tamara_t 20.02.05, 18:07 Mam tak straszną ochotę na coś słodkiego, że zostawiam Was kochani ma minutek kilka i biegnę do sklepu - normalnie nie wytrzymam, kiszki mi skręca! To musi być jakiś wspólnik! hi hi hi Biegnę! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoskaanka Re: Coś słodkiego, mniam! 20.02.05, 18:10 właśnie skonsumowałam Double Cream - takie jajko czekoladowe całkiem smaczne Odpowiedz Link
anula001 Re: Coś słodkiego, mniam! 20.02.05, 18:12 wlasnie skonsumowalam male czekoladki gianduiotti - sztuk 2) mmmm Odpowiedz Link
monikson Re: Coś słodkiego, mniam! 20.02.05, 18:13 A ja kończę kisiel malinowy))) Już widać dno, buu Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Coś słodkiego, mniam! 20.02.05, 18:14 jeszcze mam prince polo kokosowe)))))))) Odpowiedz Link
mort_subite Re: Coś słodkiego, mniam! 20.02.05, 18:22 Hehehe, sweets are girl's best friends, aren't they? (let's leave diamonds aside... ) ))) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Coś słodkiego, mniam! 20.02.05, 18:24 diamonds go first, right before sweets))) Odpowiedz Link
mort_subite Re: Coś słodkiego, mniam! 20.02.05, 18:55 But you cannot eat diamonds, can you? So if you desperately need something sweet to eat, diamonds may seem to be not as "girl-friendly" as they used to be. Especialy if compared to a candy-bar or something similar... ;-PPP PS. All vocabulary and grammar errors above are nothing but products of your imagination... Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Coś słodkiego, mniam! 20.02.05, 21:23 I'll give up sweets for diamonds, but I'll never give up diamonds for sweets) Odpowiedz Link
mort_subite Especially for you!: 20.02.05, 21:28 Some boys kiss me, some boys hug me I think they're O.K. If they don't give me proper credit I just walk away They can beg and they can plead But they can't see the light, that's right 'Cause the boy with the cold hard cash Is always Mister Right, 'cause we are Living in a material world And I am a material girl You know that we are living in a material world And I am a material girl Some boys romance, some boys slow dance That's all right with me If they can't raise my interest then I Have to let them be Some boys try and some boys lie but I don't let them play Only boys who save their pennies Make my rainy day, 'cause they are Living in a material world And I am a material girl You know that we are living in a material world And I am a material girl Living in a material world (material) Living in a material world Living in a material world (material) Living in a material world Boys may come and boys may go And that's all right you see Experience has made me rich And now they're after me, 'cause everybody's Living in a material world And I am a material girl You know that we are living in a material world And I am a material girl A material, a material, a material, a material world Living in a material world (material) Living in a material world ) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Especially for you!: 20.02.05, 21:32 )))))))))) thanks, but I'm not material... and not a girl anymore)) I like the song, anyway) Odpowiedz Link
tamara_t Re: Coś słodkiego, mniam! 20.02.05, 18:41 No kochani! Szarlotka pierwsza klasa! ))) Ja też myslę, że słodycze zaraz o diamentach hi hi hi )) Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Coś słodkiego, mniam! 20.02.05, 18:50 ja mam zasade raz w tygdniu moge sobie pouzywac... dzis sobie podjadlam zelkow i marcepanka wszamalam, wszystkim smacznego Odpowiedz Link
tamara_t Re: Coś słodkiego, mniam! 20.02.05, 18:57 A ja mam taka zasadę, że jak mam ochotę na coś słodkiego to idę do sklepu, kupuję i jem nawet jeśli bywa to częściej niż 1 w tygodniu Na złe mi to jeszcze nie wyszło - może dlatego, że nawet bez takiej zasady mam głoda mniej więcej raz w tygodniu ;P Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: Coś słodkiego, mniam! 20.02.05, 20:24 no a ja jak mam ochotę na coś słodkiego to...w sumie nic nie robię,czekam aż mi przejdzie lub przeszukuję całe mieszkanie w poszukiwaniu czegoś dobrego,co może mama schowała ) Jeśli zaś jestem na mieście(a zawyczaj mam ochotę przed pracą )to zachodzę do sklepu Wedla i kupuję 20 dkg czekoladek Nutino lub Gejsza z nadzieniem nugatowym...a jak jestem na uczelni to zazwyczaj piję gorącą czekoladę... Odpowiedz Link
eevvaa Re: Coś słodkiego, mniam! 20.02.05, 20:31 Jak coś słodkiego to tylko prince polo clasik... Budyń czekoladowy plus kisiel żurawinowy ( pół na pół) też pycha ,ale juz nic nie zostało ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link
anisua Re: Coś słodkiego, mniam! 20.02.05, 21:33 a ja wolę inną ....słodycz) mnie bardziej na sławne ogórki bierze albo coś pikantnego... to są moje klimaty... choć od czasu do czasu zjem jakiegoś pączka , jak dziś na przykład Odpowiedz Link