Dodaj do ulubionych

Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chętny?

• tamara_t Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:26
      No dobra - ja się już wprawiłam - dawaj! Wezmę to na klatę! ;P
      • konrado80 Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:27
        dawaj mi tak na zakonczenie dnia smile))
        • pauli7 Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:28
          mi tez mozesz, caly dzien gledzila mi nad glowa babcia i jak mi ktos
          konstruktywnie nawtyka to bedzie mila odmiana...smile)

Pauli
          • tamara_t Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:30
            hi hi hi smile)) moja babcia ma w zwyczaju pochwalić [po mojej miesięcznej diecie
            i męczeniu się na siłce], że w końcu ładnie przytyłam hi hi hi smile))
            Kochana jest ;P
        • jumar1 Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:29
          wiesz co mnie wkurwia Konrad?????

....bezsilnośc!!!
          A poza tym chciałbym byc policjantem!!!
          Ale nie takim z drogówki....ale jakims z kryminalnej
          • konrado80 Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:32
            tez mam to samo
            ale gdzie sie nie rozejrzysz to wszedzie jest tak samo
            na kazdym szczeblu naszego panstwa
            wiec nie wiem czy wystarczy byc policjantem

a ze tak sie spytam to co sie stalo???
            • jumar1 Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:34
              A gówno sie stało.....poprostu mam ochote komuś wpierdolic!!!
              tak bez konsekwencji
              • konrado80 Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:36
                hehe dobre wink)
                idz na FT, albo na FM smile)
                zawsze mozna znalezc jeszcze inne fora
                nawet wejdz na jakies na ktorym nigdy nie byles
                i tam pojedz po wszystkich smile)
              • wenecka Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 29.03.05, 10:23
                Jumar, od 2 lat mam taką osobę, której trzeba wpierdolić. podejmiesz się, czy
                juz Ci przeszło?
                • jumar1 Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 29.03.05, 10:25
                  myslisz ze bedzie w stanie mnie zdenerwowoac?
                  bo ja tak bez powodu to naprawde nie umiem
                  • wenecka Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 29.03.05, 13:15
                    będzie w stanie. wielu ludzi już przez niego cierpiało i kobiet i mężczyzn.
                    sądzisz, że jestem mściwą babą, która by chciała czyjejś krzywdy bez powodu???
              • mr_maks Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 29.03.05, 13:34
                wczorajszy wieczór chyba był jakiś wyjątkowy, bo ja też miałem ochotę komuś
                wpieprzyć.
                tak bez konsekwencji smile
                ps.nawet wiem komu
      • jumar1 Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:27
        kobiet nie obrażam!!!!
        Moze taki Robert by sie napatoczył...albo inna cipka!
        • tamara_t Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:28
          oooo!!! dzięki Ci łaskawco, żeś mnie oszczędził... jakże Ci się odwdzięczę???...
        • pauli7 Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:29
          nie musisz nas obrazac wcalesmile

Pauli
          • jumar1 Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:30
            ..a co jesli mam ochote nieprzebierac w słowach...zeby dac upust emocjom??
        • wenecka Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 29.03.05, 10:25
          > Moze taki Robert by sie napatoczył...albo inna cipka!
          heh, no i własnie ta osoba, której należałoby wpier... ma na imię Robert. smile
          to jak będzie? smile
    • monikson Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:29
      Widzę że chętnych nie brakuje... Ale jakby się ktoś rozmyslił to ja mogę ... wink
      Narozrabiałam trochę ostatnio więc jakaś kara musi byćsmile
      • tamara_t Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:31
        hi hi hi smile)) może zmienimy nazwę forum na Świat według S-M smile)))
    • jumar1 Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:31
      Anula polazła....a chciałbym zeby otworzyła forum!!!!!!
      Moze ktoś nieznajomy i pełem agresji by sioe napatoczył
      • konrado80 Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:34
        zawsze mozesz pojsc na inne forum
        proponuje FT jest tam jeden watek nawet by sie w sam raz nadawal smile))
        • jumar1 Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:35
          co to FT??
          • konrado80 Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:36
            forum towarzyskie
    • jumar1 Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:35
      Kur.........a nawet nie ma komu przygadac
      same znajome mordkisad(((((
      • emzecik Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:43
        Jumar, mnie nie znasz smile Możesz wiąchę puścić, przyjmę ja po męsku big_grinD
        • jumar1 Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:45
          Eeeeeeetam....każdy pedał tak mówił,a pózniej płakał w poduche!
          • emzecik Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:49
            Nie wiem jak pedały ale ja w poduche nie zamierzam wyć tylko dlatego że
            jakaś ciota mnie wyzywa tongue_out
            • zoskaanka Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:51
              big_grin
            • jumar1 Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:58
              całe szczęscie ciapcius ze wyc nie bedziesz
              jeszcze by Ci sie tusz rozmazał
              ubranko na jutro do pracy juz przyszykowaes??
              • emzecik Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 22:02
                Jaki tusz? o czymś nie wiem?
                Ubranka szykować nie muszę.
                • jumar1 Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 22:12
                  jak to nie musisz???
                  w piżamie spisz??
                  • emzecik Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 22:14
                    nie, na trolla tongue_out
          • khadroma Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:49
            a może jakiś szybki numerek dobrze by Ci zrobił?..jakaś chętna sąsiadka?..no
            wiesz..te sprawy...w końcu piszesz, że masz ochotę nawtykać..wink)
    • jumar1 Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:40
      Zrobione........ciekawe czy ktos sie bzłapie!!

Pzdr.
      • aimless Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:43
        daj link to poczytamy...a może i sie dołączesmile
        ----------------------------
        ...jesteśmy, z natury, tak płytcy, że naprawdę tylko rozrywki mogą nas uchronić
        przed umieraniem...
        • jumar1 Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 21:45
          "forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=22143516"
          • mariolka99 Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 28.03.05, 23:33
            Możesz mi nawtykac-ale wiem że nie dasz rady, cienias jesteś;p
            • jumar1 Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 29.03.05, 09:39
              Ciebie juz lubie...to mi Cie szkoda!!
              ..choc jeszcze sie zastanowie
              więc całkiem spokojna spać nie mozesz

Pzdr.
              • mariolka99 Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 29.03.05, 10:11
                Wiesz że masz godnego przeciwnika, więc możesz próbować. Tym bardziej teraz,
                jak jestem zła;P
                • jumar1 Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 29.03.05, 10:13
                  Nie jesteś zła...tak Ci sie tylko wydaje
                  A nie ma racji?cio?cio?cio?cio?big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDD
                  • mariolka99 Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 29.03.05, 10:15
                    Ciągle się dąsamtongue_out
                    • jumar1 Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 29.03.05, 10:17
                      Juz myslałem ze pląsasz...ale na szczescie to tylko zle przeczytane
                      w Twpoim stanie to byłoby niebezpieczne Krupniokubig_grinD
                      • putativus Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 29.03.05, 13:10
                        dziękuję JUMAR, wiesz za cocrying
                      • zapalniczka krupnioku.... 29.03.05, 16:50
                        hheheheeeeeeeeeheeeeeeeeeehehehehehehe sorry mariolka, musze to na kims
                        wyprobowac... dobre...
    • mr_maks Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 29.03.05, 10:14
      minęło Ci?
      jak nie to dawaj!!!!!!!!
    • zoskaanka Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 29.03.05, 13:37
      no to ja właśnie nawtykałam i to dwóm osobom, które sobie na to zasłużyłysmile
      ale mi dobrzesmile)))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • mr_maks Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 29.03.05, 13:40
        ale dwóm za jednym zamachem czy pojedynczo? smile
        • zoskaanka Re: Mam ochote komus nawtykac!!!!!!!!...ktoś chęt 29.03.05, 13:49
          pojedynczo, każdemu z osobna za co innegosmile)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka