jumar1 Re: No single.... 05.11.04, 21:01 Kurcze enter był szybszy niż ja ...chciałem tylko sie przywitac...kurde no Pzdr. Odpowiedz Link
rybka_a Re: No single.... 05.11.04, 21:02 jumar1 napisał: > no co jest Jumar? serce Szefowej złamałeś to pogrązyły sie single w żalobie, niecnoto Ty jedna Odpowiedz Link
jumar1 Re: No single.... 05.11.04, 21:04 No fakt ...cnotliwości zarzucić mi nie można ...ale żeby serce łamac?szefowej? o czyms nie wiem? Pzdr. Ps.Ryba szczerze jak na spowiedzi...prosze mi tu Odpowiedz Link
rybka_a Re: No single.... 05.11.04, 21:06 moze coś źle zrozumiałam, bo jestem zmęczona, ale wczoraj to chyba tu była smutna atmosfera, Anula001 musiał przemówic do rozsądku czy też do serca tej pannie Tamarze, żeby Cię nie odbierała, Odpowiedz Link
jumar1 Re: No single.... 05.11.04, 21:13 Wirtualne kłótnie? Tamara...o ile z tego w jaki sposób ją znam mozna wyciągnąć takie wnioski,jest bardzo rozsądną kobietą,i co najwazniejsze jest zrównoważona...a to nie ukrywam cholernie mi imponuje...a wygłupy w sensie zabierania kogoś?hmmmmmmmm.... A jakbym tak samo poszedł w cholere,to też by smutna była? Kurde...ja tu dylematy roztrzasam a szefowej i tak nie ma.... Pzdr. Odpowiedz Link
rybka_a Re: No single.... 05.11.04, 21:16 Anisua tak człowiekowi nóz w plecy tak sie nie robi !!! teraz Jumar się załamie Odpowiedz Link
anisua Re: No single.... 05.11.04, 21:21 rybka_a napisała: > Anisua tak człowiekowi nóz w plecy tak sie nie robi !!! > teraz Jumar się załamie bo ja tak często prawdę w oczy, a to boli a nie umiem owijac w bawełne Odpowiedz Link
jumar1 Re: No single.... 05.11.04, 21:16 albo ona mnie łąduje w kanał,albo ja obcom babe wczoraj po plecach masowałem Odpowiedz Link
rybka_a Re: No single.... 05.11.04, 21:18 ale którą: Anulę001 czy Tamarę? bo nie kumam Odpowiedz Link
jumar1 Re: No single.... 05.11.04, 21:20 Jak żes nie żaba to kumac nie bedziesz....wiesz Ryba? Kto sie wróblem urodził ,kanarkiem nie zdechnie O nieeeee.... Odpowiedz Link
anisua Re: No single.... 05.11.04, 21:22 no to niezła jazda była, że nie pamietasz :0) Odpowiedz Link
rybka_a Re: No single.... 05.11.04, 21:24 anisua napisała: > no to niezła jazda była, że nie pamietasz :0) bo to mu się śniło, a snów często nie pamiętamy Odpowiedz Link
mouchi Re: No single.... 05.11.04, 21:28 o rany, perwersyjnie się dzisiaj robi mam nadzieję, że się jeszcze bardziej rozkręci no to double czy triple? Odpowiedz Link
rybka_a Re: No single.... 05.11.04, 21:29 skoro tobie pasuje i tej rezcie , to wszystko jest ok Odpowiedz Link
itsnotme Single? 05.11.04, 21:33 Myślałem, że single, to osoby którym dobrze jest samym ze sobą. Ale Wy tu chyba stworzyliście towarzystwo wzajemnej adoracji dla tęskniących samotników. Przyznać się Odpowiedz Link
rybka_a Re: Single? 05.11.04, 21:38 itsnotme napisał: > Myślałem, że single, to osoby którym dobrze jest samym ze sobą. Ale Wy tu chyba > stworzyliście towarzystwo wzajemnej adoracji dla tęskniących samotników. > Przyznać się staram sie pocieszać single, bo jakoś złych stron tego swojego singlostwa staram sie nie dostrzegać, przecież jest kupa innych problemów, ale kurczę, ile jedna mała kobieta może zdziałać ? Odpowiedz Link
anisua Re: Single? 05.11.04, 21:42 już to gdzieś pisałam: plusów bycia singlem duuuużo ale kurcze minusów zaczyna tez przybywać i czasem trzeba się gdzies wyżalić... a tu dobre ku temu warunki ludzie obcy znają problem więc sie towarzystwo żali i chandra jesienna co poniektórych tłucze... Odpowiedz Link
itsnotme Re: Single? 05.11.04, 21:49 ile > > jedna mała kobieta może zdziałać ? > od cholery i jeszcze więcej Odpowiedz Link
rybka_a Re: Single? 05.11.04, 21:51 itsnotme napisał: > ile > > > > jedna mała kobieta może zdziałać ? > > > > od cholery i jeszcze więcej > ale ręce czasem opadają Odpowiedz Link
itsnotme Re: Single? 05.11.04, 22:00 > > > ale ręce czasem opadają Jak swobodnie opadną, to odpoczną pesymistko Odpowiedz Link
rybka_a Re: Single? 05.11.04, 22:06 o życzę Ci tyle wigoru ile ja mam ja pesymistka? mylisz mnie z kimś Odpowiedz Link