mariolka99 06.03.05, 17:49 I w każdej ilości. Taka refleksja mnie naszła... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr_maks Re: Jestem w stanie zgubić wszystko. 06.03.05, 18:31 Konkrety Mariolka, konkrety ;P Odpowiedz Link
pauli7 Re: Jestem w stanie zgubić wszystko. 06.03.05, 18:43 w ksiazce Chmielewskiej niejaka Alicja tez gubila wszystko - lacznie z karniszem do firanek) (2,5m dlugosci, o ile pamietam...) u ciebie tez gabaryty gubionego przedmiotu nie graja roli?) Pauli Odpowiedz Link
aimless Re: Jestem w stanie zgubić wszystko. 06.03.05, 18:45 gubienie czy zagubienie...oto jest pytanie... Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Jestem w stanie zgubić wszystko. 06.03.05, 18:53 Rozmiar hmmm..że tak powiem-nie ma znaczenia;P Odpowiedz Link
yoza Re: Jestem w stanie zgubić wszystko. 06.03.05, 18:59 zgubić to nie problem, za to znaleźć to już duży problem. Jedyną rzeczą której zgubić nie mogę są kilogramy. Za to od dwóch miesięcy szukam w mieszkaniu 3 litrów farby (duży był pojemnik), 2 czapek i plecaka - a mam 1pokojowe miezkanie i do tego jeszcze nieumeblowane. Zaczynam sie podejrzewać o jakieś stany niepamięci w którcyh coś z tymi rzeczami zrobiłam Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: Jestem w stanie zgubić wszystko. 06.03.05, 19:21 Ja najczęściej gubię: -wątek (na forum ale nie tylko ) -rękawiczki -okulary Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Jestem w stanie zgubić wszystko. 06.03.05, 19:43 ja gubie nagminnie parasolki... a od jutra zaczynam diete przed wiosna... Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Jestem w stanie zgubić wszystko. 06.03.05, 23:06 Bilans dzisiejszego dnia: rachunek, książka serwisowa do auta, komplet biżuterii srebrnej ani razu nie użyty, zszywacz rozmiar XXL specjalnie taki duży żeby się nie gubił... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Jestem w stanie zgubić wszystko. 06.03.05, 23:21 mariolka przebilas wszystkich bylebys sama siebie nie zgubila Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Jestem w stanie zgubić wszystko. 06.03.05, 23:25 Nie zapalniczka, wszystko to przebija fakt NAGMINNEGO gubienia przeze mnie auta pod pewnym poznańskim centrum handlowym... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Jestem w stanie zgubić wszystko. 06.03.05, 23:30 jak to mozliwe? moze przemaluj na fluorescencyjny yellow Odpowiedz Link
pauli7 Re: Jestem w stanie zgubić wszystko. 07.03.05, 00:23 albo zamontuj cos wyjatkowo duzego i rzucajacego sie w oczy na dachu) tylko tak, zeby sie jakos zlozyc dalo i na podziemny parking wjechac) moze po prostu skladana teleskopowo drabine?? albo chociaz parasol przeciwsloneczny (nie parasolke, tylko taki duzy, kawiarniany) w ognistych kolorach) Pauli Odpowiedz Link
herezja Re: Jestem w stanie zgubić wszystko. 07.03.05, 10:29 Ja mam szczególny talent w gubieniu plików Wydaje mi się, że coś zapisałam, a potem nie mogę niczego znaleźć Posiałam Tak już elektroniczną wersję swojej magisterki, zdjęcia (te mam nadzieję jeszcze odzyskać od znajomych)itp. Nie lubią mnie komputery... z wzajemnością Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Jestem w stanie zgubić wszystko. 07.03.05, 15:17 Znalazłam zagubiony w akcji rachunek;DDD Oczywiście położyłam go wtedy tak żeby nie zgubić..;P Odpowiedz Link
kuba_halford Re: Jestem w stanie zgubić wszystko. 07.03.05, 17:14 mariolka99 napisała: pewnie cnote w autobusie albo na poreczy zjezdzalni w szkole ?, 99-oletnia mariolka wiele w zyciu przeszla > I w każdej ilości. Taka refleksja mnie naszła... ja rozumiem ze rozdziewiczanie w pupcie, cipke i jeszcze moze jakies 2-3 warianty ale w nieskonczonej to raczej nie mozliwe czy mozliwe mariolka ? zapraszam do dyskusji Odpowiedz Link
coobad Re: Jestem w stanie zgubić wszystko. 07.03.05, 17:22 wiesz, kuba! mówią, że dobry seks to taki, po ktorym nawet sąsiedzi idą zapalić! nie zdarzyła się Tobie nigdy taka akcja, żeby pani czuła się jakby ponownie straciła dziewictwo >> zawsze masz szanse! polecam mężatkę PP Odpowiedz Link
mariolka99 Halford 07.03.05, 18:19 czemu odnoszę wrażenie że akurat moje wątki wyszukujesz... Rozumiem, miłość, ale moze nie tak publicznie..;P Odpowiedz Link