cafe_justysia 23.04.05, 10:53 Dziś mój dedi wywiózł segment z dużego pokoju...szkła...fotele...jeszcze dziś przewiozą z moim kuzynem trochę moich mebli i mebli brata...trochę moich ubrań...szafki z kuchni... Moi drodzy...PRZEPROWADZAM SIĘ!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cafe_justysia Re: Zaczęło się... 23.04.05, 11:19 Ja jeszcze się nie mogę do tego pzryzwyczaić...będę mieszkać na wiosce a to jest naprawdę duża zmiana po mieszkaniu w bloku,w mieście...Mieszkam (jeszcze) w Gdyni ok 18 lat...a tu nagle przeprowadzka na wieś ) Odpowiedz Link
coobad fajno! :) 23.04.05, 13:25 strasznie chciałbym mieszkać poza miastem, ale na tyle blisko, żeby dojechać do pracy w maks pół godziny <lol> ja od roku mieszkam w ruinie, bo nie mam kiedy remontu zrobić... chlip chlip... co dzień doprowadza mnie do szału życie w połączeniu taboru cygańskiego z pracownią projektową ) hihi poza tym - uwielbiam przeprowadzki, malowania, wszelkie akcje, które powodują poruszenie zastanej energii w domku i porządki DD to często przenosi się na nasze życie - zawsze po takiej akcji mam więcej siły, optymizmu... przeprowadzki to jest to! DD Odpowiedz Link