emzecik 17.04.05, 11:33 Idę mianowicie popedałować Jeśli ktoś ma chęć to serdecznie zapraszam. W planie póki co jest Lasek Bielański, Starówka zapewne, może zahaczymy o Puszczę Kampinoską. Kto ma chęć, zapraszam na priv. Dobra, macie 30 minut na decyzję ;D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emzecik Re: zaproszenie 17.04.05, 11:37 zapraszałem na priv ;PPP mariolka widzę czujna Odpowiedz Link
emzecik Re: zaproszenie 17.04.05, 11:57 czyli siostro (mamo? babciu? ) na Placu Wilsona o 12.40 Czekam Odpowiedz Link
zoskaanka Re: zaproszenie 17.04.05, 11:59 teraz mi to mówisz, Emzecik??? właśnie weszłam do domu, głodna jak diabli, a rower nadal czeka na przygotowanie do sezonu ale potem pewnie połażę z psem na Kępie Odpowiedz Link
zoskaanka Re: zaproszenie 17.04.05, 12:16 no to zahacz))) może się w tym tłumie znajdziemyPP Odpowiedz Link
emzecik Re: zaproszenie 17.04.05, 16:56 no niestety się nie udało mimo iż tłum był mniejszy niż na Starówce... Zocha, następnym razem z tabliczką informacyjną chodź albo chociaż taką do psa przyczep ;PPDDD Tylko taką oczojebną bo żem ślepy Odpowiedz Link
zoskaanka Re: zaproszenie 17.04.05, 17:08 no ciasno było, szczególnie u Araba, jak zwykle ja też sokolego wzroku nie mam, więc jakąś równie oczojebną koszulkę sobie spraw ze swoim nickiemPP Odpowiedz Link
emzecik Re: zaproszenie 17.04.05, 17:18 mnie ciężko nie zauważyć, w zasadzie usłyszeć ;P łańcuch tak piszczy, że aż radio podgłaśniam w telefonie ;D Ale OK. Jak zobaczę tabliczkę, to koszulkę z bagażnika wyjmę i założę Odpowiedz Link
zoskaanka Re: zaproszenie 17.04.05, 17:40 ja następną razą wybiorę się rowerem, bez ogona, bo mój ogon głupieje w takim tłumie a poza tym piwo u Araba rzecz obowiązkowa, a jak jestem autem to dupa z tego Odpowiedz Link
emzecik Re: zaproszenie 17.04.05, 17:49 zoskaanka napisała: > ja następną razą wybiorę się rowerem, trzymam za słowo > bez ogona, bo mój ogon głupieje w takim tłumie Masz ogon? Odpowiedz Link
zoskaanka Re: zaproszenie 17.04.05, 17:57 emzecik napisał: > zoskaanka napisała: > > ja następną razą wybiorę się rowerem, > > trzymam za słowo DD > > > bez ogona, bo mój ogon głupieje w takim tłumie > > Masz ogon? no siurrrrr, taki kosmaty na krótkich łapkach)) Odpowiedz Link
emzecik Re: zaproszenie 17.04.05, 17:59 to ile Ty tych łapek masz? dwie swoje i jeszcze ogon oddzielne? ;P nie za dobrze Ci? ;D Odpowiedz Link
zoskaanka Re: zaproszenie 17.04.05, 18:06 no istny szczyt szczęścia z tymi dodatkowymi czterema łapkami i ogonemPP Odpowiedz Link
emzecik Re: zaproszenie 17.04.05, 12:15 spadam na serio. Życzę wszystkim miłego dnia. PS. nikt na priv nie zagadał ( Odpowiedz Link