14.07.23, 19:54
Czas weekendu początek .Dzisiaj luzik tylko dorwać się do pralki .Jutro wyskoczyć na zakupy i coś do jedzenia tu się nie da gotować .Wieczorem mecz mojego Rakowa z Legią o super puchar.A o 23 dziewczyny walczą z Chinkami o finał w siatkówce .Żyć nie umierać kurza twarz 😢
Obserwuj wątek
    • kochamzapachfrezji Re: Piątek 14.07.23, 20:06
      Takie życie sobie wybrałeś, na walizkach.
      • taniarada Re: Piątek 22.07.23, 09:41
        Czyli fajnie www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://podroztrwa.pl/hanower/&ved=2ahUKEwjg7b3056GAAxUjFBAIHYiPBb8QFnoECA8QBQ&usg=AOvVaw2fIGx3s7K5y7-dobvXLWoO
    • friend_of_women Re: Piątek 14.07.23, 20:35
      Ech życie...
      Kiedyś: Wychodziliśmy w każdy piątek, wszyscy byli pijani i weseli.
      Teraz: Ten nie może, bo go żona nie puściła, tamta nie może, bo w ciąży, kolejny ma na 6 do pracy, inna łyka tabletki na depresję i nie może pić.
      • kochamzapachfrezji Re: Piątek 14.07.23, 20:43
        Mąż mi zaproponował drinka, ale odmówiłam.Nie biorę tabletek, nie jestem w ciąży, ale jestem super - nianią, muszę być trzeźwasmile
        • friend_of_women Re: Piątek 15.07.23, 06:27
          Pamiętam, była kiedyś w TV taka super niania, ale jaki los podzieliła tego nie wiem, nie śledziłem jej poczynań.
          • taniarada Re: Piątek 15.07.23, 06:31
            friend_of_women napisał:

> Pamiętam, była kiedyś w TV taka super niania, ale jaki los podzieliła tego nie
            > wiem, nie śledziłem jej poczynań.
            Fredka ty nie szukaj niani .Znajdź sobie kobietę do życia i całowania Tu marne szanse .Może na innym forum .Przecież masz bogate życie towarzyskie .
            • friend_of_women Re: Piątek 22.07.23, 07:57
              >Znajdź sobie kobietę do życia i całowania Tu marne szanse .

Dziwi mnie tylko jak takie "bożyszcze" kobiet może tak płytko myśleć. Gdzie napisałem, że kogokolwiek szukam? Nie rób się śmieszniejszy niż jesteś, to wpada w żenadę.
        • taniarada Re: Piątek 15.07.23, 06:28
          W piątek zero alkoholu .Ale przy sobocie Danusiu .Daj mu szansę .Sobota dzień przytulania do chłopa .Tym bardziej wieczorem piłka nożna ,siatkówka damska .a później bara ,bara. Sam dzisiaj wypije lampkę wina ,a może dwie.
          • stasi1 Re: Piątek 23.07.23, 16:30
            Sam to nic fajnego. Ja wczoraj wieczorem dwa piwa. Wcześniej w aucie, jedno.
            • taniarada Re: Piątek 23.07.23, 19:09
              Samemu jest fajnie nikt ci nie jęczy nad uchem co masz robić .Przewróciło się niech leży .Czasami potrzeba kobiety na małe co nie co .Wiesz o co mi chodzi Stachu 🤣
              • stasi1 Re: Piątek 25.07.23, 20:04
                W aucie były dwie panienki. Myślę że teraz wieczorem będę pił czekoladę zamiast piwa. Tylko to znowu słodycze. Koszmar
      • taniarada Re: Piątek 21.07.23, 19:04
        friend_of_women napisał:

> Ech życie...
        > Kiedyś: Wychodziliśmy w każdy piątek, wszyscy byli pijani i weseli.
        > Teraz: Ten nie może, bo go żona nie puściła, tamta nie może, bo w ciąży, kolejn
        > y ma na 6 do pracy, inna łyka tabletki na depresję i nie może pić.
        To racja .Teraz takie życie ,ciągle w stresie .I zero radości . Dworzec i piesek szefa .
        • super.halusia Re: Piątek 18.08.23, 10:22
          https://th.bing.com/th/id/R.96851a682edaeccf444263e4ae11b0a5?rik=H46E%2fjRhQgV41w&riu=http%3a%2f%2fkartki4you.pl%2fkartki%2f1%2f1%2fd%2f18476.png&ehk=2etSL0KKS4ImC%2fERQkxMrQo%2fBP0gE%2bTO9K1JUjfZBJg%3d&risl=&pid=ImgRaw&r=0
          • kochamzapachfrezji Re: Piątek 18.08.23, 11:47
            Jadę zaraz do bliźniąt brata, będzie wesołosmile
            • taniarada Re: Piątek 15.09.23, 20:41
              Piątek ,piątunio .
          • taniarada Re: Piątek 16.09.23, 10:39
            Soooobota.
            • kochamzapachfrezji Re: Piątek 16.09.23, 19:13
              Prawie cały dzień spędziłam w kuchni. Pozdrawiam
              • taniarada Re: Piątek 16.09.23, 20:12
                Kobiecy los .Chociaż raz pojechała byś do miasta na jakiś obiad lub kolację .Ale teraz przed telewizor dopingować siatkarzy .
                • taniarada Re: Piątek 17.09.23, 15:23
                  Ja dzisiaj na obiedzie tam byłem .Nawet niektóre polskie dania serwują .www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://neuehoffnung-lokal.de/&ved=2ahUKEwjn4be03rGBAxXCgP0HHbqkChkQ_Bd6BAgcEAg&opi=89978449&usg=AOvVaw1AfIg8SEq9OghAyYtjsiEx
                  • mifredo Re: Piątek 17.09.23, 15:59
                    No jak to w końcu jest?
                    Jesteś tu w Polsce, grzyby miałeś zbierać
                    a nagle do kajzera podążyłeś na obiad?
                    Domniemam, że wirtualny.
                    Na schizofrenii się znam jak nikt.
                    Kitu swojej przyjaciółce nie wciskaj
                    i nam również.
                    • taniarada Re: Piątek 17.09.23, 16:18
                      Faktycznie ten nick i schizofrenia do ciebie znakomicie pasują . Stałaś się znakomitym przykładem tego .Faktycznie wyczerpałaś cierpliwość . Jak to jest siedzieć na czacie i każdemu dowalać .Ani mnie nie znasz ,nie wiesz kto z kim i o czym pisze .A zbierasz głos .Smutne te twoje życie na koniec starości .Ale to nie moja sprawa .Żałosna jesteś .Nawet nie przeprosilaś że obrobilaś tyłek trzem osobom .Żenada .Tyle wiesz co zjesz .

• mifredo Re: Piątek 17.09.23, 16:35
                        Podaj dokładnie co dziś na obiad jadłeś
                        a nie jakieś linki wklejasz.
                        • mifredo Re: Piątek 17.09.23, 16:35
                          Przestań się ośmieszać.
    • taniarada Re: Piątek 15.09.23, 23:53
      Mieszkańcy z Nad Wisły zbudowali bogate i bezpieczne państwo. Ludzie z całej planety chcą w nim żyć i pracować. O tym kto może chociaż przez cztery lata kierować budżetem kraju , toczą się walki , leje się krew. Wąsaty Janusz w kaloszach z piwem wraz grubą Grażynką w klapkach z cydrem, stali się ucieleśnieniem szczęśliwego i dostatniego życia, od decyzji których zależą sprawy życia i śmierci w XXI wieku. Kto by pomyślał że tak się to wszystko dobrze ułoży dla Janusza i Grażynki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka