jerry_1 16.03.05, 13:11 zajaczku, czy Twoja propozycja porady prawnej jest nadal aktualna? chodzi mi o interpretacje jednego przepisu daj znac na jaki mejl moge pisac! pozdrawiam, jerry Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maraiss Re: Do zajaczek 79 !! 16.03.05, 13:18 jeśli to nie tajemnica...czy ten przepis dotyczy prawa pracy? Odpowiedz Link
maraiss Re: Do zajaczek 79 !! 16.03.05, 13:48 jerry_1 napisał: > > tak prawa pracy a skad wiedzialas? kobieca intuicja)))) a który konkretnie??? Odpowiedz Link
maraiss Re: Do zajaczek 79 !! 16.03.05, 13:55 nic nie mam zalogowałam sie jeszcze raz i nadal nic nie ma Odpowiedz Link
jerry_1 Re: Do zajaczek 79 !! 16.03.05, 14:38 puk puk, to ja napisalem jeszcze jednego @ Odpowiedz Link
maraiss Re: Do zajaczek 79 !! 16.03.05, 16:17 dopiero teraz odebrałam twój mail ale juz na niego odpisałam)) jedna uwaga... tłumacząc tobie znaczenie tych 2 słów miedzy tym ma być słowo "czyli" ja zjadłam 2 litery i napisałam "czy" i troche może to brzmieć bezsensu...)) nie chciało mi sie pisac drugie maila, ale bedziesz wiedział o co chodzi)) Odpowiedz Link
jerry_1 Re: Do zajaczek 79 !! 16.03.05, 18:09 dzieki bardzo! a ja dalej uparcie odpisalem na mejla Odpowiedz Link
anisua Re: Do zajaczek 79 !! 16.03.05, 19:45 co Wy chcecie... ciekawa wymiana zdań..;DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Do zajaczek 79 !! 17.03.05, 09:37 jerry_1 napisał: > > zajaczku, czy Twoja propozycja porady prawnej jest nadal aktualna? chodzi mi > o interpretacje jednego przepisu > > daj znac na jaki mejl moge pisac! Propozycja oczywiscie zawsze aktualna, ale widac sie spoznilam z odpowiedzia :- ) A zeby napisac maila, wystarczy kliknac na nicka - z tego, co sie orientuje Pozdrawiam z pochmurnego Trojmiasta i polecam sie na przyszlosc, Z. Odpowiedz Link
jerry_1 Re: Do zajaczek 79 !! 17.03.05, 09:44 mimo wszystko dzieki za dobre checi Tutaj we wroclawiu tez pochmurno... pozdrawiam! Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Do zajaczek 79 !! 17.03.05, 09:59 jerry_1 napisał: > mimo wszystko dzieki za dobre checi Zdradze Ci sekret: tak naprawde kieruja mna pobudki egoistyczne - chce miec tyle praktyki, ile sie tylko da, wiec - oprocz regularnej pracy - pomagam znajomym tu i tam. Nie jestem rowniez od tego, zeby czegos nie napisac, jakiegos malego pozwu czy cus Pozdrawiam, Z. Odpowiedz Link
maraiss Re: Do zajaczek 79 !! 17.03.05, 10:05 zajaczek79 napisała: > jerry_1 napisał: > > > mimo wszystko dzieki za dobre checi > > Zdradze Ci sekret: tak naprawde kieruja mna pobudki egoistyczne - chce miec > tyle praktyki, ile sie tylko da, wiec - oprocz regularnej pracy - pomagam > znajomym tu i tam. Nie jestem rowniez od tego, zeby czegos nie napisac, > jakiegos malego pozwu czy cus > > Pozdrawiam, > Z. lepiej uważaj z tymi propozycjami pomocy, żeby inni za bardzo nie wykorzystywali twojego dobrego serduszka)) nie mam oczywiście na myśli Maćka.. tak wogoele to dobrze mieć taką koleżanke jak ty))) Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Do zajaczek 79 !! 17.03.05, 10:14 > lepiej uważaj z tymi propozycjami pomocy, żeby inni za bardzo nie > wykorzystywali twojego dobrego serduszka)) nie mam oczywiście na > myśli Maćka.. > tak wogoele to dobrze mieć taką koleżanke jak ty))) Jasne, masz racje - jestem z tych, ktorzy nie daja sobie wlezc na glowe Mowie raczej o drobnych sprawach, przygotowanie saznistej opinii prawnej raczej nie wchodzi w gre, no chyba ze za za dobre wino albo dwa Ty tez "robisz" w tej dziedzinie? Odpowiedz Link
jerry_1 Re: Do zajaczek 79 !! 17.03.05, 10:26 Zajaczku teraz mi dopiero mowisz o tym winie a ja bylem w 3miescie tydzien temu Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Do zajaczek 79 !! 17.03.05, 12:00 jerry_1 napisał: > Zajaczku teraz mi dopiero mowisz o tym winie > a ja bylem w 3miescie tydzien temu Widze, ze z wieloma rzeczami sie ostatnio spozniam Taki ze mnie spoznialski zajaczek Jakie wino bys zaproponowal? Z. Odpowiedz Link
jerry_1 Re: Do zajaczek 79 !! 17.03.05, 14:21 > > Jakie wino bys zaproponowal? hmmm to zalezy do czego mielibysmy sie napic tak towarzysko czy np do obiadu Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Do zajaczek 79 !! 17.03.05, 14:27 jerry_1 napisał: > hmmm to zalezy do czego mielibysmy sie napic tak towarzysko czy np do > obiadu Wezmy pod uwage obie ewentualnosci Znasz sie na winach? Z. Odpowiedz Link
maraiss Re: Do zajaczek 79 !! 17.03.05, 10:38 zajaczek79 napisała: > > Ty tez "robisz" w tej dziedzinie? napisałam tobe maila, ponieważ nie chce o sobie już pisać na forum publicznym Odpowiedz Link