sagittarius954 27.03.09, 05:34 Tylko wabik ? ...i pij, pij tę miłość powoli , sącz krople czerwone do woli, lecz gdy namiastkę piołunu poczujesz, zza zaciśniętych powiek, wydobądź obraz słodyczy ostatniej i zapamiętaj Ją na zawsze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiktoria53 Re: Czerwony kolor szminki 27.03.09, 08:03 Lubię prof.Staniszkis z tymi czerwonymi ustami i nie wyobrażam sobie innego koloru jej ust. Sama używam czerwonej szminki (ale ciemnoczerwonej) od zawsze kiedy pamiętam, a to ze względu, nie na wabienie tylko po prostu w tym kolorze jest mi dobrze i czuję się z nim również dobrze. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Czerwony kolor szminki 27.03.09, 12:33 Wiktorio jesteś po prostu naturalna Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Czerwony kolor szminki 27.03.09, 09:00 Sagi, a chcialbys sie wysmarowac przy calowaniu czerwoną szminką? no nie wiem... Odpowiedz Link
natla Re: Czerwony kolor szminki 27.03.09, 09:18 Ja w czerwonej wyglądam jak panienka lekkich obyczajów....no może teraz raczej jak pani zawiadująca przybytkiem rozkoszy . Tak więc używam jasnych szyminek w kolorze brzoskwini. Nigdy kolor szminki nie był dla mnie wabikiem na chłopów, ale może coś w tm jest? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Czerwony kolor szminki 27.03.09, 12:32 Skrzydlate - pewnie że chciałbym Natla - ejże , a przecież po cos maluje sie usta , chyba nie dla kobiet A ponieważ nie znam waszych twarzy i ich rysów .... to gdzie ja się gapię Odpowiedz Link