Dodaj do ulubionych

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH OD ZBYSZKA !!!

13.01.07, 17:26
O 16:10, otrzymałam wiadomość SMS-ową od Zbyszka. Pozdrawia serdecznie
WSZYSTKICH na FORUM. Dziękuję za Anioły i fuidy. A prosi.... aby już zacząć
zbierać na połówkę smile)))
Ma się więc bardzo dobrze, bo humor jak widać go nie opuścił.
No i co z tego, że dziś trzynasty...
Zawsze twierdziłam, że 13-ty to Dobry Dzień !!!!
Przekazuję więc tą wiadomość Wszystkim i cieszę się razem z Wami, że nasz
Sagittarius954 w jest w dobrej formie smile

-----------------------------------------------------
~~Gdy nie masz nic do ofiarowania, ofiaruj uśmiech ~~
Obserwuj wątek
    • kryzar Re: POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH OD ZBYSZKA !!! 13.01.07, 17:42
      o jak miło, że trzeba zbierać na toast.
      Reniu pozdrów naszego Strzelca, no i niech ćwiczy rachunki i paluszki, bo pracy przy liczeniu bęzie dużo/sprawozdanie miesięczne/.
      Brak statystyka widać na forum, coraz mniej wpisów.
      • regine Re: Przekazałam zaraz ... 13.01.07, 17:54
        Wysłałam mu zaraz odpowiedź, nie czakając na Waszą resakcję. Bo wierzę, ze
        wszyscy się cieszymy, że wraca do zdrowia. I to jest ważne.
        A roboty faktycznie huk mu się szykuje...
        • e-baba Re: Przekazałam zaraz ... 13.01.07, 18:06
          Uff, kamień z serca tak spadł, ż jescze słychać ten huk.
          Ale widać, że Sagi jescze całkiem do zdrowia nie wrócił, bo co on ględzi o
          jakieś połówce? Dla kogo ta połówka? Okazja godna całej beczki jest, a ten o
          połówce. Chyba, że pisał o połówce, która sam zamierza wypić po powrocie?
          Połówka? Dobre sobie.
          Ale kasę już odkładam, bo sporo jej trzeba będzie.
          Wracaj, Sagi, wracaj.
          • wiktoria53 I ja się bardzo cieszę i Zbyszka pozdrawiam :) 13.01.07, 18:32
            A swoją droga to myślę, żeby nie obciażać Sagiego tą statystyką. Może ta praca
            dała mu w kość? Może zniechęciła, bo przcież żegnał się z nami chyba nie z
            powodów zdrowotnych. Właściwie to Sagi powinien sam zdecydować czy jeszcze ma
            ochotę zajmować się tym całym podliczaniem. To zajęcie bardzo stresujące, nie
            sądzicie ? Wiecie ile to kosztuje czasu i uwagi? Może lepiej żeby pisał nam
            wierszyki, kołysanki na dobranoc ? smile))))

Sagi, zgadzam się z Babeczką, że połóweczka dobra na oblewanie wyleczonego
            paluszka.....smile)))) więc my robimy składkę na beczułeczkę.
            • dankarol Re: I ja się bardzo cieszę i Zbyszka pozdrawiam : 13.01.07, 19:11
              Wracaj, wracaj Sagi szybko do zdrowia, a my tu juz połóweczek, beczółek i innych
              takich nazbieramy dużo, no w ostateczności do drewutni sie włamiemy i bal wyprawimy
              • regine Re: Rozmawiałam z nim... 13.01.07, 21:29
                Jest bardzo słaby, czemu się wcale nie dziwię. Dopytywał się o forum, głos mu
                się troszkę "łamał", gdy przekazywałam pozdrowienia od tak sprawdzonych
                PRZYJACIÓŁ smile)Pytał czy jest "ruch". Jednak tęskni....Więc zbierajmy na tą
                beczułkę...Albo i dwie..smile
                • regine Re:A to w podziękowaniu, od Zbyszka ... 13.01.07, 22:20
                  Za Anioły, pozytywne fluidy i Wszystkie dobre myśli. Za to, że byliście i
                  jesteście z nim :
                  "Ta spokojna noc, niech kołysze Waszymi snami.
                  A nadzieja zaprowadzi Wszystkich w przestrzeń Marzeń"
                  Dobranoc Wasz Sagi.
                  • e-baba Na dobranoc dla Zbyszka - od przyjaciół. 13.01.07, 23:28
                    Sagi, niech do Ciebie przyjdzie sen spokojny, w którym ujrzysz wszystkich
                    swoich przyjaciół. Niech ich ciepłe uśmiechy dodadzą Ci sił, abyś mógł jak
                    najszybciej znaleźć się tam, gdzie na Ciebie serdecznie czekają.
                  • natla Re:A to w podziękowaniu, od Zbyszka ... 13.01.07, 23:56
                    Śpij dobrze i szczęśliwie Zbyszku. smile
                    • kasia573 Re:A to w podziękowaniu, od Zbyszka ... 14.01.07, 01:19
                      Cieszę się z innymi i myślę...
                    • fleur1 Re:A to w podziękowaniu, od Zbyszka ... 14.01.07, 01:39
                      Ja sie dolaczam i zycze abys wrocil do nas jak najszybciej.
                      • takanietaka ech,,Sagi, Sagi.. 14.01.07, 08:44
                        wracaj do zdrowia ,bo jak wiesz na Strzelców czeka ciekawe Życie!Ono juz sie
                        niecierpliwi ,że leżysz i nic nie robisz!
                        * nigdy nic nie wiadomosmile **
    • filomena1 ZBYSZKA !!! 14.01.07, 08:56
      Moc serdecznosci, Mosci Pani Sagitariusu, prosze trzymac kurs i nie dac sie wichurom , plyn i wracaj tutaj
      jak Odyseusz, Peneleopy czekaja.
      • tesunia Re: ZBYSZKA !!! 14.01.07, 09:57
        wow..............to juz na dobrej drodze zdrowienia jestes...taki kurs
        trzymaj.a ja rowniez trzymam kciki za szybki powrot do zdrowia i na forum....
        usciski delikatne z fluidami zdrowotnymi.
        • tofika Re: ZBYSZKA !!! 14.01.07, 14:09
          hehehehe.. Zbyszek sle Nam zyczonka i dobranocki..
          Zuch ten Nasz Zbyszko..
          i na cwiczonka rehabilitacyjne marszsmile)
          Zeby dobrze sie rehabilitowac trzeba ladnie sie ..
          wyspacsmilei cwiczyc troszke rowne odedeszki i cwiczyc cialko pooperacyjne..
          i raz i dwa i raz i dwa,,
          skrobne i tak w pietke niech wie ze nie ma latwo... Trzymaj Zbyszku Sagim
          zwany.. eh TY rehabilicjonizie jedensmile)a CO ,, NIECH MA!smile
          • del.wa.57 Re: ZBYSZKA !!! 14.01.07, 16:31
            Jak miło takie wieści usłyszeć,serce moje raduje sie bardzo Sagi,zyczę Ci
            szybkiego wyzdrowienia i powrotu do nas bo brakuje tu Ciebie oj,brakuje
            statysto nasz kochany.
            Zrobimy taki bal jak wrocisz,że ho!!ho!!
            Lece odkładać kasę do skarbonkismile))
            Dzięki za dobranockę Zbyszku.
            Buziaki i cmokale przesyłamsmile))
            • mania1119 Re: ZBYSZKA !!! 14.01.07, 21:34
              Zbyszku-trzymaj sie i wszystkiego dobrego!
              • malwina52 Re: ZBYSZKA !!! 15.01.07, 12:50
                mila wiadomość, pozdrawiam
                • tofika Re: Saguś... 15.01.07, 13:01
                  TY juz tak rozbestwisz.. wsrod bialuch fartuszkow..
                  to nie szkodzi .. niech dbaja o Ciebie i niech szykuja bys wrocil.. jak
                  najszybciej ... Zdroweczka zycze .. och odnowy zdrowotnej.. smile
                  • regine Re: Sagi... 15.01.07, 23:09
                    Ma się coraz lepiej, nawet się dziś uśmiechał, gdy czytałam mu Wasze wpisy smile
                    Pozdrawia Wszystkich bardzo ciepło i...jednak tęskno mu za nami.
                    A to dobry znak smile
                    • filomena1 Re: Sagi... 17.01.07, 08:36
                      Zbyszki to szalenie wesole i pogodne chlopaki. W kazdym razie wszyscy ktorych znam . a znam 3
                      trzech i Sagi jest czwartym.
                      Nie potrafie powiedziec w takiej sytuacji Tobie, Dogi Sagi "trzymaj sie" .
                      Nie dlatego, ze nie życzę Ci dobrze, nie. Proszę Cie abyś nie poddawał się w żadnym wypadku,
                      prosze "głowa do gory i piers do przodu" i do ataku. w pierod w żiznju.....
                      Sagi. nie mowię Tobie trzymaj sie ? bo niby czego ? kogo? masz się trzymać. Myślę , że to trudne
                      pytanie i jeszcze trudniejsza odpowiedz.... ponieważ dla każdego inna....... mimo, że pod wspolnym
                      mianownikiem życia, wiary i nadziei....
                      Pozdrawiam
                      Filomena Pierwsza
                      • graga211 Re: Sagi... 17.01.07, 11:45
                        Ale sie ta Filomena nagadala, chyba jej az zaschlo - tylko co i gdzie? - bo w
                        gardle nie. Pewnikiem paluszki na klawiaturze, co docenic trzeba, bo romantyzm
                        ja meczy.
                        A ja Ci mowie Sagi: trzymaj sie fartuszka ladniutkiej, mlodziutkiej
                        pielegniarki, a powrot do zdrowia bedzie pewniejszy i szybszy.
                        A wiec trzymaj sie!
                        • kasia573 Re: Sagi... 20.01.07, 13:56
                          Myślę codziennie, jak sobie (dobrze...)daje radę z rekonwalescencją...
                          • basiader Re: Sagi... 21.01.07, 10:31
                            Ja tez mysle o tym jak czuje sie Zbyszek i jak radzi sobie z
                            rekonwalescencja.Napiszcie jesli macie jakies wiesci od Sagiego i przekazcie
                            najserdeczniejsze pozdrowionka i zyczenia jak najszybszego powrotu do domku i
                            do nas.
                            • e-baba Re: Sagi... 21.01.07, 20:30
                              Coś ostatnio brak wieści o Sagim. Zbyszku, trzymamy mocno za Ciebie kciuki. I
                              czekamy na Ciebie, czekamy...
                              • natla donaszam........!!!!! 21.01.07, 22:00
                                Przede wszystkim serdeczne pozdrowienia od tego zdechlaka. Jest w wyśmienitej
                                formie, jutro maja decydować o jego wypuszczeniu. Powiedział, ze pierwsze co
                                zrobi, to sie tu zamelduje. On chyba naprawde bardzo za nami tęskni.
                                Głos miał "usmiechniety" i optymistyczny.
                                Kolejny kamień powiększył obwód planety. wink)
                                Sazykujcie dobre trunki, bo będzie co oblewać.
                                • krista57 Re: donaszam........!!!!! 21.01.07, 22:19
                                  Swietne wiesci! Widać porządnie się trzyma fartuszka młodziutkiej pielęgniarki
                                  skoro z formą coraz lepiejsmile))
                                  Juz w lodowce chłodzi się "conieco".
                                  • grazyna10 Re: donaszam........!!!!! 21.01.07, 22:38
                                    super, no to moze sledzika na przekaske do tego schlodzonego conieco. Po
                                    szpitalnej dietce bedzie jak znalazl.
                                    • dankarol Re: donaszam........!!!!! 21.01.07, 22:48
                                      hura ale dobre wieści. To ja skocze po skrzynkę
                                      • basiader Re: donaszam........!!!!! 22.01.07, 07:46
                                        Ale wspaniale wiadomosci.Czekamy na Zbysia z niecierpliwoscia.Napatrzyl sie na
                                        te biale fartuszki i pora wracac do nas. Duzo, duzo zdrowka i jak najszybszego
                                        powrotu do domku.
                                        • malwina52 Re: donaszam........!!!!! 22.01.07, 08:00
                                          smile))))) i ta wiadomoscia rozpoczal sie poniedzialek,
                                          chyba polubie ten dziensmile
                                          szybkiego powrotu do formy zycze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka