Dodaj do ulubionych

Natla ................. 3 ................. 639 +

19.08.06, 17:40
Linki do cz. 1 i 2:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=18177967
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=35242542
Obserwuj wątek
    • wirella Re: Natla ................. 3 ................. 20.08.06, 22:50
      A ja Cię znalazłam. Też nie rozumiem o co dziewczynom chodzi. Przecież jesteś w
      prywatnych linkach od L - Z. Tyle, że w 3 części.
      • del.wa.57 Re: Natla ................. 3 ................. 20.08.06, 23:33
        Masz buziaka Szefofosmile))))))
      • e-baba Re: Natla ................. 3 ................. 20.08.06, 23:35
        W wykropkowanym watku Natla napisała:
        > ...po to , aby w nim nie pisać, bo on jest taki roboczy dla mnie. Dla Was
        > jest na górze, ale żebym mogła tam robić poprawki, to potrzebuję ten. smile

Teraz, Natla, gadasz rozumnie i my Cię rozumiemy. Damy tamtemu wątkowi spokój,
        niech spada do tej no ... piwnicy.
        A tak w ogóle to sie nie denerwuj, bo przecież te wszystkie pytania to tylko z
        milości do Ciebie. A takie uczucie z szacunkiem należy traktować, choćby nawet
        nie pałało się wzajmnością...
        Pozdrówka, Szefowa, dobrej nocki.
        • natla Re: Natla ................. 3 ................. 20.08.06, 23:52
          A któż to znowu naplotkował, że ja się zdenerwiłam? No może kapinke, bo
          strasznie nie lubię jak mnie i moich poczynań ludziska nie rozumieją. To takie
          zboczenie zawodowe, ale nie groźne wink)))
          • del.wa.57 Re: Natla ................. 3 ................. 20.08.06, 23:56
            Ale nam sie zboczona Derektorka trafiłasmile)))))
            No dobra,juz mnie tu nie ma,śpij spkojnie Derektorko,idę w ramiona Orfeuszasmile
            • regine Re: Natla ................. 3 ................. 25.08.06, 13:08
              Super. Cała prawda ujęta, jak nic. Dzięki smile)
              • del.wa.57 Re: Natla ................. 3 ................. 25.08.06, 17:17
                Listonosz puka do drzwi/tlen/ dziękismile))))))
                • dankarol Re: Natla ................. 3 ................. 25.08.06, 18:35
                  Dzięki, śmieszne, świetne i święta prawda.
                  • regine Re: Natla ................. 3 ................. 26.08.06, 00:46
                    Ano, wywaliło mnie z łóżka i ze snu...Boję się, że wpadam w "dołek"..Ale
                    spokojnie dam radę, były gorsze. Pisałam Ci na GG, ale nie odpowiedziałaś. Może
                    jutro na chwilę. Mam sprawę.
                    • regine Re: Natla ................. 3 ................. 26.08.06, 09:56
                      No widzę, że pracujesz od rana jak mróweczka smile Spać nie mogaś, czy na basen
                      tak rano wstałaś ? Winszuję "porządków" na forum smile)
                      • del.wa.57 Re: Natla ................. 3 ................. 26.08.06, 17:09
                        I nie masz czasu zajrzeć na /tlen/ taka zapracowana jesteś,odpocznij trochęsmile)
                        • natla Re: Natla ................. 3 ................. 26.08.06, 17:44
                          aaaaa, zapomniała. Nocą ściągnęłam na pulpit, ale juz percepcja mózgowa
                          szwankowała i zostawiłam na śniadanie......ale tyko na moment wpadłam na forum
                          popracować. Lece zobaczyć. smile
                          • del.wa.57 Re: Natla ................. 3 ................. 26.08.06, 17:45
                            Daj cynka czy doszłosmile))))
                            • del.wa.57 Re: Natla ................. 3 ................. 26.08.06, 20:04
                              Jak to jakie grzybki? mówiłam,że wybieramy się do lasu,mówilam i byliśmy,deszcz
                              nas przegonił,ale było cudnie i wkleiłam te nasze zbiory w ''Na grzybki sobie
                              poszłam''No!!!!!!!
                              smile)
                              • regine Re: Natla ................. 3 ................. 27.08.06, 10:54
                                Nie mam odpowiedzi, więc wiem swoje. Trudno sad
                              • tofika Re: Natla ................. 3 ................. 27.08.06, 11:00
                                Natlus,
                                ulewa wczoraj w gdyni -orlowie,
                                a specjalnie moje najmlodsze wzielo mnie na dwugodzinny spacer w poblizu
                                klifu,nawet nie mozna bylo \wyscibnac nosa z samochodu,
                                oj ,tak w upal napewno skiknelabym w cien dz=rzew `klifowychsmile
                                cmokaski.....
                                • regine Re: Natla ................. 3 ................. 27.08.06, 12:26
                                  Tobie wysłałam na @ gazetę. Przepraszam. Ale zajrzyj, wartosmile
                                  • del.wa.57 Re: Natla ................. 3 ................. 27.08.06, 18:19
                                    Zerknij na pocztę gazety Natluś i potwierdz,proszesmile)))
                                    • p.a.d.a.l.c.o.w.a Natla - 30.08.06, godz.22.14 30.08.06, 22:14
                                      A tam, mniejsza już o to. czat mi nie dziala. Pytalam akurat ciebie o poradę,
                                      bo jak to dopisywałam do Gawiarenki, to widziałam,że akurat W TYM WATKU I W
                                      TYM MOMENCIWE JESTEŚ O B E C N A.
                                      Nawiasem mówiąc - po co ten link ?, jak nigdy nikogo tam nie ma w czat-roomie.
                                      Lubię, aby wszystko funkcjonowało - a od kilku dni czat nie rabotajet.
                                      Opisłam objawy( prostokąt, iksik czerwony ), liczyłam, że ktoś miał kiedys tak
                                      samo i odpisze, w czym rzecz.
                                      • natla Re: Natla - 30.08.06, godz.22.14 30.08.06, 22:21
                                        Padalcu, nie wkurzaj mnie. Tysiac razy tłumaczyłam.....tzn, jakieś 5, że po to
                                        jest wątek pt "Spotkajmy się", zeby służył za gwizdek. To po pierwsze. A że
                                        masz ten debilny kwadracik, to już nie moja wina. Masz ściagnięty program Java?
                                        Bez niego nie dostąpisz godności bywania na czacie, nawet pustym. Jasne? wink)))
                                        Poza tym, oblewam dziś szczeniackie 48-me urodziny mojej ukochaej sąsiadki,
                                        więc......jasne? wink))
                                        • tofika Re: Natla - 30.08.06, godz.22.14 30.08.06, 23:25
                                          Natlus,dobre,czytadelko,jeszcze raz stroniczke ,a co..

i pod koreczki, hopsmile))),abysmy zdrowe ,,wiii byli, smile)))))
                                          • natla Re: Natla - 30.08.06, godz.22.14 30.08.06, 23:31
                                            Nie były to powieści Tofiko, tylko nowelki, ale dobre i to wink) Twoje
                                            nieustajace wink
                                        • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Natla - 31.08.06, godz.12.44 31.08.06, 12:42
                                          natla napisała:

> Padalcu, nie wkurzaj mnie. Tysiac razy tłumaczyłam.....tzn, jakieś 5, że po
                                          to
                                          > jest wątek pt "Spotkajmy się", zeby służył za gwizdek. To po pierwsze. A że
                                          > masz ten debilny kwadracik, to już nie moja wina. Masz ściagnięty program
                                          Java?
                                          >
                                          > Bez niego nie dostąpisz godności bywania na czacie, nawet pustym. Jasne? wink)))
                                          > Poza tym, oblewam dziś szczeniackie 48-me urodziny mojej ukochaej sąsiadki,
                                          > więc......jasne? wink))
                                          No i dzięki za tę poradę,własnie o to mi szło - napisalas o javie i okazało się
                                          się że ja wydejlajtowałam java i zapomniałam o tym. Teraz zainstalowałam
                                          ponownie i wszystko gra i bucy.
    • tofika Re: Natla ................. 3 ................. 30.08.06, 23:39
      Natla, jak TY patrzysz??,
      akuratnie nam bylo , tak zupelnie celujaco na nasz mlody wieksmile)))),
      A wiec za nasza wciaz mlodosc , werwe ducha i ,,,zreszta co nam tam....smile)
      mozemy ,jeszcze Natlus ,oj mozemy --kurka na`wacie a co sobie zalowac...he????smile
      • natla Re: Natla ................. 3 ................. 30.08.06, 23:47
        No jasne, jasne wink))
    • kasia573 Re: Natla ................. 3 ................. 30.08.06, 23:50
      Bardzo dziękuję! Zanim wysłałam dziś, to sprawdziłam. Nie zauważyłam, sorki.
      • e-baba Re: Natla ................. 3 ................. 03.09.06, 15:41
        natla napisała:
        > Babiszcze, przybywaj, potrzebny zapalnik wink))

Zdyscyplinowane ze mnie babsko - przybyłam, zobaczyłam i ... nie wiem, co poeta
        miał na myśli.
        Bo z ogniem we mnie coś ostatnio kiepsko, a poza tym strach wielki, że mowa
        może o stosie jakimś i baba na pierwszy ogień może pójść - dla lepszego efektu
        świetlnego.
        I jak ma być? Podpalać czy odzienie odpowiednie sobie szykować do spalenia na
        stosie? Wiesz, Natla, jak to baba - chciałabym ładnie w takiej chwili
        wyglądać... Ale w takiej chwili to przeciez próżność moja zaspokić mam prawo?
        • del.wa.57 Re: Natla ................. 3 ................. 03.09.06, 15:49
          Zerkij czy dotarła poczta/tlen/bo coś mi dzisiaj moja poczta
          szwankuje,potwierdż proszęsmile
          • e-baba Re: Natla ................. 3 ................. 03.09.06, 16:05
            natla napisała:
            > Babiszcze, nie gadaj tyle, tylko zpalaj...no możesz odpowiednie ubranko
            > azbestowe włożyć, takie wyszywane i z kuronkami.
            No, wiedziałam, to jednak na stos mam pójść...

Z baby kobita zgodna jest, ale musi mieć pewność, że ktoś w ostatniej chwili
            krzyknie: "Moja ci ona jest" i chociażby liliowy kapelusz (z braku innego
            historycznego nakrycia głowy)- narzuci na jej czerep.
            Takiej pewności nie mam, a nawet wątpliwości co do tego wielkie, to chyba
            przedtem wezmę się za twórczość - niech po mnie przynajmniej "wielka
            literatura" zostanie.
            • del.wa.57 Re: Natla ................. 3 ................. 03.09.06, 19:44
              To bardzo mniem to cieszy Natluśsmile))))))))))))
              • del.wa.57 Re: Natla ................. 3 ................. 05.09.06, 20:29
                Masz pocztę/tlen/zrelaksuj sięsmile))))))))
                • natla Re: Natla ................. 3 ................. 05.09.06, 20:52
                  wink Dzięki, już są na pulpicie, za chwilkę pooglądam.
            • natla Nasza Ci ona jest! 03.09.06, 23:10
              ....a teraz do roboty...wink))
    • sagittarius954 Re: Natla ................. 3 ................. 05.09.06, 22:37
      Jak długo już nic do ciebie Natlo
      nie pisałem
      jak wtedy gdy " Tobie Natlo" wyczarowałemsmile
      bo jeszcze ciągle onieśmielenie
      we mnie wzbudzasz
      a każdy gest z liter złożony zdaje mi sie zbędny
      i niepotrzebny
      wiedz jednak że ciepła i życzliwości
      mam dla Ciebie wiele
      i dziś wylewam je z siebie
      choć oczu Twych nie widzę
      to czuję jak pochylasz sie nad monitorem
      łagodnie głowę przechylasz
      i smukłą dłonią małych kwadracików dotykasz
      uśmiech na twarzy jak słońce zza chmur
      wydobywa się
      rozjaśnia oczy i włosy ...zastyga
      Z tym wizerunkiem pozwól że pójdę dziś marzyć
      przykryję się snem mocnym czego i Tobie
      życzę.smile
      • natla Re: Natla ................. 3 ................. 05.09.06, 22:58
        Rozpiszczasz mnie dzisiaj okrutnie
        (a mówia, że chłopy to trutnie)
        nieśmiałość swą głęboko schowaj,
        wierności liryczznej dochowaj.

Ledwo już patrzę na łocy,
        więc życzę Ci dobrej nocy. wink))
        • e-baba Re: Natla ................. 3 ................. 06.09.06, 22:27
          Natla, troszkę mnie ostatnio nie było/było za mało i nie wiem, co z Renią?
          Odpowiesz, czy jest juz w domku? Piszę do Ciebie, bo sądzę, że wiesz...
          • e-baba Re: Natla ................. 3 ................. 06.09.06, 22:38
            To dobrze, wielkie dzięki. A jak będziesz miała okazję - przekaż uściski od
            baby.
            • regine Re: Natla ................. 3 ................. 08.09.06, 20:47
              Wczoraj wieczorem, zięć, ten z Kijowa dostał piłką od squosha w oko, ma dwa
              wylewy w dwu komorach w okiu, i wylew w dnie oka. Był w szpitalu. Szpital obok
              domu, zabrał się dziś do domu, leży, nic nie widzi, ale wylewy już się cofają.
              Jutro ma mieć jakieś specjalistyczne badanie, czy nie została uszkodzona
              siatkówka. W squosha grał z kolegą, grają już długo, gdześ się tak niefortunnie
              obrócił i piłka strzeliła w oko. Dziś lekarze z Kijowa, konsultowali, jego
              przypadek z okulistą w Polsce. Podobno leczenie przebiega dobrze. Ale co się
              zdenerwowałam to moje. Czy ja nie mogę spokojnie , choć chwilę posiedzieć ?
              Niech to licho. Dobrze, że zaczyna widzieć, kształty, bo nic nie widział. To
              tyle, celem wyjaśnienia. Bo twierdzisz, że nic nie wiesz smile))
              • sagittarius954 Re: Natla ................. 3 ................. 08.09.06, 21:22
                odtrutka dla natli
                www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=17438&pkt_id=&pro_id=&char_id=
                pij wolniutko powolutku jeszcze wolniej ooooo taaaaksmile))))
    • sagittarius954 Re: Natla ................. 3 ................. 09.09.06, 20:21
      smile)))))))))))))))))))
      • natla Re: Natla ................. 3 ................. 09.09.06, 22:13
        No chyba padnę. Parę h mnie nie ma a tu takie niespodzianki. Dzięki Sagi. wink)
        Reniu, dopiero teraz poczytałam o zięciu. Nie zauważyłam wcześniej, choć
        dałabym głowe, że wczoraj sprawdzałam swój wątek. Jak to głowę mozna szybko
        stracić wink))
        No to miałaś kolejne przeżycie, a tak Ci potrzeba spokoju....
        Ważne, że krwiaki się wycofują. Będzie dobrze.
        • tofika Re: Natla ................. 3 ................. 10.09.06, 12:26
          Natla odblokuj ggsmile)))))))))
          • e-baba Re: Natla ................. 3 ................. 10.09.06, 16:14
            Natla, czy Ty w ogóle zaglądasz do gazetowej skrzynki? Czyzbym na Berdyczów do
            Ciebie napisala?
            • natla Re: Natla ................. 3 ................. 10.09.06, 16:42
              No fakt, gazetowa, to dla mnie Berdyczów. Zadzieram kiecę i już lecę.
              • del.wa.57 Re: Natla ................. 3 ................. 10.09.06, 19:26
                To prawda Natluś,komp był okupowany przez koleżanki syna,ale ja miałam pomoc w
                kuchni i nie było tak żlesmile)))
                • del.wa.57 Re: Natla ................. 3 ................. 11.09.06, 20:21
                  Zajrzyj na /tlen/
                  smile)))
                  • tesunia Re: Natla ................. 3 ................. 12.09.06, 10:52
                    szefowo,melduje,ze juz jestemsmile)
                    bylam w kraju,co pisalam w watku "w jakims zlocie"
                    zaliczylam mini spotkanie w stoliczy z mojego forum, ale niestety nie dostalam
                    odezwy z tego forum,szkodasad(

zycze milego dnia.
                    • del.wa.57 Re: Natla ................. 3 ................. 12.09.06, 11:53
                      Nic nie dostalaś,podrzuce Ci póżniej tera ni mom czasusmile)))
                      • del.wa.57 Re: Natla ................. 3 ................. 12.09.06, 21:04
                        Natla,zobacz dzisiaj na tlensmile))
                        • natla Re: Natla ................. 3 ................. 12.09.06, 23:04
                          Cheba masz zły adres, bo nic nie doszło.
                          • e-baba Re: Natla ................. 3 ................. 13.09.06, 00:33
                            Natla, dzięki za odpowiedź, dobra kobieto,
                            a że nie odpisałam - piszę Ci tu przeto:
                            Ty się nie denerwuj, że nie odpisuję,
                            bo ja, jak zwykle - znów gdzies kłusuję.
                            Ale wkrótce (może już jutro) na dłużej tu będę,
                            i sobie wieczorkiem przy kompie siędę.
                            I kiedy znów znów poczuję się jak w siódmym niebie,
                            wtedy list napiszę i wyślę do Ciebie.
                            • natla Re: Natla ................. 3 ................. 13.09.06, 00:43
                              Pisz, pisz,
                              bo dużo Ci mam do napisania
                              i wiele spraw do obgadania. wink
                              Nie mam sił do rymowania
                              udaję się więc do spania.
                              A Tobie życzę spokoju
                              choć w nocy....we własnym pokoju. wink
                              • regine Re: Natla ................. 3 ................. 15.09.06, 13:59
                                Natluś, co się dzieje ? Zełzolik, zełzolikiem...Rozumię. Ale Twego milczenia na
                                forum, już drugi dzień nie pojmuję...Czy aby wszystko w porządku ?
                                Proszę napisz, bo zaczynam się martwić....Na pocztę jak nie możesz inaczej.
                                Bardzo proszę...
                                • natla Re: Natla ................. 3 ................. 15.09.06, 15:55
                                  Nie, nie, wwszystko w porządku. Nawet Zezłolik się wynióśł, tylko mam mnóstwo
                                  różnych zajęć, a wieczorem padam tak, że tylko troche czytam i na pisanie nie
                                  mam siły. Ale wszystkomjest ok. wink Dzięki za zainteresowani.
                                  Poza tym staram sie nie wpaść w "forumanie" wink))
                                  • regine Re: Natla ................. 3 ................. 15.09.06, 15:58
                                    Kamień spadł mi z serca. Dzięki za odpowiedż, cieszę się, ze wszystko OK smile
                                    Też ostatnio uważam aby nie "wpaść" smileZresztą ostatnio też mam tyle zajęć, ze
                                    padam. Buziaki smile))
                                    • malwina52 Re: Natla ................. 3 ................. 15.09.06, 22:47
                                      ok, ze oksmile
                                      pozdrawiam pracusiow
                                      • natla Re: Natla ................. 3 ................. 15.09.06, 22:57
                                        Dzięki, dzięki smile)
                                        • regine Re: Natla ................. 3 ................. 15.09.06, 22:59
                                          Se założe, Szefowo, założę smile)
                                          • regine Re: Natla ................. 3 ................. 16.09.06, 10:11
                                            Ano tak się wczoraj, jakoś, szefowo złożyło, że opijaliśmy troszkę nasze
                                            nowe "kąty"..smile
                                            A, że u mnie było najhuczniej, to już nie wiem dlaczego...Uciekłam też
                                            najpóźniej, musiałam poukładać gości do snu i sama też padłam...smile
                                            Było miło, ale się skończyło...Do następnego razu smile)
                                            • e-baba Re: Natla ................. 3 ................. 16.09.06, 22:04
                                              Natluś, wklej Ani ten watek:
                                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=47444280&v=2&s=0
                                              bo ja nie umiem tak ładnie go wkleić.
                                              • e-baba Re: Natla ................. 3 ................. 16.09.06, 22:30
                                                Już dziękuję - ja zrobię, ja. Bo juz umiem.
                                                • e-baba Re: Natla ................. 3 ................. 16.09.06, 22:46
                                                  Dziękuję, Natluś, że zrobiłaś. Bo ja jeszcze nie.
                                                  Rozglądajmy się dalej za wątkami.

• vogino55 Re: Natla ................. 3 ................. 16.09.06, 23:24
                                                    Dlaczego ten czerwony dywan taki długi? Co mnie podkusiło by przed Twe oblicze
                                                    na kolanach przypełznąć?
                                                    Prześwietna Adminko (smile))) zły los i technika ułomna od netu mnie odcięły(sad(((
                                                    Ja się napewno nie poprawię,zawsze będę taki(wink))))))
                                                    Pozdrawiam na kolanach. Czy już mogę wstać?
                                                  • natla Re: Natla ................. 3 ................. 16.09.06, 23:43
                                                    stawaj, wstawaj, a dywan celowo na pokutę Ci został zadany. Żeby nas tak bez
                                                    słowa, na tak długo osieracać......i ...ja Ci sie nie zmienię.....(słyszysz tę
                                                    groźbę w głosie?)
                                                  • sagittarius954 Re: Natla ................. 3 ................. 17.09.06, 00:09
                                                    Słowo gupotki ma 37 stron no tego to już nie sprawdzęsmile)))))
                                                  • regine Re: Natla ................. 3 ................. 17.09.06, 00:51
                                                    Czy Ty liczysz się z tym, że w najbliższym czasie, możesz wpaść w moje ręce smile)
                                                    No nie zasnę teraz, bo gorąco mi się zrobiło i boki mnie bolą smile))))))
                                                    Jak można ta na noc ? Jak można ????
                                                    Dobre smile)))
                                                  • del.wa.57 Re: Natla ................. 3 ................. 17.09.06, 23:12
                                                    Natluś a tan adres to mój prv,ale dlaczego wraca?
                                                    Ki,diabełsmile))))
                                                  • mania1119 Re: Natla ................. 3 ................. 19.09.06, 18:21
                                                    Mozesz byc spokojna o swoje podopieczne,wszystko jest ok i naprawde myslimy o
                                                    Tobie tak ze duchem jestes z nami.Szkoda ze nie cialem,ale mamy nadzieje...
                                                  • dankarol Re: Natla ................. 3 ................. 19.09.06, 18:29
                                                    Ja dołączę do dziewczyn jutro i liczę na wesoły wieczór, a o miejsce się nie boję.
                                                  • tofika Re: Natla ................. 3 ................. 19.09.06, 19:48
                                                    Natlus()()()()....******...Cmooksmile
                                                  • del.wa.57 Re: Natla ................. 3 ................. 20.09.06, 12:21
                                                    Witaj Natluś,zajrzyj na pocztę/tlen/
                                                    Buziakismile))))
                                                  • tofika Re: Natla ................. 3 ................. 21.09.06, 16:04
                                                    Natluniu.. bede klikac poki nie pojadesmile))))))))))))
                                                  • e-baba Re: Natla ................. 3 ................. 22.09.06, 21:20
                                                    natla napisała:
                                                    > Na razie ja też wzięłam wolne, przechodzę kryzys na kilku frontach....a
                                                    co! wink)
                                                    > )
                                                    > Natomist pozostałe lenie mogłyby sie wziąć do roboty....bo rzeczywiscie,
                                                    > dziewnie jakoś...jak nie u nas smile

Matko derektorko - kryzysom powiedz "Nie", ducha nie gaś (światła też nie), bo
                                                    te lenie juz sie do roboty wzięły. To pisałam ja - baba.
                                                  • e-baba Re: Natla ................. 3 ................. 22.09.06, 23:35
                                                    Natla, zdrowiej nam szybciutko i z kryzysom się nie dawaj. Zakopane nie
                                                    ucieknie.I dbaj o siebie - dla nas.
                                                  • natla Re: Natla ................. 3 ................. 23.09.06, 00:03
                                                    Nie jest źle, ale muszę trochę pofolgować. smile
                                                  • vogino55 Re: Natla ................. 3 ................. 23.09.06, 00:55
                                                    Pozdrowienie popółnockowe (smile))
                                                  • e-baba Re: Natla ................. 3 ................. 23.09.06, 09:02
                                                    e-baba napisała:
                                                    > Matko derektorko - kryzysom powiedz "Nie", ducha nie gaś (światła też nie),
                                                    > bo te lenie juz sie do roboty wzięły. To pisałam ja - baba.

Jak baba napisała, tak i zrobiła. Dowód - pierwsze miejsce wśród gaduł (po raz
                                                    pierwszy resztą). Statystyka, a tym bardziej Statystyk nie kłamią przecież.
                                                    Jakoś przetrwamy do powrotu "Maniaczek".
                                                  • del.wa.57 Re: Natla ................. 3 ................. 23.09.06, 15:51
                                                    Natluś u Ciebie wszystko wporządku?
    • sagittarius954 Re: Natla ................. 3 ................. 24.09.06, 11:14
      Przepraszamsad
      • sagittarius954 Re: Natla ................. 3 ................. 24.09.06, 19:38
        Choć wieczory jeszcze ciepłe
        zlituj sie o piękna pani
        miej baczenie w jednym z okien
        moja wnusia przesiaduje
        Cóż jam nawet przecie
        nie jest godny by
        w oczy Twoje spojrzeć
        A usłyszeć z ust twych
        PAni
        rugę czystą , połajankę
        ileż ja czekania miałem
        ileż nocy niespokojnych
        wreszcie swą uwagę miłą
        skierowałaś w moją stronę
        Więc do nóg twych pani padam
        przebaczenia tylko błagam
        i wytrzymam wzrok twój srogi
        tylko nie wchodź w moje progi
        bo tu żona czekać będzie
        ach co powiem?...
        Tylko tyle żeś mi muzą
        mgłą powabną zwiewną zgrabną
        co do mysli moich puka
        Natlo widzisz ? Proszę powiedz
        Czy naprawdę słowo jedno
        to przepraszam tak bardzo Cię ubodło ?smile))
        Lecz ja cel swój osiągnąłem
        jej spojrzenie na mnie padło
        oświetliło myśli i przepadło...
        utonęło w wątkach wielu
        i znów przyjdzie czekać mi
        klinieć tysiąc
        aż adminka rodem z forum
        spojrzy na mnie choćby troszkęsmile)))))
        • del.wa.57 Re: Natla ................. 3 ................. 24.09.06, 20:04
          Natluś masz pocztę/tlen/chyba juz doszłosmile
          • del.wa.57 Re: Natla ................. 3 ................. 25.09.06, 19:32
            Natluś,wczoraj rozdawałam kwiaty a Ty nawet nie masz czasu ich obejrzeć.
            Usiądz, Waśc Pani a odpocznij sobie(tlen)
            smile
    • natla Re: Natla ................. 3 ................. 25.09.06, 19:51
      Mam je tylko w tytule....załącznika brak.....co Ty sobie wyobrażasz......do
      mnie bez załącznika???? .......wink)
      • del.wa.57 Re: Natla ................. 3 ................. 25.09.06, 20:31
        Dobrze,już dobrze,nie krzycz tak głośno,głowa mnie boli,poszło teraz Natluś z
        załącznikiemsmile)))))
        • regine Re: Natla ................. 3 ................. 29.09.06, 22:43
          Niech noo biuro zajrzy na pocztę smile))
          • natla Re: Natla ................. 3 ................. 29.09.06, 22:50
            W piątek o tej porze biuro nieczynne....i uważajcie, żeby nie zbankrutowało jak
            to open travel, bo jak wrócicie z netu do realu?
            Lecę....
            • del.wa.57 Re: Natla ................. 3 ................. 30.09.06, 15:46
              A niech no biuro zajrzy na pocztę/gazeta/
              smile)
              • natla Re: Natla ................. 3 ................. 30.09.06, 18:54
                dobra, ale za pół h smile
                • graga211 Natlo 01.10.06, 09:29
                  co z naszym Andrzejem? Czy masz jakies wiesci? Czy ktos utrzymuje z nim kontakt
                  na priv? Ostatnio dosc czesto go wspominam, a tu Meluzyna ze swoim nowym
                  czarnym watkiem...sad
                  • wiktoria53 Re: Natlo 01.10.06, 23:57
                    Jestem. Teraz będę często. Dziś pocieszka pojechała zostawiając dla mnie (choć
                    nie tylko, ale przeważnie wink)neostradkę smileNo więc będę się mogła wreszcie
                    skupić aby coś sklecić na forum. Jestem w poczatkowej fazie przygotowania moich
                    relacji z bycia tam i tam winkkrótko mówiąc zmniejszam i wybieram zdjęcia, które
                    chcę pokazać.Pozdrówka.
                    • regine Re: Natlo 03.10.06, 20:31
                      Przeczytałam... Dziękuję za wiadomość. Oj, wiem, wiem co teraz czujesz smile)
                      Zwłasza, że było wcześnej tak dużo, za dużo... Ale nie martw się, mnie to
                      kiedyś też czeka. Wcześnie czy później.
                      Na dłuższą metę nie da się inaczej. Buźka smile
                      Tak trzymaj !!!
                      • tofika Re: Natlo 04.10.06, 07:38
                        Natlus, melduje ze jestemsmilepozdrawiam ...
                        • del.wa.57 Re: Natlo 06.10.06, 23:02
                          Dzięki Natelko,dostałam i oplułam cały monitorsmile))))))))))))))
                          • mania1119 Re: Natlo 07.10.06, 00:38
                            Mam nadzieje ze poczta doszla.
                            • del.wa.57 Re: Natlo 07.10.06, 14:58
                              Zajrzyj na pocztę,może już doszłosmile))
                            • natla Re: Natlo 07.10.06, 15:24
                              Delwiątko, Tobie juz nawet odpowiedziałam wink)
                              Maniuchna, Ty pewnie na gazetową pocztę wysłałaś....lecę sprawdzić.
                              • regine Re: Natlo 07.10.06, 20:31
                                Czy Ty czuwasz nad tym forum, czy nie ma Cię ????
                                • del.wa.57 Re: Natlo 08.10.06, 22:44
                                  Hej,hej zajrzyj do skrzynki,może juz doszło,przed chwilą wysłalamsmile))
                                  • tofika Re: Natlo 09.10.06, 12:33
                                    Natlus zerknij na poczte gazety..pozdrawiamsmile
                                    • maladanka Re: Natlo 09.10.06, 19:19
                                      proszę, odezwij się, czy się zwruszyłaś?
                                      • maladanka Re: Natlo ....hooop...hoop.. 09.10.06, 19:29
                                        pewno poszła Topka przewietrzyć, a tu już po stówie!
                                      • regine Re: Natlo !!! 09.10.06, 19:35
                                        Droga Adminko tego Forum !!!
                                        Tobie zawdzięczamy, że tu jesteśmy.
                                        Tyś naszą opiekunką.
                                        W tą piękną rocznicę z tak pięknym numerkiem, racz przyjąć ten bukiet róż :
                                        img106.imageshack.us/img106/679/mojeroze4imgmq5.jpg
                                        Nie martw się, ze wirtualne. Dłużej postoją w bukiecie smile)
                                        Bądź i z nami nadal "matkuj" nam tu, na tym forum.
                                        • krista57 Re: Natlo !!! 09.10.06, 19:40
                                          Fajnie Natluniu,ze jestes z nami!
                                          Wszystkiego dobrego i jeszcze lepszegosmile)
                                          • natla Czy Wy mnie przepadkiem..... 09.10.06, 19:49
                                            ....nie rozpieszczacie? Tłumaczę jak chłop koniowi, że ja tu tylko psiątam. wink))
                                            • e-baba Re: Czy Wy mnie przepadkiem..... 09.10.06, 19:54
                                              W takim razie, Natla, sztukę sprzatania podniosłaś do rangi mistrzostw świata
                                              i kosmosu. Dzięki Ci za wszystko.
                                    • tofika Re: Natlo 06.02.07, 12:17
                                      nATLUS, MOJE? www.bartoszyve.pl
                                      ogrodowa i ja tam mieszkamsmilecmoooooooooook
                                      • regine Re: Natlo 10.02.07, 11:00
                                        Zajrzyj na.... Jeśli możesz i jesteś....
                                        • natla Re: Natlo 10.02.07, 13:22
                                          Nie było mnie, ale juz jestem smile....na chwilę.
                                          • mania1119 Re: Natlo 10.02.07, 18:23
                                            Zeby juz wszystkich nie zanudzac widoczkami:

img158.imageshack.us/img158/4928/giewontzi6.jpg
                                            • tofika Re: Natlo 11.02.07, 14:21
                                              ŃATLUNIU, WROCILAM,
                                              JESTESMY CALUSI , UCIEKLISMY Z DUZYCH MROZKOW. KILKA dNI MUSZE POPRZEZYWAC COM
                                              WIDZIALA I SLUSZALA I UTANCZYLA, uspiewala.. SUPER wSZYSTKO, POPZDRAWIAM I ..
                                              ZA PARE DNI MOZE ZACZNE ODZYWAC.. MOZE..., BO" TAKI "URLOPIK BY JESZCZE
                                              PRZYDAL..OK?smileCALUSKI ..fotki podesle, moze, jesli w aparacie zmiescilam..smile
                                              sorrki , nie poprawie, juz tak wysle ..ach te wczoraj poprawiny a pozniej 350
                                              km jazdy.. pa--gadanie nocne z dziecmi .. smile()()()()()........moc
                                              • tofika Re: Natlo 12.02.07, 16:01
                                                Natluniusmilejuz zabieram za klikanie,szybko regeneruje, prosze jaka mocniacha --
                                                (mocna w sile)!ze mnie,
                                                bo..
                                                na koniec tygodnia zupelnie nie bede miala czasu.. dobrze robie co ni? jak mi
                                                tak chce popisac smile.. to przeciez nie bede robila" sobie" jakis przeciwnosci..
                                                wymyslnych , ruszam... do wirtualismileCzyli do WAS, jakos tak szybko tesknie do
                                                WAS.. mowie WAM...CI ,CI Natlussmile
                                                • del.wa.57 Re: Natlo 25.02.07, 20:49
                                                  Zajrzyj do ''kszynki''Natelkowink)
                                                  • del.wa.57 Re: Natlo 28.02.07, 18:03
                                                    Zarzucałam Ci skrzynkesmile))))
                                                  • regine Re: Natlo 04.03.07, 14:30
                                                    Żyję jeszcze, mam się już nawet dość dobrze smile
                                                    Dzięki Natluś za troskę. Cóż raz pod wozem raz na wozie, jak o w życiu bywasad
                                                    Ale już jest dobrze smileNie martw się. Dam radsę, czyli jak zwykle smile
    • sagittarius954 Re: Natla ................. 3 ................. 10.10.06, 18:31
      Dziękuję bardzo smile))
      • mania1119 Re: Natla ................. 3 ................. 10.10.06, 19:52
        Renia ma zepsuty komputer.Prosila zeby wszystkich pozdrowic i powiedziec,ze nie
        wie,kiedy bedzie znowu z nami doslownie a nie tylko duchem.
        • natla Re: Natla ................. 3 ................. 10.10.06, 19:57
          Dzieki Majucha za informacje. smile
          Jak ona wytrzyma bez nas? wink)))
          • mania1119 Re: Natla ................. 3 ................. 10.10.06, 21:12
            Tego nie wiem ale moze połącz to z tym "pechowe internautki" bo o jednym i tym
            samym jest a ja nie wiedzialam jak napisac zeby nie umknelo.
            • tofika Re: Natla ................. 3 ................. 11.10.06, 15:55
              Natluniu, dzis dopatrzylam ze mamy chyba ze 3 watki... o Naszym pieknym kraju..
              gosia- wiktoria
              • regine Re: Natla ................. 3 ................. 11.10.06, 16:52
                Otwórz GG.
                • regine Re: Natla ................. 3 ................. 12.10.06, 23:26
                  Już mnie szlak trafia z tym co się dzieje ostatnio. Rano miałam, wpadłam na
                  forum, w południe zajęta byłam. Wieczorem klikam z córką, około 19:00 chyba
                  było. Wyłączyli. No to nic trudno myślę. Znowu coś kręcą. Zadzwoniła sąsiadka
                  pyta czy mam. U niej też nie ma.. Na całym osiedlu coś robią. Nie wiem jak
                  będzie jutro..
                  Można oszaleć...
                  • regine Re: Natla ................. 3 ................. 13.10.06, 17:16
                    Mogłabyś zajrzeć na pocztę...Ważne.
                    • del.wa.57 Re: Natla ................. 3 ................. 14.10.06, 22:13
                      Listonosz puka do drzwismile)
                      • regine Re: Natla ................. 3 ................. 14.10.06, 22:15
                        Co z moją pocztą ? Czy na którykolwiek z adresów wreszcie dotarła i doczekam
                        się FINAŁU ? Adminko kochana, nie denerwuj mnie. Proszę smile)
                        • del.wa.57 Re: Natla ................. 3 ................. 14.10.06, 23:35
                          Poważnie? tam jest inny email,jakby co,ale to odemnie,nic nie kapuję? /helcia/
                          • del.wa.57 Re: Natla ................. 3 ................. 17.10.06, 19:20
                            No to super Natluś,jak Ci jeszcze podrzuce to jest nadzieja,że w tym roku koło
                            sylwestra dostanieszsmile)))))) bosze,co za chora poczta!!!!Joli tez wysłałam
                            kiedyś,nic nie dostała,wysłałam jeszcze i nic,wysłałam z innej poczty-dostała a
                            zeby było smieszniej to dostała też i to dwa razy z tej /online/he..he..he..
                            A radośc mnie rozpierasmile)))))))))))kurczesmile))))) no!!!
    • czarny.humor NO NIEEE !! Tu mnie jeszcze nie było!!!?? 17.10.06, 21:55
      Wpadłem tylko, żeby pozdrowić kumpelę przed snem.
      A teraz fikam i znikam.

smile))
      • natla Re: NO NIEEE !! Tu mnie jeszcze nie było!!!?? 17.10.06, 22:02
        Fika Tofika, a Ty ..... jedziesz nocą....beeee. Terzymaj sie i natychmiast po
        przyjeżdzie się melduj. Jasne? wink)
        Powodzenia. A swoją drogą ten osobisty odbiór leków, to chyba żart, ponury
        oczywiście.
        • e-baba Re: Natla ................. 3 ................. 18.10.06, 23:48
          natla napisała:
          > E, nie, Babiszcze po prostu zalatane....

Oj, znasz Ty dobrze babskie życie, znasz. Pewno, że zalatana. Dzięki Bogu, nic
          wielkiego, ot, samo życie pogania.Dzisiaj tak tylko na krótko wlazłam, dopiero
          w sobotę będe na dłużej. Staram sie jednak przynajmniej czytać, aby jak
          najmniej uronić z forumowego zycia, ale na pisanie nocami sił brak. Poza tym
          tłok wielki po rocznicy zapanował, że i dopchać sie nie sposób było. Teraz
          jakby juz spokojniej. I dobrze. A Ty, w tym tłoku, jak zwykle dzielna byłaś,
          podobnie jak inni ludzie forumowi. Pozdrówka.
    • bozka30 Re: Natla ................. 3 ................. 19.10.06, 19:31
      Witaj. Z czatu musialam szybko wyjsc, poniewaz dotarli do mnie goscie. Mysle, ze nastepnym razem pobede dluzej. Pozdrawiam
      • natla Re: Natla ................. 3 ................. 19.10.06, 19:55
        No! Pamiętaj! smile))
        • tofika Re: Natla ................. 3 ................. 19.10.06, 21:03
          Natlus, reaguj!!!!!!!!!!!!!!!!
          August chce na wiele lat nas pozostawic...
          wyobrazasz?rob wszystko ,by zostal!!!prosze Ciebie..
          • tofika Re: Natla ................. 3 ................. 20.10.06, 09:41
            Natlus...
            nie potrafie "wyciagnac"smile watku z archiwum , a nieraz juz mnie cos
            korcilo,zeby wrocic ... a tu nic jak na zlosc....smile
            jak to sie robi?
            • tofika Re: Natla ................. 3 ................. 20.10.06, 12:37
              Natlus, tam niech dobrze ciebie wybaduja wyfotografuja i wyniki zeby o
              zdrowotnosci wielkiej mowily!!!
              inna wersja nie wchodzi w rachubesmile
              • natla Re: Natla ................. 3 ................. 20.10.06, 17:04
                Tofiko, nie da sie wątku zarchiwizowanego przywrócić. Najwyzej można założyć
                nowy o tym samym tytule i wkleić link do tego zarchiwizowanego.
                • tofika Re: Natla ................. 3 ................. 20.10.06, 18:31
                  Natla, dziekuje:.. juz bede wiedziecsmile
                  • tofika Re: Natla ................. 3 ................. 21.10.06, 15:42
                    Natlus, gdybys" cielasmile
                    to zostaw wczorajsze nasze balety,, Gawiarenke...
                    bo Z Reginka dopiero za dwa mies pobalujemy czy cos takiego?
                    Wiec dzis... trzeba ..pohulac dowolismile
                    tak? ??? dopsze?
                    • lucjona Re: Natla ................. 3 ................. 22.10.06, 01:45
                      Natlus,,, dobranocsmile spij i snij i snijsmile
                      • tofika Re: Natla ................. 3 ................. 22.10.06, 09:02
                        Natlus .. domyslilas ze to jasmilew nocy? tak !,
                        arciwum moje prywatne porzadkowalam i widzisz jak zareagowalam na
                        Twoje "Dobranoc?..to bylo takie mile... dziekuje..smile
                        Hasasz juz z Topkiem... oj to top... top top topajet malysz... smile
                        dobrych odczuc tej niedzielki i wszystkich nastepnych..dzionkow i noceksmile()()
                        ()...
    • banitka51 Re: Natla ................. 3 ................. 23.10.06, 00:36
      poczta na tlenie
      • gabira Re: Natla ................. 3 ................. 23.10.06, 10:07
        Więc jednak tylko jeden wątek mieć będę ?
        Też sie cieszę.
        • tofika Re: Natla ................. 3 ................. 23.10.06, 10:16
          Natla, podpowiedz, do owianeczki chce klinac..i zastoj , jaki ma nick?
          dziekuje..pozdrawiam...smile
    • banitka51 NATELKO!!!!!!!! 25.10.06, 13:24
      możesz teraz pogadać na gg? mam problemik admin ST. nr gg wysyłam sms
      • sagittarius954 Re: NATELKO!!!!!!!! ZARAZ TO JA TAK NAZYWAM 25.10.06, 22:18
        NASZĄ ADMINKĘ ! używanie tego zwrotu należy tylko i wyłącznie do mnie smile)
        Napiszę ci list w którym objaśnię co nieco , jak Kubuś Puchatek smile)
        • tofika Re: Natla..:) 28.10.06, 09:46
          zerknij na poczte gazety...smilepozdrawiam...
          • kasia573 Re: Natla..:) 01.11.06, 22:58
            Natlo, bardzo dziekuję! Przyda się na pewno! A jeszcze bardziej dziękuję za
            pomyślenie o mnie i niespodziankę.
            • del.wa.57 Re: Natla..:) 08.11.06, 22:23
              Zajrzyj do krzynkismile))))
              • regine Re: Natla..:) 09.11.06, 18:39
                Jak sie "uwolnie" od Kijowa. to Ci przyjade i narabie na pol roku. Bo lubie
                robic smile) A teraz mam 3-ke dzieci i 7 doroslych osob + piesa, ktory nie wie
                gdzie ma swe miejsce na 120m2 znalezc. Kot, sobie znalazl, ja nie wiem do
                ktorej grupy przylaczyc, ale chyba przypadne do tej najmniejszej , czyli trojki
                dzieciakow smile
                Tak to i tu bywa, tylko cale szczescie, ze metraz wiekszy smile))
                • natla Re: Natla..:) 09.11.06, 19:48
                  Siedmioro dorosłych? Rany, hotel otworzyliście? wink)
                • natla Re: Natla..:) 09.11.06, 19:50
                  Dobra, przyjeżdzaj i rób na pół roku, ale więcej sera i cebuli poproszę wink))
                  I pamiętaj, obiecałaś na piśmie i wobec całego świata. smile)
                  • regine Re: Natla..:) 10.11.06, 20:12
                    Obiecalam. Przyjade. Narobie smile))
                    Zajrzyj na poczte i NZ tyle smile)))
                    • regine Re: Natla..:) 10.11.06, 20:18
                      Sped niezapowiedzianych gosci, jeden gosc z Polski, a reszta przybiegla z nim
                      pogadac. A, ze w domu drzwi stoja zawsze otworem dla wszystkich, wiec wszyscy
                      wala tu drzwiami i oknami. Spoko, mertraz wielki, dzieciaku cudownie grzeczne ,
                      ulozone. Dorosli na dole ja z trojka na gorze i bylo super. Choc momentami w
                      ustach mi zasychalo od czytania bajek. Sluchaczy mialam cudownych. Ale potem
                      przed snem "zwilzylam", co nieco usta z zieciem. Wieczor zaliczam do udanych smile
                      • natla Re: Natla..:) 10.11.06, 23:44
                        A wiesz, że i mnie zaschło w gardle? Ide je sobie też zwilżyć ... wink)
                        • marinka52 Re: Natla..:) 11.11.06, 09:07
                          Natlus, czy moge zaliczyc u Ciebie staz... forum?
                          no co ja mam walczyc z moim zmiennym charakterem.. lepiej juz jak pobede w
                          nowym niccku.. uwzglednisz moja malenka prosbe w tej sprawie?
                          nie spiesz z odpowiedzia, wiem jaki masz zapracowany czas.. milego Dnia
                          Amineczkosmile
                          • marinka52 Re: Natla..:) 11.11.06, 09:25
                            ()()()()()..........
                            smile))))))))))))))))....
                            dam Ci Natlus dziś spokoj, bo inaczej to bym Ciebie" zatrzesnowalabymsmile
                            Tylko Tatko Twoj i Top... wole nie ..dziekujesmile
                            • tofika Re: Natla..:) 12.11.06, 07:33
                              Natlus... ratunkuuuuuuuu, prosze Ciebie, jak znajdzisz czas !
                              Zamykaj mnie do jednego "PUDLA"-tofiki!!
                              nie da rady tak,, wczoraj i dzis dosc tych moich "mieszan"..
                              • regine Re: Natla..:) 14.11.06, 18:18
                                Odpisalam, tam gdzie zostawilas wiadomosc. Zajrzyj. Bo faktycznie sie
                                pogniewam smile))
                                • regine Re: Natla..:) 16.11.06, 09:29
                                  Zajrzyj na poczte. Wczoraj w nocy wyslalam, obiecane smile
                                  • regine Re: Natla..:) 16.11.06, 10:13
                                    Odczytalam. Dziekuje i odpoczywaj. Duzo i dlugo smile))
                                    • tofika Re: Natla..:) 19.11.06, 09:50
                                      Natla, normalnie za malo czasusmile
                                      real zabiera gro czasu.. ale Zima, dlugie wieczory, moze czasem znajde -
                                      wygospodaruje czas..(dobrze!ze slubne nic a nic nie kpwsmile))))nic!
                                      mam komputer tylko do mojej dyspozycjismile
                                      • del.wa.57 Re: Natla..:) 19.11.06, 17:14
                                        Zajrzyj do skrzynki Natluśsmile)
                                        • tofika Re: Natla..:) 20.11.06, 09:03
                                          Natla?
                                          a czy moge 30lutego wsio razem, jak bym istniala w razie czego?smile
                                          • tofika Re: Natla..:) 20.11.06, 17:12
                                            Natla,smile)))))))...
                                            tylko nie krzykuniaj, ale w zadnym kalendarzu 30 lutego nie znalazlamsad
                                            • gwiazda37 Re: Natla..:) 22.11.06, 11:34
                                              Natla, kiedyś zadałaś pytanie na naszym kursie komputerowym - czy można usunąć datę ze zdjęcia.....nie mogę doszukać się odpowiedzi.
                                              Czy możesz mi podpowiedzieć jak to zrobić? O ile oczywiście wiesz. Pozdrawiam serdecznie.
                                              • mania1119 Re: Natla..:) 22.11.06, 23:29
                                                Natla,zdejmij to zdanie(czerwone,powyzej) o urodzinach,please!!!!!!!Juz po-choc
                                                było super miło (jeszcze rym mi sie zrobił). smile
                                                • ania091951 Re: Natla..:) 23.11.06, 16:32
                                                  Dziekuje.Indor jeszcze w piekarniku
                                                  • wiktoria53 Re: Natla..:) 25.11.06, 22:24
                                                    Kochana Natlo, skasuj w takim razie ten mój wątek o albumiku OK? Sorki za
                                                    zamieszanie, mogłam od razu dać do kącika fotograficznego. smile
                                                  • fleur1 Re: Natla..:) 26.11.06, 17:34
                                                    Natlo mam wrażenie, że "dr.wal2" to jakiś troll,
                                                    skacze po forach, nawet za mną zawędrował do forum mojego miasta.
                                                  • fleur1 Natluś miła analizuję fakty i rzadko się mylę. 26.11.06, 19:06
                                                    Cieszę się, że przyjełaś moją uwagę,
                                                    podobnie zasygnalizowałam obecność ja_nie_licy
                                                    i od dawna jej nie ma u nas.
                                                  • kasia573 Re: Natla..:) 27.11.06, 22:14
                                                    Natlo, dopiero dziś weszłam na forum. Bardzo dziekuję za piękne życzenia!! Za
                                                    pamięć. Przechowam do 30 kwietnia. Chyba nie wyobrażacie sobie, że bym nie
                                                    zawitała do Gawiarenki z jakimś poczęstunkiem!
                                                  • natla Re: Natla..:) 27.11.06, 22:27
                                                    No! Spróbowałabyś tylko.....wink)
                                                  • kasia573 Re: Natla..:) 29.11.06, 22:40
                                                    Natlo, a czy wiesz,że właśnie o Tobie myślałam.Bardzo chciałabym Twój nr GG, bo
                                                    też mieszkam z ojcem...
                                                  • natla Re: Natla..:) 29.11.06, 23:11
                                                    Zaraz Ci wyśle.
                                                  • del.wa.57 Re: Natla..:) 03.12.06, 16:23
                                                    Zagladasz Ty Natlus czasem do ''tlenowej''skrzynki daj znać czy wogule cos
                                                    dostałaś łodemniesmile))
                                                  • del.wa.57 Re: Natla..:) 03.12.06, 20:55
                                                    Może ''kukniesz''tam jeszcze coś Ci podrzuciłam,może juz doszło?
                                                    smile))
                                                  • tofika Re: Natla..:) 07.12.06, 22:19
                                                    Natluniu , skarbeczku MOJ TYsmile
                                                    znajdz chwilke i schowaj to "moje chwalenie "do mojego prywatnego na pamiatke,
                                                    bardzo Ciebie prosze..bardzo prosze.Dziekuje.
                                                  • tofika Re: Natla..:) 11.12.06, 13:07
                                                    NatlussmileOd Ciebie fotka mi podarowana imieninowo, sprowokowala do napisania
                                                    czegossmilejak odespie , to wklikam..smile
                                                    zerknij Natlus na" Elize ", bo nie mozna jej wlaczyc..a moze to moj komp tylko
                                                    taki niezaradny.. Milego Dnia Ci Zycze...
                                                  • tofika Re: Natla..:) 11.12.06, 13:09
                                                    Natla, przepraszam, Na "sonate ksiezycowa")sorrki..
                                                  • natla Re: Natla..:) 11.12.06, 15:01
                                                    U mnie wszystko działa, ale pokazuje sie najpierw okienko Microsoft Internet
                                                    Explorer z info:
                                                    kliknj, aby uruchomić ActiveX na str. sieci Web.
                                                    Klikasz w ok. i juz gra
                                                  • tofika Re: Natla..:) 13.12.06, 09:12
                                                    Natlus gra i sonata i Eliza, zeby "rezolutna"smile tofcia wlaczyla glosniksmile ...
                                                    dZIEKUJE ZA POCZTE NA WPsmile))
                                                    ostatnie podobienstwo jest smile))))phiphiphismile)))
                                                    dobra rewanz, wysylam Ci Mikolaja.. opowiesc.. tylko nakrzycz glosno na mnie po
                                                    wysluchaniusmile))
                                                  • tofika Re: Natla..:) 13.12.06, 09:55
                                                    Natlus, dobra ide tzn, zaraz pojdesmile.. malo! mi tych krzyczkow, mnie to musi
                                                    juz mocno "huknac!"ale szkoda Mi Twoich strunek glos..na koledowanie zostaw,
                                                    Milego Dnia..smile
                                                  • tofika Re: Natla..:) 13.12.06, 19:13
                                                    NATLA,
                                                    ZAPISZ W KLUBIE ..MNIEJ JEDZACYCH, TAKIE EFEKTU ,,UAAA BRAWO!!
                                                    JA WIEM , JA WIEM ..MASZ BASEN.. I TO SA EFEKTY
                                                  • regine Re: Natla..:) 13.12.06, 23:50
                                                    Dziękuję za pocztę. Już cdawno to było, ale się podobało smile))
                                                    Może być więcej smile)
                                                  • sagittarius954 Re: Natla..:) 16.12.06, 21:58
                                                    Tak jak w tytulesmile)))
                                                    teledyski.onet.pl/10172,1781219,teledyski.html
                                                  • tofika Re: Natla..:) 25.12.06, 20:42
                                                    Natalko,
                                                    moja Natluniu,jesli skarzypyta moj maz powiedzial przy gosciach ze ma jedynego
                                                    na swiecie wroga..
                                                    wszyscy sluchaja..
                                                    a maz mowi,
                                                    "ten wrog to komputer..
                                                    calkowicie moja zonusie wchlonie.
                                                    pozalił ze nie bedzie mnie miałsad bo komputer mnie polknie na zawszesmile)))))))
                                                    wiec chociaz na gadu noca , pozalilam ,ze nawet nie moge pisac ile bbb mam
                                                    ochotkesmile
                                                    JUZ.. Usprawiedliwisz?
                                                    A wiesz, ze.. "zakretasami i wywijasami"
                                                    wchodza w rachube wszelkie metody pobycia przy komputerze..smile)
                                                    wpadne zeby popisac,
                                                    dobrze wiesz Natlus, ze tak bedziesmile))
                                                    pozdrawiam milutko... cmooooksmile
                                                  • mania1119 Re: Natla..:) 26.12.06, 19:49
                                                    Usilowalam na wszystkie Twoje adresy wyslac Ci zdjecia z Zakopanego dzisiaj
                                                    (zalaczyc ich na Forum dalej nie umiem)ale z wszystkich poczt mi pozwracali z
                                                    informacja,ze nie doszlo.Ale staralam sie!No i d...zbita... smile
    • filomena1 wypoczynek poswiateczny 28.12.06, 22:29

Natlo . To bylo tutaj. dzieki za uwagę. Pozdro,F

Re: Czas zakończyć świętowanie,
      Autor: filomena1 ?
      Data: 26.12.06, 17:31
      + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz
      img90.imageshack.us/img90/7445/hpim1683fu0.jpg
      img90.imageshack.us/img90/2571/hpim1678ok8.jpg
      tak trzeba bylo wytrzepac to obżarstwo.....dzis od 12 tej do 15 tej

milego wypoczynku poswiatecznego
      Filomena Pierwsza
      • regine Re: nie na temat :))) 29.12.06, 19:13
        Tylko nie zwariowała, tłumaczę prawie "ręcznie". A Ty nie bądz taka cwana. Sama
        byś podpowiedziała dziadkowi. Wiesz na pewno jak się to robi...
        Gotowce...Nic tylko na łatwiznę wszyscy lecą...Troszkę robótek ręcznych nie
        zaszkodzi. Gorzej jak zaczną dziergać w przedszkolu. Z dziadkiem
        będzie "kaput"...smile))
        No nie zazdroszczę mu. Na koniec roku i takie "bojowe" zadanie dostał...Hi, hi,
        hi ,hi......smile)))))))))))))
        • sagittarius954 Re: nie na temat :))) 29.12.06, 19:15
          ... nie dostał a sam wynalazł zajęcie czasowe dla małoletnich nudziarzy oooosmile)))
          • natla Re: nie na temat :))) 29.12.06, 19:30
            Dziadeczność, jakeś sobie wymyślił, to wycinaj kółka o przewlekaj włóczkę.......
            wink))
            • tofika Re: na temat :)))...:) 30.12.06, 14:59
              Natlus a na poczcie Twojej mlodziutki Roczek poruszal nozka i paluszkamismile)))))
              moze cós wyczarowal?
      • natla Re: wypoczynek poswiateczny 29.12.06, 19:29
        Filomeno, ładna Ciebie kobieta smile
        A tego spaceru znów Ci zazdroszczę. smile
    • czarny.humor Re: Natla ................. 3 ................. 03.01.07, 16:17
      Natelko.
      Do szkiełka wczoraj próbowałem się dodzwonić pewnie z osiem razy i nic, więc po programie napisałem do nich takiego maila (skopiowane żywcem z "wysłanych"):

"Aktualny komentarz polityczny na wesoło. Na wesoło??!! Qrczę!! To jest na wesoło??!!
      Andrzej do szklokontaktowe
      Więcej opcji 2.01 (17 godzin temu)

Drodzy panowie prowadzący SK!

Od pewnego czasu na jedynym ulubionym (prywatnym) forum piszę sobie takie krótkie - dwu zwrotkowe komentarze polityczne. Ten jest pierwszym
      trzyzwrotkowym, a napisałem go w ostatnią sobotę starego roku:

Kariera premiera.

Cały naród dziś się martwi złamaną karierą
      Kochanego, wielbionego byłego premiera.
      On kawały głupkowate przestał opowiadać,
      Bo wymarzył sobie pracę, gdzie to nie wypada.

Ale jak tu być bankierem bez żadnej praktyki,
      A w CV - co wymagane - móc prawdę napisać?
      No to najpierw trza go zrobić doradcą prezesa,
      W PKO Banku Państwowym szybko i bez stresa.

Za dwa dni w kolejnym CV będzie można wskazać,
      Że się prosto z tej posady na prezesa nada
      Po kolejnych paru dniach, nikt już nie zapyta,
      Czy on ma kwalifikacje na ... Balcerowicza.

No i proszę - dziesiątego stycznia stanowisko w NBP będzie sprawnie obsadzone wybitnym fachowcem z praktyką.

A dwa dni wcześniej napisałem dwa inne komentarze:
      Pierwszy dotyvzy ankiety ministerialnej w szkołach. Dziennikarze i właściwie wszyscy komentatorzy zachodzili w głowę
      o co w tym przedsięwzięciu chodzi, a to takie proste:

Ankieta w szkołach wszystko wyjaśni.

W rządzie prawym, sprawiedliwym, dwóch kamratów działa
      Prasa wciąż ich demaskuje, kiedy dają ciała.
      Kiedy jeden od „Heil Hitler" nie mógł się wymigać,
      Drugi łatwo gest wyjaśnił - „zamawiali piwa"

Gdy zaś drugi z kłopotami klęczał w Częstochowie,
      Pierwszy martwił się co o nim prokurator powie.
      I wymyślił - trza "prorokom" pomóc w seks-aferze
      W mym resorcie SAM wytropię ciąże po VIPperze.

Drugi zaś dotyczy moralnej odnowy społeczeczeństwa:

Jasna przyszłość.

Wódz ogłosił wszem i wobec, że on prawicowiec
      I zapewni nam gruntowną moralną odnowę.
      Wyczekaną, wytęsknioną po komun koszmarze,
      Wyproszoną, wymodloną daną z nieba w darze.

Oto, kto nam w nowe czasy młodzież poprowadzi
      I socjalizm w czystej formie nareszcie wprowadzi:
      Sutener z wyrokami, defraudant w habicie,
      Wszechgłupek i ON! Prawicowiec? Nie - ledwie ... prawiczek.

No i co? Niektórym może się trochę rozjaśni nie?!
      Komentarze są oczywiście do ewentualnego wykorzystania - może pan Krzysiu Daukszewicz?

Albo kto inny?!
      Byłoby miło!!

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla wszystkich Szkiełkowiczów-Kontaktowiczów. Twórców i oglądaczy.
      smile))

Jak mnie nie zniechęcicie, to będę pisał dalej, a jak mnie zachęcicie to mogę Wam przesyłać."

Podpis.

Jak zechcą wykorzystać, to fajnie, a jak nie, to też ich strata nie? smile))
      Zobaczymy dziś wieczorem. Myślisz, że mogą cos prztoczyć? Na pewno nie liczę na "Jasną przyszłość". smile))

Celowo nie podawałem nazwy naszego forum, żeby nie ściągać tu jakiegoś tałatajstwa i innych nieokrzesańców.

smile))
      • kryzar Natla 03.01.07, 23:27
        w twoim banku kiepsko się robi." Yes, yes, yes" doradzał 1,5 dnia i p.o. prezes wywiało. Został tylko doradzający. Trzeba trzymać kasę aby też nie poleciała
        • czarny.humor Re: Natla 03.01.07, 23:42
          Qrczę! Krysiu!!
          PKO to również mój bank!! Ale może były p.o. prezes Skrzypek zabierze swego doradcę do NBP, żeby nabył więcej praktyki?? Wtedy przeciez w CV będzie mógł napisać, że pracował w dwóch bankach!

Na to liczę, bo mam w moim miasteczku bardzo ograniczone możliwości zmiany banku!

smile))

I jeszcze jedno qrczę!
          Śledziłem Szkiełko i - psia kość - nie zauważyli mojej sztuki!! Dacie wiarę??!!
          I to ponoć satyrycy tam są zapraszani!!? smile))

Eeech!!
          Jakoś przeboleję i nie zrezygnuję z ukochanej dziedziny twórczości.
          Wszyscy wielcy mieli zawsze pod górkę, więc się nie spodziewam płatków róż na drodze do sławy.
          Będę pisał i wysyłał.

No!!

smile))
          • natla Re: Natla 04.01.07, 08:27
            A może spróbujesz fraszki, to łatwiejsze do zacytowania. Nie rezygnuj też
            z telefonów. Choć myślę, że zacytują coś z tego co im napisałeś, nie widzę
            innej mozliwości. wink) Dajmy im trochę czasu. Zwrotki bedą jeszze długo
            aktualne wink)
            • regine Re: Natla 12.01.07, 22:08
              Co z Tobą i z Twoją nogą ? Milczysz...Wiem, ze możesz się źle czuć. Ale daj
              znać co i jak i zajrzyj na GG. Pozdrawiam i napisz co i jak....Czekam...
              • natla Re: Natla 12.01.07, 23:18
                Już sie pożaliłam w wątku Ludzkanowej
                • kasia573 Re: Natla 13.01.07, 00:29
                  Natlo, współczuję Ci! Daj znać, jak będzie lepiej! Cieplutko pozdrawiam smile)))
                  • del.wa.57 Re: Natla 13.01.07, 00:30
                    Zajrzyj do skrzynki chora kobietko buzkasmile))))
                    • tofika Re: Natla 14.01.07, 14:04
                      Natlus,
                      skikasz?
                      no nie!!!
                      a jak T^op zareagowal na swoja Pania z jakimis podporkami??/
                      szybciutko niech lecza .. odpryski sklejaja no juz...
                      Zdrowqiej szybciutko ,kto nam bedzie pisal ze juz od piatej rano pluska...
                      eh...
                      • natla Re: Natla 14.01.07, 15:11
                        Top obwąchawszy , przyjał do wiadomosci zmiany i do tego , co najważniejsze,
                        nie wzbrania się z wychodzeniem na spacer z "obcymi", co dotąd właściwie było
                        niemozliwe. Cheba zrozumiała sytuację smile
                        • gwiazda37 Re: Natla 14.01.07, 16:45
                          Zajrzyj proszę do swojej skrzynki....smile))
                          • takanietaka jak bedziesz miała czas 14.01.07, 19:29
                            a nózka pozwoli to wklej ten watek o "Blogach Interesujacych" do watku o
                            linkach...zagapiłam sie.
                            * nigdy nic nie wiadomosmile **
    • filomena1 Re: Pilne do Natli............... 15.01.07, 19:17
      Natlo, Chorzow od Katowickiego spodka i ronda z obecna szklana ufo filizanka jest na odleglosc kija
      miotly czarownic.-wiedzm i innych .....
      mam pewna komplikacje i jeszcze calkiem nie jest zaklepane czy wyfrune w ogole, ale mam taka
      nadzieje...
      • natla Re: Pilne do Natli............... 15.01.07, 20:44
        To daj znać co i kiedy....to rzecywiście nawet miotły nie potrzeba, pi razy oko
        7 przystanków tramwajowaych, samochodem kilka min, zależnie od świateł.
        • regine Re: Pilne do Natli............... 15.01.07, 22:27
          Zajrzyj na GG i odezwij się. Całą litanię zostawiłam. Czekam aż się pojawisz.
          Najważniejsze zostawiłam na koniec, ale to musisz być przy tym smile))
          • kasia573 Re: Pilne do Natli............... 24.01.07, 19:20
            Natlo, czy da sie te dwa wątki o Krystynie Feldman połączyć?
    • malwina52 Re: Natla ................. 3 ................. 26.01.07, 12:12
      no dobra przyznaje siesmile leni mi sie dzisiaj,
      prosze o usprawiedliwienie, szanowne szefostwo
      laskawie uwzgledni, ze dzis piatek,
      nie mysle, nie czuje, tylko sie cieszesmile
      i czekam 15
      a do 15 moge jeszcze troche porazrabiac na forum
      za co z gory przepraszam czytaczy
      • tofika Re: Natla ................. 3 ................. 28.01.07, 14:24
        Natluniu, no dobra samowolka z zdjecia gipsu. ok.. ale .. Natlus TY kobieto
        wyzwolona ,, walonki zaloz gdy idziesz z Topkiem.. bo!
        juz nie bedzie musial na innych czekac spacerowo, i jeszcze !
        o Rany Natlus ..dlaczego z Topkiem chodzisz po polnocy??????????

Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera..."
        • tofika Re: Natla ................. 3 ................. 04.02.07, 18:57
          nATLUNIU, SPEWNE cI ""MAREK BEBNI NA BEBENKU , KAZDE DZIECKO TRZYMA W REKU
          BIBULKOWY KWIAT.. "to mialam dopisac ebabie,...
          a dwa! dwa naraz kursor dal liscikisad
          Natla .. zetrzyj myszka bb Cie prosze..
          dziekujesmile
    • filomena1 Re: Natla ................. 3 ................. 13.03.07, 22:19
      Melduje sie poslusznie !
    • filomena1 Re: Natla ................. 3 ................. 14.03.07, 15:59
      To znow ja sie melduje
    • sagittarius954 Ależ Natlo 17.03.07, 14:57
      Nie wybaczamsmile)) Bo nawet nie zobaczyłem ,że coś takiego jest na górcesmile
      Przyznam ci się ,że wchodząc na forum zasuwam niczym Kubica do mety , bez
      oglądania się na górki dołki,boczki i inne stronki . Stało się to przyczyną
      mojego już pewnie niejednego niedoinformowania . Ale jeśli wy na mnie się nie
      gniewacie ,że pewnie kogoś pominę przy jego uroczystości to i ja zupełnie się
      nie boczę, i nie mam żadnych powodów żebym to czynił smile)
      • sagittarius954 Re: Ależ Natlo 17.03.07, 14:58
        Ach i dziękuję !!!!!!smile)))
        • sagittarius954 Re: Ależ Natlo 18.03.07, 17:00
          No i ja doczekałem się pierwszego wypadku , ot niegroźnego i tylko kłopot z
          wyjaśnianiem . Taka miła kobitka jadąc za mną na skrzyżowaniu nie zauważyła
          jadącuch gliniarzy przecinających naszą trasę . Gdy włączyli sygnał dźwiękowy ja
          zatrzymałem się . Jadąca po mojej prawej stronie skoda zielona zresztą też , a
          ford mondeo sreberko nie , zrobił zygzaka palnął skodę odbił się od niego i
          walnął mnie w felgę zaginając ją jak puszkę sardynek . Tylny pas obtarty nadkole
          wgniecione lakier na jezdni . widzisz więc ,że wszystko niegroźne tylko mnie
          ciśnienie skoczyło . Ale mąż pani się zachował i wymienił mi koło więc
          samodzielnie dotarłem do domu a od jutra do ubezpieczyciela z zalanymi
          zeznaniami ofiar i sprawcy . Choć ja matołek w tej dziedzinie i pewnie coś mi
          nie wyjdzie . Bo juz taki jestem , ostatnio raczej papiery mnie nie kochająsmile
    • filomena1 Do Natli i Malwiny 22.03.07, 17:08
      Natlo ,
      CieNzki Twoj los,los adminki.
      Moja prosby, aby za zgoda i aprobata Malwiny, usunac, przesunac , wymazac , (odpowiednie wybierz)
      posty Konkretnie te dotyczace Filomeny - osoby.
      To nie o krytyke filomeny chodzi w tym temacie.
      W Trawie piszczy, zostawmy meritum , czyli tekstowi, gdyz on jest przedmiotem dyskusji , a nie
      Filomena.
      Prosze bardzo jesli Malwina ma ochote pisac o mnie, to moze zalozyc watek "jezozwiez filomena"
      ;°)))
      Pozdrawiam
      Filomena Pierwsza
    • filomena1 Re: Natla ................. 3 ................. 22.03.07, 19:14
      Natlo,
      Szanowna Adminko,
      chyba po sprawiedliwosci to rowniez i moje posty do Malwiny w tym temacie rowniez trza
      wygumowac..
      .;°))

sorry za naduzycie tego prywatnego tu watku, Ale poraz pierwszyyy zwracam sie taka oficjalna prosba i
      juz nie chce balagnic w kolejnym. ;°)))
      Dziekuje za przychylne zalatwienie prosby, o ile oczywiscie Malwina nie ma nic przeciwko temu i nie
      zlozy sprzeciwu.
      z wyrazami glebokiemi ;°))
      • del.wa.57 Re: Natla ................. 3 ................. 28.03.07, 18:46
        Natla potwierdz proszę czy dostałas odemnie przesyłki,pozdrawiam serdeczniesmile)
        • del.wa.57 Re: Natla ................. 3 ................. 29.03.07, 18:17
          Dzięki Natlus za potwierdzenie i wyłaż z dołka bo stanowczo za długo w nim
          siedzisz,jeszcze Ci tak zostanie!!!Chyba trza będzie Ci pomóc,zorganizuje ekipe
          i wpadniemy do Ciebie z łopatami co?
    • goskaa.l Re: Natla ................. 3 ................. 04.04.07, 07:18
      Serdecznie dziękuję za życzenia; to Ty wcale nie sypiasz?
      Natluniu, podaj mi proszę jeszcze raz Twoje telefony, bo coś źle zapisałam i
      nie mogłam się do Ciebie dodzwonić.
      Serdecznie ściskam i życzę pociechy z Topcia!
      Co się dzieje z forum? cisza i pustki, prawie nikt nie pisze. Ja nie mam
      daru "zagadywania", więc nie pomogę.
      Ucichła Renia, nie widać Danuś, Sagi i Humor piszą z rzadka.
      • fleur1 Zyczenia 05.04.07, 14:39
        Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych wypełnionych nadzieją budzącej się do
        życia wiosny i wiarą w sens życia. Pogody w sercu i radości płynącej z faktu
        Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego Święconego w gronie najbliższych osób
        szczerze życzy JOla
      • tofika Re:Natluniu... :) 05.04.07, 23:07
        Dlaczego przemalowalas tak odmiennie na swieta Topa, czy juz Ci jajkow
        zbraklo???smile
        a moze, to jest narzeczona Topa i chcesz ubierajac ja za kroliczka wybic mu
        amory z glowy?...
        Oj Natlus.. przeciez dobrze wiesz, dobrze bbb wiesz..
        Wesolych , mokrusienkich Mocno.. Dyngusiastosmile
        • del.wa.57 Re:Natluniu... :) 28.04.07, 22:13
          Hahahaha nawet nie wiedziałam,ze wkleiłyśmy ten sam ogród,zobaczylam ''Twój''po
          wklejeniu mojego hihihihihihi.
          • natla Re:Natluniu... :) 28.04.07, 23:01
            Tyle tego lata po internecie, a myśmy się musiały strzasnąć wink)
            • tofika Re:Natluniu... :) 26.05.07, 12:44
              Witaj Natluniu,
              moze Ci bedzie razniej jak opowiem co mi sie zdarzylo wczoraj..
              odprowadzalam do bramki kuzynke , zapomnialam ze upal mocno mi doskwieral i
              rozwiazalam sznurowadla w tramkach.. i to jedno sznurowadlo nadepnelam a
              wystajaca czesc druga noga tez nadepnelam, wiec gdy chcialam lewa noga dac
              kroka -prawa nie pozwolila i rymsnelam na betonowa sciezka jak dluga.. huk byl
              niesamowity.. a co? i co? no amoryzatory sadelkowe tym razem mnie uratowaly,
              tak mysle,albo sama nie wiem, co/ boli mnie i nadgarstek i lokiec i biodro i
              staw obojczykowy ,ale nic nie spuchlo ,troche sincow.. sen uciekl ,bol
              doskwieral w nocy.. eh.. i po co nam te nogi tak fikaja? moze za malo tancowsmile))
              uprawiamy?
              Kochana Natlus, zycze CI zdroweczka.. razem szybciej pozbieramy co nie?
              najsmieszniejsze jest w tym to, ze maz mowi ze nie umiem podpierac, bo widzial
              jak o grabki zaczepilam.. jak mogl widziec gdy pompowal wode ze studni i byl
              tylem odwrocony do nas gadajacych... smile
              buziaczki, niech sie naprawia twa nozka raz dwa!
    • graga211 Re: Natla ................. 3 ................. 28.05.07, 19:06
      zapraszam do gazetowej poczty.
      • regine Re: Natla ................. 3 ................. 03.06.07, 11:43
        Może wiatraczek Ci "siadł" ? Też tak miałam, nie chłodził i "dawało" nieźle
        spalonym plastikiem. Ale poczekaj na fachmanów, nie grzeb sama...smile
        • natla Re: Natla ................. 3 ................. 03.06.07, 13:40
          Chyba masz rację, bo coś z tym wiatrakiem nie było w porządku. Przede wszystkim
          okropnie głośno chodził, a dziś po włączeniu jest cisza, tak więc chyba
          wysiadł. Nie wiem czy i ile mogę bez niego mieć kompa włączonego, więc wpadam i
          wyłączam. smile
          • www.alutka.pl Re: Natla ................. 3 ................. 13.06.07, 18:44
            Natuś wysłałam Ci list @ pocztą. Chyba wcale poczty nie otwierasz.
            Odbierz i pomóż koleżance smile)))))))
    • filomena1 Czy tu ? 19.06.07, 19:27
      ja tylko chcialam zapytac, czy .......?
      hm......??
      • natla Re: Czy tu ? 19.06.07, 23:42
        Hmmmmm, nic nie rozumiem...na wszelki wypadek lecę na pocztę.
        • regine Re: Natluś ... 08.07.07, 12:42
          Odezwij się jak będziesz miała wolną chwilę i jak będziesz mogła. Pozdrawiam
          serdeczniesmile
          • zielona56 Re: Natluś ... 09.07.07, 10:46
            Natelko ! czy wszystko w porządku ? Serdecznie pozdrawiam .
            • tofika Re: Natluś ... 12.08.07, 16:55
              Natlus, Kochana skarbeńko,
              30 o7 ,mogę być młodsza ,a co mi tam... bbbb dziękujesmile
              idę poszukać wyjątkowego podziękowania
              za wczorajszą wizytę Twoją w Gawiarence...
              www.samre.info/kartki/23/kartka23.html
              • kryzar kochana pani Adminko 21.08.07, 19:39
                Natluś dziękuję za pięknego kwiatka, za opiekę i pomoc w poruszaniu się po
                forum. Dziękuję za sprzątanie po moich nieporządkach, ale czasem każdemu się
                zdarza. Pozdrawiam Kr
                • krista57 Re: Natla... 18.09.07, 16:16
                  ..próbowalam się z Tobą skontaktowac będąc w okolicy.
                  Wysłam sms-a oraz wiadomość na gg...sad(((
                  • tofika Re: Natla... 19.09.07, 12:14
                    127712
                    trafilas !suma 101 fajnie pod kazdym wzgledem! hurrra!
                    • regine Re: HURA !!!!! 08.10.07, 00:13
                      Szefowa wróciła !!!!!Witaj Natluś smile
                      Ja już zmykam, będę jutro po pracy...Trzymaj się ciepło.
                      Buziak kiss)
                      • natla Re: HURA !!!!! 08.10.07, 04:58
                        Nioooooooo......wróciła, wróciła, tylko się rozkręcić nie moze wink)
                        Lece więc popływać, a potem? Kurcze, ale mam zaległosci!
                        • del.wa.57 Re: HURA !!!!! 08.10.07, 18:08
                          Witam,witam nasza Adminkę i o sprawozdanie proszę,gdzie była,co
                          widziała? fotki,fotki,duuuuuuuuuuuzo foteksmile)))))
                          • fleur1 SMS to pestka 10.10.07, 12:38
                            Natlo za SMS placi osoba, ktora go wysyla, obojetnie gdzie w danej
                            chwili jest, w Polsce czy w inneym kraju, albo na innym kontynencie.
                            Zapamietaj to i licze w przyszlosci, ze odpowiesz na moja wiadomosc.
                            • natla Re: SMS to pestka 10.10.07, 17:11
                              Dzięki za informację. Nie wiedziałam. Kiedy ja podróżowałam po
                              świecie, jeszcze nie było komórek, przyynajmniej u nas, a nawet jak
                              już były, to ja byłam przeciw smile
                              Teraz mozesz na mnie liczyć. smile
                              • tofika Re:Natluniu kochana:) 13.10.07, 10:20
                                nikt nie mowil mi tak pieknie o szczeciu i ..
                                strassssssnie Ciebie kokam Admineczko mocno zawsze trafnie
                                spostrzegawcza naszej duszysmile
                                Tobie rowniez,wszystkiego naj naj.. i mimo ze Ciebie mniej.. to tak
                                bardzo sie ciesze ze Zycie bierzesz na calosc.. fruwajszczsliwie..
                                a czasu masz tyle ze spakuj Topa i jazda -kierunek
                                azury,, Zapraszam,aby pusto w aucie nie bylo wez kogo chcesz..
                                miejsca dosyc, a po co spac ..na pogadaniesmile
                                • tofika Re:Natluniu..madralinska ty Nasza:))))))))) 19.10.07, 15:08
                                  i tylko kilka slow od ciebie i ... juz! lzy szczscia mam, ide na
                                  ekg, echo serca i takie tam mnustwa badan.. i wiem, ze jeszcze nie
                                  teraz .. jeszcze mi cos z zycia dalej ...bedzie dane...
                                  dobre slowa Twoje !!!!pozwolily brac..ZYCIE!
                                  Madrosc ludzka,jest najwyzszym naszym EGO-dziekujesmile
                                  • regine Re:Dawaj !!! 20.10.07, 19:09
                                    Wszystko i w każdej ilości !!! Zbyt i rozchód zapewnimy.
                                    Nie damy się nie bój żaby smile
                                    • del.wa.57 Re:Dawaj !!! 20.10.07, 19:32
                                      A biegusiem do gawiarenki pędz z tymi lekturkami Natlowink)
                                      Głodnam ci ja wiedzy,głodnam!!!!!
                                      • tofika Re:NATLA1...UPOMINAJO REGINKE I INNE! 22.10.07, 00:28
                                        NATLA....CZY MI FORUM POZWOLILO NA TO?
                                        NIE ZACZEPIAM NIKOGO PIERWSZA, JA TYLKO BRONIE MOJEO EGO!, MASZ
                                        NOCNY WPIS gragi211?????????????????? JA WINNA ZE ONA MNIE WYZYWA OD
                                        PIJACZEK,, ? A RENIA TO SAMO MI ZROBILA... ROK TEMU!!!!!!!!!!!!!.
                                        MYSLISZ ZE NIESPRAWIEDLIWOSC ZWYCIEZY? MYSLICIE SIE..POKONACIE MNIE?
                                        WYMYSLANIEMOD ROZNYCH..FIL OD SYGNATURKI? GRAGA? WOGOLE NIE MAM
                                        POJECIUA O CO JEJ BIEGALO?--KRZYCZE,BO TU NA FORUM CICHE MOWIENIE
                                        NIE DOCIERA!WIEC JESLIKRZYCZY NA MNIE REGINKA,O JA TEZ!
                                        • tofika Re:NATLA1...UPOMINAJO REGINKE I INNE! 22.10.07, 00:31
                                          natla.OK ...
                                          WPISZ MI DO KOGO AGRESJA JA ZAPAALAM?PROSZE WPISZ!!!!!!!!!!!!!!
                                          • tofika Re:NATLA1...UPOMINAJO REGINKE I INNE! 22.10.07, 00:34
                                            natkus<wisz gdzie di|o ciebie moj wpis byl agresywny!!!!!!!!!!!
                                  • marinka52 Re:Natluniu..madralinska ty Nasza:))))))))) 26.10.07, 22:25
                                    Natlo-Adminko,
                                    usun mnie z watkow prv.. nie chce wsrod WAS istniec,
                                    marzenie wam pozwalam zrealizowac wg kilku osob z
                                    Forum tongue_outIECDZIESIACIOLATKI TO MY"
                                    niech wreszcie przstanie pojawiac moj informacyjny watek..skad i kim
                                    jestem,.. wszystko juz skonczone.. wykrsl,bardzo Ciebie prosze, do
                                    Poduszeczki te sama prosbe napisze, dziekuje i przepraszam ze ok
                                    trzech lat bylam z WAMI i tak duzo miejsca WAM tu na forum zajelam.

w zwiazku z zabanowaniem mnie,,pisze prosbe jako Marinka52= tofika..
                                    nijak wejsc .. prosby tej mi komputer nie pozwolil napisac.. wiec
                                    moj nick wszyscy od roku znali jako mareinka52,,wszystko jasne i
                                    ulozone i kulturalne.. sad(................:smile)))usmiech komu
                                    powinnam zawsze w moim serduszku prawdziwy niezaklamany
                                    pozostanie,ale .. nie bedzie on taki jak przez okolo trzy lata go
                                    posylam,,on ju nie ma tego uroku,,co mial przez caly czas!
                                    sens,,usmiech .. inny--ostrozny!
                                    • regine Re:Natlo))))))))) 28.10.07, 12:17
                                      To drugą zazdośnicą się ukazałaś. Graga była pierwsza, poczekam
                                      jeszcze trochę...Może trafi się więcej smile))
                                      • regine Re:Natlo))))))))) 28.10.07, 12:29
                                        Nie wygrażaj się Gradze smile Zazdrościsz sama, wiem...Nie tłumacz się
                                        tak...Ale Wasza zazdrość jest nietoksyczna smile
                                        • natla Re:Natlo))))))))) 28.10.07, 12:32
                                          smile))))))))
                                          • del.wa.57 Re:Natlo))))))))) 30.10.07, 17:34
                                            No...prawdziwy zamach,dzięki za ostrzeżeniewink)))))))))))))))
                                            • del.wa.57 Re:Natlo))))))))) 30.10.07, 20:28
                                              img89.imageshack.us/img89/1012/natlaidelwa1cm0.jpg
                                              Tak będziemy wygladać Natlo ja w czerwonym kapeluszusmile))))))
                                              • del.wa.57 Re:Natlo))))))))) 01.11.07, 18:39
                                                Prezentacje zrobić mogę,ale.......nie każdy toto otworzy,wiesz ile
                                                to bedzie ważyło?
                                                W albumiku obejrzeć mogą wszyscy(prawie wszyscy) no!!!!...
                                                smile)))))))))
                                                • natla Re:Natlo))))))))) 01.11.07, 18:48
                                                  No dobrze, Ty cffffffaniaro wink)
                                                  • del.wa.57 Re:Natlo))))))))) 01.11.07, 18:50
                                                    Hahahahahahahahaahahahaha...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka