kochamzapachfrezji 20.02.24, 07:19 Kim jesteś? Napisz kilka słów o sobie, pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hell-raiser1 Re: Do seniorki 24 20.02.24, 09:04 Czatowy chłop. Jak na zawołanie. Powiadomienia dostajesz czy co🤣🤣🤣 Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Do seniorki 24 20.02.24, 09:09 Nie jestem wścibska, tylko mam powód, by o to zapytać. Odpowiedz Link
maszkaroni Re: Do seniorki 24 20.02.24, 09:24 Wścibska. O każdym chcesz wszystko wiedzieć. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Do seniorki 24 20.02.24, 09:33 Skoro wiesz lepiej ode mnie, to nie mam zamiaru z Tobą walczyć. Prawda sama się obroni. Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Do seniorki 24 20.02.24, 09:31 kochamzapachfrezji napisała: > Nie jestem wścibska, tylko mam powód, by o to zapytać. > Przecież widzisz że to maszkaroni. Przecież Ci odpowiada cały czas🤣 Odpowiedz Link
maszkaroni Re: Do seniorki 24 20.02.24, 10:25 Ty to chyba powiadomienia dostajesz. Całą dobę siedzisz na forum. I wciskasz kit innym. Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Do seniorki 24 21.02.24, 11:49 Bo takiej nie ma. Ludzie się podszywają pod różne nicki lub piszą anonimowo by dowalić. Jak ktoś ma czyste intencje to robi to bez problemu. Odpowiedz Link
maszkaroni Re: Do seniorki 24 21.02.24, 13:43 Tak, tak taniucha. Ty to świetnie znasz. Odpowiedz Link
xstefciax Re: Do seniorki 24 21.02.24, 16:45 Nie, widocznie jej na tym nie zależy, o co mnie poprosiła, zostawiłam laptopa w szkole, może nie zginie, jutro go wezmę, pozdrawiam. Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: Do seniorki 24 21.02.24, 23:16 A ty nie umiesz maila napisać? Gazeta ma setki for, skąd wiesz, że ta osoba przeczytała twój wątek, przecież ona nie pisze na tym forum? Odpowiedz Link
xstefciax Re: Do seniorki 24 22.02.24, 17:30 Nie, widocznie to jest ktoś, kto chce pozostać anonimem i pisać u mnie. Nie dodałam jej, pozdrawiam . Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Do seniorki 24 22.02.24, 21:01 xstefciax napisała: > Nie, widocznie to jest ktoś, kto chce pozostać anonimem i pisać u mnie. Nie dod > ałam jej, pozdrawiam . Myślę że jak ktoś chce wejść na forum prywatne to ma dobre intencje. I pisze o sobie. I nie raz tak było z dziwnymi nickami. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Do seniorki 24 22.02.24, 21:31 >Myślę że jak ktoś chce wejść na forum prywatne to ma dobre intencje. W pozostałych przypadkach są tylko złe intencje? Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Do seniorki 24 25.02.24, 16:49 Zielony86- nie wiem, kim jesteś, więc nie mogę Cię dodać do mojego forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: Do seniorki 24 25.02.24, 18:08 Skąd Ty masz taki głupi pomysł, że każdy czyta akurat to forum i wie, że o niego pytasz? Ty nie słyszałaś w życiu o mailach i poczcie gazetowej? Odpowiedz Link
noitak Re: Do seniorki 24 25.02.24, 20:07 Userka Danuta chce dać znać, jak to jakoby użytkownicy forów forów dobijają się do jej „prywatnego” forum Kolejki stoją A przy okazji: ileż można panią Danutę prosić, by mnie nie zapraszała, nie dodawała i nie odejmowała z jej forów, kiedy kilkakrotnie już, dobitnie i wyraźnie pisałam, że NIGDY nie aplikowałam I NIE MAM ZAMIARU uczestniczyć w jej Obgaduchach. NIE CHCĘ, NIE ŻYCZĘ SOBIE, PROSZĘ NIE ZANIECZYSZCZAĆ MI POCZTY! Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Do seniorki 24 25.02.24, 20:32 panna.nasturcja napisała: > Skąd Ty masz taki głupi pomysł, że każdy czyta akurat to forum i wie, że o nieg > o pytasz? > Ty nie słyszałaś w życiu o mailach i poczcie gazetowej? A ty jarzysz że dostaje powiadomienia jak ktoś się dobija. Nie dodaje się nie znanych osób. Nie przejmuj się nie doda. PS wy to razem parami chodzicief🤣 Odpowiedz Link
e-zybi Re: Do seniorki 24 25.02.24, 20:38 kochamzapachfrezji napisała: > Zielony86- nie wiem, kim jesteś, więc nie mogę Cię dodać do mojego forum. Pozd > rawiam > Przecież pisze, że jest zielony Dodasz, to się dowiesz! Odpowiedz Link
noitak Re: Do seniorki 24 25.02.24, 21:20 Ten „ zielony” to jest małżonek pani Danuty. Wreszcie się ocknął, wszedł na fora, poczytał i zzieleniał )) Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Do seniorki 24 25.02.24, 21:48 noitak napisała: > Ten „ zielony” to jest małżonek pani Danuty. Wreszcie się ocknął, wszedł na for > a, poczytał i zzieleniał )) Dziewczęta ty i ta druga, przestańcie świrować na tym forum i innym. Panu eee-zybi telefon dzwonił jak mój wpis zobaczy. Wie dobrze że nie lubię facetów i mam uczulenie na nich🤣🤣🤣 Odpowiedz Link
e-zybi Re: Do seniorki 24 25.02.24, 23:09 Nie lubisz facetów bo mają jaja, których Tobie brakuje Odpowiedz Link
xstefciax Re: Do seniorki 24 25.02.24, 21:32 Nie dodaję osób, z którymi nie zamieniłam ani słowa. Nie znam takiego nicku. Odpowiedz Link
noitak [...] 25.02.24, 21:44 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Do seniorki 24 25.02.24, 21:56 noitak napisała: > Weź, Danuty nie nakłaniaj, bo już i tak zbierają się nad nią czarne chmury. > Jakaś koleżaneczka kuknęła „ na świetlicy” w Danusiny laptopik, zobaczyła, co z > obaczyła > i poniosła w świat. Krążyło, krążyło, aż dotarło gdzie trzeba. > A małżonkowie nie lubią, oj nie lubią zalotów za pleckami, internetowych także. > Dzieje się, popcorn macie? > Nie strasz Małgocha nie strasz. Już nie te lata. Raczki latają i tobie może coś ci umskanąć. Nie lubię jak ktoś pachnie naftaliną i nie ma uroku. Już wiem dlaczego jesteś taka zaangażowana.Niech zgadnę- seniorka to ty🤣 Baj, baj. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Do seniorki 24 25.02.24, 23:31 noitak napisała: > Weź, Danuty nie nakłaniaj, bo już i tak zbierają się nad nią czarne chmury. > Jakaś koleżaneczka kuknęła „ na świetlicy” w Danusiny laptopik, zobaczyła, co z > obaczyła > i poniosła w świat. Krążyło, krążyło, aż dotarło gdzie trzeba. > A małżonkowie nie lubią, oj nie lubią zalotów za pleckami, internetowych także. > Dzieje się, popcorn macie? > Nie wiem, czy wiesz, ale od daawna jest na forach taka niepisana zasada...nie ruszamy rodziny...męża, dzieci, rodziców, ciotek, wujków.....ingerujesz w jej życie prywatne... a to mi się nie podoba i nie powinnas tego robić! Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: Do seniorki 24 25.02.24, 23:47 Dokladnie! Możemy się nie zgadzać z Daną, ale to ona tu pisze, nie jej mąż, więc po co w to wciągać człowieka? Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Do seniorki 24 25.02.24, 23:57 Pewnych granic się nie przekracza. Na to przyzwolenia nie ma i nie będzie. Odpowiedz Link
noitak Re: Do seniorki 24 26.02.24, 00:21 Dziękuję. Teraz wiem, że jeśli zostaną przekroczone moje „pewne granice”, to mogę liczyć na twoją pomoc. Dotąd latamibyłam z tym problemem sama, skąd mogę wysnuć niestety przypuszczenie, że moje nadzieje są matką mnie głupiej Niemniej będę się do ciebie zgłaszała. Mam jeszcze, jeśli wolno, pytania: - czy twoje przyzwolenie jest warunkiem koniecznym dla mojego tu pisania oraz jego treści? - skąd wiesz, co będzie? ( ja nie wiem nawet tego, czy się jutro obudzę) Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Do seniorki 24 26.02.24, 03:56 noitak napisała: > Dziękuję. > Teraz wiem, że jeśli zostaną przekroczone moje „pewne granice”, to mogę > liczyć na twoją pomoc. > Dotąd latamibyłam z tym problemem sama, skąd mogę wysnuć niestety przypu > szczenie, że moje nadzieje są matką mnie głupiej Niemniej będę się do ciebie > zgłaszała. > > Mam jeszcze, jeśli wolno, pytania: > - czy twoje przyzwolenie jest warunkiem koniecznym dla mojego tu pisania > oraz jego treści? > - skąd wiesz, co będzie? ( ja nie wiem nawet tego, czy się jutro obudzę) > Wstyd dorosła kobieta tak się stoczyła na dno. Że ktoś się nie potrafi bronić to wykorzystujesz to. Co cię tu przyciąga cały czas..Tyle już tu było rozmów o tym, a ty dalej to robisz i wykorzystujesz informacje, które zbierasz cały czas. Potrafisz wszystko napisać w szczegółach o innych jakbyś nie miała nic innego i to jest twój cel w życiu. Odpowiedz Link
noitak Re: Do seniorki 24 26.02.24, 09:34 Bądż dobrej myśli Ruda i wierz w bliźniego. Dzięki takim ludziom, jak ty świat staje się piękniejszy. Pokazałaś mi dobrą ścieżkę i za to dziękuję raz jeszcze. Tobie się udało przyswoić zasady pisania na forach i stosować je bez zarzutu, to i mnie się uda. Wprawdzie nauka ta jest żmudna i jak wiesz trochę trwa ale będę się bardzo starać. —- O zięciach, co mogą mieć kłopoty z upierdliwym teściem pisać można? Taki wpis całkiem niedawno napotkałam na wzorcowym forum. Na pewno wpis był podyktowany troską o tegoż zięcia gdyż ponoć marnie ów wygląda, wręcz chudy jak patyk… A pisanie, że posiada się informacje pozwalające zidentyfikować forumowicza, co spowoduje radość w jego rodzinie można? No bo i takie spotkałam na bardzo wysoko noszącym tyłki forum. A rozpowszechniać drogą pantoflową prywatne informacje na temat forumowicza włącznie z jego danymi osobowymi i wizerunkiem? Informacje, które natychmiast są publicznie skomentowane? Trudne przede mną zadania, zawiłe jak dobra łamigłówka, ale warto się uczyć, ciągle uczyć. Jeszcze raz dziękuję, Dla Danuty pozdrowienia. Odpowiedz Link
xstefciax Re: Do seniorki 24 25.02.24, 21:50 Twoi nieprzyjaciele panna.nasturcja usuń noitak usuń e-zybi usuń Moje zdrowie jest najważniejsze. Odpowiedz Link
noitak Re: Do seniorki 24 25.02.24, 22:44 xstefciax napisała: > > Twoi nieprzyjaciele > panna.nasturcja usuń > noitak usuń > e-zybi usuń > > Moje zdrowie jest najważniejsze. Ależ Danuto, jak usuniesz „ nieprzyjaciela” to znaczy, że go przywracasz do grona „ normalnych”. Rozumujesz? Nie, nie rozumujesz. Założę się, że nadal nie wiesz o co w tym chodzi Męża pozdrów , jego zdrowie też ważne, no cóż… Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Do seniorki 24 25.02.24, 23:35 Zakończ swoje wywody. To niedopuszczalne, co robisz. Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Do seniorki 24 26.02.24, 03:41 ruda.replay napisała: > Zakończ swoje wywody. To niedopuszczalne, co robisz. To już nie pierwszy raz jej takie zachowanie, to już jest mania prześladowcza. Nic nie pomaga. Nie potrafię wytłumaczyć tego. Przecież trwa już dłuższy czas i nie ma końca. I nie tylko tu. W głowie się nie mieści. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Do seniorki 24 26.02.24, 04:01 Tak na marginesie, temat Ciebie nie dotyczy, po co nos wtykasz? I tak nie potrafisz wytłumaczyć tego i nie mieści się w Twojej głowie, to może nie powinieneś nawet tego komentować 😉 Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Do seniorki 24 26.02.24, 07:37 Zajmij się chłopie jakąś pracą. A nie spędzaniem bąków na necie. Cała ta wasza trójka przoduje w nękaniu. Już nie ma forów, gdzie byś nie był. Wszędzie się wejdziesz nieproszony i nie masz za nic kogoś, choć pochodzisz z jednej miejscowości. Ta odyseja całej waszej dobranej trójki ciągnie się już parę lat. Te wpisy można by było pokazać waszym rodzinom i bliskim. Precz ode mnie bo wzbudzasz odruchy wymiotne. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Do seniorki 24 26.02.24, 08:00 Wiesz czego Ci brakuje? Chyba wiesz, albo się "to" ma, albo NIE. Gdy się tego nie ma, to wypisuje się takie bzdety, jak Ty wypisujesz. To za mało by zaistnieć, można jedynie marudzić i Ty to robisz, ale ile można? FORA są po to by pisać, każdemu wolno i Ty nie będziesz o tym decydował, chłopcze! Odpowiedz Link
noitak Re: Do seniorki 24 26.02.24, 10:09 Zybi, zmień optykę Doceń, jak i ja doceniam społeczną aktywność taniejrady pod 200 nickami. On z pełnym oddaniem, od dziesiątków lat naprowadza forumowiczów na proste ścieżki. Jego działalność sanacyjna jest nie do przecenienia. Prostym słowem potrafi wskazać ci błędy trafnie jak nikt inny. Podam naprzykład, jaki lubię najbardziej. Jak taniuszyna napisze pod moim adresem słuszną uwagę zaczynającą się od „ ty tępa dzido” to wiem od razu, że bardzo zawiniłam. I z mety biorę się za korektę swoich krnąbrnych zachowań. A jak napisze mi maila, gdzie „ ty tępa dzido” jest zwrotem przy innych zastosowanych środkach nad wyraz łagodnym, to mnie prostuje na tygodnie. Weż to pod uwagę, zybi i doceń. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Do seniorki 24 26.02.24, 14:43 Doceniam Twoje uwagi i spostrzeżenia. Ja nigdy nie lekceważę swojego adwersarza. Mam jednak zasadę, nigdy nie zniżam się do poziomu intelektualnego swojego oponenta. Dla mnie Boguś, to pikuś, cienizna intelektualna, takie kopy - wklej forumowego życia. Choćby nie wiem jak się starał, zawsze będzie tylko moim cieniem, a ja dla niego niedoścignionym wzorcem. Ja mam "to" czego mu brak, on nie ma tego co mam ja..JA Odpowiedz Link
maszkaroni Re: Do seniorki 24 26.02.24, 09:43 Taniucha poluzuj majty bo ci gumka pęknie. Całe dnie i noce siedzisz na forum. A innym pisać zabraniasz. I każdego się czepiasz. Wredny z ciebie człek. Odpowiedz Link