del.wa.57 11.11.08, 10:08 Marylko dla Ciebie nowy,świeżo odnowiony salonik wraz z pachnącym kubeczkiem kawy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwina52 Re: Do Marii:-) :-) 11.11.08, 10:50 a to Ci zazdroszcze tego pluskania i skakania i korzystaj nie wagaruj Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Marii:-) :-) 21.11.08, 18:29 to Ty doktorków bałamucilaś zdrówka życzę i pozytywnych wyników badań Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Marii:-) :-) 21.11.08, 19:36 Hej,Marii a warty grzechu był pan doktor? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Marii:-) :-) 22.11.08, 21:20 Marylko,załóż liliowy kapelusz,włącz dobrą muzykę,okulary i bądż sobą,nie przejmuj się ''bzdetami''szkoda zdrowia i dawaj do gawiarenki. Ja założyłam czerwony kapelusz Odpowiedz Link
natla Re: Do Marii:-) :-) 23.11.08, 08:49 Jak najlepszych wyników Marylko. A żebyś nie była osamotniona, to Ci napiszę, że w piątek Wirella miała cieżką operację przy bardzo nieładnych wynikach onkologicznych. Dziś już jest po. Wszystko się udało, ale co będzie dalej? ( Ona silna jest, więc wirzę, że wszystko będzie dobrze. Odpowiedz Link
izis52 Re: Do Marii:-) :-) 23.11.08, 10:49 Dołączam się do życzeń Natli. Będzie dobrze, zobaczysz, też miałam migawy przed koronografią kilka lat temu. Pastyleczki łykam dobrze ustawione i jest o.k. Gorsze przypadki znienacka; zawał, by-pasy, zdrówko przywrócono, ale po szoku z psyche gorzej. Muśl tylko o przyjemnych sprawach, a książeczkę fajną zabierz i broń Boże nie słuchaj, co wygadują wspołlokatorzy. To dopiero dołuje. Czekam na pomyslne wieści, pozdrawiam. Iza ---------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
natla Re: Do Marii:-) :-) 24.11.08, 10:55 Kiedy Ty masz tego dentystę i koronografię, bo się pogubiłam, a chcę kciuki trzymać. Odpowiedz Link
izis52 Re: Do Marii:-) :-) 24.11.08, 11:15 Też sie pogubiłam. Myślałam, ze wczoraj rano na kardiologię ? A tak w ogóle Marii, co za Marek z ciebie nocny ? Kto to widział serduszka nie szanować. ONO we śnie wypoczywa, a po wyspaniu spacerek choćby. Ja już dziś zaliczylam spacer na na "biegówkach", pogoda w sam raz, a do pracy coś mi sie nie chciało. Błagam nie mów do mnie przez dwa LL nie luuubię. Skąd o tym masz wiedzieć ? Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Marii:-) :-) 28.11.08, 12:31 dziekuje za pamiec rowniez zycze spokojnego weekendowania i pomyslnych wrozb Odpowiedz Link
marii51 Re: Do Marii:-) :-) 01.12.08, 15:08 sagi sagi sagi..... """""""" No gaduła zostaje Marii , gratulacje ale musze troszkę dziegciu dorzucić Marii musisz opanowac wpisy postów niezwiązanych z wątkami mało to przejrzyście wygląda i jeśli zależy ci na forum to troszeczkę się przypilnuj ."""" o litosci--a niech bedzie na pamiatke!hihi Odpowiedz Link
milata2 Re: Do Marii:-) :-) 01.12.08, 17:46 Marii bądź sobą, fajnie, że jesteś, pozdrawiam Cię serdecznie Odpowiedz Link
milata2 Re: Do Marii:-) :-) 04.12.08, 11:42 Marii, Ty chcesz odejść? Dlaczego, nic nie rozumiem? Wprawdzie nie mam ostatnio czasu i nie śledzę wątków, ale zauważyłam, że znikłaś i brakuje mi Ciebie, pisz i nie odchodź!! Masz tu życzliwe osoby, a że nie wszystkie? to może tylko Ci się tak wydaje... Nie każdy jest wrażliwy i zrozumie delikatność innej duszy, pisaliśmy o tym w związku z osobowościami wg Florence Littauer, pamiętasz? "Każdy z nas jest aniołem o jednym skrzydle i możemy latać tylko nawzajem się obejmując" / Luciano DeChescenzo Wracaj na forum, całuski Odpowiedz Link
marii51 Re: Do Marii:-) :-) 04.12.08, 12:14 milatko2---------ok jesteś wielka,ty mi pozwoliłaś-być-sobą- ja jużnie igram ja rezygnuje---badz mi marii @ gazeta.pl-badZ---OK? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Marii:-) :-) 04.12.08, 13:05 Marylkoooooooooooo! możesz przestać pisać głupoty? nikt przeciez nie zabrania Ci pisać tutaj i nikt Ciebie nie wygania,czy mam przyjechać do Ciebie i skopac Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Marii:-) :-) 04.12.08, 13:10 ci tyłek,miało być,kurcze za szybko mi poleciało hi hi hi... wiesz co? zrób sobie kawe,odsapnij i prosze,jak prosiła Ciebie Graga,poczytaj zanim klikniesz''wyślij'' Nie psuj nastroju swiatecznego,bo naprawdę wsiąde w autobus i zrobie Ci niespodziankę żeby Ci tyłek skopać Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Marii:-) :-) 04.12.08, 13:29 A tyłek i tak Ci skopie,za pisanie głupot Odpowiedz Link
marii51 Re: Do Marii:-) :-) 04.12.08, 13:30 NO I OK--NIC MNIE NIE BOLI-BO MOZE NIE DOZYJE... WIEC MARNE TWOJE ZAPEDY Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Marii:-) :-) 04.12.08, 20:54 nigdy bym sie nie spodziewał, że ty po tak starej znajomości myslisz, że ja chce żebys z tego forum odeszła , a to że zwróciłem ci uwage jest jak najnormalniejsze , jak zwróciłem ja waderze ,del.wie, tak i tobie ,ba nawet natla uważała że mam ja za niepoważną i jesli przeczytasz ten fragment jeszcze raz to nie powinnaś tam nic innego znaleźć oprócz umiejscawiania postów w odpowiednich wątkach , Uwagę zwróciłem w statystyce czy tobie to cos mówi czy nie , i tak mysle że wykorzystujesz pretekst . nie tak dawno napisałem nie lubie wracac i wałkowac tego samego tematu ,albo podobnie , i już zamilczę , bo robisz mi taka mała przykrośc , trudno kobieta ma prawo mieć humory . A już okładanie tej sprawy swoja chorobą i mówieniem że nie dożyjesz , przecież ja za toba do tego piachu się wybieram lezę tam i lezę i kurczaczki za nic nie mogę doczłapać , jednak obiecuje ci że jak cie zabraknie to ja za tobą w te pędy sie wybiorę bo mnie też nikt nie lubi no może oprócz wnusi , jak dzisiaj położyła swoją główkę na moim ramieniu pomyslałem o Tobie , serio , wiesz jak to jest znajomości wirtualne są takie fascynujące a ty zamierzasz mnie swojej pozbawić . To co umawiamy się na straszenie forumek ? a może ja rzeczywiście jestem nieodpowiednim adminem i robie tylko niepotrzebne zamieszanie , dałas mi do myslenia , tak i pewnie jak komp mi stanie to i sie skończę i sagi odejdzie w niebyt , więc po co te swary warmiński kwiatuszku po co ? Zapalczywośc to niedobra cecha , nigdy nie mów nigdy . a potem sie zobaczy ,albo i nie co to za różnica . Pozdrówka marii , ja już na ten temat naprawde nie będe nic pisał , chcesz to bądź , a jak nie ? trudno forum i tak będzie istniało , czy ja tu będę czy nie i czy ty razem ze mną też . Odpowiedz Link
milata2 Re: Do Marii:-) :-) 04.12.08, 21:55 No, Marii, chyba wszystko jasne, Sagi wyjaśnił, winy żadnej tu nie widzę i Ty też nie powinnaś. Może jesteś w dołku, a wtedy widzi się wszystko w czarnych kolorach. Jutro z dystansu na to spojrzysz i świat wyda się przyjazny Wyobrażasz sobie bycie w opozycji do forum kiedy Adwent, krzątanina przedświąteczna, Wigilia i Nowy Rok za progiem?? A więc smutki precz i skrobnij coś jutro z samego rana, ja specjalnie tu zajrzę, pozdrawiam Odpowiedz Link
izis52 Re: Obudź się i pomyśl... 05.12.08, 07:22 Wiesz,co Marii; krótko jestem na tym forum (na innych nie udzielam się), bo ujęła mnie życzliwość, humor ciepły lub zaprawiony lekką ironią, a najbardziej delikatne, wzajemne wspieranie, gdy ktoś tego potrzebuje. W prawdziwym życiu nietaktem byłoby dręczyć otoczenie swoimi rzeczywistymi lub wyimaginowanymi problemami, ba, można narazić się na unikanie. Tutaj dzielimy się spostrzeżeniami, odczuciami w dobrych i złych chwilach. Taki rodzaj konwersacji, czy też terapii jest bardzo cenny. Można odnieść się do konkretnego postu lub nie, jeśli nie ma potrzeby lub zwyczjnie czasu. Zagrałaś trochę poniżej pasa czując się obrażona, myślę - bez powodu, a co z tego wynikło ? Miła, inteligentna kobietka, a uruchomiła wielkie dzwony. Pomyśl chwilę spokojnie i poczytaj wątek "koniec świata". Ciągle masz dwie mozliwości, a co z nimi zrobisz, to już Twój wybór. Pozdrawiam i dodam - łatwiej burzyć niż budować. Odpowiedz Link