gosialska 08.05.05, 10:11 Puk, puk, czy ktos tu jest? Pijecie kawę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamara_t Re: Niedziela 08.05.05, 10:18 Ja jestem ) właśnie piję kawę i zbieram się do szkoły...Patrzę sobie jaka impreza mnie tu wczoraj ominęła )) No no nasz nowy kolega, zdaje się niezłe zamieszanie zrobił hi hi ih )) ciekawe czy się jeszcze pojawi? Miłego dnia Gosialska Odpowiedz Link
gosialska Re: Niedziela 08.05.05, 10:24 Czesc Tamara No, nasz nowy kolega - prowokator.. sama jestem ciekawa czy sie pojawi ale myslę, że może mu sie szybko znudzic nasze towarzystwo (bo takie zwykle?). Miłego dnia))) Odpowiedz Link
tamara_t Re: Niedziela 08.05.05, 10:30 Wiesz, ja też tak myślę. On szuka wrażeń, a my szukamy spokoju [w większości]. Poszuka sobie odpowiedniego forum i zniknie...I dobrze. Chociaż muszę Ci powiedzieć, że przydaje się czasem takie urozmaicenie - zobacz jak się towarzystwo ożywiło A taki marazm ostatnio panował... ))) Odpowiedz Link
gosialska Re: Niedziela 08.05.05, 10:40 Ja sie też całkiem nieźle ubawiłam.. Najpierw byłam troche wkurzona że takie głupoty pisze a później mi przeszło i pomyślałam dokładnie jak piszesz, on nas prowokuje a my się dajemy wciągnąć w tę grę. No i ożywienie było, a jak Odpowiedz Link
anula001 Re: Niedziela 08.05.05, 10:36 hej, niedawno wstalam, pije kawe, i slucham jak za oknem pada deszcz(( Odpowiedz Link
filipendula Re: Niedziela 08.05.05, 10:42 znośna?? słońce swieci!!!!! Anula dzięki za oddane słońce ) Odpowiedz Link
anula001 Re: Niedziela 08.05.05, 10:47 hihi, nie ma za co, ale teraz u mnie leje jak z cebra, ciemne chmury i w ogole buuuuuu (( ODDAWAC MOJE SLONCE!!!!!!! Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Niedziela 08.05.05, 10:53 > teraz u mnie leje jak z cebra, ciemne chmury i w ogole > buuuuuu (( > > ODDAWAC MOJE SLONCE!!!!!!! Możemy się zamienić, ja lubię jak jest ciemno i leje jak z cebra. Tylko nie wiem, co na to Filipa Odpowiedz Link
anula001 Re: Niedziela 08.05.05, 10:56 oj zlotko, z nieba mi spadles, przyjezdzaj ladnie do Torunia a ja do Gdanska mala zamiana? Odpowiedz Link
filipendula Re: Niedziela 08.05.05, 10:57 zgadzam się... )) moze byc... Prawdku pakuj sie do torunia... ) Odpowiedz Link
filipendula Re: Niedziela 08.05.05, 11:04 nie wyganiam... tylko Ciebie sciagam... zdecydowana róznica poza tym moje słońce chce znowu zabrac, a ja nie pozwalam Odpowiedz Link
anula001 Re: Niedziela 08.05.05, 11:06 ok, ok, dzieki tylko prawdziwy sie nie wypowiedzial jeszcze Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Niedziela 08.05.05, 11:30 Zdecydowałem się nie dokonować wymiany!. Sorry, Anula, ale właśnie dostałem info, że mam ruszać na jakąś wyprawę na mym stalowym rumaku! Więc "dość tej obsuwy, spluwy czyść, wszak trzeba dalej iść" Mam tylko nadzieję, że po południu wymiana słońce-chmury nie dokona się automatycznie Może Ty dostaniesz trochę słońca w ramach jakiejś niebiańskiej promocji? Odpowiedz Link
dafir Re: Niedziela 08.05.05, 10:49 Dzień dobry! A ja już po kawie. Szaro za oknem, ale nie pada... Proponuję uśmiech na buźkę i od razu dzień wyda się piękniejszy! Odpowiedz Link
monikson Re: Niedziela 08.05.05, 10:50 Dzieńdybry! Kawa już pachnie a ja sie cieszę że nie muszę nigdzie wychodzić, już w nocy miałam wątpliwą przyjemność postania na balkonie w samej koszulince - o 3:30 poszłam pranie łapać bo chciało mi je porwać (( Odpowiedz Link
anula001 Re: Niedziela 08.05.05, 10:57 hah, ales miala atrakcje nocce a stal tam na balkonie obok jakis sasiad w samej koszulinie jeno?? hahhaha Odpowiedz Link
monikson Re: Niedziela 08.05.05, 10:59 hehe, śmiej się śmiej )) No niestety nikogo nie było a widok był przedni bo zmokłam w sekundzie Odpowiedz Link
anula001 Re: Niedziela 08.05.05, 11:00 oj bidulko Ty - mam nadzieje, ze sie nie zaziebilas? ten deszcz to chyba w nocy i dzis od rana cala Polske opanowal, wrrr Odpowiedz Link
monikson Re: Niedziela 08.05.05, 11:02 a dziękuję wszystko w porządku, ja twarda sztuka jestem, cięzko mnie zaziębić )) ale dzisiaj to nikt mnie z domu nie wygoni! Odpowiedz Link
anula001 Re: Niedziela 08.05.05, 11:02 hehe, ja tez nie cierpie takiej pogody, i w zasadzie tez nie planuje nigdzie wychodzic, chociaz kto wie kto wie)) Odpowiedz Link
konrado80 Re: Niedziela 08.05.05, 12:17 to az szkoda ze nie mieszkam obok i nie wyszedlem wtedy na balkon Odpowiedz Link
emzecik Re: Niedziela 08.05.05, 11:01 Witam Jestem i ja, nadrabiam zaległości z dwóch dni Tyle jest do czytania że o matko i córko ) A kawy nie piję... Odpowiedz Link
emzecik Re: Niedziela 08.05.05, 11:03 nic nie piję starczy już tego picia... wróciłem o 6.30 do domu Odpowiedz Link
anula001 Re: Niedziela 08.05.05, 11:07 wow, fiu fiu, niezle zabalowales. ja jakies 2 tyg temu wrocilam o 4, i wiedzeze juz nie te latka Panie dziejku, kiedys moglam do 6 sie bawic, a teraz...chlip Odpowiedz Link
emzecik Re: Niedziela 08.05.05, 11:08 anula, nie rycz za parę lat mnie też to czeka ;P Odpowiedz Link
anula001 Re: Niedziela 08.05.05, 11:09 haha, z tego co pamietam to my w jednym wieku jestesmy, az sie przejde zaraz na piechote do watku przedstawmy sie Odpowiedz Link
emzecik Re: Niedziela 08.05.05, 11:22 o Dżisas, toć to prawda hehe, nie wiem czemu wydawało mi się żeś starsza Odpowiedz Link
monikson Re: Niedziela 08.05.05, 11:10 heh, też z bólem serca obserwuję jak moje możliwości imprezowe spadają (( najgorsze jest to że chęci jeszcze mam całe mnóstwo tylko kondycja już nie taka Odpowiedz Link
anula001 Re: Niedziela 08.05.05, 11:14 szkoda gadac, kiedys chodzilam na trzydniowe maratony imprezowe -czwartek, piatek i sobota, w piatek do pracy. Teraz ledwie co piatek czy sobote chodze na dluzsze posiedzenia niz w tygodniu i czuje kolo 1 jak oczy mi sie buntuja) Odpowiedz Link
emzecik Re: Niedziela 08.05.05, 11:20 anula001 napisała: > szkoda gadac, kiedys chodzilam na trzydniowe maratony imprezowe -czwartek, > piatek i sobota, w piatek do pracy. Podziwiam > Teraz ledwie co piatek czy sobote chodze na dluzsze posiedzenia niz w > tygodniu > i czuje kolo 1 jak oczy mi sie buntuja) starość nie radość Ja nie zauważam spadku możliwości, lecz nie jestem tak zasłużonym w boju więc chyba mogę )) Odpowiedz Link
monikson Re: Niedziela 08.05.05, 11:23 > szkoda gadac, kiedys chodzilam na trzydniowe maratony imprezowe -czwartek, > piatek i sobota, w piatek do pracy. eeech, były czasy.... a moja najdłuższa impreza trwała 5 lat, hehe ))) Odpowiedz Link
emzecik Re: Niedziela 08.05.05, 11:28 monikson napisała: > a moja najdłuższa impreza trwała 5 lat, hehe ))) opowiedz mi o tym, też taką chciałbym zaliczyć )) Odpowiedz Link
monikson Re: Niedziela 08.05.05, 11:31 hehe, polecam! Urządzają takie na najstarszym polskim uniwersytecie ))) Bylo naprawdę rewelacyjnie! Choć teraz już bym tego chyba nie przeżyła ))) Odpowiedz Link
ancia_m Re: Niedziela 08.05.05, 11:35 Jestem, wróciłam własnie do domku, zaparzyłam kawke i zabierałam się do pracy, ale jak widać "wstąpiłam" hnajpierw tutaj Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: Niedziela 08.05.05, 11:46 dziendobry wieczor. dzien taki, ze az sie za w.mlynarskim zaspiewac chce "w co sie bawic w co sie bawic"... juz nawet "niedziela na glownym" lepsza sie wydaje alternatywa. szczegolnie jak poczytam program szanownej tv Odpowiedz Link
qula Re: Niedziela 08.05.05, 12:01 a ja się ciesze - to juz chyba drugi weekend w ktory nie pojechalam do roboty i mam ogromny dylemat - sprzatac, czytac, wyjsc na rower, przejsc sie do kina, czy jednak przejrzec te cholerna metodologie przed poniedzialkowym spotkaniem zatwierdzajacym Odpowiedz Link
ancia_m Re: Niedziela 08.05.05, 12:06 qula napisała: > a ja się ciesze - to juz chyba drugi weekend w ktory nie pojechalam do roboty to ja się cieszę razem z Tobą > i mam ogromny dylemat - sprzatac tylko jeśli to konieczne czytac, wyjsc na rower, przejsc sie do kina taaak - wszystkio po trochu jest wskazane (uwaga do roweru - ja niedawno wróciłam do domu i nie jestem pewna czy deszcz nie pada) > czy jednak przejrzec te cholerna metodologie przed poniedzialkowym spotkaniem > zatwierdzajacym absolutnie zakazuje!!! Miłej błogiej niedzieli qulo Odpowiedz Link
qula Re: Niedziela 09.05.05, 01:00 zono moja jedyna raptem jakas dwugodzinna teraz dopiero, cialo juz prysznicowi bywszy oddawszy, a oczy i konczyny juz ku lozu zwracajac, ujrzalam zyczenia Twe rozkoszne z godziny 12.06 dzieki Ci za nie skladam i zycze nocy spokojnej, a dnia poniedzialkowego szczesliwego )))))) Odpowiedz Link
konrado80 Dzien dobry ;) 08.05.05, 12:13 wlasnie wrocilem z pilki teraz wyprysznicowac sie, cos zjesc i mozna sie pobyczyc )) Odpowiedz Link
gosialska I prawie po niedzieli 08.05.05, 21:08 W deszczu nam przyszła w deszczu odchodzi.. Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: I prawie po niedzieli 08.05.05, 21:26 A na wybrzeżu ładnie. W sumie to dobra niedziela była... Odpowiedz Link