anula001 07.05.05, 21:51 zle mi jakos, a na dodatek zjadlam pol czekolady i zagryzlam ogorkiem konserwowym i niedobrze mi teraz( Mialam czytac, ale nie moge sie skupic... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cafe_justysia Re: Wszystko jest do bani 07.05.05, 21:53 Co,już Ci się znudził nasz "gorący" wątek?? ) Ja też chyba się wybiorę po coś do jedzonka... Odpowiedz Link
anula001 Re: Wszystko jest do bani 07.05.05, 21:54 jaki goracy watek? tego el cos tam? Odpowiedz Link
konrado80 Re: Wszystko jest do bani 07.05.05, 21:55 po tej czekoladzie z ogorkiem to sie nie dziwie )) co Tobie odbilo zeby tak mieszac? Odpowiedz Link
anula001 Re: Wszystko jest do bani 07.05.05, 21:55 hormony mi odbily chyba nastroj zas przez cos innego ale nie powiem. Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: Wszystko jest do bani 07.05.05, 22:00 taki mix nieźle daje popalić... a ja nie mam nic ciekawego w lodówce...ale do nocnego już mi się nie chce iść... gorący wątek of kros dot. naszego profesorka Odpowiedz Link
anula001 Re: Wszystko jest do bani 07.05.05, 22:02 dlugoby mowic, zreszta nie chce tego pisac tu... przejdzie, zawsze przechodzi... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Wszystko jest do bani 07.05.05, 22:05 przynajmniej masz pocieszajaca perspektywe 3maj sie i nie daj sie Odpowiedz Link
anula001 Re: Wszystko jest do bani 07.05.05, 22:18 wiesz, nie ma innej opcji - musi minac. dzieki, Ty tez Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: Wszystko jest do bani 07.05.05, 22:03 spox,zawsze jest lepiej niz Ci się wydaje ) Odpowiedz Link
mort_subite Re: Wszystko jest do bani 07.05.05, 22:05 nula001 napisała: > zle mi jakos, a na dodatek zjadlam pol czekolady i zagryzlam ogorkiem > konserwowym i niedobrze mi teraz( Konserwowym??!! No to się nie dziwię, że Ci średnio teraz jest... Kiszonym to jeszcze można - za młodu jadałem czekoladę zagryzając kwaszonym ogórasskiem i jaki duży wyrosłem (ci co widzieli to wiedzą). I nawet dosyć zdrowy, choc paskudny wielce... ;-P Odpowiedz Link
beate1 Mort i Konrad 07.05.05, 22:14 (piszę znad grubego segregatora i ręka mi spadła na enter, przepraszam za ten post wyżej) kiedy jest źle, najlepsza do jedzenia jest najbardziej absurdalna mieszanka, mimo że (/bo?) skutki żołądkowe z góry znane Odpowiedz Link
beate1 Re: Mort i Konrad 07.05.05, 22:23 racjonalne odżywianie nie jest ważne, kiedy i tak jest beznadziejnie Odpowiedz Link
beate1 Re: Mort i Konrad 07.05.05, 22:27 jak mawia moja kumpela: każdy facet powinien mieć kiedyś PMS i to, co potem (wyjaśnienie w celu zapobieżenia bitwie damsko-męskiej: ona nie jest singlem, więc to nie w ramach walki płci) Odpowiedz Link
mort_subite Re: Mort i Konrad 07.05.05, 22:31 Eeeee... demonizujecie, żeby wypaść bardziej heroicznie... ;-PPP Odpowiedz Link
beate1 Re: Mort i Konrad 07.05.05, 22:36 przy takich bohaterach jak Wy musimy jakoś się starać, żebyście nas docenili ;D Odpowiedz Link
hoki_yamoki I juz się buzia śmieje :) 07.05.05, 22:09 The night we met I knew I needed you so And if I had the chance I'd never let you go So won't you say you love me I'll make you so proud of me We'll make 'em turn their heads Every place we go So won't you please (Be my be my baby) Be my little baby (I want it only say) Say you'll be my darling (Be my be my baby) Be my baby now (I want it only say) Ooh, ohh, ohh, oh I'll make you happy, baby Just wait and see For every kiss you give me I'll give you three Oh, since the day I saw you I have been waiting for you You know I will adore you Till eternity So won't you please (Be my be my baby) Be my little baby (I want it only say) Say you'll be my darling (Be my be my baby) Be my baby now (I want it only say) Ooh, ohh, ohh, ohh, oh So come on and please (Be my be my baby) Be my little baby (I want it only say) Say you'll be my darling (Be my be my baby) Be my baby now (I want it only say) Ooh, ohh, ohh, oh (Be my be my baby) Be my little baby (I want it only say) Ooh-oh-oh-oh, ooh-oh-oh-oh (Be my be my baby) Oh-oh-oh, oohh... (I want it only say) Oh, oh, oh, oh, oooohh... Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: I juz się buzia śmieje :) 07.05.05, 22:12 oh oh bi maj bejbi ) Czyja to piosenka? Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: I juz się buzia śmieje :) 07.05.05, 22:14 The ronnettes - w Dirty dancing grali ... Odpowiedz Link
karenblue Re: Wszystko jest do bani 07.05.05, 22:10 anula nie smuć się, szkoda na to czasu , jest przecież dobrze. Poczytaj sobie wątek wykładowcy(?) a napewno się uśmiechniesz Odpowiedz Link
hoki_yamoki Nie dość było usmiechu.... 07.05.05, 22:26 Hey hey baby (hu ha). I wanna know if you be my girl. Hey hey baby (hu ha). I wanna know if you be my girl. When I saw you walking down the street. I sad that she's the kind of girl I like to me. She is so pretty look she's fine. I'm gonna make her my oh my. Hey hey baby (hu ha). I wanna know if you be my girl. Hey hey baby (hu ha). I wanna know if you be my girl. When you turn and walk away that's where I wand to say come on a baby give me a world I wana know I wana know. When you turn and walk away that's where I wand to say come on a baby give me a world I wana know if you be my girl. Hey hey baby (hu ha). I wanna know if you be my girl. Hey hey baby (hu ha). I wanna know if you be my girl. Hey hey baby (hu ha). I wanna know if you be my girl. Hey hey baby (hu ha). I wanna know if you be my girl. Odpowiedz Link
anula001 Re: Nie dość było usmiechu.... 07.05.05, 22:27 )))))))))))))))))))))))))))))))) PS jest jedna malutka sprawa - nie widziales jak szlam ulica))))) Odpowiedz Link
anula001 Re: Nie dość było usmiechu.... 07.05.05, 22:34 haha,niezle, wiec zaczynam sie juz bac ))) Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: Nie dość było usmiechu.... 07.05.05, 22:52 E tam - ja spokojny raczej jestem....co zresztą mogą co poniektórzy potwierdzić...Choć czasem zwierzak się budzi.... Odpowiedz Link
anula001 Re: Nie dość było usmiechu.... 07.05.05, 23:07 no no taki zwierzak czasem to fajna sprawa, wrauuu)) Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: Nie dość było usmiechu.... 07.05.05, 22:27 drogi hoki,plizz podpisuj kto śpiewa Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: Nie dość było usmiechu.... 07.05.05, 22:40 Też Dirty dancing - cała ścieżka zreszta to zamierzchła prehistoria Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: Nie dość było usmiechu.... 07.05.05, 22:44 dla mnie DD jest taki fajny chyba właśnie z powodu muzyki...bez niej nie byłoby takiego klimatu... Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: Nie dość było usmiechu.... 07.05.05, 22:49 Ja raczej z kołyski pamiętam ))) Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: Nie dość było usmiechu.... 07.05.05, 22:52 hę?Mama Ci puszczała jak byłeś mały??? Ja 1 raz oglądałam DD jak miałam chyba z 6 lat Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: Nie dość było usmiechu.... 07.05.05, 22:54 Mama była dansowa kobitka - tak że ta muzyczka jest ze mną od zawsze... Odpowiedz Link