tygrysio_misio 16.03.05, 22:28 potrzebny mi jest link na strone z katalogiem spycharek kolowych... tak zeby byly parametry pracy maszyn podane... jesli cos wiecie to piszcie!! z gory dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerry_1 Re: potrzebuje pomocy.......prosze...... 16.03.05, 22:40 bedziesz odsniezac, burzyc czy facetow spychac na bok bo wiesz u mnie na uczelni jakies baraki burza wiec gdybys chciala to przywieziemy Ci jakas spycharke, to sobie sama parametry sprawdzisz Odpowiedz Link
zapalniczka Re: potrzebuje pomocy.......prosze...... 16.03.05, 22:42 przykro mi ja mam tylko namiary na snopowiazalki... no dobra jeszcze pluczko- obieraczki ale ciiii... Odpowiedz Link
jerry_1 Re: potrzebuje pomocy.......prosze...... 16.03.05, 22:43 a tak powaznie to sproboj: www.google.pl/search?hl=pl&q=spycharki+ko%C5%82owe&lr=lang_pli www.maszyny-sikora.pl/oferta.html albo tu www.full.com.pl/spycharki.html drogie te ustrojstwa Odpowiedz Link
jerry_1 Re: potrzebuje pomocy.......prosze...... 16.03.05, 22:45 mozna tez na allegro www.allegro.pl/search.php?string=spycharka WOW nawet nie wiedzialem ze takie rzeczy tez tam chodza!!! Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: potrzebuje pomocy.......prosze...... 16.03.05, 23:06 szukalam na google w polskich stronach i same gasienicowe byly...a ja mam mala hale i gacienicowa jest za duza i do tego trzeba jeszcze transpotr bo takie co gasienicowe przeciez nie mzoe po drogach jezdzic..... ale mam juz CAT w angielskiej wersji...tylko ze wszystkie parametry sa w calach i w inchach Odpowiedz Link
mort_subite Re: potrzebuje pomocy.......prosze...... 16.03.05, 22:46 Ciekawe masz problemy... Tu masz cos na początek: www.b-m.pl/pol/nowe/_dozers.htm Nie wiem tylko, czy parametry ograniczone do mocy na kole zamachowym, masy eksploatacyjnej i szerokości lemiesza Ci wystarczą... I pamiętaj - Google is your friend... Wystarczy zagooglać i przejrzeć linki. Coś zawsze znajdziesz (tak jak ja od ręki znalazłem powyższy link). Pozdrawiam i powodzenia, m/s Odpowiedz Link
aimless Re: potrzebuje pomocy.......prosze...... 16.03.05, 22:49 niemów że masz TOB lub TRB...? ---------------------------------- ...jest się mistrzem w swoim zawodzie za cenę,że się jest swego zawodu ofiarą... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: potrzebuje pomocy.......prosze...... 16.03.05, 22:55 faceci.... tak motorki, traktorki i akumulatorki a jak trzeba dac dziecku jesc to tylko kobitka ma z czego... Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: potrzebuje pomocy.......prosze...... 16.03.05, 23:03 mam TRB i wlasnie musze zrobic projekt zdjecia humusu Odpowiedz Link
aimless Re: potrzebuje pomocy.......prosze...... 16.03.05, 23:10 moge Ci wysłać podkładki mojego...? w MathCAD, AutoCAD i Word Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: potrzebuje pomocy.......prosze...... 16.03.05, 23:14 oj bede wdzieczna bardzo dzieki dzieki dzieki buzibuzibuz szkoda ze nie moge cie usciskac ) a gdzie sie studiujesz/studiowales? Odpowiedz Link
konrado80 Re: potrzebuje pomocy.......prosze...... 16.03.05, 23:11 a nie probowalas dowiedziec sie u dostawcy takiego sprzetu o jakies ulotki informacyjne, jakies katalogi??? Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: potrzebuje pomocy.......prosze...... 16.03.05, 23:17 to chyba nie bedzie poki co wykonalne bo mam to zdac na poniedzialek) musze jeszcze polatac po miescie i o cegle zeranskiej cos poszukac.....moze jakis filmik instruktorski by mieli w jakim zakladzie to bylo by super to do referatu dolaczyc) Odpowiedz Link
konrado80 Re: potrzebuje pomocy.......prosze...... 16.03.05, 23:24 to poszukaj w necie strone producenta, albo przynajmniej jakiegos dystrybutora czy cos w tym rodzaju w polsce i wyslij do nich maila z prosba o przeslanie informacji jakich potrzebujesz. Nie powinni robic problemow Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: potrzebuje pomocy.......prosze...... 16.03.05, 23:28 poszuka sie zalatwi....najgozej z zwlozeniem tego do kupy....nasza prosesorka zamias nam mowic co trzeba liczyc to zachwyca sie deskowaniem Peri i takimi tam innmi sprawami....no i o wspanialym Wojtku ze starszego rocznika nam opowiada wciaz bo taki zdolny chlopak i taki piekny projekt zrobil Odpowiedz Link
aimless Re: potrzebuje pomocy.......prosze...... 16.03.05, 23:33 wysłałem. Opis jest w mailu. Mam nadzieję że będzie pomocne... ------------------------------------------------------------ ...jest się mistrzem w swoim zawodzie za cenę,że się jest swego zawodu ofiarą... Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: potrzebuje pomocy.......prosze...... 16.03.05, 23:32 www.cat.com/cda/layout?m=37840&x=7 fajna stronka...duzo danych ale niestety w calach i milach:[ Odpowiedz Link
konrado80 Re: potrzebuje pomocy.......prosze...... 16.03.05, 23:41 to trzeba zamienic albo poszukac na polskiej stronie w koncu w polsce tez jest cat Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: potrzebuje pomocy.......prosze...... 16.03.05, 23:46 ale niewiem czemu na polskich stronach widzialam tylko gasienicowe.... Odpowiedz Link
konrado80 Re: potrzebuje pomocy.......prosze...... 16.03.05, 23:55 to wez napisz do nich a oni podadza Tobie to co bedziesz potrzebowala Odpowiedz Link
maraiss Re: potrzebuje pomocy.......prosze...... 16.03.05, 23:59 bardzo ciekawy watek))) Odpowiedz Link