fiosnalato 03.03.10, 22:07 pamiętacie? A może jeszcze przed Wami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
color Re: pierwsza miłość 04.03.10, 00:33 ja nie tylko pamiętam swoją pierwszą miłość (zakochanie) ale i także każdą kolejną to co pamiętam, to przede wszystkim emocje z tym związane (nazwałbym to wewnętrzny dygot), nie zawsze kolorowe, a jednak tkwią w pamięci nieulotnie podsunęłaś mi ciekawą myśl... muszę odświeżyć tylko te imiona ) a jeśli masz na myśli TĘ PRAWDZIWĄ to hm... chyba każda z nich wydaje się być prawdziwa na pewnym etapie. Odpowiedz Link
wajego Re: pierwsza miłość 04.03.10, 19:01 Pamiętamy. Najdziwniejsze uczucie jest uczucie, że gdybyśmy wtedy poczęli, to już by było pełnoletnie... Ostatni kontakt mieliśmy w 1995, może 6 roku. Odpowiedz Link
senniewysniony Re: pierwsza miłość 05.03.10, 19:42 cicho sza, tą pierwszą to się głęboko w sercu chowa a nie na internetowym forum upublicznia....... Odpowiedz Link
wajego Re: pierwsza miłość 05.03.10, 22:55 Spoko, nazwiska, wymiarów i ulubionych okrzyków nie podam Odpowiedz Link
drako_darko Re: pierwsza miłość 05.03.10, 23:06 ooo tak, pierwsza klasa liceum, ona byla na humanie ja byłem na mat-fizie. jej niebieskie oczy snily mi sie po nocach. bylismy razem przez rok. eh... to byly czasy Odpowiedz Link