engine8 19.08.19, 22:26 Ludzie przeniesli si ena Fejsbuka, nie maja czasu pracujac nadgodziny zeby na emeryture zarobic? Czy tez 50 latki wyrosly i przeniosly sie na forum 60-latkow czy tez emerytow? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filip505 Re: Forum umarlo? 23.08.19, 03:59 w kazdym razie tu ich niema,z przyzwyczajenia zagladam czasem ale niema do kogo "geby "otworzyc, Odpowiedz Link
natla Re: Forum umarlo? 02.09.19, 23:50 Fakt, że półka już nie ta, a nawet 2 półki 🤣 Fajnie Cię Filipku znowu widzieć. Polityka narodowa mnie tak dołuje, że już mi się nic nie chce. Ale walczę o podejście z humorem, bo to jedyna obrona. Ryby biorą? 😜 Engine, jak tam Dorian u Ciebie? Mam nadzieję, że tylko go w tv oglądasz. Odpowiedz Link
natla Re: Forum umarlo? 02.09.19, 23:53 A forum nie umarło, tylko odpoczywa, bo się narobiło przez lata! Odpowiedz Link
engine8 Re: Forum umarlo? 03.09.19, 22:38 Masz racje ze najwyzej w TV ( a tak naprawde to tez nie) poniewaz to dokladnie po drugiej stronie kontynentu wiec mniej wiecej i Ja i Ty odczujemy go podobnie. Filip ma znacznie blizej i kto wie jak on sobie tam poleci - moze i jemu powieje ? Odpowiedz Link
natla Re: Forum umarlo? 06.09.19, 11:58 He, he! Jakoś zawsze myślałam, ży Ty mieszkasz na Florydzie! Odpowiedz Link
engine8 Re: Forum umarlo? 06.09.19, 18:43 Nie, tu tez cieplo ale milsze cieplo bo suche i czasami trzesie.. Odpowiedz Link
karnaks Re: Forum umarlo? 25.10.19, 14:26 Ogólnie fora poumierały. Internet już nie jest taki sam jak kilka lat temu ... Odpowiedz Link
engine8 Re: Forum umarlo? 24.11.19, 19:06 Wszyscy siedza na Fejsbuku.....chociaz wiedza (mam nadzieje ) ze wladze i instytucje zainteresowane po porostu kochaj FB poniewaz tam o ludzich mzna sie dowiedzuiec doslownie wszytkiego ...i to nawet nie trzeba sie upominac czy szukac bo sami na srebrenej tacy to na biezaco donosza... A zeby bylo gorze yo jeszcze te informacje sprzedja komu sie tylko da... Odpowiedz Link