Dodaj do ulubionych

Jaką pogodę macie?

20.01.09, 08:39
Jaką macie dzisiaj pogodę?U mnie trwa piękny zimowy poranek ze słońcem i lekkim mrozem.Jest przepięknie.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • anka125 Re: Jaką pogodę macie? 20.01.09, 11:28
      I u mnie słonecznie i nawet nie bardzo zimno.Po wczorajszym dołującym dniu -
      dziś jest cool!
      • irenaki Re: Jaką pogodę macie? 20.01.09, 19:53
        O nie !Gdy dwóch Anglików się spotyka, mówią przede wszystkim o pogodzie.A my
        nie jesteśmy (chyba Anglikami) Kobietki kochane ! Anka 125 , piszesz "u mnie" a
        ja nie wiem skąd jesteś ? U mnie w południe w kuj-pomorskim prawie wiosna.
        Pozdrawiam
        • anka125 Re: Jaką pogodę macie? 20.01.09, 22:38
          Mieszkam w samym sercu najbiedniejszego regionu Unii Europejskiej.
    • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 24.02.20, 18:54
      nieładną, pochmurnie i szaro, zima a temperatura dziś +11°
      • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 07.01.22, 14:38
        nieciekawą, jest zima, a zamiast śniegu pada deszcz i jest 3°. Za to dni są coraz dłuższe, u mnie jest dziś 8 godzinny
        • xy.5 Re: Jaką pogodę macie? 07.01.22, 16:07
          Wczoraj po krótkim ociepleniu wróciła zima,mamy śnieg -3°C .Biało i niezbyt zimno.
          • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 27.02.22, 02:34
            jest zima, nie ma śniegu, jest mróz -1°, ale tylko w nocy. W dzień będzie do +7°
            • xy.5 Re: Jaką pogodę macie? 27.02.22, 19:11
              Pogoda bardziej wiosenna niż zimowa,śniegu brak.
              • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 07.03.22, 20:47
                jest zima, ale tylko w kalendarzu. Dzisiaj było u mnie słonecznie i 9°. Za dwa tygodnie wiosna, prawdziwej zimy ze śniegiem chyba już u mnie nie będzie
                • xy.5 Re: Jaką pogodę macie? 08.03.22, 11:27
                  Jest zima ale bez śniegu i mrozu,często wieje nieprzyjemny wiatr od wschodu,dzisiaj od rana słonecznie.
                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 18.06.22, 13:47
                    upalnie jak w lato, 33° chociaż lato dopiero za trzy dni. Na jutro zapowiadane 34°
                    • xy.5 Re: Jaką pogodę macie? 18.06.22, 14:29
                      Słonecznie dzisiaj,28 stopni w pełnym słońcu,powiewa wiaterek,nocą było chłodno.Na jutro przewidują 29 stopni.
                    • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 18.06.22, 16:52
                      ha, 34° miało być dopiero jutro, jest już teraz

xy.5, temperatury mierzymy zawsze w cieniu
                      • xy.5 Re: Jaką pogodę macie? 19.06.22, 07:20
                        Jeśli się zajmujemy tym profesjonalnie to tak.W tej chwili jest poranny chłodek a ma być upał.Niestety jest sucho i prawie nie pada.Nocą w piątek popadało trochę ale nie ma śladu po deszczu.
                        • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 13.03.23, 18:38
                          Microsoft informuje mnie w prognozie pogody o jakości powietrza w moim mieście,
                          dzisiaj 'całkiem dobra jakość powietrza'
                          • xy.5 Re: Jaką pogodę macie? 13.03.23, 22:09
                            U nas cały czas wieje i jest zimno,śniegu już nie ma ale na spacer za zimno.
                          • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 16.03.23, 16:27
                            chyba już po zimie, u mnie teraz 11°, według prognozy na następny tydzień temperatury do 18°.
                            Dni coraz dłuższe, dzisiaj 12godzinny
                            • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 24.10.23, 03:54
                              w Warszawie dzisiaj, jakość powietrza zła,
                              u mnie, dzisiaj dobra
                              • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 19.11.23, 15:33
                                nieładną, szarą pochmurną i 12°, domowy dzień. Dzień 8godzinny, wygląda, iż zbiera się na deszcz
                                • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 28.11.23, 14:19
                                  jak na jesień to nietypową. Wczoraj wieczorem spadł pierwszy śnieg. Przez noc przy -1° przetrwał, dzisiaj już bardziej znowu szaro.
                                  Może to i dobrze? nie lubię jeździć autem po zaśnieżonych ulicach
                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 23.01.24, 17:48
                                    dzisiaj 8°, w tygodniu do 11°, taka zima
                                    • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 29.01.24, 13:33
                                      czy to jeszcze zima? u mnie dziś 10°, w tygodniu temperatury do 11°
                                      • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 24.02.24, 22:33
                                        mam zimę, ale tylko w kalendarzu. Dzisiaj 11°, w tygodniu temperatury do 13°, zmiana klimatu?
                                        • maria88 Re: Jaką pogodę macie? 27.02.24, 10:00
                                          Typowej zimy dawno nnie ma .Ma byc + 17 w dzień.
                                          Słonko sie wychyla.
                                        • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 12.03.24, 11:55
                                          przedwiosenne 13°, według prognozy w tygodniu do 16°
                                          • maria88 Re: Jaką pogodę macie? 12.03.24, 16:17
                                            Np. wczoraj i dzisiaj bardzo paskudnie.
                                            Tylko +4, mzy i podwiewa.
                                            Mimo to zaliczyłam wymarsz z chałupki ,żeby załatwić sprawki.
                                            Bardzo nie lubię wiatru zimnego i deszczu gdy trzeba się poruszac po dworze.
                                          • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 15.03.24, 13:10
                                            prawdziwie przedwiosenna pogoda, sloneczne 18°
                                            • maria88 Re: Jaką pogodę macie? 15.03.24, 18:08
                                              U mnie tak wysokich temperatur nie ma.Fajnie Ci.
                                            • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 03.04.24, 15:57
                                              dzisiaj nieładną, jest deszczowe 11°, według prognozy w tygodniu temperatury do 24°
                                              • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 04.04.24, 19:10
                                                dzisiaj u mnie 14°, dzisiaj w 1953 było 26°, w ubiegłym roku dzisiaj było -3°, gdzie to ocieplenie klimatu?
                                                • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 21.04.24, 23:04
                                                  w ciągu dnia było u mnie 10°, teraz w nocy jest -1°, dobrze, że kaloryfery grzeją
                                                  • maria88 Re: Jaką pogodę macie? 23.04.24, 17:38
                                                    Czekam na ocieplenie.
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 23.04.24, 20:28
                                                    dzisiaj u mnie 10° i mocne zachmurzenie, według prognozy w tygodniu temperatury do 25°, oby
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 27.04.24, 00:39
                                                    teraz jest 8°, w ciągu dnia 21°, we wtorek ma być 28°, wow! zapowiada się gorące lato?
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 09.05.24, 18:13
                                                    jest słonecznie, jest 21°, według prognozy w tygodniu temperatury do 26°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 19.05.24, 14:42
                                                    Microsoft poinformował mnie, iż w moim mieście w mojej dzielnicy mocny deszcz. Zerkam za okno, deszcz nie pada, jest pochmurne 21°.
                                                    Nie trzeba wierzyć we wszystko, co piszą w internecie
                                                  • maria88 Re: Jaką pogodę macie? 19.05.24, 17:47
                                                    Nocką popada.
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 19.05.24, 20:37
                                                    maria88 napisała:
                                                    > Nocką popada

prawie miałaś rację, wieczorem chlusnęło sążniście
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 20.05.24, 01:10
                                                    lato zbliża się na całego, według prognozy u mnie temperatury w tygodniu do 28°
                                                  • maria88 Re: Jaką pogodę macie? 20.05.24, 18:16
                                                    Część zachodnia Polski i u Ciebie temperatury ostatnio do pozazdroszczenia.
                                                    Natomiast u mnie jak nie wieje to pada,
                                                    Czy masz plan na letnie wakacje?
                                                    Komputer i tv nie dają zdrowia.
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 21.05.24, 15:18
                                                    maria88, nie mam, wakacje mam 365 dni w roku
                                                  • maria88 Re: Jaką pogodę macie? 21.05.24, 18:25
                                                    Ale wymysliłeś.
                                                    Czy to znaczy,że juz przekresiłeś podróżowanie, zwiedzanie etc.
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 27.05.24, 01:31
                                                    nieładny tydzień zapowiada się, codziennie deszcz, ale temperatury do 24°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 09.07.24, 17:32
                                                    upalne 32°
                                                  • maria88 Re: Jaką pogodę macie? 09.07.24, 20:06
                                                    afrykańską
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 12.07.24, 15:15
                                                    po ostatnich upalnych dniach dzisiaj deszczowo i orzeźwiające, ale ciepłe 24°, jutro ma być podobnie
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 30.07.24, 15:44
                                                    jak na lato przystało, jest ciepłe 28°, w tygodniu temperatury do 30°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 12.08.24, 13:36
                                                    jest słoneczne 27°, w tygodniu ma być do 32°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 15.08.24, 15:31
                                                    jest nadal upalnie, jest 29°, w mieszkaniu też ciepłe 27°, paraduję półnagi
                                                  • maria88 Re: Jaką pogodę macie? 15.08.24, 16:33
                                                    Temperatura za oknem to +40 i wiatrzysko było, ale teraz ucichło.
                                                    W mieszkaniu chłodno bo nocki chłodne.
                                                    Takie anomalie pogodowe nie sa zdrowe4.
                                                    Powodują nadmierny spadek cisnienia, czego wynikiem mogą byc omdlenia.
                                                    Lekarze radzą zmniejszenie dawek lekow na cisnienie.
                                                    W mieszkaniu +27 to w dzień jako tako, ale w nocy to za duzo.
                                                    Upały mają potrwać jeszcze przez nastepny tydzień.

Lubisz kawkę, więc pij.
                                                    Oczywiście z rozsądkiem.
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 20.08.24, 21:51
                                                    o 21:00 już ciemno, ale dni już dłuższe, dzisiaj ponad 14-godzinny
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 21.08.24, 18:00
                                                    miało być, jeszcze dłuższe
                                                  • maria88 Re: Jaką pogodę macie? 21.08.24, 18:50
                                                    Od pól godziny leje i grad też był oraz grzmoty.
                                                    Temperatura bardzo spadła. Idę wietrzyć pokoje.
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 23.08.24, 16:19
                                                    upalne 30°, w tygodniu temperatury do 33°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 27.08.24, 19:16
                                                    na dworze 27° (w Małopolsce mówią na polu), w mieszkaniu 26°, upalnie
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 29.08.24, 14:59
                                                    upalne 34°, po wczorajszym aktywnym dniu dzisiaj domowy dzień
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 04.09.24, 16:54
                                                    upał trzyma, jest 34°, jutro mam sprawę do załatwienia, będzie tylko 31°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 08.09.24, 04:41
                                                    dzisiaj jeszcze upalny dzień z temperaturą 32°, od jutra deszczowy tydzień z temperaturami do 21°, będzie przyjemne orzeźwienie (jak dla mnie)
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 04.10.24, 13:33
                                                    typowo jesienną, teraz pochmurnie i 15°, w tygodniu temperatury do 19°
                                                  • xy.5 Re: Jaką pogodę macie? 04.10.24, 23:48
                                                    Jesień zawitała i do nas,z małymi wyjątkami jest ciepło,wiszą chmury,pada drobny deszcz,czekam na złotą i słoneczną jesień,bo taką lubię najbardziej.
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 05.10.24, 17:58
                                                    xy.5, to już 16 lat gdy założyłaś ten wątek, a ja go ciągnę od 4 lat
                                                  • xy.5 Re: Jaką pogodę macie? 06.10.24, 21:45
                                                    Nie sądziłam,że tyle przetrwa i to w dużej mierze dzięki tobie.
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 08.10.24, 15:41
                                                    xy.5 napisała:
                                                    > czekam na złotą i słoneczną jesień

dzisiaj jest u mnie, złota jesień i słoneczne 22°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 19.05.24, 17:57
                                                    > Microsoft poinformował mnie, ...w mojej dzielnicy mocny deszcz

a jednak, powiadomili z wyprzedzeniem, trochę popadało, trochę pogrzmiało, trochę pobłyskało, gdzieś w pobliżu była burza,

tekst poprawił mi DeepL, mają teraz nową funkcję, korygują też z funkcją sztucznej inteligencji
                                                  • xy.5 Re: Jaką pogodę macie? 16.10.24, 14:20
                                                    Dzisiaj słonecznie od rana i dosyć ciepło,bo +12 stopni,wczoraj było deszczowo i nieprzyjemnie,zgodnie z prognozą ma być jeszcze "babie lato";zobaczymy.
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 26.10.24, 19:35
                                                    dnie coraz krótsze, o 18:30 już ciemno
                                                  • xy.5 Re: Jaką pogodę macie? 28.10.24, 14:47
                                                    W sobotę było piękne babie lato i ciepło,wczoraj i dzisiaj także,rano zazwyczaj jest mgła a potem piękne słońce,zgodnie z prognozą ma tak być do 1 listopada.Trwa złota jesień i oby jeszcze była.
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 01.11.24, 17:24
                                                    dnie jeszcze krótsze, teraz o 17:00 już ciemno
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 15.11.24, 18:51
                                                    jest teraz 9°, ale w tygodniu temperatury już tylko do 3°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 01.12.24, 08:13
                                                    według prognozy będzie deszczowy tydzień z temperaturami do 7°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 04.12.24, 21:18
                                                    deszczowo, pada. Dzisiaj Barbórka, przysłowie mówi 'Barbara po wodzie święta po lodzie', ano zobaczymy?
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 14.12.24, 18:14
                                                    dzisiaj 1°, w tygodniu temperatury według prognozy do 11°, ale deszczowo
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 18.12.24, 15:12
                                                    userka na innym forum napisała
                                                    > Piękna dzisiaj u nas pogoda

u mnie nieładna, mocno zachmurzone 11° nie zachęca do wyjścia z domu.
                                                    Domowa leniwa (relaksowa) środa
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 27.12.24, 15:49
                                                    jak na zimę przystało, jest chłodne 2°, w tygodniu ma być do 8°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 09.01.25, 16:51
                                                    zrobiło się znowu prawdziwie zimowo, pada śnieg, jest ładnie biało, jest 1°. Ale w tygodniu ma być do 7°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 14.01.25, 14:58
                                                    zima, ale u mnie niezimowa, bez śniegu. Chociaż ze śniegiem jest ładniej, właściwie to dla mnie i dobrze, nie lubię jeździć autem po zaśnieżonych ulicach.
                                                    Teraz chłodne 1°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 21.01.25, 12:12
                                                    jeszcze dzisiaj trochę słonecznie i 2°, tydzień ma być deszczowy z temperaturami do 9°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 11.02.25, 14:19
                                                    słoneczna zima bez śniegu, teraz 4°, w tygodniu mają być temperatury do 3°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 17.02.25, 08:52
                                                    ochłodziło się, teraz -9°, ale w tygodniu ma być do +9°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 21.02.25, 19:18
                                                    zima tylko w kalendarzu, dzisiaj 9°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 03.03.25, 23:43
                                                    dzisiaj było 10°, według prognozy będzie słoneczny tydzień z temperaturami do 15°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 05.03.25, 13:36
                                                    ładnie słoneczne przedwiosenne 15°. Pomimo, robię dzisiaj domowy relaksowy dzień po ostatnich aktywnych.
                                                    Spacer będzie jutro, ma być też słonecznie, jest sprawa do załatwienia
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 12.03.25, 15:50
                                                    pochmurne 7°, dzisiaj domowy dzień
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 28.03.25, 15:36
                                                    ładny słoneczny dzień i 15°, w tygodniu według prognozy temperatury do 18°.
                                                    Aktywny dzień miałem wczoraj, aktywny dzień będzie jutro, dzisiaj relaksowy domowy
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 01.04.25, 16:19
                                                    teraz 14°, według prognozy będzie słoneczny tydzień z temperaturami do 19°.
                                                    Dzień dłuższy, już ponad 13-godzinny
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 12.04.25, 20:41
                                                    wiosna na całego, temperatury w tygodniu do 24°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 27.04.25, 21:34
                                                    dzisiaj 18°, kaloryfery w mieszkaniu grzeją (wieczorem jest chłodniej, teraz 12°). W tygodniu ma być do 22°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 09.05.25, 14:01
                                                    jest trochę pochmurnie, czasami przebłyskuje słońce, jest 19°, w tygodniu ma być do 22°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 01.06.25, 16:20
                                                    pogoda jak w lecie, jest 26°. Po wczorajszym aktywnym dniu dzisiaj pasuję, niedzielny domowy relaks
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 11.06.25, 16:02
                                                    jest 20°, ma być cieplej, w tygodniu temperatury do 31°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 15.06.25, 13:47
                                                    przedsmak lata, jest słoneczne 31°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 25.06.25, 15:18
                                                    user na innym forum napisał:
                                                    > Cieplutko ...sie zrobilo, 13:20, 37 C

u mnie dzisiaj 26°, w tygodniu mają być temperatury do 33°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 26.06.25, 16:12
                                                    userka na innym forum napisała:
                                                    > We Francji też cieplutko, bo ponad 35 stopni C... W Malmö jest w tej chwili 20 C

u mnie teraz 32°, zbiera się na deszcz, w tygodniu ma być do 34°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 02.07.25, 14:33
                                                    jest 36°, przy tym upale nie mam zamiaru wychodzić z domu, chociaż mam coś do załatwienia, odkładam na następne dni, nie jest pilne.
                                                    W tygodniu ma być chłodniej z temperaturami do 28°,

w Egipcie przy temperaturach rzędu 35° chłodziłem się w ten sposób
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 21.07.25, 20:52
                                                    po wczorajszym upalnym dniu dzisiaj deszczowe 24°, padało prawie nonstop przez cały dzień.
                                                    Zamierzałem zrobić zakupy, ale w deszczu nie miałem ochoty pakować zakupy do bagażnika auta na parkingu marketu, zakupy odkładam na jutro
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 09.08.25, 02:07
                                                    zapowiada się ciepły tydzień, temperatury do 31°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 13.08.25, 14:34
                                                    słoneczne upalne 31°, przy tej temperaturze nie mam ochoty wychodzić z domu, chociaż w mieszkaniu też ciepłe 26°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 15.08.25, 15:39
                                                    znowu upalny dzień 33°, dzisiaj odpuszczam, domowy dzień
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 29.08.25, 12:29
                                                    prawie przedjesienną, zachmurzone deszczowe 18°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 04.09.25, 14:44
                                                    trochę słoneczne 27°, ostatnie podrygi lata?
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 14.09.25, 22:33
                                                    według prognozy pogoda w tygodniu fifty-fifty deszczowo-słoneczna z temperaturami do 25°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 25.09.25, 12:41
                                                    dzisiaj w ciągu dnia 16°, ale wieczory chłodne, wczoraj wieczorem było 10°. Dzisiaj miła niespodzianka, włączyli ogrzewanie, kaloryfery zaczęły grzać
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 22.10.25, 00:41
                                                    łał! nieładnie, według prognozy cały tydzień deszczowy z temperaturami do 16°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 26.10.25, 14:49
                                                    ochłodziło się, jest 4°, pochmurnie deszczowo nieładnie, nie zachęca do wyjścia z domu. Niedzielny relaksowy domowy dzień
                                                  • maria88 Re: Jaką pogodę macie? 26.10.25, 16:27
                                                    Podobnie tylko +10 w dzień i teraz spada.
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 21.11.25, 01:28
                                                    jest noc, jest mroźne -3°, w ciągu dnia ma być do +2°, według prognozy w tygodniu nawet do +4°
                                                  • maria88 Re: Jaką pogodę macie? 21.11.25, 09:22
                                                    U mnie od rana lecą płaty mokrego sniegu i +-1.
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 22.12.25, 17:43
                                                    od nadejścia zimy dni dłuższe, będzie coraz dłużej jasno, teraz u mnie zimowe 2°
                                                  • maria88 Re: Jaką pogodę macie? 22.12.25, 22:23
                                                    Pogoda okropna, wilgotna z przenikajacym zimnem ,bo mgliste nocki i spadki temperatur.
                                                    Pojutrze ma spaść śnieg....zobaczymy.
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 25.12.25, 16:49
                                                    zimowe -6°, ale bez śniegu, według prognozy w tygodniu temperatury do +4°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 31.12.25, 14:36
                                                    w nocy spadł śnieg, ostatni śnieg w tym roku. Rano było ładnie biało, teraz +2° i pozostałe resztki śniegu
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 08.01.26, 16:24
                                                    według prognozy w tym tygodniu temperatury do -6°, ale w przyszłym do +6°
                                                  • maria88 Re: Jaką pogodę macie? 08.01.26, 16:30
                                                    Ano sypie i sypie na okrągło przy temp. w dzień -5.
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 08.02.26, 17:47
                                                    przez cały tydzień plusowe temperatury, nawet do 8°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 18.02.26, 05:06
                                                    jeszcze dzisiaj -1°, w tygodniu według prognozy temperatury do +14°
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 25.02.26, 14:59
                                                    słonecznie i 10°, według prognozy temperatury w tygodniu do 17°, czuć przedwiośnie
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 02.03.26, 15:20
                                                    teraz 14° i słoneczny tydzień z temperaturami do 16°, przedwiośnie
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 07.03.26, 15:23
                                                    cieplutko słoneczne 17°, w tygodniu ma być nawet 18°, przedwiośnie
                                                  • chris.w5 Re: Jaką pogodę macie? 22.03.26, 15:48
                                                    dzisiaj słoneczne 15°, dni już dłuższe, dziś ponad 12 godzin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka