monikson Re: Świat według singli??? 11.04.05, 17:23 hehe DD I co? Zejdziemy wtedy do podziemia?) Odpowiedz Link
anula001 Re: Świat według singli??? 11.04.05, 17:24 niee, mediaMarkt wykurzymy z rynkuDDDDDD Odpowiedz Link
filipendula Re: Świat według singli??? 11.04.05, 17:56 w ogóle to jakiś popaprany styl zycia... kto to wymyślił?? Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Świat według singli??? 11.04.05, 18:07 ja podejrzewam ze kobitki ktore wymyslaja setki warunkow dla faceta z ktorym moglyby sie zwiazac i wszystko jasne... ps. obiecuje ze to moj ostatni zlosliwy post, wiecej nie bede. Odpowiedz Link
anisua Re: Świat według singli??? 11.04.05, 18:10 ballbreaker napisał: > ja podejrzewam ze kobitki ktore wymyslaja setki warunkow dla faceta z ktorym > moglyby sie zwiazac i wszystko jasne... a ja głupia myślałam,że faceci..) > ps. obiecuje ze to moj ostatni zlosliwy post, wiecej nie bede. a coż się stało,że takie delaracje??????????????????? Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Świat według singli??? 11.04.05, 18:15 wyprowadzam sie stad wiec sila rzeczy Odpowiedz Link
filipendula Re: Świat według singli??? 11.04.05, 18:27 ball... ależ nie "katuj , tratuj, wybaczę ci jak bratu" Odpowiedz Link
anisua Anula słyszysz???????????????????? 11.04.05, 18:29 Ball ucieka ..... ojoj .... a dlaczego??? już nas nie lubisz??? Odpowiedz Link
filipendula Re: Anula słyszysz???????????????????? 11.04.05, 18:31 moze stan zmienia .... na błogosławiony )) Odpowiedz Link
anisua Re: Anula słyszysz???????????????????? 11.04.05, 18:33 filipendula napisała: > moze stan zmienia .... na błogosławiony )) w ciąży jest??????????????????? a ja myslałam ,że Ball to ....facet;DDDD Odpowiedz Link
anula001 Re: Anula słyszysz???????????????????? 11.04.05, 20:56 a niech ucieka, prosilam zeby zostal, blagac nie bede, phiii Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Anula słyszysz???????????????????? 11.04.05, 21:09 dementuje pogloski jakoby Anula choc slowem odezwala sie do mnie zebym zostal... nie mowie o proszeniu ktorym tutaj sie chwali nieslusznie, nawet jednego slowa! wrecz przeciwnie, na FPM napisala mi wrecz: Re: Ball czy mozesz mi cholerka jasna powiedziec Autor: anula001 Data: 11.04.2005 20:18 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz spadaj -- Faith makes wonders and good friends make good living kon jaki jest - kazdy widzi... zegnam i do niezobaczenia... Odpowiedz Link
anula001 Re: Anula słyszysz???????????????????? 11.04.05, 21:13 ale teraz to juz na maxa pojechales, a watek jai zalozylam for you?? i na PM tez!! ehh, krotkowzrocznosc Twoja mnie zabija!!!! Odpowiedz Link