botwine Re: Przedstawmy się .. 04.05.05, 21:35 Zaakceptowano mnie więc zaczynam bojowo od przedstawienia się. Botwine, tak mnie czasem ktoś z rozpędu nazwie,prawie 32 lata i w tym prawie 4- letniego synka. Jak ktoś ładnie napisał: pracuję w budżetówce (pasuje też do mnie). Mieszkamy w Lesznie. Pasją jest bycie w ruchu, zazwyczaj z synkiem i aparatami na szyi Najlepiej byłoby w górach lub buszować w zbożu. pzdr Odpowiedz Link
india8 Re: Przedstawmy się .. 05.05.05, 11:00 tak sie czaję i czytam, to się w końcu przedstawię 31 lat, Warszawa, dzieci i dziwny mąż, który mnie wystawił do singli powinnam coś zabawnego napisać, ale jakoś wcale nie mogę znaleźć weny (...może ona właśnie na singlach pisuje ta owa wena...) witam wszystkich Odpowiedz Link
farrell Re: Przedstawmy się .. 06.05.05, 16:43 Witam, Krzysztof, 32 lata z Wa-wy, to podobno straszna wada dziennikarz z wykształcenia, a tak naprawdę pracuje obecnie w finansach. uwielbiam kino, a ścieżka rowerowa w lato i stok narciarski w zimie to miejsca w których można mnie często (w miare mozliwości) spotkać. Pozdrawiam Odpowiedz Link
samentu Samentu 06.05.05, 19:59 Poznań rocznik76 refleksyjny humanista zawód wykonywany inwestor indywidualny lubię: psy (sam mam amstaffkę), klasyczną lit. francuską (Balzack, Stendhal) zdecydowany optymista Odpowiedz Link
ajlawju Re: Przedstawmy się .. 10.05.05, 18:12 Witam Zanim sie czlowiek zorientował wylądował na single-forum No ładnie... Do rzeczy Jestem chłopcem, mieszkam w 3miescie...Bywam oblednie zapracowany i wiecznie łażę zestresowany Raz na rok ruski wpadalem na fora wszelakie-na Wasze najczesciej...postanowilem sie przyłączyć Pozdrawiam, Z czasem pozwole sobie ujawnic nieco wiecej informacji odnosnie mojej osoby w tzw. szeroko pojętym praniu Odpowiedz Link
wierdsik Re: Przedstawmy się .. 25.05.05, 20:59 Witam Mam na imię Mirek pracuje jako gryzipiórekbiurowy spotkało mnie już trzy jeden el a mieszkam sobie pod Warszawą(30 km na SSE i czasem strzelam... ... fotki, nie zawsze za zgodą fotografowane(j)go(a czasem przy wyraźnym sprzeciwie. ;> Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Przedstawmy się .. 27.05.05, 14:47 34 lata kiedys dziennikarka, obecnie tlumaczka kocia matka rowerzystka warszawianka kochajaca Gdynie sympatyczka gejow, nie rozumiejaca tzw. "prawdziwych mezczyzn" Odpowiedz Link
mokra_jane Re: Przedstawmy się .. 28.05.05, 19:10 Witam wszystkich. Pochodzę z Wrocławia, mieszkam we Wrocławiu i mam nadzieję, że zawsze będę tu mieszkać. Mam 20 lat. Jestem studentką ekonomii. Uwielbiam język hiszpański i matematykę. Odpowiedz Link
pogodne.niebo Re: Przedstawmy się .. 30.05.05, 22:53 witam, od mojego przyjecia minelo juz troche czasu, czesciej czytam/slucham niz pisze/mowie - taki to juz niesmialy jestem. ale to sie zmienia - ilez mozna w tym roku licznik przeskoczy z 2 na 3, mieszkam w Szczecinie, pracuje na panstwowym, hobby - dobry film Odpowiedz Link
singlewoman singlewoman 31.05.05, 21:28 20 lat,studentka,interesuje się szeroko pojętą kulturą (głównie kinem i dobrą muzyką). wrażliwa,romantyczna,szalona,ceni przyjaźnie ponad wszytsko,lubi chodzić wlasnymi ścieżkami.tyle na początek Odpowiedz Link
natrealna Re: Przedstawmy się .. 01.06.05, 15:27 jestem kolejną nową twarzą ) z podstawowego opisu pewnie, hehe, dość standardową: 29 latek, Wawa, pępowinkę już odcięłam, lubię dobre towarzystwo i dobrą zabawę, co nie = się płytkie Odpowiedz Link
wisienia Re: Przedstawmy się .. 01.06.05, 15:52 No to i ja jako calkiem swiezutki... Swiezo upieczony 30 latek z wawy (i mimo to ciagle z usmiechem na ustach) zdecydowanie NIE typ samotnika a reszta pewnie wyjdzie w praniu Odpowiedz Link
jinaa Re: Przedstawmy się .. 05.06.05, 12:25 jestem w wieku,w którym podaję jeszcze prawdziwy- 22 lata mogę powiedzieć,ze jestem już z Poznania generalnie nie lubię mówić (pisać)o sobie,może się troche z tego tutaj wyleczę sama jestem od zawsze,samotna czułam sie kiedyś teraz mam ochotę się uśmiechać wiem,że nie chcę robic nic na siłę nie wiem jeszcze,co dokładnie chciałabym robić to tyle,na razie pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
koles99 Re: Przedstawmy się .. 05.06.05, 16:08 A ja jestem taki sobie Koleś... Rozczarowany tym, co było, zaciekawiony tym, co może być.... A z rzeczy przyziemnych, zawód mam niezależny, związany z nieruchomościami... Jest to również moja pasja. Amatorsko zajmuję się też nieruchomościami(czyt. pasja i komputerami. Oraz życiem towarzyskim... P.S. Uwielbiam seks. P.S.2 To do facetów: nie wierzcie kobietom, które mówią, że jak facet patrzy na seks, to jest płytki, głupi, albo coś podobnego. TO KOMPLETNA BDZURA!!! Odpowiedz Link
zeppelia Re: Przedstawmy się .. 08.06.05, 22:47 no to zawitałam do Was. Ja wprawdzie po sąsiedzku przesiaduję ale wypada się przedstawić. lat 26 (nie chce być mniej) w Warszawie od dziecka Trochę z innej bajki ale to jak większość z Was Odpowiedz Link
elena81 Re: 19.06.05, 15:19 Elena 24 lata Białystok z wykształcenia filolog, z zawodu rzeźbiarz rzeźba to ekwiwalent mojego bytu, już nie potrafię inaczej lubię kino - najlepiej pod gwiazdami dużo czytam chodzę po lesie, szukam inspiracji witam singli Elena Odpowiedz Link
junkoh junk-oh 06.07.05, 11:41 a jak jak wenecka, 3dychy, wawa, marketing, a pozazawodowo wszystko do momentu wypalenia, ktore to zazwyczaj szybko nastepuje Odpowiedz Link
katrin777 Re: Przedstawmy się .. 11.07.05, 21:11 po "skrytoczytaniu" forum przez ładny kawałek czasu postanowiłam się ujawnić nie obiecuję częstego pisania ale coś skrobnę od czasu do czasu - żeby niektórzy nie mówili, że się wstydzę (prawie) 28 lat, single nie od wczoraj. mieszkam w Warszawie, póki co tylko z kotem Odpowiedz Link
del_mar Re: Przedstawmy się .. 17.07.05, 16:29 Męzczyzna przed 30tką Śląsk zadowolony z zycia) del_mar Odpowiedz Link
coolturka Re: Przedstawmy się .. 18.07.05, 12:47 Młoda, dobrze zapowiadajaca się. Z wykształcenia historyk sztuki, z zawodu spec od promocji. Odpowiedz Link
ewska26 Re: Przedstawmy się .. 19.07.05, 14:01 Mam 26 lat, pracuję w administracji. Mieszkam w Kuj.-pom.i wychowuję trzyletniego synka. Odpowiedz Link
kobietka73 Re: Przedstawmy się .. 19.07.05, 16:13 Pierwszy raz tutaj jestem - ale chyba nie ostatni... Wiek - jak widać. 30-tkę skończyłam. I trochę odsetek narosło... Z Warszawy. Singiel od ponad 2 lat. No, z małymi przerwami ale tak małymi, że prawie ich się nie zauważa. Odpowiedz Link
lzygan Re: Przedstawmy się .. 20.07.05, 23:16 Łukasz, informatyk po akademii ekonomicznej jeżdże sobie między Wrocławiem a Lubinem i szukam pracy 28 lat, wierzcie lub nie, singiel od urodzenia ale chyba wychodzi mi to bokiem od paru ładnych lat Odpowiedz Link
mala.mi74 Re: Przedstawmy się .. 22.07.05, 09:24 Szczecin wita, 30 radosnych ,pieknych lat, po studiach, fajna praca, fajni przyjaciele, no ale tego jednego brak moze z tego powodu ,że jestem wierząca a to teraz nie w modzie w naszym wieku, wszystko przede mną))))))))))))) Odpowiedz Link
jessy3 Re: Przedstawmy się .. 23.07.05, 22:04 To ja się witam. Jestem Aneta, mam 18 lat(chyba najmłodsza tu, mieszkam w małej miejscowości pod Tarnowem, uczę sie w LO, a wprzyszłym roku planuje studiować filologie polską. A wpadłam dzis na to forum z prostej przyczyny: jestem sama, a nie chcę być i dziś On(kolega jak narazie) miał zadzwonić, a nie zadzwonił. Ale coz, takie życie. A forum - świetne Odpowiedz Link
kurczak1 Re: Przedstawmy się .. 25.07.05, 10:05 Gosia, 34 latka, ale wciaz w formie, polonistka, dawne miasto wojewodzkie na Dolnym Slasku. Towarzyska i mila. Odpowiedz Link
placebo34 Re: Przedstawmy się .. 25.07.05, 12:33 1.Placebo34 2.gdy rano wstaje mysle o ludziach ktorych dzisiaj spotkam i o tym zeby nie zapomniec sie do nich usmiechnac 3.czesto los rzuca mi klody pod nogi, lecz smieje sie z tego i staram sie je pokonac 4.pozdrawiam serdecznie wszystkich )) Odpowiedz Link
pentagon001 wątek nie służy pogaduchom!!;) 25.07.05, 13:14 liczyłby już około 600 postów albo i więcej.... do rozmów służą inne wątki Odpowiedz Link
magnuna Re: wątek nie służy pogaduchom!!;) 09.08.05, 14:49 Witajcie, 29 lat, teraz mieszkam we Wroclawiu (wczesniej Warszawa i Gorny Slask),po studiach ekonomicznych, singielka z odzysku Odpowiedz Link
anka0121 Re: wątek nie służy pogaduchom!!;) 12.08.05, 11:01 nowa czytam od jakiegos czasu od jakiegoś czasu tez zasilam szeregi singli 3-miasto 31 wiosen czekam na lepsze czasy pozdrawiam Odpowiedz Link
evenka Re: Przedstawmy się .. 12.08.05, 15:52 hej, to moj pierwszy wpis na tym forum, chcialam zaczac od przedstawienia sie mam na imie ewelina juz niedlugo skoncze 29 lat mieszkam niedaleko Łodzi pracuje w kontroli jakosci sokow, ktore moze niektorzy z Was czasem popijaja kocham zwierzaki, a zwlaszcza konie, odpoczywam i zapominam o reszcie swiata, gdy jestem blisko nich. ostatnio zaczelam od czasu do czasu popadac w takie "odretwienie", a wiem ze to u mnie zly objaw i chyba licze na to, ze tu znajde ludzi, ktorzy pomoga mi sie z niego wyrwac a, no i oczywiscie jestem singielka, ktora jednak w zadnym razie nie gardzi milym towarzystwem, dlatego bedzie mi bardzo milo jesli nawiaze tu jakies kontakty. pozdrawiam wszystkich forumowiczow Odpowiedz Link
riwka Re: Przedstawmy się .. 13.08.05, 20:21 11519 - tyle dni już w swoim życiu przeżyłam Paulinka - takie imie nadano mi przy chrzcie Gdynia - miasto w którym żyję i które kocham Zakłady bukmacherskie - tam pracuję Córcia - tak nazywam moją kotkę ??? - co jeszcze? nie wiem... Odpowiedz Link
seerena Re: Przedstawmy się .. 27.08.05, 13:46 To ja się też przedstawię. 30 lat skończyłam, jakiś czas temu Mieszkam w Warszawie i wbrew różnym opiniom lubię to miasto, jest moje. Pracuję jako handlowiec ale wykształcenie mam związane ze sztuką. Mam psa )) Mam wielu znajomych i kilku prawdziwych przyjaciół. Faceta nie mam od roku Jestem optymistką i wciąż wierzę w ideały, chociaz i mocno stoję obiema nogami na ziemi. Uważana jestem za atrakcyjną kobietę, która "żadnego nie chce" No nie wiem, to chyba nie tak Pozdrówka dla bywalców forum. Odpowiedz Link
mamba_owocowa Re: Przedstawmy się .. 01.09.05, 22:14 Hej! Chyba singielka, około 30 lat, centrum Polski, wolny zawód. Odpowiedz Link
calls Re: Przedstawmy się .. 09.09.05, 09:32 - Kamil, woj. lodzkie - 19 lat (za 8 dni) - od 26 wrzesnia politechnika lodzka, inzynieria srodowiska Odpowiedz Link
postka Re: Przedstawmy się .. 09.09.05, 12:12 pierwsza wizyta na forum, wiec zeby bylo kulturalnie to sie przedstawiam: - Ola - 26 (koncze w pazdzierniku) - wawa - po naukach politycznych, aktualnie klon - zaczynam kolejne studia (gdzies trzeba energie spozytkowac) - mam kota, a w zasadzie kote - mam sporo dobrych dusz dookola, takze wcale nie jest zle i jakos sie nie stresuje sytuacja singlowa Odpowiedz Link