12.05.23, 16:14
podobno wygasiłeś moje posty
a znów odpowiadasz?
nadal zapraszam na swoje forum - o ile potrafisz nie obrażać innych uczestników
Obserwuj wątek
    • taniarada Re: taniarada 12.05.23, 18:26
      Wiesz miałem żal o te szczegóły z zamkniętych forów i życia prywatnego .Cały czas coś się koło mnie dzieje jakieś dziwne rzeczy .Wygasiłem pewne osoby i dalej mam .Ostatnio na kameralnym forum ktoś mi tyłek obrabiał ,a ja dopiero po paru dniach to zobaczyłem .Nie jest to czasami dobry pomysł .Dzięki ale narazie nie jest ten czas na pisanie na wielu portalach .Siemka .
      • taniarada Re: taniarada 16.05.23, 13:56
        Facet powinien być facet ,a nie jak papuga co klepie pierdoły co mu ślina na język przyniesie. Damski królu forów uważający się z niewiadomo co .Bez żalu że cię kiedyś poznałem popierdółko .
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: taniarada 16.05.23, 14:06
          Nie znudzi ci się, nie?
          A potrafiłeś rozmawiać normalnie smile

• bento67 Re: taniarada 16.05.23, 18:10
          Dlaczego tak brzydko mówisz do asd?
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: taniarada 16.05.23, 18:14
            Mówi mówi i nie umie przestać. Ale daj mu spokój - widocznie inaczej teraz nie potrafi. Pozdrawiam.
            • bento67 Re: taniarada 16.05.23, 18:25
              Pozdrawiam
              • taniarada Re: taniarada 16.05.23, 18:42
                Może to nie jest Twoja sprawa Dana i nie musisz wszystkiego wiedzieć .Ja nie poruszam prywatnych spraw na forach .Bez komentarza .
                • friend_of_women Re: taniarada 16.05.23, 19:46
                  No! Weź, chyba nie jesteś gejem?
                • bento67 Re: taniarada 16.05.23, 20:15
                  Ok spadam!
            • taniarada Re: taniarada 17.05.23, 03:49
              asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> Mówi mówi i nie umie przestać. Ale daj mu spokój - widocznie inaczej teraz nie
              > potrafi. Pozdrawiam.
              Potrafię tylko.nie mogę zrozumieć jak ktoś taki wykorzystuje moją wiedzę ,a czyjąś naiwność .A z Psycho to bym sobie nie pochlebiał ,bo to innego powodu nie mogę pisać .Siemka i życzę powodzenia w dalszym życiu panie Turecki .
              • friend_of_women Re: taniarada 17.05.23, 06:52
                taniarada napisał:

> Potrafię tylko.nie mogę zrozumieć jak ktoś taki wykorzystuje moją wiedzę ,a czy
                > jąś naiwność .

Twoją wiedzę? Nie rozśmieszaj ludzi, chyba wygooglowaną z netu, do czego zawsze masz problem się przyznać wink
    • bento67 Re: taniarada 17.05.23, 06:56
      Asdzxcvfsrggxdfsd- otoczyłeś się babami- plotkarami i na swoim forum obrabiasz tyłek, komu się da. Nie ufam Ci i za chwilę wywalę z mojego prywatnego forum, bez odbioru!
      • ruda.replay Re: taniarada 17.05.23, 08:18
        bento67 napisała:

> Asdzxcvfsrggxdfsd- otoczyłeś się babami- plotkarami i na swoim forum obrabiasz
        > tyłek, komu się da. Nie ufam Ci i za chwilę wywalę z mojego prywatnego forum, b
        > ez odbioru!
        >
        Szanowna Pani. Proszę kierować epitety do osób, które w jakikolwiek sposób przekroczyły granicę zaufania. W związku z powyższym nazywanie mnie - piszącej na forum Asd jest obraźliwe i niestosowne. Pozdrawiam.
        • taniarada Re: taniarada 17.05.23, 09:41
          ruda.replay czasami warto milczeć niż zabierać głos w sprawie co mnie nie dotyczy szanowana pani .A nie nakręcać się z każdym postem .Ani ja nie troll ,ani pani mnie nie zna .Jeśli pani nie widziała w tym nic stosownego w zachowaniu Asf to już w niczym nie pomogę .Ja nie pozdrawiam .
          • ruda.replay Re: taniarada 17.05.23, 10:20
            Jeśli poczuł się pan urażony, należało zwrócić mi uwagę na forum, na którym to napisałam. Uzasadnioną (sic!) krytykę zawsze przyjmuję. Proszę powstrzymać emocje i nie udzielać mi rad, kiedy mam milczeć, a kiedy zabierać głos. Sama decyduję o sobie.
            Nie jestem adwokatem założyciela, wiec proszę sobie wszelkie niedomówienia samemu wyjaśnić.
    • hana2 Re: taniarada 17.05.23, 07:35
      'Dana, całkiem ci odwala."

Jak się czujesz po takim komunikacie?
      Jeśli masz jakieś pretensje do drugiej kobiety to wyjaśnij z nią to na priv, skoro nie potrafisz kulturalnie na forum. Urszula pisala, że uczysz podobno religi w szkole. Nie przystoi ci (podwójnie) taki język. Żadna z nas nie odezwała się do ciebie nigdy w taki sposób.

Ps. dostałam link do pewnej dyskusji. Ale nie jestem pewna czy zajęłam właściwe stanowisko, oczekiwane przez autora wiadomości.

• taniarada Re: taniarada 17.05.23, 08:00
        Myślę że publikowanie prywatnych rozmów poczty wyklucza kogoś z dalszej dyskusji .Facet to rozciągnął na swoje forum i ciąg dalszy tej farsy tej trwa .Pan Turecki w swojej ekstazie ,który wciska nos w nie swoje sprawy .Jak łatwo kogoś zmanipulować i opluć .Nie mam czasu nie pierdoły i przepychanki z dziwnymi ludźmi co nic dla mnie nie znaczą .
        • hana2 Re: taniarada 17.05.23, 08:19
          Wyciąga do was rękę pojednania. Życzliwie zaprasza. Ty zazdrosny, że polubiły atmosferę jego forum kobiety, a Danusia, że nie będzie tam jedyną kobietą. Taki z wami los. Lecę do swoich spraw. Także, bez odbioru.

• taniarada Re: taniarada 13.07.23, 11:39
            Szybko się przekonalaś że to nie prawda .
    • bento67 Re: taniarada 17.05.23, 07:47
      bento67
      [...]
      17.05.23, 06:50
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
      • bento67 Re: taniarada 17.05.23, 07:50
        bento67
        [...]
        17.05.23, 06:53
        Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .

Haniu, usunęłam Cię z mojego prywatnego forum za powielanie plotek na mój temat, bez odbioru!
        • hana2 Re: taniarada 17.05.23, 08:12
          Ty cały czas to robisz. Plotkujesz z dumą przyznając, że znasz tylko wersję jednej strony. Cały czas powielasz plotki, że B mi tyle pomógł. To jest nieprawda i proszę cię, abyś nigdy więcej tego nie pisała i nie sugerowała, że jest moim aniołem i że są jakieś wspomnienia, które powinnam szanować. Nie plotkuj proszę! Nie bądź hipokrytką i stosuj się do zasad, z których rozliczasz inne kobiety.

A jaką plotkę ja rozstałam? Rozumiem, nie uczysz religii? Wiesz, nawet jeśli uczysz, to gdy wysłałam post, pomyślałam, że to nie fair oczekiwać od zwykłego człowieka, że nie będzie jedynie zwykłym człowiekiem, bo ma wymagający zawód.

Więc wracając do plotkowania. Tutaj rozsiewasz plotki, że na spokojnym forum Asd, każdy każdemu obrabia tyłek, a jego uczestniczki to plotkary.

Jak to Danusiu jest? Moralność Kalego?

• taniarada Re: taniarada 17.05.23, 08:07
        I po co Ci to było ? Przykre że dajesz komuś szansę ,a on odwraca kota ogonem .Pewnie się wstydzi to usuwa .Taka u niego tolerancja słowna .Wlazł na każde babskie forum .Męskie go specjalnie nie interesuje .Z euforią był witany na psycho .Nowy człowiek z myślą psychologiczną .Kto mu tylko dał prawo do oceny mojej osoby .Nawet mnie nie zna ,a ślizgał się na moich plecach .Szkoda gadki .
      • friend_of_women Re: taniarada 17.05.23, 08:30
        Ja pie*dolę, dziecinada, przedszkole, po ile wy macie lat???
        • hana2 Re: taniarada 17.05.23, 08:44
          Gdy chodzi jedynie o pretensje i żale to przy dobrej woli dwóch stron można dojść do porozumienia. Ale ludzie są bardziej skomplikowani.
          • irsila Re: taniarada 17.05.23, 08:51
            Dzięki Ci hano2, za wszystkie wpisy tu.
            Niepotrzebnie się tu zalogowałam po latach.
            Ja już w sumie jestem tak stara, że pod żadne fora wiekowo,
            nie podlegamsmile
            Niestety, czas ucieka i wieczność czekatongue_out)
          • friend_of_women Re: taniarada 17.05.23, 09:07
            hana2 napisała:

> Gdy chodzi jedynie o pretensje i żale to przy dobrej woli dwóch stron można doj
            > ść do porozumienia. Ale ludzie są bardziej skomplikowani.

Ale co to za metody: blokuję, usuwam...za parę dni dodaję, strzelam focha. By pisać w wątku trzeba mieć przegląd sytuacji wymiany treści, a nie przypadkowo wpie*niczać się jak to mówią "między wódkę, a zakąskę". Takiej dziecinady nie uznaję i nie popieram. Ludzie dojrzali i na poziomie tak nie postępują!
            • hana2 Re: taniarada 17.05.23, 09:33
              Danusia próbuje sprostać oczekiwaniom człowieka wymagającego ekstremalnej lojalności. I to staje się źródłem jej kłopotów. I teraz zwrócę się do Danusi, żeby nie było, że ją obgaduje. Danusiu, przyjaźń nie polega na tym, aby spełniać potrzeby tylko jednej strony. Nie polega na tym, że jedna osoba ciągle bierze i wymaga a druga poświęca siebie i swoje potrzeby za kilka pochwał. Czasem ludzie nie znają siebie i swoich potrzeb i tak się dają zaprzęgać do realizowania cudzych. Każdą znajomość trzeba traktować z dystansem i wyznaczać pewne granice. Nie skreślać, ale ustalać warunki.

Wiedziałam, że nie przyjmiesz zaproszenia. Z lojalności do B.

• taniarada Re: taniarada 17.05.23, 10:14
                "Danusia próbuje sprostać oczekiwaniom człowieka wymagającego ekstremalnej lojalności. Tobie dużo do Dany brakuje i brakować będzie .Myślę by oceniać innych trzeba zacząć od siebie .Tu nie ma nikt problemów ,tylko dziwni ludzie co liczą na coś więcej niż przyjaźń na forum .I jeszcze mają tupet ją oceniać i krytykować .Daje im szansę ,a później się żalą na innych portalach .Pierdolety i szalety . Wrzuć sobie na luz bo kompletnie nic jarzysz .
                • hana2 Re: taniarada 17.05.23, 10:29
                  Jak się za spokojnie robi na forach, to nasz niezawodny Bogusław wyśle kilka maili.

A ten powyższy post to znów autokrytyka?

Ps. Obrażasz się, że ktoś wyjawia prywatna pocztę a sam to robiłeś. Trzeba było cię upominać, bo pewne sprawy wydawały ci się nic nie znaczące i że można poruszać na forum.

• irsila Re: taniarada 17.05.23, 11:48
                    U mnie na blogu,
                    jako Bogdan się przedstawiał,
                    tym samym, przeklętego Bogdana, oszusta z mej młodości sobie przypomniałam.
                    Tak mi w głowie zamieszał, ten Bogdan, artysta z z Warszawy, żonaty, kawalera udając
                    że przez niego, rok na studiach,powtarzałam.
                    Od tego czasu, wystrzegam się Bogdanów..
                    Zatem, dziewczyny uważajcie, na takich panów....!
                    • irsila Re: taniarada 17.05.23, 12:23
                      Ze wszystkiego mnie okradł w sensie materialnym i duchowym.
                      No ale cóż, takie patologie po świecie krążą i dziś,
                      po 50 latach,
                      od wydarzenia mego z nim związanym.
                      Oni się nieźle kamuflują,
                      słodkich słówek używają,
                      wierszyki wklejają,
                      że niby poetyczni są.
                      Ale w sumie to jakaś patologia jest.
                      • irsila Re: taniarada 17.05.23, 12:31
                        Do taniejrady to było,
                        a nie do kogoś innego.
                        Po moich życiowych doświadczeniach,
                        od razu, takie typy, rozpoznaję,
                        i nie chcę z nimi nic mieć do pogadania,
                        ani do czynienia.
                        Jednak naiwnych wokół nie brak,
                        którzy jednak doświadczenia z takimi osobowosciami,
                        nie mają.
                  • friend_of_women Re: taniarada 17.05.23, 12:38
                    hana2 napisała:

> Jak się za spokojnie robi na forach, to nasz niezawodny Bogusław wyśle kilka m
                    > aili.
                    >
                    > A ten powyższy post to znów autokrytyka?
                    >
                    > Ps. Obrażasz się, że ktoś wyjawia prywatna pocztę a sam to robiłeś. Trzeba było
                    > cię upominać, bo pewne sprawy wydawały ci się nic nie znaczące i że można poru
                    > szać na forum.
                    >

Ten facet to pustak, powierzchownie do rany przyłóż, ale w głębi chamski i bez polotu. Kręci w kółko jak stara płyta ten sam tekst, jakby autoreklamę swojej osoby. Najlepiej ignorować "ynteligenta"...i jego "tfurczość" mailową wink
                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: taniarada 17.05.23, 12:41
                      Ty też już nie podbijaj bębenka. Jak jeszcze byłeś u mnie, to mało co wnosiłeś oprócz zaczepek do niego. Tez cie Turecki cenzurował.
                      • friend_of_women Re: taniarada 17.05.23, 13:03
                        Co mięknie ci kita, albo ślepota doskwiera? Nie widziałeś, że moje wpisy były antydotum na jego chamskie zaczepki!
                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: taniarada 17.05.23, 13:10
                          A tobie? Pisałem, że nie potrzebuję antidotum. Od tego mam Tureckiego.
                          • friend_of_women Re: taniarada 17.05.23, 13:17
                            Przestań, nie wchodź w buty Bogusia wink
                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: taniarada 17.05.23, 13:22
                              nie mam zamiaru
                              • hana2 Re: taniarada 17.05.23, 16:44
                                Przy okazji tego wątku napiszę jeszcze raz, że nie jestem po niczyjej stronie. Nie chcę pchać się w gierki, że jesli nie jestem przeciw komuś to jestem w drużynie tego kogoś. Emocje oszczędzam na życie w realu. A i w realu staram się siebie i otoczenie pielęgnować tak, aby za bardzo nimi nie szarpać. A los nie podarował mi lekkiego życia, a trochę skomplikował wysokimi poprzeczkami w niektórych sferach. Ale dam radę. Skoro inni dają, to ja też.

• asdzxcvfsrggxdfsd Re: taniarada 17.05.23, 16:50
                                  Jeśli pisząc myślałaś też o mnie - to ja się całkowicie zgadzam. Można pisać wszystko o wszystkim - byle bez obrażania innych użytkowników.
                                • taniarada Re: taniarada 17.05.23, 17:01
                                  To daj sobie spokój .Możesz pisać na priv na pogaduchy .Reszta mało mnie obchodzi i ten człowiek zadufany w sobie .Nikt Cię tu nie pożałuje .Lubisz błyszczeć na necie .Dla mnie to jest to dno opublikować prywatne wiadomości na necie ,zamiast zwyczajnie odpisać .I nie wiem jak to nazwać bo się w kanonach dobrego zachowania się nie mieści .Nie chce nikogo obrazać ,niech pokaże swoje wpisy żonie .A drugie mogłabyś pogadać z kim kto to samo nie ma lekko .Nie Ty jedna zmagasz się z problemami ,ale guzik komu do tego bo Ty masz imię ,a reszta to nikusie nic niewarte .Amen i zakończyć ten wątek bo rzygać się chce .
                                • taniarada Re: taniarada 28.05.23, 10:55
                                  hana2 napisała:

> Przy okazji tego wątku napiszę jeszcze raz, że nie jestem po niczyjej stronie.
                                  > Nie chcę pchać się w gierki, że jesli nie jestem przeciw komuś to jestem w druż
                                  > ynie tego kogoś. Emocje oszczędzam na życie w realu. A i w realu staram się sie
                                  > bie i otoczenie pielęgnować tak, aby za bardzo nimi nie szarpać. A los nie poda
                                  > rował mi lekkiego życia, a trochę skomplikował wysokimi poprzeczkami w niektóry
                                  > ch sferach. Ale dam radę. Skoro inni dają, to ja też.
                                  >
                                  >To mamy inne zdania .Bo dobrze wiesz że zawsze staję po stronie przyjaciół ,tych co mnie z nimi coś łączyło lub łączy .Nienawidzę wścibskich i nadetych bufonów co się pakują w cudze życie lub uganiają się za kimś i wykorzystują okazję by się przytulić .Takich cwaniaczków pewnych siebie co tylko ich zdanie liczy .Zawsze lubisz strzelić focha i co ciekawe że wobec mnie umiesz się postawić i to ostro ,a wobec innych jakaś dziwna nieśmiałość i dajesz nogę .
                                  >
                                  >
                                  >
                                  >
                                  >
                                  • hana2 Re: taniarada 28.05.23, 12:49
                                    "wobec mnie umiesz się postawić i to ostro ,a wobec innych jakaś dziwna nieśmiałość "

Gdy mężczyzna szanuje granice kobiety, nie ma potrzeby traktować go ostro.

Ja tutaj nie zamierzałam się zadomowić się.

• taniarada Re: taniarada 28.05.23, 13:25
                                      Oj tam przesadzasz .Byłem dzisiaj w tym kościele i wspomniałem Bogu o Tobie .www.msze.info/msze-za-granica/kosciol/907 a tu masz zdjęcie z mojej parafii .Niech Cię prowadzi Duch Święty i pomaga w życiu .Paru znajomym to posłałem .Ale z Tobą to trzeba oficjalnie na forach 🤔
                                      • hana2 Re: taniarada 28.05.23, 14:15
                                        Nie podzielam twojej wiary, ale liczą się intencje. Dziękuję.
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: taniarada 17.05.23, 09:27
            hana2 napisała:

> Gdy chodzi jedynie o pretensje i żale to przy dobrej woli dwóch stron można doj
            > ść do porozumienia. Ale ludzie są bardziej skomplikowani.

Tu akurat jest prosto.
            Jedna ze stron nie ma żali i pretensji, ostrzegła tylko użytkowniczki o wzmożonej aktywności pewnego pana i dzisiaj ocenzurowała 2 agresywne posty pewnej pani..
            I to by było tyle odniesienia się do całej sytuacji - więcej tekstu nie będzie.
    • hana2 Re: taniarada 27.05.23, 17:55
      Krytyk dał niezły popis bufonady na sąsiednim forum. Wydawał się być kiedyś innym człowiekiem.
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: taniarada 27.05.23, 18:05
        Nie mam w zwyczaju zasadniczo na jednych forach omawiać sytuacji na innych forach, zwłaszcza jak ktoś nie robił tego ZE ŚWIADOMĄ intencją zaszkodzenia innym. On ma taką osobowość i niech sobie żyje spokojnie, skoro na tamtym forum jest serdecznie akceptowany.
        Nie będzie więcej komunikatów na ten temat z mojej strony.
        • hana2 Re: taniarada 27.05.23, 18:34
          A, przepraszam. Nie wiedziałam gdzie podpiąć moją złośliwą refleksję. A w zeszłym roku, zupełnie realnie trafiłam na widelec podobnej osobowości. I kto się odezwał na owym realnym forum, to tylko po to, aby utwierdzić atakującego w prawie do ataku. I w takich momentach już sam człowiek nie wie, czy faktycznie żył długie lata w błogiej nieświadomości, że jest tak beznadziejny czy stał się ofiarą cudzych frustracji i kompleksów.

Człowiek, brzydzący się tym, co niskie, sam zaprezentował niskie loty. A potem się klepał po plecach elokwentnie za elokwencję.

Tyle mojego komentarza.
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: taniarada 27.05.23, 19:01
            No wiesz, też bez przesady z tym wirtualem. Ja tu na przykład jestem po to by się
            a) bawić się Z innymi
            b) poznawać inne punkty widzenia

A jak chodzi o takich niedolotów, to zacytuję teraz jawnie fragment tekstu z utworu, który nieraz grałem.

"pseudo-kozaków w przedbiegach zostawiłem
            (...)
            ja mówię o uczuciu, które we mnie drzemie
            Ty widzisz to wszystko, wiesz co się dzieje
            ja kumatym ludziom wysyłam pozdrowienie
            tym, którym nieobce jest trzeźwe myślenie
            (...)
            sram na układy, sam buduję co moje"
            • taniarada Re: taniarada 27.05.23, 20:21

> No wiesz, też bez przesady z tym wirtualem. Ja tu na przykład jestem po to by s
              > ię
              > a) bawić się Z innymi
              > b) poznawać inne punkty widzenia
              >
              > A jak chodzi o takich niedolotów, to zacytuję teraz jawnie fragment tekstu z ut
              > woru, który nieraz grałem.
              >
              > "pseudo-kozaków w przedbiegach zostawiłem
              > (...)
              > ja mówię o uczuciu, które we mnie drzemie
              > Ty widzisz to wszystko, wiesz co się dzieje
              > ja kumatym ludziom wysyłam pozdrowienie
              > tym, którym nieobce jest trzeźwe myślenie
              > (...)
              > sram na układy, sam buduję co moje"
              Właśnie dlatego nam nie po drodze . Te twoje dziwne posty i wiadomości .
      • kochamzapachfrezji Re: taniarada 27.05.23, 18:24
        Za mało znam Krytyka, by go oceniać. Powiedz mu to i nie pisz o nim na forum, na którym go nie ma.
        • hana2 Re: taniarada 27.05.23, 18:36
          Pani katechetka nie odmówi sobie okazji, aby mnie pouczyć czy zbesztać.
          • taniarada Re: taniarada 27.05.23, 18:52
            hana2 napisała:

> Pani katechetka nie odmówi sobie okazji, aby mnie pouczyć czy zbesztać.
            A przecież mogłaś się tam wpisać .Bo do Ciebie głównie smażył cholewki .Nie wiem dlaczego się nie wypisałaś .Co ma do tego Asd i cała reszta .
            • hana2 Re: taniarada 27.05.23, 19:12
              "Nie wiem dlaczego się nie wypisałaś"

Nie chodziło mi to, aby wiedział co o nim myślę. Chodziło mi o to, że jeśli kogoś wpędził w destrukcyjne zażenowanie, mój obiektywny osąd jest, że przesadził.

Po co miałabym tam pisać, aby mogli czytać (z obrzydzeniem) i cedzić "cóż za pospólstwo najechało"? Przecież po pierwszym zdaniu zaczęli by mnie wyganiać, że im chlew robię.

Nie, ja tam do tej elity nie dorastam.
              • taniarada Re: taniarada 27.05.23, 19:16
                hana2 napisała:

> "Nie wiem dlaczego się nie wypisałaś"
                >
                > Nie chodziło mi to, aby wiedział co o nim myślę. Chodziło mi o to, że jeśli kog
                > oś wpędził w destrukcyjne zażenowanie, mój obiektywny osąd jest, że przesadził.
                >
                > Po co miałabym tam pisać, aby mogli czytać (z obrzydzeniem) i cedzić "cóż za po
                > spólstwo najechało"? Przecież po pierwszym zdaniu zaczęli by mnie wyganiać, że
                > im chlew robię.
                >
                > Nie, ja tam do tej elity nie dorastam.
                Ale masz skrupuły .Możesz się wpisać i nie komentować . A komentarze zostaw mnie .Ile będziesz uciekać .
          • hana2 Re: taniarada 27.05.23, 19:01
            Jakoś Danusiu, nie przeszkadzało ci pisanie o kobietach w trzeciej osobie. W tym o mnie na twoim prywatnym forum. Różne nieprawdy. Dopóki będziesz wrogiem kobiet, będziesz też wrogiem własnej kobiecości. Szacunku mężczyzn nie uzyskasz metodą zagłaskiwania ich.

Twoja empatia i współczucie jest wybiórcze, w czym utwierdziło mnie to forum, w tym wątek o dzieciach. Nie będę tu dłużej pisać. Kolejne forum, na którym czuję, że nie ma dla mnie miejsca.

Życzę ci z całego serca, abyś pokochała i zaakceptowała siebie.
            • taniarada Re: taniarada 27.05.23, 19:12
              Życzę ci z całego serca, abyś pokochała i zaakceptowała siebie .Dlaczego tak szybko się zniechęcasz . Nie tylko tu Danuta pisze .Chyba jedyne spokojne forum .Robisz jakieś dziwne sceny Aniu
              • hana2 Re: taniarada 27.05.23, 19:29
                To było forum na którym ona czuła się dobrze i niech tak zostanie.

Ja mam wystarczający wybór.

• taniarada Re: taniarada 27.05.23, 19:52
                  hana2 napisała:

> To było forum na którym ona czuła się dobrze i niech tak zostanie.
                  >
                  > Ja mam wystarczający wybór.
                  >
                  > Wiesz co .Jesteś dorosła .A nie mała dziewczynka . Będziesz ciągle uciekać .
            • kochamzapachfrezji Re: taniarada 27.05.23, 19:16
              Mam taką zasadę w życiu, że nie tłumacze się, gdy nie poczuwam się do winy. Chcesz ,, to pisz, nie chcesz, nie pisz, Twoje życie, Twoje wybory i dylematy. Pozdrawiam
              • taniarada Re: taniarada 27.05.23, 19:24
                No właśnie .Po co robić sceny Co te fora znaczą nic bez przyjaźni .Zaraz trzeba wszystko rozwalić .
    • friend_of_women Re: taniarada 27.05.23, 18:12
      Te zaproszenia takie raczej kurtuazyjne i wybiórcze wink
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: taniarada 27.05.23, 18:20
        A widziałem twojego maila. Nie pamiętasz już, że jak jeszcze było otwarte, to głównie byleś zainteresowany napiedralaniem się z TR? Ale spoko, jak wrócę z urlopu to poddam twoją kandydaturę pod głosowanie stałych uczestniczek smile
        • taniarada Re: taniarada 27.05.23, 18:54

> A widziałem twojego maila. Nie pamiętasz już, że jak jeszcze było otwarte, to g
          > łównie byleś zainteresowany napiedralaniem się z TR? Ale spoko, jak wrócę z ur
          > lopu to poddam twoją kandydaturę pod głosowanie stałych uczestniczek smile
          Nie wiem do kogo to piszesz bo nie chyba do mnie .
        • friend_of_women Re: taniarada 28.05.23, 03:41
          Dyplomacja nie jest twoją mocną stroną, stworzenie alibi przed podjęciem decyzji od ciebie zależnej świadczy o tym dobitnie. Hmmm...twoje podwórko, twoje "kwiatuszki" wink Co do jak piszesz "napierdalania się" z TR, mam inne zdanie na ten temat. To taka szorstka "przyjaźń", zbyt wiele nas dzieli by mogło nas łączyć...wiek, wykształcenie, spojrzenie na świat. Jestem tolerancyjny, ale nie zniżam się do "poziomu" rozmówcy, gdyż nie toleruję chamstwa!
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: taniarada 10.06.23, 12:49
            Obietnic dotrzymywać... Zostałeś jednogłośnie pozytywnie zaakceptowany.
            Zapraszam, właśnie zostałeś dopisany do uczestników.

• taniarada Re: taniarada 11.07.23, 15:12

> A widziałem twojego maila. Nie pamiętasz już, że jak jeszcze było otwarte, to g
          > łównie byleś zainteresowany napiedralaniem się z TR? Ale spoko, jak wrócę z ur
          > lopu to poddam twoją kandydaturę pod głosowanie stałych uczestniczek smile
          Możecie sobie tam pisać bo co tu przyłazicie.
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: taniarada 12.07.23, 15:03
            A po co właśnie podbiłeś mój stary wątek, tak, bym go ponownie zobaczył na liście?
            • taniarada Re: taniarada 12.07.23, 16:00
              Podbiłem byś zobaczył że rozpieprzacie to forum specjalnie .Ta cała grupka która zaprosiłeś na swoje forum .Chyba widzisz ze ta kobieta nie jest normalna .Wczoraj się żegnała ,dzisiaj od nowa .Coś z nią jest nie hallo .Mieliśmy rozmawiać normalnie ,a Ty już wczoraj to kwestionowałeś bo Ci podała jakieś informacje .Ja za nikim nie latam widzisz .Mam wąskie grono przyjaciół i nie szukam wrażeń .
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: taniarada 12.07.23, 16:09
                Ja tam widzę, że to twoje towarzystwo sprowadza to forum do poziomu zęzy. Możecie tu szaleć, bo nikt z założycieli się nim nie interesuje, a GW ma to gdzieś. Takie dziwne, że nie skorzystałeś od pewnego czasu z wielokrotnych zaproszeń na "moje" forum; nie ? big_grin Turecki w łapki gryzie big_grinD
                • kochamzapachfrezji Re: taniarada 12.07.23, 16:23
                  Tym bardziej dziękuję tym osobom, które nie uwierzyły w te plotki o mnie i nadal chcą ze mną rozmawiać i te osoby serdecznie pozdrawiamsmile
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: taniarada 12.07.23, 16:29
                    No ja akurat nie wierzę w "plotki", ale widzę jak nie raz traktowałaś mnie. A to co zrobiłaś dzisiaj "życzliwie ostrzegając" to już w ogóle było poniżej pasa. Takie jest moje zdanie i będę się go trzymał.
                    • kochamzapachfrezji Re: taniarada 12.07.23, 16:36
                      A trzymaj się swojego zdania. Jeszcze mi przyznasz rację, ale może być za późno na nasze dobre relacje.
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: taniarada 12.07.23, 16:39
                        Nope.
                        Gdyż albowiem "za późno" już jest teraz. Zbyt wiele okazji zmarnowałaś.
                        Ale spokojnie, jak się zmienisz - a może ja? - to może kiedyś...
                        • kochamzapachfrezji Re: taniarada 12.07.23, 16:52
                          Pycha prze Ciebie przemawia, lubię skromnych ludzi. Nie po drodze mi z Tobą.
                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: taniarada 12.07.23, 16:53
                            A jest takie proste rozwiązanie...
    • taniarada Re: taniarada 09.06.23, 22:41
      Prosi się pana Tureckiego by zajął swoim życiem nie cudzym. Nie obrabiał tyłka innym .Tak to pan Turecki wisiał na dwóch pogaduchach od rana do wieczora i smażył cholewki do kogoś . Nikt tam nie jest idealny .Większości ci sami ludzie ze skłonnością do krytykowania innych i do kłótni .Pan Turecki za moją namową i wyszukiwarką bujał się na paru forach ,ale nie wzbudził euforii .Trzeba mieć tupet by tak napisać o kimś .Panu Tureckiemu wysłałem na priv wiadomość. Niech się pan Turecki buja .
    • taniarada Re: taniarada 10.06.23, 02:30
      Niech sobie każdy przeczyta o czym tu mówił .Każdy co się wpisał i o czym tu pieprzył .Asd , Friden ,Hana i Urszula .I kto pozwalał by Friden prowokował jak czekał na wpis pewnej osoby i to cały boży dzień .Przykre bo teraz dokładnie to przeczytałem .Pocałujcie mnie wszyscy gdzieś .
      • kochamzapachfrezji Re: taniarada 10.06.23, 05:17
        Ok
    • kochamzapachfrezji Re: taniarada 10.06.23, 10:22
      Asd, przyjmij moja życzliwą.Nie podoba mi się to, że na czas swojego wypoczynku zamykasz swoje forum i uniemozliwiasz stałym użytkownikom rozmawianie na nim. Wygląda to tak, jakbyś Ty był najważniejszy. Przemyśl sobie moją uwagę. Też mam prywatne forum, ale nigdy bym tak nie postąpiła, jak Ty. Życzę udanego urlopu i wypoczynku oraz bezpiecznego powrotu. Pozdrawiam serdecznie.
      • taniarada Re: taniarada 10.06.23, 11:40
        O czym Ty gadasz .On tam zamknął ten swój portalik i obrabia tyłek mi ,a Ty jeszcze mu w tym pomagasz. Nie dość jeszcze toczysz tu dziwne rozmowy z dziwnymi facetami ,którzy mnie obrażają .Zrobił się tu jakiś portal randkowy .Facet Asd liczył na coś ,bo bywał wyłącznie z Twojego powodu .I to już samego rana .Otoczył się tam kobietami w tym moimi znajomymi .I to jednej której pomagałem bo miała problem .Przez pół roku od rana do wieczora .A teraz ona sama o mnie pieprzy .Mówisz że my dwaj rozwalamy to forum ,ale to Ty jesteś główną przyczyną bo przyciągasz swoim zachowaniem różnych dziwaków i jeszcze z nimi dyskutujesz .Widocznie nie przeczytalaś co pan Turecki napisał i wczesniej jak usunął twoje dwa posty .Masz skłonność facetom ciągle wybaczać ,kobietom już nie .
        • kochamzapachfrezji Re: taniarada 10.06.23, 12:02
          Jestem człowiekiem kompromisu, zobaczymy, czy atmosfera na tym forum się poprawi, gdy przestanę tu pisać. Nie jestem tu za karę!
      • friend_of_women Re: taniarada 10.06.23, 12:27
        Myślę, że gorzej postępujesz, tyle razy mnie ze swojego forum usuwałaś. Ostatnio to mistrzostwo świata, jeszcze nie zdążyłem nic napisać, a tu aut...jak to rozumieć? Odnoszę wrażenie, że Boguś to twoja miłość forumowa, jeżeli tak to ci wybaczam bo stajesz w obronie samca.
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: taniarada 10.06.23, 12:57
        kochamzapachfrezji napisała:

> Asd, przyjmij moja życzliwą.Nie podoba mi się to, że na czas swojego wypoczynku
        > zamykasz swoje forum i uniemozliwiasz stałym użytkownikom rozmawianie na nim.

?. Stali uczestnicy mogli i rozmawiali podczas mojej nieobecności - zapraszam do lektury.
        Tak działa forum zamknięte - że nikt z zewnątrz nie może wejść i nasmrodzić.

> Wygląda to tak, jakbyś Ty był najważniejszy. Przemyśl sobie moją uwagę. Też ma
        > m prywatne forum, ale nigdy bym tak nie postąpiła, jak Ty. Życzę udanego urlopu
        > i wypoczynku oraz bezpiecznego powrotu. Pozdrawiam serdecznie.

Dziękuję - wzajemnie.
        • taniarada Re: taniarada 10.06.23, 13:21
          Przykre zachowanie dwóch facetów .Bardzo przykre. Ani jeden nie umie dyskutować ,tylko o kimś .Obydwaj się ciągle na kimś promują .Pozdrów Moni niech już przestanie gadać o mnie .Żałosne .
          • friend_of_women Re: taniarada 10.06.23, 14:16
            Zrobiłeś się monotematyczny, a to jest nudne. A może powinieneś zejść ze sceny i nie robić obciachu?
            ----
            www.youtube.com/watch?v=HZ8qBioPlHE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka