zuza120 05.01.10, 21:49 Hej. Czy wy czasem spotykacie się w Wawie na kręgle? Kiedyś tu zaglądałam czasami i wiem, że były takie wypady. Ja chętnie dołączyłabym do drużyny . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomysl.po.wypiciu Re: Kręgle w Warszawie 06.01.10, 10:26 Spotykamy sie jak znajdzie sie chetny na zorganizowanie. -- jedni chodzą w trampkach i garniturze, a inni jedzą rosół z makaronem penne Odpowiedz Link
wajego Lista 06.01.10, 14:10 Nie ma co ofukiwać inicjatorki, bo sama inicjatywa zacna niezwykle. Niech się lepiej chętni wpisują, a organizacja "się zrobi". Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: Lista 06.01.10, 15:02 Ja. Pod warunkiem, że nie koliduje z końmi. Konie w weekendy za dnia som. Odpowiedz Link
altra_volta Re: Lista 06.01.10, 21:15 Jeśli termin wypadnie na początku lutego to ja też Odpowiedz Link
ruda.ryba Re: Lista 06.01.10, 21:25 o kurka wodna, to ja też się zapisuję na kręgle w warszawie uwzględnijcie mnie na liście Odpowiedz Link
wajego Hm... 07.01.10, 15:29 Na forum tyle nowych twarzy (to super!!!), a odzew taki mizerny... Jeżeli nie chcecie się zgłaszać na forum, to walcie mailem via wizytówka Damy radę! Odpowiedz Link
rrrmarek Re: Hm... 07.01.10, 15:51 Warszawa... Niby najwięcej tu singli, na forum chyba też nas tu najwięcej, a jacyś tacy niechętni do socjalizacji, zupełnie jak w życiu - samotni w wielkim mieście Mam wrażenie, że w mniejszych miastach jest większy odzew na takie inicjatywy, ludzie jacyś bardziej otwarci. No ale na razie jest nas siódemka, jeszcze jedna osoba i można by chyba dwa tory zarezerwować, co nie? Ja tam się nie znam, bo na kręglach byłem ze cztery razy w życiu Odpowiedz Link
zuza120 Re: ja też 07.01.10, 20:49 Ja w następny weekend będę się uczyć jeździć na nartach .Jeśli wrócę cała to dopasuję się do reszty załogi co do terminu. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: ja też 08.01.10, 14:02 a spoko musialem przegapic nastepnym razem tez zaloze watek aby ktos zorganizowal kregle Odpowiedz Link
wajego Saska 08.01.10, 15:11 I, między innymi przez Twoje lenistwo, dlatego gramy zazwyczaj na Saskiej albo w Wodniku. Bo to organizującemu ma być wygodnie BTW czy "nowi" mają jakieś preferencje terytorialne? Odpowiedz Link
rrrmarek Re: Saska 08.01.10, 18:40 ja jestem mobilny, więc nie ma większego znaczenia gdzie. zawsze grywałem na bitwy warszawskiej, z racji zamieszkania sugerowałbym galerię mokotów ale nie jestem do końca pewien czy tam jest kręgielnia. tak czy siak się dostosuję, o ile to nie będzie któryś z ostatnich weekendów stycznia. Odpowiedz Link
rrrmarek Re: Saska 10.01.10, 14:34 chinsk.i.smok napisała: > To ile styczeń ma tych ostatnich weekendów? > Dla mnie dwa Nie ma mnie 23-24 i 30-31, jeśli mam być taki precyzyjny Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Saska 09.01.10, 14:58 no sorry kolego ale ja raz organizowalem i na saskiej wlasnie o ile pamietam. saska to centrum warszawy wiec jest ok Odpowiedz Link
wajego Re: Saska 10.01.10, 10:29 pomysl.po.wypiciu napisał: > no sorry kolego ale ja raz organizowalem i na saskiej wlasnie o ile pamietam. Hmmmm, a jakiś link na poparcie tej jakże odważnej tezy z zakresu baśni, legend, klechd i szeroko rozumianej fantastyki? Odpowiedz Link
etiopska Re: Hm... 07.01.10, 22:27 masz rację.. to ja bym ewentualnie też.. na kręglach byłam raz w życiu i mi się podobało szalenie pozdro Odpowiedz Link
zuza120 Re: Hm... 08.01.10, 22:13 Następne mogę zorganizować ja. Mi najbardziej pasuje Arco na Bitwy Warszawskiej ale dostosuję się do reszty. Odpowiedz Link
ad.hd Re: Kręgle w Warszawie 09.01.10, 17:20 a ja nigdy nie grałem w kręgle i dlatego chętnie pójdę, to który weekend to będzie stycznia? Odpowiedz Link
color trzeba wspomnieć, że... 09.01.10, 23:48 kręgle na saskiej są jednymi z tańszych w wawie (w arco najdroższe), poza tym saska wprawdzie nie jest ścisłym centrum warszawy ale dojazd jest jak najbardziej optymalny dla wszystkich. tory (jak dla amatorów) są zupełnie przyzwoite (ale fakt, z arko się nie równają), nie są oblegane, nie jest nakopcone, można sobie coś na miejscu wypić lub przegryźć. wstępnie też się pisze, bo dawno nie grałem.. i optuję za piątkiem 15 stycznia. godzina do ustalenia. pozdro. Odpowiedz Link
wajego Piatek, 15.01, 19-21, Saska 10.01.10, 11:07 Skoro color się zapowiedział, to wszystko przesądzone Jeśli komuś nie pasuje - proszę o info. W poniedziałek zarezerwuję 2 tory, wtedy też walnę nowy watek. pzdr. Odpowiedz Link
color.one jak w prawie każdej kręgielni 10.01.10, 18:45 czyli tak, ale wskazane skarpetki na zmianę Odpowiedz Link
nowy_conrad Re: trzeba wspomnieć, że... 10.01.10, 11:23 Color zobowiązuje ... muszę się stawić na kręglach. Odpowiedz Link
zuza120 Re: trzeba wspomnieć, że... 10.01.10, 21:08 A to pech. 15.01 nie będzie mnie w Wawie. Odpowiedz Link
color Re: trzeba wspomnieć, że... 10.01.10, 21:42 wyszło na to, że się już nie mogę wykręcić Odpowiedz Link
zuza120 Re: trzeba wspomnieć, że... 11.01.10, 15:40 no ładnie, to ja zakładam wątek, pytałam o kręgle i w końcu się nie załapię, a to pech. No to mam nadzieję, że kolejne spotkanie będzie wkrótce. Udanej gry. Odpowiedz Link