Dodaj do ulubionych

Miłość emeryta

24.01.23, 11:02
Moja ciotka (siostra taty) zmarła dwa lata temu. Jej 86 letni mąż chciał się związać z jakąś kobietą. I podobno zdziwiony że chętnych do tego nie było. Prawie mu się udało z jedną ale jej syn w tym przeszkodził. A niby tak dużo wdowek jest
Obserwuj wątek
    • marysia67 Re: Miłość emeryta 24.01.23, 11:10
      W każdym wieku człowiek potrzebuje odrobiny ciepła i miłości. Samotność zabija duszę.
      • stasi1 Re: Miłość emeryta 28.01.23, 17:17
        Tylko pewnie w nie każdym może to otrzymać
        • marysia67 Re: Miłość emeryta 28.01.23, 18:44
          Można w każdym wieku, tylko swoim życiem trzeba na to zasłużyć. Jest rodzina, sąsiedzi.
        • marysia67 Re: Miłość emeryta 28.01.23, 18:46
          Niemniej w wieku 86 lat jest trudniej.
          • vermieter Re: Miłość emeryta 29.01.23, 17:04
            marysia67 napisała:

> Niemniej w wieku 86 lat jest trudniej.
            >

to zależy od zawartości portfela, za usługi trzeba płacić
            • marysia67 Re: Miłość emeryta 29.01.23, 19:07
              Nie wszystko da się kupić za pieniądze.
            • teodor-k Re: Miłość emeryta 29.01.23, 23:59
              vermieter napisał(a):

> marysia67 napisała:
              >
              > > Niemniej w wieku 86 lat jest trudniej.
              > >
              >
              >
              > to zależy od zawartości portfela, za usługi trzeba płacić
              Kobieta wiele może facet już nie i portfel nie pomoże gdy już nie może .
          • stasi1 Re: Miłość emeryta 31.01.23, 08:28
            Niby tak. U mnie na wiosce ze wszystkich wdowców związał się tak w ostatnich 20 lat jeden. Miał z 55 pat, związał się z jakąś młódką którą wyprowadził na prostą
            • teodor-k Re: Miłość emeryta 12.02.23, 21:39
              Nie jest problem kogoś znaleźć tylko nie na tych forach .Kobiety aż się proszą .Wejdź na Fejsa 40 ,50 ,60 forum prywatne .Napisz na pocztę gazetową to rzucę więcej szczegółów. Tu są oczy ,a takie było senne forum 😊
    • zolza670 Re: Miłość emeryta 24.01.23, 13:38
      Okropne jest to życie...najpierw rodzice ingerują w życie człowieka a później dzieci...człowiek przez całe życie jest ubezwłasnowolniony 😉
      • teodor-k Re: Miłość emeryta 25.01.23, 17:39
        Życie okropne ???Każdy sam jest kowalem swojego losu Tyle jest kobiet ,portali randkowych .Od wyboru do koloru .Wystarczy tylko chcieć .
        • car_fox Re: Miłość emeryta 25.01.23, 20:31
          No tak, ja moge sie czuc jak kowal - wlasnie sobie ten swoj los mlotkiem na kowadle przytluklem i krwawi. Mam nadzieje ze sie zagoi smile)
          • teodor-k Re: Miłość emeryta 26.01.23, 06:47
            Zawsze możesz wziąć gumowy młotek .Polecam w szczególnych przypadkach .Twój jest wyjątkowo ciężki .Siemka .
        • zolza670 Re: Miłość emeryta 26.01.23, 15:08
          Czytaj ze zrozumieniem. A druga sprawa to taka że akurat kobiety mnie nie interesują. Wolę facetów 🙂
          • teodor-k Re: Miłość emeryta 26.01.23, 19:04
            zolza670 napisała:

> Czytaj ze zrozumieniem. A druga sprawa to taka że akurat kobiety mnie nie inter
            > esują. Wolę facetów 🙂
            Raczej normalna jesteś .Bo seks kobiety z kobietą nie wzbudza takiej odrazy niż wspólne facetów picie kakao .Jeśli wiesz co to znaczy..Ty nie masz dużego wyboru .Powinnaś łapać co ci się nawinie .Bo latka uciekają 😛
            • zolza670 Re: Miłość emeryta 27.01.23, 13:57
              Zapamiętaj sobie jedno...ja sama dobrze wiem co powinnam a co nie...i nie ma takiej opcji żebym się rzuciła na tak wybrakowany towar jak ty...wybrakowany i przeterminowany...a takie teksty to możesz wklejać Danuśce 😝
              • marysia67 Re: Miłość emeryta 27.01.23, 15:16
                Wiem, Zolzo, że mnie "lubisz", ale czy musisz wplatać w rozmowę z drugim człowiekiem mnie? Trwasz przy mnie już prawie 9 lat, jeszcze Ci się nie znudziło?
              • teodor-k Re: Miłość emeryta 29.01.23, 23:57
                zolza670 napisała:

> Zapamiętaj sobie jedno...ja sama dobrze wiem co powinnam a co nie...i nie ma ta
                > kiej opcji żebym się rzuciła na tak wybrakowany towar jak ty...wybrakowany i pr
                > zeterminowany...a takie teksty to możesz wklejać Danuśce 😝
                Przykro ale nie widzę byś wzbudzała euforię ,wręcz przeciwnie . Musisz być wyjątkowo paskudna .Emotki też ci pomogą w tym .Sorry takie osoby to tylkob efekt wymiotny .
          • friend_of_women Re: Miłość emeryta 27.01.23, 17:08
            Napisz coś więcej, jaki jest twój typ faceta? Może zaiskrzy między nami wink
            • teodor-k Re: Miłość emeryta 12.02.23, 21:34
              friend_of_women napisał:

> Napisz coś więcej, jaki jest twój typ faceta? Może zaiskrzy między nami wink
              Lubi koty to jej konik 🤣🤣🤣🤣
      • car_fox Re: Miłość emeryta 25.01.23, 20:30
        No okropne ale ktos to musi robic smile
      • stasi1 Re: Miłość emeryta 14.02.23, 20:02
        Ale jakoś trzeba sobie radzić. Więc najlepiej jest od 30 do 60 lat
        • marysia67 Re: Miłość emeryta 14.02.23, 22:02
          To jeszcze mam parę lat najlepszego życia, dobranocsmile
          • stasi1 Re: Miłość emeryta 18.02.23, 23:03
            Ale juz n ie wiele
            • marysia67 Re: Miłość emeryta 18.02.23, 23:13
              No, tak.
              • stasi1 Re: Miłość emeryta 20.02.23, 22:35
                Więc tym bardziej wypadało je przeżyć na najwyższych obrotach
        • engine8t Re: Miłość emeryta 15.02.23, 03:58
          Zycie zaczyna sie wtedy kiedy dzieci wyprowadza sie z domu i pies zdechnie smile

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka