mmilky11 Re: Przedstawmy się .. 23.11.07, 22:30 singiel totalny..polska poludniowa..po cmuj..heteroseksualny Odpowiedz Link
mozaika222 Re: Przedstawmy się .. 23.11.07, 23:41 Hej witam wszystkich singielka z Warszawy, jeszcze 26 lat,ale niedługo.. Miło że jesteście. Odpowiedz Link
nina_d Re: Przedstawmy się .. 25.11.07, 00:01 no dobra, to się przedstawię, bo czasem tu bywam i zaczyna mi się podobać zdeklarowana singielka, napływowo z Warszawy, przedział wiekowy 26- 30 zawodowo analityk sprzedaży, prywatnie pozytywnie zakręcona. mam nadzieję, że spotkam tu pokrewne dusze, które zechcą wspólnie coś zmajstrować Odpowiedz Link
zoe-zoe Re: Przedstawmy się .. 29.11.07, 11:55 Przed chwilką odnalazłam to forum i chyba będę tu często zaglądać Więc wypadało by sie przedstawić... Ania lat 30 niemalże warszawnianka singileka - nikoniecznie z wyboru mimo to pozytywnie nastawiona do życia i świata Odpowiedz Link
aga759 Re: Przedstawmy się .. 11.12.07, 14:00 mam 32 lata i jestem z Wawy. Bezdzietna rozwódka od 2 miesięcy. Z zawodu marketingowiec. Szukam drugiej połówki. Moje gg to 8379151. Najbardziej lubię wypady nad nasze morze, szum fal, piasek i smażoną rybkę . Odpowiedz Link
magnie Re: Przedstawmy się .. 17.12.07, 00:17 A ja jestem magnie... 28 lat..nie znoszę hasła "singielka", ale chyba wychodzi z róznych deficji, że nią jestem...nie lubię etykietek... troche mieszkałam za granicą, teraz mieszkam tu w Polsce... Odpowiedz Link
sanyu Re: Przedstawmy się .. 17.12.07, 13:25 Ja też witam z Wawy, 27 latek ale jeszcze tylko przez kilka dni Singielka z braku wyboru, poszukuję nowej pracy aktualnie. Hobby to podróże, gotowanie i czytanie.. Odpowiedz Link
rumnieburak Re: Przedstawmy się .. 23.12.07, 20:41 Cześć, nazywam się rumnieburak, mam 24 lata i jestem singlem. Zdecydowałem się wstąpić do waszego klubu anonimowych singli, gdyż nie mogę już tak dłużej żyć. Mam nadzieję, że nasza wspólna terapia przyniesie sukcesy. Odpowiedz Link
aurora75 Re: Przedstawmy się .. 30.12.07, 21:21 Witam Wszystkich Rocznik '75; marzycielka, która czasem ma wrażenie, że nie pasuje do współczesnego świata; historyczka- bynajmniej nie histeryczka )optymistycznie spoglądająca w przyszłość. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
agnieszkaso Zajrzyjcie na moje prywatne forum 08.01.08, 19:12 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50276 Ja tez jestem singielka-nie z wyboru.Po prostu tak wyszlo.Mieszklamw Szczecinie i mysle aby tu tez utworzyc takie miejsce spotkan dla nas.Z drugiej strony niech pisze cala Polska.Poznajmy sie.Aga Odpowiedz Link
opson83 Re: Przedstawmy się .. 20.01.08, 20:36 No to i ja sie przedstawie. Paweł lat 24 (czuje sie młodo tu ) z Gliwic singiel no w sumie od niedawna i mam nadzieje , że nie na długo ale jednak. Pracuje i takie tam pierdołki dnia codziennego. Odpowiedz Link
lagrema Re: Przedstawmy się .. 27.01.08, 17:28 Zgodnie z zasadami Netykiety przedstawię się - Beata, lat 21, studentka z Gdańska. A czym się interesuję ? Ludźmi, literaturą, fotografią, filmem i innymi równie ciekawymi bądź też dziwnymi rzeczami Z pasją przemierzam pieszo nieznane tereny. Pozdrawiam wszystkich Singli Odpowiedz Link
kirikiri85 Re: Przedstawmy się .. 02.02.08, 18:49 Karolina Lat 23 studentka pedagogiki Głowa pełna szaleństw Odpowiedz Link
tanger.soto Re: Przedstawmy się .. 04.02.08, 16:23 Ola. 31. Stolica. Kiedyś już tu zaglądałam. Moze teraz się rozgoszczę. Odpowiedz Link
juelaa82 Re: Przedstawmy się .. 04.02.08, 22:46 o Rany ale Was tu jest.Super przynajmniej nie jestem sama<hura> Justyna okolice Rzeszowa Odpowiedz Link
czarnyaniolek Re: Przedstawmy się .. 06.02.08, 00:16 dzień dobry wieczór ) Wojtek.. trochę po trzydziestce, chwilowo mieszkam i pracuję na Śląsku.. jak mi się spodoba, zostanę na dłużej ) jeśli ktoś ma ochotę zobaczyć więcej - zapraszam do wizytówki ) Odpowiedz Link
melania1987 Re: Przedstawmy się .. 14.02.08, 21:45 czesc!!! jestem tutaj pierwszy raz. fajnie ze mozna z kims pogadac o roznych sprawach na takich forach. Odpowiedz Link
a_sik27 Re: Przedstawmy się .. 17.02.08, 15:16 Aśka, 27 letnia singielka z woj. podlaskiego. Odpowiedz Link
kozle.rogi Re: Przedstawmy się .. 21.02.08, 13:12 To się przedstawie może przyjmiecie kobieta poniżej 30 z przeszłością po przejściach wg znajomych: - tajfun nie kobieta - wredna zołza - zakręcona jak koźle rogi chyba lepiej żebym więcej nie pisała bo same negatywy mi wyszły ale i tak fajna jestem i wszystkich pozdrawiam Odpowiedz Link
mag-ii Re: Przedstawmy się .. 22.02.08, 00:05 Witam nazywam się Marcin jestem nowy na tym forum. Singlem jestem od niedawna ale chciałem skomentować tę myśl. Otóż pewnego ranka jak co dzień pojechałem do pracy, popołudniu jechałem poprosić ciotkę by była starościną na moim weselu zgodziła się uradowany pojechałem do narzeczonej i dowiedziałem się że wesela nie będzie. Zerwała na parę miesięcy przed ślubem gdy wszystko było zaklepane nawet już remontowaliśmy u niej mieszkanie. Nie czuję sie winny nie wiem tylko co teraz bo doskwiera mi samotność. Co wy na to? Odpowiedz Link
sama32 Re: Przedstawmy się .. 23.03.08, 18:55 Witam wszystkich! - Aga - 32 lata - z Poznania - samotna od zawsze i na zawsze - typ spokojnej i nieśmiałej myszki A tak wogóle to życzę wszyskim zdrowych i spokojnych Świąt! Odpowiedz Link
her_menegilda Re: Przedstawmy się .. 29.03.08, 13:11 I ja witam W stanie usinglowienia - już jakiś czas, E tam... w ogóle podpisuję się pod tym co napisała kozle.rogi No, to tak, ekhm... Do zobaczenia na forum Odpowiedz Link
ladybird_77 Re: Przedstawmy się .. 02.04.08, 19:53 Witam wszystkich Jestem tu nowa, chociaż singlem jestem od dawna... Mam na imię Patrycja, jestem z Katowic Odpowiedz Link
bigdzik jam 06.04.08, 19:50 ..a więcej na dzikdzik.sympatia.pl, nie lubię się powtarzać, a nie mam się chyba tam czego wstydzić Odpowiedz Link
silesianfighter piosenka singla 23.04.08, 21:27 piosenka singla polecam pl.youtube.com/watch?v=pvWHez12Euc Odpowiedz Link