niezwyklakobieta 24.03.05, 08:00 właśnie wstałam sobie w świetnym humorze mam 2 tyg wolnego!!! od zajęć buziaki Slodziaki!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr_maks Re: MILUSIEGO DNIA WSZYSTKIM 24.03.05, 08:04 również miłego dnia )) humor mam nie gorszy od Twojego DD Odpowiedz Link
tamara_t Re: MILUSIEGO DNIA WSZYSTKIM 24.03.05, 08:38 Przyłączam się do grona zadowolonych i z dobrym humorem )) dziś pierwszy dzień urlopu ))) wprawdzie po słonecznym wczorajszym dniu dziś się trochę spaskudziło, ale to nie zepsuje mi humoru, bo jest tak ciepło, że mogę w końcu zrzucić rajtki spod spodni ))))) oj, szykuje się dooobry, długi spacer nad morzem )))) Odpowiedz Link
jumar1 Re: MILUSIEGO DNIA WSZYSTKIM 24.03.05, 08:21 Smacznego śniadania i miłego dnia... Pzdr. Jumar Odpowiedz Link
herezja Re: MILUSIEGO DNIA WSZYSTKIM 24.03.05, 09:07 A to ja sobie stanę z boku i będę chłonąć ten dobry humor, bo u mnie dzisiaj dziwne braki dobrego samopoczucia Odpowiedz Link
anula001 Re: MILUSIEGO DNIA WSZYSTKIM 24.03.05, 09:39 oj, a co sie stalo? takie smuteczki czasowe? przegonimy szybko,co?? Odpowiedz Link
herezja Re: MILUSIEGO DNIA WSZYSTKIM 24.03.05, 09:43 oby czasowe... w koncu wiosna przyszla nie? ehhh no nic poczytam sobie troche to może mi przejdzie Odpowiedz Link
anula001 Re: MILUSIEGO DNIA WSZYSTKIM 24.03.05, 09:46 pewnie ze przejdzie - najlepiej zajmij glowe czyms innym, bo ja zawsze pozwtarzam ze ludzie ktorzy za wiele mysla maja ciezej zrob sobie kawe, zjedz cos slodkiego i poczytaj forum, albo jakies dowcipy - od razu lepiej Ci sie zrobi, czego Ci zycze Odpowiedz Link