tamara_t 07.03.05, 18:01 Mój zmotocyklizowany znajomy przeprowadził mi właśnie instruktażową lekcję jazdy na motocyklu (na sucho) i zaraz jak tylko zniknie śnieg zarzucamy skórki na pupy i plecu i przed siebie!!! DDDD Oj, niech ta wiosna wreszcie przyjdzie!!! )))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoskaanka Re: Brrrum, brrrum :))) 07.03.05, 19:27 oj taaaaak, motocyklowanie to fajna rzecz byle nie przecinakiem choć raz widziałam jak jeden pan w średnim wieku siedział na Yamasze, jak na skuterku i wiózł się ulicami Warszawy tempem krajoznawczym)) widok był cudny)))))) ps. pan miał na sobie lekkie spodenki, t-shirt i mokasynki bez skarpetek - miodzio-malina) Odpowiedz Link
tamara_t Re: Brrrum, brrrum :))) 07.03.05, 19:29 A ja wolę właśnie sportówki )) mmm... Harley'e się przy nich chowają - dobry przecinak nie jest zły ;P Odpowiedz Link
tamara_t Vanilla Ice 07.03.05, 19:31 Przypomniało mi się - kiedyś jako małolata uwielbiałam taki film z Vanillą Ice - tam właśnie jeździli na takich zajebistych sportówkach )) mmmm Odpowiedz Link