maraiss 28.02.05, 21:17 mam już to co tak bardzo chcesz...DDDD ale za kare dostaniesz to dopiero jutro o 18tej godz.PPPP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coobad Re: Kuba.... 28.02.05, 21:24 no widzisz, jak się Ciebie odpowiednio zmotywuje, wtedy to co miałaś mieć dopiero jutro o 1800, możesz mi dać już dzisaj DD jak to mówią? brudne środki uświniają cel? PPP tylko dlaczego sama siebie oszukujesz, że nie chcesz żebym to dostał jak najszybciej?! ;P Odpowiedz Link
maraiss Re: Kuba.... 28.02.05, 21:27 coobad napisał: > no widzisz, jak się Ciebie odpowiednio zmotywuje, wtedy to co miałaś mieć > dopiero jutro o 1800, możesz mi dać już dzisaj DD > > jak to mówią? brudne środki uświniają cel? PPP > DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > tylko dlaczego sama siebie oszukujesz, że nie chcesz żebym to dostał jak > najszybciej?! ;P o nie.... teraz ty mnie musisz zmotywowac jeśli chcesz to dostać dzisiajDDDDDD Odpowiedz Link
coobad Re: Kuba.... 28.02.05, 21:34 iiiiii... ja, w przeciwieństwie do Ciebie, jestem cierpliwy PP motywację masz już baaaaardzo silną, wiem przecież, że chcesz mi to dać dlatego poczekam do jutra PPP <zadowolony z siebie> Odpowiedz Link