mariolka99 22.03.05, 14:31 Słodkie opierdalańsko-nicnierobienie-spanie-do-południe!!! Ja to mam dobrze...;P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wenecka Re: URLOP! 22.03.05, 14:42 och, a ja będę miała dobrze za 2 tygodnie. spanie pod palmą z kolorywym drinkiem w zasięgu ręki. nie moge się doczekać. i znaleźć sandałów pasujących do kiecki, ale sportowych, takich, zeby były wygodne... Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: URLOP! 22.03.05, 14:44 rescue me couse i a lonly couse i need you come on and take my heart hold me babe take me babe come on and take my hand can't you see than i'm a lonly rescue me rescue me rescue me Odpowiedz Link
ancia_m Re: URLOP! 22.03.05, 14:49 Ale dziewczyny Wy jesteście dziś - chyba sprawdzacie ile zdoła wytzrymać przepracowana Ania, co? To życzę miłego urlopu, bez stresów i z całkowitym zakazem myślenia o pracy!!! Odpowiedz Link
wenecka Re: URLOP! 22.03.05, 16:16 Ania, bierz urlop i w długą, praca poczeka, przecież to nie zając. Odpowiedz Link
ancia_m Re: URLOP! 22.03.05, 21:33 Hmmm, do urlopu to u mnie jeszcze troszke daleko, ale na Mazurki jadę na święta więc mogę to traktować jako ucieczkę z miasta i wstęp do urlopu, który odbędzie się w raczej dalekiej przyszłości ) Odpowiedz Link
khadroma Re: URLOP! 23.03.05, 22:17 hurrra,hurra!!!też mam urlop od jutra! niedługi, ale dobre i to! ależ ja będę leniuchować, leżeć brzuszkiem do góry i te sprawy...)) Odpowiedz Link
anula001 Re: URLOP! 22.03.05, 16:49 a ja jutro ostatni dzionek do pracy i potem dopiero w nastepna srode, czyli tydzien wolnosci) <jupi> Odpowiedz Link
wenecka Re: URLOP! 22.03.05, 16:51 Wam to dobrze z tym urlopem przed świętami. ja zanim uciekne musze jeszcze porpbić pare tysiecy prezentacji i charmonogramów w MS Project i uzyskać zgody na wdorżenie projektu, który nikomu nie będzie potrzebny, oprocz mnie, żeby uzasadnić moje zatrudnienie w obecnej firmie. Odpowiedz Link
anula001 Re: URLOP! 22.03.05, 16:55 ja mam taki odgorny urlop - pracuje w szkole i mamy wiosenne ferie, i nie powiem nie powiem -wielce jestem zadowolona w zasadzie to jedyny plus pracy w szkole - ferie, przerwy swietczne i wakacje Odpowiedz Link
anima Re: URLOP! 22.03.05, 16:56 a ja sie przed chwila dowiedzialam, ze w piatek zamykamy firme na trzy spusty, czyli jutro MÓJ OSTATNI DZIEŃ W TEJ FIRMIE! już mam spakowany kartonik, porządeczek wokół siebie i kosz pełen śmieci. wrzucałam wszystko jak leci )) Odpowiedz Link
anima Re: URLOP! 22.03.05, 17:08 anula001 napisała: > znaczy sie firma plajtuje?? jest na skraju ) Odpowiedz Link
anula001 Re: URLOP! 22.03.05, 17:09 matko, i co teraz? wydajesz sie tym nie przejmowac, wiec moze sama planowalas sie zwolnic,co? masz juz cos na oku, jakis plan B? Odpowiedz Link
anima Re: URLOP! 22.03.05, 17:11 nie zrozumiałyśmy się chyba odchodzę, bo taki mialam plan od paru miesiecy. ale moje odejscie powoduje niemale zamieszanie (nie ma nikogo na moje miejsce) i powazne obawy szefowej o przyszlosc tej firmy. a moj plan B to wyjazd do USA za miesiąc Odpowiedz Link
anula001 Re: URLOP! 22.03.05, 17:12 ahaaaaa, no ale sie wyjasnilo to gratuluje odwagi i decyzji - moja krew i powodzenia w USA) na dlugo jedziesz tam? Odpowiedz Link
anima Re: URLOP! 22.03.05, 17:14 nie-dziękuje jadę z zieloną kartą. zostanę tak długo, jak mi się będzie podobało ) Odpowiedz Link
anima Re: URLOP! 22.03.05, 16:55 współczuję. nie tego, że nie możesz iść na urlop, ale tego, ze musisz uzasadniać swoje zatrudnienie. moze zmien sobie job, hę? Odpowiedz Link
wenecka Re: URLOP! 22.03.05, 17:00 nie, to trochę nie tak - uważam po prostu, że w pracy nie jest ważne to czy dobrze pracujesz, ale ważne jest to, żeby inni myśleli, że dobrze pracujesz. odkąd to odkryłam staram się robić ciągle to drugie. Odpowiedz Link
anima Re: URLOP! 22.03.05, 17:09 rozumiem. czyli jesli idziesz korytarzem, nigdy nie zapominasz wziąć ze sobą pliku (jakichkolwiek) papierów Odpowiedz Link
monikson Re: URLOP! 22.03.05, 17:08 Yes, yes! )) Jeszcze tylko jutro przemęczę i fruuuuu! Nie ma mnie))) Odpowiedz Link
anula001 Re: URLOP! 22.03.05, 17:10 od kiedy masz Monia i do kiedy? i czy tez gdzies jedziesz jak wenecka? Odpowiedz Link
monikson Re: URLOP! 22.03.05, 17:15 Urlopik mam od czwartku do wtorku... A nie jadę pod palmy (chyba że wielkanocne) tylko do rodziców i do mojej małej dzidzi (tzn. siostrzenicy)) Jezusku, już sie nie mogę doczekać! Odpowiedz Link
maraiss Re: URLOP! 22.03.05, 20:01 też mam wiosenne wakacje, które zaczynają się w piątek i potrwają prawie dwa tygodnie)) jedynie czego boję sie, to jest lot samolotem(((((( Odpowiedz Link
anula001 Re: URLOP! 22.03.05, 20:03 a dokad lecisz?? nie boj sie - swietna sprawa, niesamowita pierwszy raz? jesli tak, to moge pare rzeczy podpowiedziec co i jak Odpowiedz Link
maraiss Re: URLOP! 22.03.05, 20:10 do Egiptu nie leciałam jeszcze nigdy i boję się (( zastanawiam się czy nie wziąśc przed wylotem jakiś tabletek nasennych żeby przespać ta całą podróz... Odpowiedz Link
anisua Re: URLOP! 22.03.05, 20:13 no tak... urlopy, wyjazdy, loty..a ja w święta do pracy... chyba mi smutno... Odpowiedz Link
anula001 Re: URLOP! 22.03.05, 20:17 w zadnym wypadku nie bierz tabletek, polecam sobie kupic mala buteleczke alkoholu - mowie serio, nie bez kozery swerwuja w samolotach alkohol. No chyba ze lecisz drozszymi liniami (nie tymi tanimi), to tam bede serwowac trunki na czas lotu kup sobie cukiereczki, bo podczas startu i ladowania zmienia sie cisnienie, i wtedy dobrze je jesc, bo sie wiecej sliny wydziela i nie zatykaja sie uszy. W samolocie jest dosc chlodno, wiec wez sobie bluze czy polar, i koniecznie skarpety cos do picia dostaniesz, jedzenie tez bo to dlugo lot - ja lecialam tylko 2 godz popros o miejsce przy oknie - widok z gory jest boki, i na serio zapomina sie o tym ze jest sie 9.000 m nad ziemia Nie boj sie lotu - tylko 2 momenty sa dosc nieprzyjemne - wlasnie start i ladowanie, no i jeszcze turbulencje w trakcie lotu, ale wszystko da sie przezyc bedzie suuuper, zobaczysz zazdroszcze tego Egiptu - to jedno z moich marzen, ale wiem ze tam kiedys polece Czy to wycieczka z biura podrozy czy niezorganizowany wypoczynek? Odpowiedz Link
maraiss Re: URLOP! 22.03.05, 20:33 dzięki za rady))) alkohol to tam bedzie ,ale na wszelki wypadek wezmę coś ze sobą)))) ja mam słabą głowe wiec pewnie jak wysiądę z samolotu to nieźle bede wstawionaDDDDD to jest wycieczka z biura podróży Odpowiedz Link
anula001 Re: URLOP! 22.03.05, 20:34 nie ma za co mnie tez przed pierwszym lotem radzono, bo to naormalka ze czlowiek troche sie boi a troche jak dziukusek sie zachowuje wiec teraz ja sie dziele radami na pewno bedzie super, koniecznie nam opowiedz jak wrocisz a tam uwazaj na wode i owoce, bo to straaasznie brudny kraj Odpowiedz Link
maraiss Re: URLOP! 22.03.05, 20:44 wiem, wiem (( anisua dzisiaj mi jeszcze radziłla, żeby uważać na arabów, ale ja na szczęscie jestem brunetką DDDD Odpowiedz Link
anula001 Re: URLOP! 22.03.05, 20:47 oo, to masz szczescie, ale i tak masz jasniejsza niz oni tam karnacje, wiec uwazaj ja raz na imprezie kupe lat temu musialam jednemu arabowi przywalic w twarz, bo mnie wkurzyl i wtedy od razu ze znajomymi ucieklismy z tego klubu, hihiih a wtedy mialam na ciemno wlosy farbowane - wiec widzisz sama ze nie ma reguly Odpowiedz Link
maraiss Re: URLOP! 22.03.05, 20:53 wiem, wiem... tych arabów to naprawde troche się boję((( Odpowiedz Link
maraiss Re: URLOP! 22.03.05, 20:12 anula001 napisała: jesli tak, to moge pare rzeczy podpowiedziec co i jak jeśli możesz to chętnie posłucham))) Odpowiedz Link