25.06.06, 11:42
Witam,
Przyjrzalam sie Waszej statystyce - moze rozwiazac ja jak na forum Dzieci
listopad 2005 (forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35011) gdzie tez jest
utworzony podobny watek. Ponizej podaje link.

www.vanike.com/gazeta/dzieci.php?forum=112005

Serdecznie pozdrawiam
Agnieszka

Obserwuj wątek
    • takanietaka Łomatko! 25.06.06, 12:04
      ty nas Aga nie strasz!Wpędzisz nas w kompleksy!A kysz! Nasza prostoduszna
      statystyka i nasz pracowity mężczyzna chyba nam wystarczy!Chyba że sie mylę?
      Ale z lękiem bym patrzyła na nasze balkony i zwierzątka podzielone na podgrupy
      i województwa.Uff!
      _______________________________________________________ ** nigdy nic nie
      wiadomosmile **
    • e-baba Re: Do Natla 25.06.06, 12:15
      Doceniam starania Agnieszki, ale nie, nie i jeszcze raz nie chcę takiej
      statystyki. Może na tamtym forum jest ona przydatna, bo pomaga w odnalezieniu
      osób w podobnej sytuacji.
      U nas natomiast sformalizowałaby nasze radosne klikanie. Nie interesują mnie
      bliższe dane osób, z którymi się tu zaprzyjażniłam, nie mają one dla mnie
      żadnego znaczenia - ludzi poznaję z ich wpisów i mnie to wystarcza. Ilość
      dzieci, ich imiona, imiona partnerów - jakie to ma znaczenie? Liczy sie tylko
      osoba, którą czytam. Owszem, jeżeli ona chce na te tematy rozmawiać - czemu
      nie? Albo wynikaja one z jakichś wpisów?
      Nie chcę figurować w żadnej tabeli, odczuwam niechęć do wszelkich spisów tego
      typu. Przeciez jeżeli ktoś chce pogadać ze mną - to nie dlatego, że łaczy nas
      ilośc czy wiek posiadanych dzieci, tylko dlatego, że zainteresował go mój wpis -
      zaintrygował, poruszył, zmusił do przemyśleń, czy tak po ludzku ma ochotę na
      pogadanie. Tak samo działa w inną stronę. Nie wybieram osób do rozmowy,
      analizując rok ich urodzenia czy posiadane wykształcenie. Bo przeciez nie o to
      tu chodzi.
      Więc, jeżeli chodzi o statystykę - to chcę tylko i wyłacznie taką, jaka
      prowadzi Sagi. Robi to naprawdę świetnie i czytając ją bawimy się doskonale. I
      niech tak zostanie. Statystyku, nie zmieniaj metody!!!
      • takanietaka No własnie! 25.06.06, 12:18
        TAK,TAK,TAK! E-babo!
        wiadomosmile **
        • natla Re: No własnie! 25.06.06, 12:27
          Agnieszko, dopiero wczoraj w nocy weszłam na pocztę gazetową i poczytałam.
          Ja ten problem najlepiej podrzucę naszemu statystykowi Sagittariusowismile. On
          sobie zobaczy, czy jego dane mozna ująć w tabelkę i czy mu to coś ułatwi. Bo
          oczywiście nie chodzi Ci o dane, nawet podobne do Waszej statystyki. To jasne.
          Dzięki w ogóle za zainteresowanie naszymi sprawami i cieszę się, że do nas
          zaglądasz. smile
          Może masz jeszcze jakieś pomysły.....co młoda krew, to młoda krew. wink
        • mania1119 Re: No własnie!-Takaniataka i E-baba. 25.06.06, 12:30
          Dzieki za to co napisalyscie bo az mi sie skora zjezyla ze strachu na
          grzbiecie.Age pozdrawiam serdecznie ale niech tu wszystko zostanie po
          staremu.Jest tak fajnie.
    • agamroz Re: Do Natla 25.06.06, 12:34
      taki luzny niezobowiazujacy pomysl. Czasami taka "tabelka" moze okazac sie
      pomocna (duzo mniej klikania), a informacje w niej zawarte beda zalezaly tylko
      od Was.
      Pozdrawiam
      Aga
      • takanietaka Re: Do Natla 25.06.06, 12:37
        Troche sobie zartowałam,ale miło nam że nam coś doradzasz,bo słuchac innych
        zawsze warto!
        wiadomosmile **
        • e-baba Re: Do Natla 25.06.06, 13:01
          To prawda, Taka, szczególnie, że są to rady mlodzieży, a sam dojrzały wiek
          monopolu na mądrość tylko z racji wieku nie posiada.
          Miło bardzo, Agnieszko, że do nas zaglądasz i klikasz.
          Kciuki mocno za Ciebie trzymamy, tylko napisz nam, jak będziesz wiedziała,
          kiedy mamy je zacisnąć. Pozdrowienia
          • del.wa.57 Re: Do Natla 25.06.06, 13:55
            Ja tez podpisuję się''obiema łapkami''pod tym co napisała E-babka,zostawmy
            statystykę dla naszego Sagiego,robi to fasntastyczne i super się bawimy.
            Agnieszce gratuluję pomysłu i miło,że do nas zajrzała,ale osobiście bardziej
            odpowiada mi''nasza statystyka''
            Pozdrawiam Agniesiusmile
            • natla Re: Do Natla 25.06.06, 14:08
              Ja rozumiem intencje Agi, bo przez pewien okres życia wszystko wsadzałam
              w tabelki, dla ułatwienia, póki nie zorientowałam się, że młodzież ich po
              prostu nie umie i nie chce czytać. Pzeszłam więc na wykresy i schematy,
              z których jednym rzutem oka mozna sie dowiedzień bardzo wiele. Tu pewnie też by
              mozna było, ale nie wiem jak. Szkoda, bo wykresy na wesoło, to byłoby coś dla
              nas. wink)
              • natla Re: Do Natla 25.06.06, 14:09
                Chociaż wykres można zrobić i sfotografować.....muszę pomyśleć wink))
                • mania1119 Re: Do Natla 25.06.06, 17:50
                  Agnieszka,chyba nie poczujesz sie urazona.Jest z Ciebie fajna dziewczyna i to
                  widac.Ale co ja poradze na to,ze ledwie połapałam sie w miare i juz mialabym
                  łapac sie od nowa?To niech ja najpierw złapie grunt pod nogami...
                  • mania1119 Re: Do Agnieszka 25.06.06, 17:51
                    Pozdrawiam serdecznie.Ten post wyzej tez do Ciebie.
    • sagittarius954 Re: Do Natla 25.06.06, 21:26
      Najpierw Was przeczytałem . Nic nie znam się na profesjonalnej statystyce i
      wyłącznie dla Was robię to co robie . Naszą widzę na razie w ten sposób jaki
      przedstawiam . Ocenę pozostawiam Wam .Pewnie i można robić wykresy, nawet te
      śmieszne przecież komputer od tego jest tylko... czas . Odgrywa on tutaj dużą
      rolę . Po całym dniu pracy jak dzisiaj od świtu do uroczego wieczoru, muszę
      nadgonić kilka dni naszego forum, zajmie mi to czas cirka do północy .Zapewne
      mogą być programy komputerowew, które ułatwiły by i zmniejszyły czas pracy . Czy
      jednak program przeczyta Wasze posty ? Czy zrozumie niektóre wypowiedzi ? Chyba
      nie . Mam głowę nabuzowaną różnymi pomysłami także dotyczącymi statystyki jak je
      wykorzystać skoro już brakuje mi czasu . Nie zapominajcie, że rodzina też wymaga
      sporo czasu a żona z politowaniem patrzy sie jak codziennie zamiast zalec obok
      niej siedzę przed szklanym ekranem z długopisem w ręku piszę liczę kiwam głową
      sam do siebie się śmieję lub podpieram siwą banieczkę i robię zdziwione oczy .
      Wiecie jeszcze jakie mam ciągoty, do przekazania tego co we mnie drzemie . Jak
      to wszystko pogodzić, żeby wilk był syty i owca cała . Teraz zajrzę na te forum
      i zobaczę co oni tam wymyślili , coś co jest dobre nie pozostanie bez echa. wasz
      statystyk mówi Wam Dzień dobry a raczej Dobry wieczór i kto może niech rzuci
      kompa i biegnie oglądać nocne igraszki robaczków świętojańskich zamiast ślęczeć
      nad kompem smile)))))))))
      • natla Re: Do Natla 25.06.06, 21:32
        Co racja, to racja smile
        Dlatego doceniam Twoją pracę, bo ja podobny "wolontariat" wink)(a propos)
        uskuteczniam. Ważne, że nas to bawi. Choć u mnie ,a widzę że u Ciebie też ,
        przechodzi to w poczucie obowiązku. No w końcu podjęliśmy się jakiejś pracy, no
        nie? wink)
        • e-baba Re: Do Natla 25.06.06, 22:53
          Swoją opinię wyraziłam wyżej. Dodam tylko - Sagi, o ile jeszcze sił Ci starcza
          i możesz wszystko pogodzić, zachowując wymaganą w każdej dziedzinie życia
          równowagę, to bądź dalej naszym Wielkim Statystykiem, ale w dotychczasowej
          postaci. Twoja statystyka ma bowiem ludzką twarz...

Żal tylko, że cyferki pozostawiają Ci tak mało czasu na właczanie sie do
          naszych rozmów. Szkoda, bo masz do powiedzenia wiele ciekawych rzeczy.

Natla, a za Twój "wolontariat" - wszyscy Cię kochamy. Zresztą, Ty to przeciez
          wiesz.
          • mania1119 Re: Do Natla i Sagittarius 25.06.06, 23:54
            Ja tylko staje kolo E-baby i kiwam glowa ze :tak,wlasnie tak.
          • natla Re: Do Natla 26.06.06, 10:25
            No wiem Babsko, wiem, choć nie wszyscy nistety. Niektórzy nawet przeze mnie
            uciekają z forum, a szkoda, bo ciekawi ludzie.....ale cóż, nie da się
            wszystkich zadowolic wink))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka