Dodaj do ulubionych

Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląskiego

20.12.10, 17:13
A może by tak spotkanie noworoczne - styczniowe zorganizować? Zagubione i te nie zagubione duszyczki pisać.....
Obserwuj wątek
    • debonair_ona30 Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 26.12.10, 00:22
      Podbijam i pytam czy jest tu ktoś z okolic?
      • thorgal_86 Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 27.12.10, 09:56
        Można by było coś zaimprowizować... Ja jestem za.
        • debonair_ona30 Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 27.12.10, 12:27
          Długo już jesteś na forum? Ja całkiem króciutko więc, nie mam pojęcia czy dużo by tu się znalazło osób z naszych okolic...?
          • thorgal_86 Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 27.12.10, 13:30
            Nie, nie jestem. Trzeba czekać i liczyć, że jakiś singiel/singielka z okolic nie mający/a się gdzie podziać w sylwestrową noc, odnajdzie ten wątek. Wydaje mi się, że single ze śląskiego są obecne na tym forum, ale część mogła się gdzieś już wkręcić.
            • debonair_ona30 Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 27.12.10, 14:07
              Nie chodziło mi o sylwestra jak o nowy rok w sensie przyszły rok. W któryś weekend się umówić, restauracja, knajpka.... zarezerwować stolik i posiedzieć, porozmawiać, poznać się...
              2 lata temu poznałam świetnych ludzi na gliwickim forum, organizowali też spotkania, ale się wykruszyło - część wyjechała gdzieś w Polskę lub za granicę, część pozakładała rodziny i brak już czasu na wyjścia... a raczej brak ochoty, bo wszystko można zaplanować tylko trzeba chcieć.
              Takie spotkania, powiedzmy raz w miesiącu i kontakt zdalny smile stworzyć może naprawdę fajną grupę znajomych i przyjaciół. Wiekowo było od 20 do ponad 50 i wszyscy się świetnie bawili.

Thorgal_86 zakładamy klub singla? smile)))
              • thorgal_86 Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 27.12.10, 15:57
                Można by było coś zorganizować. Dobrze jest poznać nowych ludzi, szczególnie jeśli(przynajmniej w moim przypadku) większość znajomych jest sparowana i raczej preferują towarzystwo par. Niestety doznałem tego uczucia bycia piątym kołem u wozu.
                • justynella Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 28.12.10, 14:13
                  jestem za smile
                  • debonair_ona30 Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 28.12.10, 14:39
                    Jak miło big_grin jest nas już trzech hihihi. Skąd jesteś Justynella?
                  • thorgal_86 Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 28.12.10, 15:49
                    No, coś drgnęło... Witamy, witamy... smile. Napiszcie skąd jesteście. Deborair jesteś z Gliwic?
                    • debonair_ona30 Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 28.12.10, 18:46
                      A no.. ja z Gliwic. dokładnie z pod.... ale nie z kanałów hahahaha z urokliwego, malowniczego i cichutkiego miejsca smile
                      • odrzucony1234 Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 28.12.10, 19:02
                        hej a to te gliwice z kanałem
                      • thorgal_86 Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 28.12.10, 19:28
                        Ja jestem z Mysłowic, także dzieli nas pewien dystans, ale dla chcącego nic trudnego tongue_out.
              • siwydym79 Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 29.12.10, 20:43
                Witam, czy mogę się dopisać do tego klubu?
                • debonair_ona30 Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 30.12.10, 10:27
                  Oczywiście smile hihihih skąd jesteś ?
                  • siwydym79 Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 30.12.10, 12:35
                    Jestem z Chorzowa, więc niedaleko od Ciebie.

Mam podobne problemy jak Ty. Znajomi najczęściej za granicą, zaciążeni, pożenieni lub z małymi dzieciakami, a do tego bez chęci na jakiekolwiek wyjścia i spotkania...no chyba że do nich się przyjdzie na kawę. Nie powiem bo, fajnie się spotkać przy kawce na pogaduchy, ale brakuje ekipy, z którą można by się od czasu do czasu spotkać przy piwku, wyjść do kina czy na tańce do klubu.
                    • debonair_ona30 Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 30.12.10, 13:06
                      Dokładnie tak. Ja podobny temat założyłam jeszcze na 2 forach i tam też się zbierają ludziska smile
                      Myślę, że w styczniu zorganizujemy sobie wieczorek zapoznawczy hihihi tylko w której miejscowości smile Nie ukrywam, że mi Gliwice pasują big_grin
                      Mój nr gg 2801100
                      • thorgal_86 Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 30.12.10, 13:39
                        A nie lepiej jednak zorganizować czegoś w Katowicach? Jakby nie patrzeć, jest to jądro regionu, w zasadzie wszyscy mają tam blisko. Do Gliwic mogę dojechać, ale raczej tylko autem. Wiecie... Nie napiję się tongue_out.
                        • siwydym79 Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 30.12.10, 14:33
                          Ja też myślę, że najlepsze do spotkania będą Katowice, ale niczego nie przesądzam. Zobaczymy.
                          • debonair_ona30 Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 30.12.10, 18:45
                            Nio to niech będą Katowice smile Wtedy ja się nie napiję, ale to nie o to chodzi.
                            Ja niestety nie mam pojęcia co w Katowicach i gdzie smile Pozostawiam to Wam smile
                            • debonair_ona30 Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 30.12.10, 19:31
                              Ale wiecie co jest w Gliwicach big_grin Jedyna chyba na śląsku impreza dla singli w PRL... choć nie byłam tam jeszcze ani razu hihihi to brzmi fajnie. Jest też lokal kubański big_grin i tańce latyno... bardzo, bardzo porywające big_grin
                              A co w Katowicach? tongue_out
                              • thorgal_86 Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 30.12.10, 21:46
                                Zobaczyłem ten PRL na stronce i muszę powiedzieć, że wygląda całkiem obiecująco. Ciekawa konwencja. W ostatnich latach w Katowicach powstało sporo knajp/klubów, ale moim zdaniem(to jest kwestia gustu) tylko kilka prezentuje w miarę przyzwoity poziom np. 2B3, Hipnoza, Cogitatur, City Pub.
                                • szamanka24 Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 31.12.10, 15:40
                                  Bardzo chetnie sie do Was przyłącze....
                                  • debonair_ona30 Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 01.01.11, 17:52
                                    Szamanka24 - też jesteś z okolic Katowic?
                                    • szamanka24 Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 02.01.11, 11:17
                                      Bliżej ma do Gliwic - jestem z Zabrzasmile
                                      • thorgal_86 Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 02.01.11, 12:47
                                        To co, wydaję mi się, że jest wystarczająca liczba osób, aby odbyło się jakieś spotkanie. Przyszły weekend tj. piątek, sobota?
                                        • justynella Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 07.01.11, 13:18
                                          w PRL w Gliwicach jest całkiem sympatycznie smile

to kiedy ... smile smile
    • free-iza Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 08.01.11, 20:35
      Witam! Kiedy będzie to spotkanie singli? Jestem z Orzesza i chętnie wzięłabym udział w waszym spotkaniusmile)
      • siwydym79 Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 09.01.11, 13:02
        > Witam! Kiedy będzie to spotkanie singli? Jestem z Orzesza i chętnie wzięłabym u
        > dział w waszym spotkaniusmile)

Też chciałbym wiedzieć wink bo na razie nawet sam Bóg nie wie.
        • tak-a-ja Witam, 09.01.11, 22:13
          to ja zaproponuję termin spotkania - środa (12 stycznia oczywiście 2011r. wink )
          miejsce - Katowice

co Wy na to?
          • thorgal_86 Re: Witam, 11.01.11, 08:42
            O której i gdzie w Kato?
            • tak-a-ja Re: Witam, 11.01.11, 20:32
              thorgal_86 napisał:

> O której i gdzie w Kato?

Jesteś jedyną osobą, która wyraziła zainteresowanie spotkaniem proponuję więc godzinę i miejsce ustalić mailowo smile
              • sloneczna.dziewczyna Re: Witam, 20.02.11, 19:07
                A jaka jest gwarancja, że na spotkanie nie przyjdzie np. 15 osób tylko dziewczyn? wink
                • joanna1965-1 Re: Witam, 23.02.11, 14:21
                  I co odbylo sie jakies spotkanie w styczniu?
                  • siwydym79 Re: Witam, 23.02.11, 23:02
                    > I co odbylo sie jakies spotkanie w styczniu?

Jeśli się odbyło to nic na ten temat nie wiedziałem.
                    • tak-a-ja Re: Witam, 11.03.11, 20:12
                      Odbyło się w terminie przeze mnie na forum zaproponowanym

siwydym79 napisał:

> > I co odbylo sie jakies spotkanie w styczniu?
                      >
                      > Jeśli się odbyło to nic na ten temat nie wiedziałem.
                • siwydym79 Re: Witam, 23.02.11, 23:00
                  > A jaka jest gwarancja, że na spotkanie nie przyjdzie np. 15 osób tylko dziewczyn?

hmmm, dziewczyny to nie osoby?
    • tak-a-ja Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 01.07.11, 22:10
      A może by tak spotkanie lipcowe zorganizować?
      • anisua Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 01.07.11, 22:19
        jeśli ktoś nie ustali dnia, godziny i miejsca to tak się będziecie umawiać...i umawiać.....wink
        • juz_jutro Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 02.07.11, 00:10
          Hej
          Witam wszystkich obecnych i nieobecnych wink jakieś spotkanie się organizuje?
          • stria Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 02.07.11, 21:58
            8 lipca w piątek o 18?
            • tak-a-ja Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 03.07.11, 20:28
              Hej,
              dzięki za odzew smile
              W piątek nie będę mogła uczestniczyć w spotkaniu.
              Może będą chętni na spotkanie np. w środę lub czwartek?
            • juz_jutro Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 04.07.11, 23:15
              ...nocna zmiana... tak więc nie...
    • svatka_katowice Re: Katowice, Gliwice, Zabrze.... single ze śląsk 04.05.17, 21:49
      Hej,
      Zapraszamy wszystkich na Speed dating (czyli szybkie randki) ze SVATKA.PL w Katowicach - to nowatorski sposób dla Singli na spędzenie wolnego czasu. Przyjdź i daj się poznać smile ZAPISY na svatka.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka