suza 26.03.05, 18:33 A chcielibyscie byc double ? No more single ? Zabijcie mnie za tak trywialne pytanie Musze sie wczytac w starsze watki na forum. pozdrawiam jajecznie suzana bez pary Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suza Re: double 26.03.05, 18:47 aspaa napisała: > ja bym chciala...> Ale tak desperacko i permanentnie o tym myslisz, czy tylko czasem Ci sie ckni ? Odpowiedz Link
aspaa Re: double 26.03.05, 21:43 w koncu mam access i moge po ludzku odpisac otoz desperacko nie szukam,permanentnie o tym nie mysle,ale nie ukrywam,ze od jakiegos czasu juz jestem gotowa do zmianjuz mi przeszedl okres ninawisci do plci przeciwnej,powsciekalam sie troche i wystarczy...nie to,ze znowu wiezrze,ze normalnego spotakam,bo w to watpie...ale moze bedzie normalniejszy od poprzedniego(tego mi zyczcie....)no i samej tez mi dobrze...wiec zobaczymy jak to bedzie...pewnie zjawi sie niespodziewanie...mam nadzieje tylko,ze tym razem wyciagne wnioski tez z wlasnej glupoty(o tak...moment szczerosci...nie tylko moj eks robil numery...)no i bedzie lepiej... Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: double 26.03.05, 19:47 Double - never again , choć z drugiej strony never say never again. On the other hand życie singla jest absolutnie zupełnie i fantastycznie nieskomplikowane.Żadnych bóli głowy, piwka z kolegami, nieprzespanych nocy, łez na poduszce.... Odpowiedz Link
anula001 Re: double 26.03.05, 19:48 However, kee the faith because nie you never know) Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: double 26.03.05, 19:51 I lost my trust - jak chcecie zaufać, albo inaczej - w sumie chyba nawet dobre pytanie do wszystkich Wielkanocnych Singli - czy możecie, czy chcecie znów zaufać ???? Odpowiedz Link
anula001 Re: double 26.03.05, 19:52 oczywiscie tak jak rzeklam - nie ma co tracic nadziei, Odpowiedz Link
suza Re: double 26.03.05, 20:09 >> czy możecie, czy chcecie znów zaufać ???? >> Ja z zasady - nie ufam mezczyznom. Moim zdaniem sa stworzeni do zdradzania. I zdradza, jesli nie predzej, to pozniej. A moze sie za duzo seriali naogladalam i opowiesci przyjaciolek nasluchalam? (wybaczcie Panowie czytajacy, moze nie wszyscy, no powiedzmy 98% ) Odpowiedz Link
anula001 Re: double 26.03.05, 21:44 nie mozesz tak myslec, to generalizacja a in glosniej to mowisz i myslisz ze tak jest - takich wowczas spotykasz.. Odpowiedz Link