ramadayes ramadayes 29.11.05, 17:43 jestem dzisiaj pierwszy raz na tym forum. mam 24 lata, jestem singlem, uwielbiam turkusy i kolor turkusowy, ralaksuję się wykonując czynności artystyczno- manualne pozdrawiam Odpowiedz Link
m_o_o_n_l_i_g_h_t Re: Przedstawmy się .. 01.12.05, 18:30 witajcie fajnie,ze jestescie milo tu pozdrawiam Odpowiedz Link
ludzik_ta Re: Przedstawmy się .. 03.12.05, 21:19 Krótkowłosa, niebieskooka. Dziś usłyszałam, że jestem z Kosmosu. Bardzo mnie to rozbawiło Mój Kosmos mieści się niedaleko Warszawy. Cześć. Odpowiedz Link
niezapominajka67 Re: Przedstawmy się .. 04.12.05, 22:25 Witam, zajrzałam tu pierwszy raz i pewnie będę podczytywac. Singielka, bo ... tak wyszło, przed 40-tką, Warszawa. Zapracowana, jak wielu z Was. POzdrawiam wszystkich w podobnej sytuacji Odpowiedz Link
swansea1 Re: Przedstawmy się .. 06.12.05, 11:53 Marta, 21 lat studentka Dania - Kopenhaga Odpowiedz Link
jaleoo Re: Przedstawmy się .. 12.12.05, 14:44 facet,27 prawie, sląsk pracuje w zasadzie nie powinienem narzekać...ale.. Odpowiedz Link
carolina80 Re: Przedstawmy się .. 12.12.05, 20:08 no to witajcie!!! Karolina urodzona na Mazurach w sierpniu '80 od kilku lat w stolicy skonczone nauki polityczne teraz pora na dorosle zycie, ktore w wiekszosci wypelnia praca, muzyka, kino, znajomi, oswajanie samotnosci etc. etc. Odpowiedz Link
monami5 Monami 12.12.05, 20:53 Czesc.... jestem Bea, lat 31 - o zgrozo!!... Artystka plastyk. Wysoka szatynka o krotkiej fryzurce (od niedawna - przez pare ostatnich lat mialam wlosy do pasa....). Z Krakowa a ostatnio zza granicy, ale wracam niebawem i tesknie za Polska (wiem, wiem to szalenstwo ale coz - juz tak mam...). Dolaczam do Klubu! Przyjmiecie mnie?... Odpowiedz Link
g_kamila KAMILA 14.12.05, 15:33 MAM NA IMIĘ KAMILA, JESTEM NA TYM FORUM PO RAZ TRZECI, ZNALAZŁAM JE PRZEZ PRZYPADEK ALE CHYBA MI SIĘ SPODOBAŁO. MAM 20 LAT I CORAZ CZĘŚCIEJ SIĘ PRZEKONUJĘ, ŻE JA TAK NAPRAWDĘ NIEWIELE WIEM O ŻYCIU. STUDIUJĘ ARCHITEKTURĘ. W TAMTYM ROKU SZŁO MI BARDZO DOBRZE, W TYM MIEWAM DOŁY I CORAZ CZĘŚCIEJ OMIJAM SZKOŁĘ (PRZYNAMIEJ DO WCZORAJ). ALE JESZCZE NIE JEST TAK ŹLE ZALICZĘ TEN SEMESTR (PRZECIEŻ NIE POWIEM RODZICOM, ŻE WYLECIAŁAM ZE STUDIÓW PRZEZ FACETÓW). A TAK POZA TYM (BO DOŁOWAŁAM SIE TYLKO DO WCZORAJ) TO JESTEM STRASZNĄ PEDANTKĄ (CZASAMI MNIE TO PRZERAŻA). UWIELBIAM WSZYSTKO CO JEST PIĘKNE ALBO CHOCIAŻ NA PEWIEN SPOSÓB ŁADNIUTKIE. LUBIĘ SZYĆ ALE RZADKO TO ROBIĘ BO JAKOŚ NIE POTRAFIĘ ZNALEŹĆ CZASU. ZE SPORTU NAJBARDZIEJ LUBIĘ SŁODYCZE A TAK POWAŻNIE TO CHODZĘ NA BASEN (ALE PŁYWACZKI ZE MNIE NIE BĘDZIE) A OSTATNIO ZACZĘŁAM BYWAĆ NA STRZELNICY (TO MI CAŁKIEM, CAŁKIEM DOBRZE IDZIE-LEPIEJ NIŻ UKŁADY Z FACETAMI). NIE PRACUJĘ, NIE WIEM CZY DO KOŃCA WYKORZYSTUJĘ TO, ŻE JESTEM NA STUDIACH, IMPREZY OSTATNIO MNIE NIE KRĘCĄ ALE BARDZO LUBIĘ TAŃCZYĆ DZIĘKI, ŻE MOGŁAM SIĘ WYPISAĆ, PA Odpowiedz Link
goldenwomen Re: Przedstawmy się .. 14.12.05, 18:31 to ja bede jak dywizjon.............303 Odpowiedz Link
spey Re: Przedstawmy się .. 30.12.05, 20:10 chyba będę jako ostatni wpisany w 2005-tym znalazłem to forum absolutnie przypadkiem, ale spróbuję dołączyć Tomek, 39 lat,namiętny muszkarz i niezły rod builder lubię też kulturystykę, dobre towarzystwo i tańce do białego rana Warszawiak..... Odpowiedz Link
agataid Re: Przedstawmy się .. 30.12.05, 22:05 a wiec nie bedziesz ostatni.. moze bede to ja) i oby tylko na tym forum.. chociaz nie, podobno "ostatni beda pierwszymi".. wszystkiego co najlepsze dla wszytskich singlii i tych z przypadku i tych z wyboru.. ja od dzis z przypadku bo nie ma to jak facet zrywa na kilka godzin przed nowym rokiem.. no ale moze lepiej nowy zaczac samemu... Trzymajcie sie cieplo Odpowiedz Link
zawsze.nieobecny Re: Przedstawmy się .. 10.01.06, 08:22 a ja trochę podczytuję Wasze forum Coś o sobie? Krótko i zwięźle: Spokojny 20 latek, który ma dosyć życia w samotności. Odpowiedz Link
anuletka Re: Przedstawmy się .. 11.01.06, 00:58 Anuletka 24 Lublin absolwentka - prawo i dziennikarstwo zapalony podróżnik krajowy i zagrniczny chwilowo (optymistka!) bezrobotna stuknięta (ale pozytywnie!) marzycielka kocham róż i błękit - nie dlatego, że mam charakter Barbie (rozmiary też nie te, jakby kto pytał!) po prostu te barwy poprawiają mi humor to chyba tyle... na razie! Odpowiedz Link
mountainner80 Re: Przedstawmy się .. 17.01.06, 14:49 dzień dobry trafiłem tu dzisiaj... przedstawię się, żeby nie było rocznik 80 zamieszkały w Poznaniu pracuję, można powiedzieć, że jestem pracoholikiem, ale jet mi z tym dobrze uwielbiam góry i podróże fotografia mnie fascynuje muzyka towarzyszy mi prawie 24h na dobę lubię humor Monty Pythona i Muppet Show uwielbiam dobrze zjeść i wino rózowe generalnie to fajnie jest pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
marek972 Re: Przedstawmy się .. 30.06.06, 23:17 Znalazłaś pracę pytam bo jestem na trzecim roku prawa i sie zastanawiam czy sie opłaca dalej 2 tys. za semestr? mk Odpowiedz Link
andi311 Re: Przedstawmy się .. 21.01.06, 15:01 jestem nowy mieszkam we francji obecnie branza budowlana pozdrawiam Odpowiedz Link
joanna591 Re: Przedstawmy się .. 24.01.06, 13:50 witam wszystkich singli z wyboru i tych,którzy jednak tęsknią z życiem we dwoje,ale coś nie wychodzi Odpowiedz Link
vanacker Re: Przedstawmy się .. 05.02.06, 20:54 Witam wszystkich singli Jam jest rocznik 81, pomieszkuję w pięknym mieście Wrocławiu. Na życie zarabiam programowaniem Prawdziwa pasja to sport, zwł. ten z jednośladami napędzanymi siłą ludzkich mięśni nóg ) Ale staram się nie być monotematyczny... Odchamiam się głównie czytając książki i pielegnując mini-pasję historyczną Widzę, że jest tu bardzo sympatycznie, myślę, że będę tu często zaglądał Odpowiedz Link
altu Re: Przedstawmy się .. 07.02.06, 09:27 zajrzałam. i nawet mi się spodobało.. pracuję, mieszkam, żyję w Warszawie. od czasu do czasu robię wypady na południe, w okolice Jury.. lubię dobrą muzykę i ciekawe książki.. niby jest dobrze, ale.. dopiero wychodzę z zakrętu życiowego. był dosyć ostry, więc muszę uważać, żeby w poślizg nie wpaść.. Odpowiedz Link
a-tan Re: Przedstawmy się .. 08.02.06, 21:37 witam wszystkich zgromadzonych niekontrolowane wciśnięcie ezoterycznej konfiguracji klawiszy sprawiło, że miast do poczty sie logować przygnało mnie na to forum.. chwilę sobie poczytałam - i może jeszcze przyjmiecie mnie do towarzystwa?? a zatem słów kila o mnie: agnieszka rocznik solidarności pyrlandia mam papiery na uczenie polskiego i wykładanie filmoznawstwa, ale i - coby zbytnio od ogólu nie odbiegać - studiuję jeszcze angielski.. w zasadzie to nie wiem, czy jeszcze studiuję - wczoraj miałam egzamin z rodzaju "zgroza", ale cóż - "always look on the bright side of life".. może jednak...?? słucham minimaksu i jest mi z tym dobrze gg 7460165 ave! Odpowiedz Link
flyfate Przedstawmy się ... flyfate 15.02.06, 13:10 Pojawiam się tu od pewnego czasu, ale nie miałam okazji przedstawić się. Miejsce pojawiania się - Śląsk, Rogaty aniołek Odpowiedz Link
dwudziestoparolatka Re: Przedstawmy się ... flyfate 02.03.06, 09:51 Wpadłam do Was od Samotnych Forum znalazlam w grudniu ale tylko czytalam. Mniej więcej od stycznia poszukuję mezczyzny przez portale towarzyskie Ale to zabrzmiało Jestem z Poznania, rocznik 1981 Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze od czasu do czasu cos napiszę Odpowiedz Link
dorota711 Re: Przedstawmy się .. 16.03.06, 22:35 Witam ...20 lat, studentka architektury, Warszawa. ...Architektura. Literatura. Słowo. Bieszczady. Góry. Rock. Pink Floyd. Sny. Rozmowy. Rodzina. Muzyka. Psychologia. Orient.... tym żyję, to mój świat...trudno jest zawrzeć siebie w opisie, hasła mówią więcej (Less is more ) Odpowiedz Link
mimikra1 Re: Przedstawmy się .. 17.03.06, 11:35 Czytam od jakiegoś czasu. K, 28, Warszawa. Charakterystyka: 1) posiadam wiele nieprzydatnych umiejetności 2) mam ofensywny dowcip 3) zachowuję się niestosownie i kompromituję w sytuacjach społecznych Odpowiedz Link
ivonsheper Re: Przedstawmy się .. 22.05.06, 13:55 A płeć, jaka jest Twoja płeć, czy dobrze wnioskuję że męska? Tyle niedomówień że się w tych listach gubię. Odpowiedz Link
singletour Re: Przedstawmy się .. 20.03.06, 09:50 To jeszcze i ja się przyłączę,30l, wrocławianka teraz już chyba na stałe, uwielbiam to miasto, zainteresowania różne - windsurfing i snowboard od niedawna (się uczę), angielski jako hobby i nie tylko, a najważniejsze to ludzie, ludzie, ludzie...Od kilku miesięcy zainteresowana szczególnie życiem singli - prywatnie i zawodowo... Parę idei - do spełnienia Beata _ _ _ _ _ _ _ _ www.singletour.pl gg 566847 Odpowiedz Link
lukas999 Re: Przedstawmy się .. 22.03.06, 20:02 trochę czytam to forum i postanowiłam też dołączyć singielka od zawsze ale nie z wyboru tylko z przypadku lat 40 /o rany!/ ale czuje się na 20 hmm ... szczupła brunetka chemik i mól książkowy a ostatnio też netowy zamieszkuję podkarpacie Odpowiedz Link
mka29 Re: Przedstawmy się .. 22.03.06, 21:07 to ja tez dolacze. typ zlosliwy i uparty. czesto maruda. lat 26. wielkopolska. pedagog. milosniczka wielkich psow, koloru zielonego, depeche mode i polwytrawnego wina. singiel z wyboru, ale juz znudzony. Odpowiedz Link
maverick303 Re: Przedstawmy się .. 25.03.06, 23:25 w ta udawaną wiosenną noc ( i na dodatek jeszcze zegarek przestawić trzeba) ja się dołączam. 29 l, wawa. Od niedawna mam internet w domu więc póki co zarywam noce, tak mnie wciągnął net . Bardzo fajne forum, czytam sobie po trochu posty... a troche ich jest! Odpowiedz Link
aster1 :)) Heja 27.03.06, 13:16 Heja, Mam 30 latek, jestem rodzaju meskiego zidentyfikowanego i zyje sobie, pracuje.... Odpowiedz Link
1966as Re: Przedstawmy się .. 29.03.06, 12:05 anisua napisała: > tym, którzy nas nie znają > posłuchajmy tych ,których my nie znamy... > Konrado miał założyc taki wątek chyba wczoraj > a kilka nowych twarzy przybyło.... > więc kto pierwszy)))))) > Odpowiedz Link
anulkina Anulkina 30.03.06, 09:05 Ania naprawdę, za jakiś tydzień kończę 21 lat, od 1,5 roku jestem sama...i często czuje sie samotna, dzisiaj pierwszy raz na Waszym forum.. pierwsze wrażenie bardzo sympatyczne Pozdrawiam Odpowiedz Link
quant Re: Przedstawmy się .. 31.03.06, 12:32 A ja też się dopiszę. Co mogę o sobie powiedzieć? Najkrócej: 20-letni singiel, student. Reszta okaże się w praniu Odpowiedz Link
cezary123 Re: Przedstawmy się .. 02.04.06, 13:09 Cóż Cezary123 to tylko nick. Na prawdę jest inaczej. Cieszę się, że mogę z Wami pogadać. Właśnie wczoraj zostałem singlem z odzysku... Odpowiedz Link
ivonsheper Re: Przedstawmy się .. 22.05.06, 13:54 To przykre. Jednak mamy wiosnę a uczucia eksplodują. Zatem nie obawiaj się samotności. Tyle tu kobiet czeka w kolejce, by mieć fajny wekend i czas spędzić w ciekawym towarzystwie. Odpowiedz Link
czarny.onyks do ivonsheper... 22.05.06, 13:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23941&w=19055000&a=26901838 Odpowiedz Link