb,
      • misia007 Re: jak z bicza strzelil 24.02.14, 16:26
        albo....koty!
        • tamaryszek44 Re: jak z bicza strzelil 24.02.14, 18:00
          A ja też na rower chce i nie mogę się doczekać, na razie to ogród oporządzam po zimie, a miłość to czuję, ale teraz do wiosny, do gęsi gęgających nad głową i do żurawi krzyczących nad Odrą.
          • pierogi_z_jagodami Re: jak z bicza strzelil 25.02.14, 03:23
            świat jest piękny, a to że ktoś popełnia błędy? tylko ten który się uczy i to jest budujące! smile
            • filip505 Re: jak z bicza strzelil 25.02.14, 15:42
              .....ale ludzie cale zycie sie ucza,
              • pierogi_z_jagodami Re: jak z bicza strzelil 25.02.14, 17:02
                niektórzy nie chcą
                • filip505 Re: jak z bicza strzelil 25.02.14, 18:54
                  .....nawet jak nie chca to I tak sie troche ucza,na bledach,
                  glupi na swoich,madrzy na cudzych,
    • engine8 Re: jak z bicza strzelil 01.03.14, 01:10
      Dozycie starosci to bezcenny skarb - alternatywa mniej atrakcyjna
      • filip505 Re: jak z bicza strzelil 02.03.14, 02:20
        .....nie jestem pewien,..........,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się