Dodaj do ulubionych

Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej

13.04.05, 21:03
plakac..
ide ulica dzis, widze naprzeciwko swojego ex, jestesmy od siebie o jakies 3
metry, ja sie usmiecham i juz mam czeeesc powiedziec,w zasadziejak mysle o tym
to chyba nawet juz powiedzialam to czesc, on sie na mnie patrzy i przechodzi
milczac....
Ludzie, bylismy razem 5 lat, nie jestesmy 4, kolegowalismy sie po rozstaniu na
tyle na ile to mozliwe, a teraz takie cos??

Ps plakac nie mam zamiaru, bo juz dawno nic do niego nie czuje..
Pps jak mozna sie tak zachowac???
Obserwuj wątek
    • hoki_yamoki Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:05
      Ja swoją była gdybym na ulicy dopadł.....25 lat murowane.No może 15 bo w
      afekcie smile
      Ale tak jak u Ciebie - faktycznie niemiłe sad
      • anula001 Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:06
        ja wiem, ze on sie odgrywa teraz, bo to ja odeszlam, i go meska duma i co tam
        jeszcze boli..
        BARAN i tylesmile
        • hoki_yamoki Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:08
          Dobrze,że ja Koziorożec smile
          Chociaż z drugiej strony - to takie trochę dziwne, nosić rogi od urodzenia smile
          • anula001 Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:10
            haha, on znako zodiaku pannasmile
            a co do rogow - hmmm, nie wiem jak to jest...i chyba dobrzesmile
            • hoki_yamoki Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:12
              Na początku ciężko było się w drzwi zmieścić, teraz już się przyzwyczaiłem smile
    • zoskaanka Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:09
      olać, nic więcejsmile))
      • anula001 Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:10
        a pewnie ze olac, ale powiedz sama jak mozna o sobie samym dac takie swiadectwo?
        • mariolka99 Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:11
          Albo palant albo krótkowidz;]
          • hoki_yamoki Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:13
            Właśnie, może mu się wzrok pogorszył smile
          • zoskaanka Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:13
            obstawiam to pierwszesmile
            • anula001 Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:14
              gdyby to drugie to nadal bylibysmy razemwink)
              • zoskaanka Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:16
                no to czym Ty się, Słoneczko przejmujesz
                uśmiechaj się na ulicy do fajnych facetów, na pewno zauważątongue_outPP

wiem, wiem, uśmiechasz się zawszetongue_outPP
                • anula001 Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:19
                  w zasadzie sie nie przejmuje, choc zrobilo mi sie przykro..

ahh, jak Ty mnie znasz Zoska, skoro o tym usmiechaniu piszeszsmile))
                  • zoskaanka Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:23
                    no cóż, Twój znak firmowy to brązowe oczy i uśmiechsmile))
                    • anula001 Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:24
                      Zoska, bo mi sie tu stado facetow forumowych zleciwink)
                      hihihihihih
                      • zoskaanka Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:30
                        i się pobijątongue_out
                        ale będzie fajnie, wylejemy na podłogę oliwe a potem sypniemy kulkami ze
                        styropianusmile)))
                        • anula001 Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:32
                          i beda tanczyc cheerleaderkismile)
                          a w tle music britney spearstongue_outP

mam juz plan, trza cos zorganizowacsmile)
                          haha
                          • hoki_yamoki Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:33
                            Przy Britney to ja mogę w tej oliwie na goło smile)))
                            • anula001 Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:36
                              trzymam za slowosmile)

PS widzisz zoska, juz sie schodzasmile)))))))))))))))))
                              • zoskaanka Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:38
                                eeeeee, na razie tylko jedensad((
                                co to za zabawa?
                                z kim Hoki ma się ślizgać po tej oliwie?

cienko Panowie, oj cienko
                              • hoki_yamoki Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:39
                                Tylko nie "Już się schodzą", bo se pójdom smile)))
                                • anula001 Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:39
                                  haha, zartowalamsmile
                                  bo mi tu Zoska pisze jakies herezjesmile
                                  • zoskaanka Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:40
                                    jakie herezje????

Herezja, ja nic nie mówię na Ciebietongue_outPP
                                    • anula001 Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:43
                                      hahha,
                                      Zoska nie lap mnie za slowasmile

dyrdymaly gadasz jakies i tylesmile)
                                      • zoskaanka Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:45
                                        nie dyrdymały

no to gdzie Ci faceci????
                                        coooooooo????
                                        no gdzie??????

no właśnietongue_out
                                        • anula001 Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:49
                                          no jak gdzie?
                                          Jumar na silowni i u babysmile
                                          Max sie uczy
                                          Konrad udaje ze nie wie czy wziac te prace
                                          a inni sie obijajasmile)
                                          • zoskaanka Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:52
                                            anula001 napisała:

> no jak gdzie?
                                            > Jumar na silowni i u babysmile
                                            > Max sie uczy
                                            > Konrad udaje ze nie wie czy wziac te prace
                                            > a inni sie obijajasmile)

no właśnie!!!
                                            do dupy z takim towarzystwemtongue_out
                                            • anula001 Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 22:02
                                              daj spokoj, trza sobie innego foruma poszukacsmile)
                                              • zoskaanka Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 22:06
                                                wyganiasz mnie???
                                                buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                                chlip, chlip
                                                uuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                                                chlip, chlip

no to pa, już mnie nikt nie kochaaaaaaaaaaaaaasad(((((
                                                • hoki_yamoki Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 22:07
                                                  Nie płacz już, ja troszkę ....
                                                  • zoskaanka Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 22:09
                                                    chlip, chlip smile
                                                  • anula001 Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 22:10
                                                    Zocha, nie rycz bo mi dane forum zalewasmile)))))))))))))))))))))))))))))
                                                • anula001 Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 22:09
                                                  cholera, kocham Cie, mowie jeno ze skoro towarzystwo sie opieprza, a panowie w
                                                  szczegolnosci to moze sobie inne forum znajdzieMY????
                                                  • zoskaanka Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 22:12
                                                    anula001 napisała:

> cholera, kocham Cie, mowie jeno ze skoro towarzystwo sie opieprza, a panowie w
                                                    > szczegolnosci to moze sobie inne forum znajdzieMY????

...MY... to rozumiemtongue_outPP
                                                  • anula001 Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 22:13
                                                    wtedy tez napisalam ze MY stad idziemysmile
                                                  • herezja Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 22:37
                                                    Czy ktoś mnie wołał?
                                                    Podobno panowie będą się siłować nago w kisielu - takie plotki chodzą po
                                                    mieście - a Wy chcecie iść na inne forum?
                                                  • anula001 Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 22:39
                                                    nie chcemy, taka jedynie luzna uwage rzucilamsmile)\
                                                    ale cos sie nie kwapia do tego kisielusad(
                                                  • herezja Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 22:41
                                                    Trzeba nakruszyć styropianu, może to ich zwabi big_grinD
                                                    (Swoją drogą to tej metody wabienia nie praktykowałam jeszcze smile )
                                                  • anula001 Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 22:44
                                                    haha, ja tez niesmile
                                                    mam nadzieje, ze potem posprzataja po sobie, hihi
                                                  • hoki_yamoki Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 22:48
                                                    Na kruszony styropian mnie nie weźmiecie - ot co smile
                                                  • herezja Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 22:52
                                                    A na okruszki ciasta dasz się skusić?
                                                  • hoki_yamoki Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 22:56
                                                    Zależy czy duże te okruszki i z jakiego ciasta ...smile
                                                  • herezja Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 22:58
                                                    Keks lubisz? A okruszków sporo smile Zdaje się, że został też jeden rodzynek smile
                                                  • hoki_yamoki Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 22:59
                                                    No, na rodzynka może dam się zwabić smile
                                    • hoki_yamoki Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:44
                                      W przypadku niedoboru płci przeciwnej mogę się poślizgać z dowolnie wybraną
                                      panią smile))) Warunek - posiadaczką brązowych oczu smile W innym razie dupa z tego
                                      ślizgania będzie.No chyba, że polecę w kulki smile)))
                                      • anula001 KOBITKI KTORA TU MA 13.04.05, 21:48
                                        brazowe oczy?????
                                        hiihhhhh
                                        • zoskaanka Re: KOBITKI KTORA TU MA 13.04.05, 21:51
                                          a myślałam, że tylko mnie się zdarza zadawać głupie pytaniatongue_outPP
                                          • anula001 Re: KOBITKI KTORA TU MA 13.04.05, 21:57
                                            hahhaa, cichoooooooooo bo sie wydasmile))
                                      • zoskaanka Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:48
                                        hoki_yamoki napisał:

> W przypadku niedoboru płci przeciwnej mogę się poślizgać z dowolnie wybraną
                                        > panią smile))) Warunek - posiadaczką brązowych oczu smile W innym razie dupa z tego
                                        > ślizgania będzie.No chyba, że polecę w kulki smile)))

z Brązowymi Oczami to Ty się, Misiek ślizgaj gdzie indziej, bo dla mnie taka
                                        para to żadna frajda, więc miłej zabawy życzęsmile

ech, do kitu taka robotasad
                                        idę se polować na policjanta...
                                        • hoki_yamoki Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:51
                                          W odpowiedzi na tłumnie napływające prośby uprzejmie informuję iż ubłagany
                                          przez wielbicielki zmieniłem plany i mozliwe jest ewentualne ślizganie z
                                          posiadaczkami oczu w kolorach innych niż brązowy smile)))
                                          • zoskaanka Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:55
                                            hoki_yamoki napisał:

> W odpowiedzi na tłumnie napływające prośby uprzejmie informuję iż ubłagany
                                            > przez wielbicielki zmieniłem plany i mozliwe jest ewentualne ślizganie z
                                            > posiadaczkami oczu w kolorach innych niż brązowy smile)))

Ania, Patrz bigamista się robitongue_outPP
                                            • hoki_yamoki Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:59
                                              Sorki - ja wierny jestem jak pies. Tylko trzeba najpierw mnie sobie wziąć smile)))
                                              A na razie luzem sobie hasam po świecie smile
                                            • anula001 Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 22:01
                                              ehh, a myslalam ze choc jeden innysad(((((((((((((((((((((((((((((
                                              • hoki_yamoki Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 22:03
                                                Inny sad((( - ale o co chodzi ????????????????????? że jak wierny to już źle ????
                                                Z wami kobitki to normalnie do piekła nie trafi smile
                                                • anula001 Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 22:06
                                                  ehh, nie o to mi chodzilosmile
                                                  wlasnie wiernosc to piekna cecha...
          • anula001 Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:13
            mariolka, raczej palant, zeby nie powiedziec...gorzejsmile
            ze wzrokiem nie mial nigdy problemow, ale widze ze zaczal miec z mozgiemsmile
    • mr_maks Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:15
      Plakac ale nad jego glupota smile)))
      ps.nie ma opcji zeby Cie nie poznal?
      • anula001 Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:16
        nie ma opcji zeby mnie nie poznalsmile
        • mr_maks Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:17
          To sie ciesz ze juz z nim nie jestes, bo tracilabys tylko czas smile))
          • anula001 OH YEAH:))) 13.04.05, 21:18
            tak sobie wlasnie Max powiedzialam 4 lata temu..
            i widze ze zajebiscie dobrze zrobilamsmile))
    • monikson Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 21:15
      Powiem tak - możesz się cieszyć że dobrze zrobiłaś odchodząc... smile))
      Bo to ewidentny dowód że palant...
    • gosialska Ania, olej go 13.04.05, 21:34
      Wiem, ze latwo powiedziec i watpie, zeby Cie nie poznal, ale co zrobic.. sam
      tego chce.
      • anula001 Re: Ania, olej go 13.04.05, 21:36
        dziekowac Bogu ze 4 lata temu dziada jednego olalamsmile)
        • gosialska Re: Ania, olej go 13.04.05, 21:37
          No wlasnie. Tak trzymac!
    • losiek75 Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 22:48
      Jeju, jeju - moze jeszcze sie nie wyleczyl
      albo nie moze wybaczyc zniewagi
      a generalnie to palant wink
      • anula001 Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 22:55
        ten typ chyba tak masmile))
        • losiek75 Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 23:46
          Twardziel wink
          • anula001 Re: Nie wiem czy powinnam sie smiac czy raczej 13.04.05, 23:50
            jest lepsze okreslenie na to: na ch sie zaczyna, na j sie konczysmile)))))))))
    • hispana Anka 14.04.05, 09:37
      pomysl sobie, ze moglo byc gorzej. Ze jestescie razem i on cie nie zauwaza.
      Mieszkacie razem i on cie nie zauwaza. To jest bardzo lajtowe co cie spoktalo,
      moglo byc naprawde gorzej,
      pzdr
      • anula001 Re: Anka 14.04.05, 09:39
        wiem, wiem, niemniej jednak nie jest to zbyt mile uczucie byc potraktowana jak
        powietrze..
        Dam radesmile)
        • hispana Re: Anka 14.04.05, 09:40
          to dobrze ze dasz rade, ja nie dam
    • ancia_m Nie nawidzę takich typów! 14.04.05, 09:42
      A najgorsze, że to jacy są wychodzi po czasie...

Ciesz się Anulko, że nie jesteście już razem i nie myśl o tym, bo nie warto!

Przesyłam dużo ciepła i wielgachny uśmiech smile)
      • zajaczek79 Re: Nie nawidzę takich typów! 14.04.05, 09:51
        ancia_m napisała:

> A najgorsze, że to jacy są wychodzi po czasie...

Najgorsze, jak to wychodzi po bardzo długim czasie, np. po kilku dobrych latach
        bycia razem...

Ja z kolei postanowiłam zwalczyć swoją niechęć do eksia, gdyż doszłam do
        wniosku, że niczemu to nie służy, tylko się niepotrzebnie emocjonuję, a facet
        może mi się przydać jeszcze, choćby do naprawy komputera smile Nie ma to jak
        interesowność smile Zastanawiałam się też, czy ta niechęć - skierowana wobec
        indywidualnej osoby - może się przekładać, podświadomie, na stosunek do innych
        panów na płaszczyźnie damsko-męskiej. W sferze koleżeńskiej jest - myślę -
        lepiej niż było kiedyś. Co sądzicie?

Zaczynam walkę od dzisiaj wink
        Z.
        • pauli7 Re: Nie nawidzę takich typów! 14.04.05, 10:13
          anula, pomijajac fakt, ze twoj ex to baransmile i ogolnie kiepski model to...
          mowisz, ze on panna...smile jakie sa panny?smile))) takie w meskim wydaniu, rzecz
          jasnasmile

Pauli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka