taniarada Re: Sobota 22.07.23, 11:13 Czytałem że widziałeś Jezusa na żywo .Objawił ci się ? Jak wyglądał ? Wątki religijne i tematy były kiedyś poruszane i fajne rozmowy .Ale przyszło parę zjebów na to forum i sprowadziło je do swojego poziomu .Tak jak tu. Odpowiedz Link
banowanyzaprawde1 Re: Sobota 22.07.23, 11:57 taniarada napisał: > Czytałem że widziałeś Jezusa na żywo .Objawił ci się ? Jak wyglądał ? Wątki re > ligijne i tematy były kiedyś poruszane i fajne rozmowy .Ale przyszło parę zjebó > w na to forum i sprowadziło je do swojego poziomu .Tak jak tu. To tylko twój poziom i niektórzy się do niego zniżają. Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Sobota 22.07.23, 13:22 >Ale przyszło parę zjebów na to forum i sprowadziło je do swojego poziomu . Zawsze podziwiałem twój samokrytycyzm, osobiście nigdy nie zaniżam swojego poziomu. Jeżeli adwersarz nie sprosta temu, jego strata Odpowiedz Link
polamek100 Re: Sobota 23.07.23, 01:55 Ja nie tylko widzialem ale byl mi podlegly i musial mnie sluchac.- jak sie ten nazywa? Odpowiedz Link
irsila Re: Sobota 23.07.23, 18:21 polamek100 napisał: > Ja nie tylko widzialem ale byl mi podlegly i musial mnie sluchac.- jak sie ten > nazywa? Jestem Bogiem, wyobraź to sobie. Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Sobota 26.07.23, 07:30 >Jestem Bogiem, wyobraź to sobie. Moja wyobraźnia nie ma granic, ale jakoś trudno mi sobie to wyobrazić. Zapewne koniec świata już dawno by nastąpił, bo jaki bóg, taka i religia Odpowiedz Link
irsila Re: Sobota 26.07.23, 08:35 To banowanyzaprawdę i polamek, za "bogów" się mają. Podpowiedź im dałam, żeby wprost pisali. Ja to nawet za boginię się nie uważam Odpowiedz Link
stasi1 Re: Sobota 25.07.23, 20:09 W sobotę znajomi robili ognisko tylko bez opału. Nawet się udało tylko ja nic nie piekłem. Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Sobota 26.07.23, 09:44 Stasiu, przecież to logiczne, nie piekłeś bo nie było opału. Jeśli się udało ognisko to tylko się cieszyć Odpowiedz Link
stasi1 Re: Sobota 28.07.23, 15:44 Nawet jedna para przyjechała ze swoim kawałkiem drewna. Inni jednak piekli Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Sobota 29.07.23, 14:12 Zrobiłam 10 słoików ogórków 0.9 korniszony i kwaszone. Moja piwnica się zapełnia przetworami. Pozdrawiam serdecznie i życzę spokojnej soboty Odpowiedz Link
irsila Re: Sobota 29.07.23, 14:56 Co roku robiłam, ale w tym roku, póki co, sił nie mam. Gotowe sobie kupię w razie czego, pełno tego w sklepach jest. Odpowiedz Link
taniarada Re: Sobota 29.07.23, 15:31 Też racja .Stoją później latami i kwas się robi .Też kosztuje gaz czy prąd .Słoiki umyć woda .Ale jak ktoś lubi i ma komu dać nie ma problemu .Ja jak jestem w domu to kupuje i kisze w dużym słoju i zjadam na bieżąco .Lubię kiszone ogórki ,marynowane w occie nie za bardzo .W Niemczech mam Mix Mark ,ruskie sklepy ze wschodnią żywnością i tak kupuje kiszonki .W innych nie ma kiszonych ogórków . Odpowiedz Link
irsila Re: Sobota 29.07.23, 15:43 Jak się ma własny ogród, własne ogórki, koper i chrzan i liście wiśni i czarnej porzeczki, to grzechem by było, nie zawekować. Ale w mieście to inna sprawa. Dziś tylko na placu,trzy ogórki blade kupiłam, Blade, gdyż ponoć słabo nawożone są, bardziej ekologiczne, by mizeria do obiadu była, dla trzech osób po jednym. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Sobota 29.07.23, 19:03 Mam swoje ogórki chrzan, koper, daje liście dębu, kiedyś dawałam liście wiśni lub czarnej porzeczki. Mam też wiśnie i porzeczkę. Mam mnóstwo warzyw na działce. Nawet brokuły, kalafior, rukolę, szpinak, cykorię i te podstawowe. Wszystko ładnie rośnie. Ekologiczne, bez nawozow i oprysków. Odpowiedz Link
irsila Re: Sobota 29.07.23, 19:48 Mam na wsi dwóch braci, wielkoobszarowych, ale drobnicą się nie zajmują, ich zony nawet na to czasu nie mają, by warzywka hodować. Gotowe u innych specjalistów kupują, np ogórki Brat młodszy jakieś tunele ma na truskawki wczesne i boczniaki hoduje, gdyż rodzinę liczną ma, sami by nie przejedli ale tak dla hobby, póki jeszcze zdrowie ma. Kiedyś w zosię samosię się bawiłam, działki miałam, pomidorki i inne warzywka hodowałam, ale zdrówko siadło, zawodowej pracy trzeba było się trzymać, by emeryturę sobie wypracować. Coś tam jeszcze na parapecie, bądź w ogródku hoduję do spożycia, jakieś ziółka, pomidorki koktajlowe. Między nami, różnica wieku jest 17 lat, jeśli dobrze policzyłam, a to wiele tłumaczy, tym bardziej, że jestem powypadkowa i ledwo kiedyś spod samochodu z życiem uszłam.. Odpowiedz Link
taniarada Re: Sobota 25.08.23, 21:28 Był piątek i zleciał .By nie było że Cię nie ma .Tylko dziwne masz podejście do ludzi .I jakbym Cię skąd znał .Najprędzej z forum AM. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Sobota 02.09.23, 10:41 Pozdrawiam z Tarnobrzega. Pochmurno,18 stopni. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Sobota 02.09.23, 13:47 Robota mnie lubi Mam zaproszenie do siostry na grilla już drugą sobotę, odmówiłam dwukrotnie. Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Sobota 09.09.23, 06:42 Cree&Jurek Styczyński-"Na Dnie Twojego Serca"(Tychy-"Rock Na Plaży"-02.09.2023) Odpowiedz Link