sam_uni 21.03.21, 13:41 50+, na 500+ dzieci za stare. Żonę mam dobrą, więc flirtu nie szukam. Pracuję od lat w domu - zanim to się stało modne. Czasem się powymądrzam, jeśli można Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
x49xx Re: Może się przedstawię 21.03.21, 14:32 Witam, każdy facet lubi się powymądrzać, nawet Ci wierzę, pozdrawiam. Odpowiedz Link
sam_uni Re: Może się przedstawię 22.03.21, 07:49 Cóż począć, takie odwieczne prawo natury. Odpowiedz Link
engine8 Re: Może się przedstawię 21.03.21, 20:29 Dobrze trafiles. Jeszcze musisz miec "gruba skore", byc w miare neutralny politycznie a najlepiej miec poglady konserwatywne i byc odporonym na nie zawsze super traktowanie i masz szanse przezyc... Odpowiedz Link
sam_uni Re: Może się przedstawię 22.03.21, 07:55 Szanuj czas i pieniądz Zęby myj, zbieraj złom Dobry bądź dla zwierząt One też kochać ciebie chcą Odpowiedz Link
x49xx Re: Może się przedstawię 22.03.21, 08:06 Rodzice mnie nauczyli szanować pieniądze, a ja swoje dzieci. Dziękuję za przypomnienie mądrego tekstu piosenki, pozdrawiam. Odpowiedz Link
sam_uni Re: Może się przedstawię 22.03.21, 08:10 Tylko, że oprócz refrenu tam były zwrotki. Ciągle gdzieś tam się biedzą Zawsze chętni, by pianę bić Tacy, co lepiej wiedzą Jak wypada poprawnie żyć Odpowiedz Link
x49xx Re: Może się przedstawię 22.03.21, 11:02 Dlatego ograniczam internet, ze dwie godziny jeździłam rowerem po leśnych i polnych drogach, szukałam wiosny, ale znalazłam zimę, u nas biało Odpowiedz Link
sam_uni Re: Może się przedstawię 22.03.21, 11:43 Tu żadnej pory roku oprócz zimy nie ma, I nikt nie krzyknie nawet, kiedy upadnę w tym zgiełku zmotoryzowanym. Jak resztki lodu sprząta się przed wiosną, obcego człowieka podniosą. Zbiegną się nagle wszystkie strony i pory roku będą równocześnie. Odpowiedz Link
x49xx Re: Może się przedstawię 22.03.21, 11:50 Wywinęłabym orła dziś na zakręcie, zapatrzyłam się na ładny, drewniany domek i zjechałam z drogi, która była oblodzona w lesie. Dobrze, że jest jeszcze jakaś sprawność. U nas też zacierają się pory roku, czasami z grubych kurtek przechodzi się na krótki rękaw, coraz mniej się chodzi w wiosennych ubraniach. Gdzie Ty mieszkasz, jeśli to nie tajemnica? Odpowiedz Link
sam_uni Re: Może się przedstawię 22.03.21, 12:01 Wczoraj o 8 było ponuro, przed 10 świeciło słońce, przed 11 zaczął napadać śnieg. Wiatr był taki, że wyglądało jak zamieć - póki nie dotknęło ziemi. Wtedy woda. Myślisz, że to wielce zależy od rejonu zamieszkania. Danego dnia pewnie owszem, ale ogólnie? Odpowiedz Link
x49xx Re: Może się przedstawię 22.03.21, 12:41 U nas śnieg pada, wygląda, jak pierze, topnieje po kontakcie z gruntem. Odpowiedz Link
sam_uni Re: Może się przedstawię 23.03.21, 06:52 Dziś nawet śniegu nie ma. Szara dziura pochłania wszystko. Odpowiedz Link
engine8 Re: Może się przedstawię 22.03.21, 19:26 Jakos mi sie kojarzysz z tym ksiedzem na rowerze z serialu "u pana boga za piecem" Odpowiedz Link
sam_uni Re: Może się przedstawię 23.03.21, 06:53 W jakim sensie? Bo film ogólnie kojarzę, ale mało szczegółowo. Odpowiedz Link
x49xx Re: Może się przedstawię 23.03.21, 08:52 Ciesz się, ten ksiądz to bardzo pozytywna postać, pozdrawiam Odpowiedz Link
sam_uni Re: Może się przedstawię 23.03.21, 08:58 Pewnie, że pozytywna. Przecież to nie było U Pana Boga pod dywanem Odpowiedz Link
engine8 Re: Może się przedstawię 23.03.21, 16:48 To bylo do ciebie bo ty na rowerze jezdzisz.... Odpowiedz Link
x49xx Re: Może się przedstawię 23.03.21, 18:05 Tak myślałam, gdy dokładnie spojrzałam na drzewko, ale pisząc o pozytywnej postaci jeszcze tego nie zauważyłam. Dużo jeżdżę na rowerze, bo lubię Odpowiedz Link
engine8 Re: Może się przedstawię 23.03.21, 16:53 No to kurczde ja tu znad Pacyfuku mam ci polskie seriale opwoadac? No ale bez przesadya jedynie ogladaliemy Rancho - od deski do deski bo to takie amerykanskie... a W czasie wizyt w Polsce czasami obejrzelismy ten u Pana boga za Piecem.... Zycie gdzies tam w pn wschodniej Polsce gdzie swiat sie niewiele zmienil od lat 40 czy 50 tych... czyli tzn "zadupiu" jeszcze porzadzny i wierzacy choc prosty w obyciu ksiadz boryka sie z codziennymi problemami wsi i ludzi. BArdzo pozytywny i ksiadz i serial. Odpowiedz Link
x49xx Re: Może się przedstawię 23.03.21, 18:15 Kiedyś przyjechała po raz pierwszy do mnie koleżanka z Tarnobrzega, rozejrzała się wokół i powiedziała: " jakie tu zadupie! co ty tu robisz?" Odrzekłam z uśmiechem: " mieszkam". Odpowiedz Link
engine8 Re: Może się przedstawię 23.03.21, 19:54 To tak jak w sasiedztwo wprowadzila sie para emerytow z Londynu.. Pytam sie go jak im sie podoba.. A on mowi: "Takie nudy, spokoj i cisza ze mozna sie przekrecic - ale jak ja to lubie" Odpowiedz Link
x49xx Re: Może się przedstawię 23.03.21, 19:58 U mnie nie ma zupełnej ciszy. Kuzyn był w wakacje z miasta, najpierw go obudziły gęsi a następnie kogut sąsiada Nie spał od 5-tej Odpowiedz Link
x49xx Re: Może się przedstawię 23.03.21, 20:02 Teraz jeszcze są takie koncerty u sąsiada www.youtube.com/watch?v=1h55Wf38J_g Odpowiedz Link
vermieter Re: Może się przedstawię 24.03.21, 18:17 x49xx napisała: > Kiedyś przyjechała po raz pierwszy do mnie koleżanka z Tarnobrzega, rozejrzała > się wokół i powiedziała: " jakie tu zadupie! co ty tu robisz?" Odrzekłam z uśmi > echem: " mieszkam". tylko mieszkasz, a gdzie żyjesz? Odpowiedz Link
x49xx Re: Może się przedstawię 24.03.21, 19:30 Nie forum, tylko ludzie. Lubię rozmawiać z drugim człowiekiem. Odpowiedz Link
sam_uni Re: Może się przedstawię 24.03.21, 07:10 Ja wiem ogólnie - pytałem o szczegół, bo błędnie myślałem, że o mnie chodzi Odpowiedz Link
x49xx Re: Może się przedstawię 24.03.21, 07:16 Ja też od razu nie zauważyłam, dopiero później. Czasami szybko sie popatrzy i przeczyta. W każdym razie dobry film Odpowiedz Link
sam_uni Re: Może się przedstawię 24.03.21, 07:22 Teraz to już w ogóle nie widać kto komu na co odpowiada Odpowiedz Link
sam_uni Re: Może się przedstawię 24.03.21, 08:00 x49xx napisała: > Masz rację O, jest i rozwiązanie Odpowiedz Link
stasi1 Re: Może się przedstawię 22.03.21, 18:25 A na czym te poglądy konserwatywne niby miały by polegać? Odpowiedz Link