Dodaj do ulubionych

Do talent5

04.06.06, 10:10
Twoje reklamowanie pewnej stony internetowej w każdym poście i w każdym wątku
robi się lekko męczące i obniża twoją wiarygodność. Czyżby partacka kryptoreklama?
Obserwuj wątek
    • talent5 Re: Do talent5 04.06.06, 11:56
      Stracim dzięki temu że ich znalazłam duuuużo kilogramów a ponieważ są wspaniali
      i pomagali mi przez cały okres diety to ich reklamuje i będe to robiła czy Pani
      to przeszkadza czy nie, skoro ja schudłam to inni też powinni, czuje się 100
      razy lepiej, a jak ktoś ma się odchudzać to niech robi to u profesionalistów!!!

Jeszcze raz wobec tego polecam super firmę z Dietą Cambridge www.kilogramy.pl
      Nie wiem jeszcze jak ale może sama zostanę konsultantem Diety Cambridge, wtedy
      też na pewno bym chciała żeby ktoś mnie polecał jak będzie zadowolony!

Jeżeli więc nie ma Pani swojej ulubionej firmy z dietą to Ci ludzie są
      fantastyczni!

Pozdrawiam Marta
      • laura_ashley Re: Do talent5 04.06.06, 16:31
        To, że schudłam to zasługa mojej silnej woli, przestrzegania prostych i
        sztywnych reguł gry oraz formuły diety. Podobnie jest z pewnością u Pani -
        proponuję więcej pewności siebie, bo to dokonanie to głównie Pani własna
        zasługa, a nie osoby dostarczającej dietę!!!

Uważam, że wrzucając adres strony w KAŻDYM możliwym wątku działa Pani tylko na
        niekorzyść swojego dostawcy, gdyż budzi to skojarzenie z nieudolną
        kryptoreklamą, które z pewnością nie jest pozytywne
        • talent5 Re: Do talent5 05.06.06, 00:57
          Może ma Pani racje że może to być źle odczytane, ale mam nadzieje że im nie
          zaszkodziłam bo nie o to mi chodziło :(
          Jeżeli jednak chodzi o mój przypadek to nie był prosty ponieważ zasypywałam ich
          1000 pytań i ku mojemu ździwieniu zawsze natychmiast byli na moje wezwanie i
          odpowiadali i pocieszali a to dla mnie było bardzo ważne. Często zawracałam im
          głowę już bardzo późno nawet przed 23 a do 23 ponoć pracują.
          Mój konsultant za to z Wrocławia nigdy nie miał dla mnie czasu i zawsze mnie
          zbywał jest poprostu okropny.

Więc nie mogę do końca powiedzieć że to tylko moja zasługa ponieważ wiem dobrze
          że poddała bym się 100 razy gdyby mnie nie wspierali!

Pozdrawiam serdecznie
          Marta
          • renata_zz Re: Do Laury 05.06.06, 08:30
            Zupełnie się z Tobą nie zgadzam.Niepotrzebnie zaatakowałaś Talent5 za nieudolną
            reklamę.Ja korzystając z tego forum dowiedziałam się o tej firmie i gdyby nie
            to że już wcześniej nabyłam dietę u konsultanki napewno bym skorzystała.Wg
            mojej oceny konsultantki/nie wszystkie/ to soby przypadkowe chcące dorobić lub
            zarobić.Tak naprawdę większą wiedzę mają dziewczyny odchudzające się niż
            niejedna konsultanka.Ponadto jest dużo taniej niż u konsultantek.Co Ci to
            przeszkadza.A może to Ty jesteś jedną z tych konsultantek i boisz się
            konkurencji.
            Forum jest ogólnie dostępne i mierzi mnie jak na nim pojawiają się takie
            mądrale od pouczania innych.Zrobiłam to samo/czyli pouczam/
            Nie pasuje Ci nie czytaj - nie ma konstytucyjnego obowiązku czytania
            wszystkiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka