cieplanata 25.06.09, 07:12 Od rana nucę tę piosenkę, chociaż na szczęście w Warszawie nie mamy takiego kłopotu jak na południu i południowym zachodzie Polski patrz.pl/filmy/czerwone-gitary-ciagle-pada-488848 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiga2008 Re: Ciągle pada 29.06.09, 23:32 I dalej pada. Końca nie widać. Podobno nad Warszawą przeszła nawałnica, ale moją dzielnicę ominęła. Bardzo współczuję powodzianom na południu. To tragedia tracić w jednej chwili dorobek życia, często przez zaniedbanie jakiegoś urzędasa. Odpowiedz Link
misia007 Re: Ciągle pada 30.06.09, 09:57 Nawałnica była potężna głównie na Mokotowie i Śródmieściu a dziś od rana znowu upał.Lubię , nie powiem ale wieczorem pewnie powtórka z rozrywki!!!! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Ciągle pada 30.06.09, 14:22 Na Woli było spokojnie, oprócz kilku kałuż wielkości większego stawu "podczas pełnionego dyżuru -Panie sierżancie - nic ważnego nie zaszło - acha zgasło światlo na chwilę i nawet robaczki świętojańskie schowały swe odwłoki pogłębiając ciemności" Zrobiło się ciemniej niż u Murzyna pod koszulą ... Odpowiedz Link
wadera1953 Re: Ciągle pada 30.06.09, 18:23 Na Woli pada jak kto woli.Raz mniej raz więcej a najczęściej pijak po butelce. Odpowiedz Link
misia007 Re: Ciągle pada 30.06.09, 18:26 Na Żoliborzu juz padało, grzmialo ale to chyba nie ostatnie ...burzowe słowo. Odpowiedz Link
misia007 Re: Ciągle pada 01.07.09, 15:39 Trójmiasto dokumentnie zalane i podają ostrzeżenia dla Mazowsza na wieczór. Odpowiedz Link
natla Re: Ciągle pada 01.07.09, 16:39 A u mnie jak zwykle....grzmi przez pół dnia, okoliczne miasta podtopione, a tu "skrzydełko" burzy rzuci parę kropel, chyba tylko po to aby było dalej parno. A jak juz jakaś zabłąkana burza dojdzie, to zagrzmi ze 3 razy potężnie, spuści gęste lanie 3 minutowe i cześć. Potem dalej duszno i gorąco. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Ciągle pada???? 03.07.09, 08:42 Ocho, słońce wstało , czyżby dzisiaj nie padało ? Kiedy rymem z rana leję, wtedy cały dzień się śmieję. Właśnie chmura słońce skryła zaraz będzie mała chryja. Najpierw kropel kilka spadnie później lunie gdzie popadnie. Grzmot przetoczy się po niebie więc ja schowam się za Ciebie . Odpowiedz Link
natla Re: Ciągle pada???? 03.07.09, 09:05 Coś to nie tak, to "za ciebie"... by uchronić z lekka siebie trzeba wejść szybko "pod ciebie", będzie wtedy tak jak w niebie ) Odpowiedz Link
misia007 Re: Ciągle pada???? 03.07.09, 09:43 To jest ranna, niemoralna pozycja horyzontalna chociaż cnotką się nie mienię to ze wstydu się rumienię!!! Co do nieba moja droga to z .....kościoła prosta droga!!! Odpowiedz Link
natla Re: Ciągle pada???? 03.07.09, 09:53 Nie krzycz Miła tak od rana, bo dostaniesz deszcz od Pana. A rumieniec na Twej twarzy? Upał dziś Cie nim obdarzył. Odpowiedz Link
misia007 Re: Ciągle pada???? 03.07.09, 10:10 Cóż twarzowy ten rumieniec bo z natury jestem blada co do deszczu to wieczorem bardzo proszę niech popada!!! Odpowiedz Link
wadera1953 Re: Ciągle pada???? 03.07.09, 11:42 Och Słoneczko nasze,rozchmurz buzię Bo nie do twarzy Ci w tej Chmurze. Och Słoneczko nasze, uśmiechnij się Maszerować z Tobą będzie lżej. Odpowiedz Link
wiga2008 Re: Ciągle pada???? 03.07.09, 11:42 Twórcza wena tu od rana szczyptą seksu doprawiana, rumieniec wstydu zabarwił liczko, tak dla pozoru... i na króciutko. Odpowiedz Link
natla Re: Ciągle pada???? 03.07.09, 11:50 Twórcza wena? Rzecz wątpliwa! Ona kiedy chce przybywa. A najlepiej gdy natrafi w sabat forumowej mafii Odpowiedz Link
misia007 Re: Ciągle pada???? 03.07.09, 16:39 Sabatowe, forumowe wena ciągle miesza w głowie rymy same się składają gdy tu Wasze spotykają. Odpowiedz Link
natla Re: Ciągle pada???? 03.07.09, 22:27 Ciemność nadeszła, więc wena przeszła. A może to po spotkaniu i dawnych lat wspominaniu? Odpowiedz Link