pulsarkowy 11.05.05, 03:01 w sensie ze picie. ale mi dobrze. dzis. ale rano bedzie bolalo. oj. oj. oj. przytulcie mnie. oj. oj. oj. glowa mni boli. juz. choc dopiero wrocilaem. dobranoc Panstwu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: to jest niezdrowe 11.05.05, 09:01 wszystko w zyciu co zakazane jest niezdrowe, przyjemne labo tuczace)) Odpowiedz Link
suza Re: to jest niezdrowe 11.05.05, 09:05 pulsarkowy napisał: > w sensie ze picie. ale mi dobrze. dzis. ale rano bedzie bolalo. oj. oj. > oj. przytulcie mnie. oj. oj. oj. glowa mni boli. juz. choc dopiero > wrocilaem. > dobranoc Panstwu. A mowili przyjaciele nie jedz ogorka z dzemem... Oj pulsarkowy Tulenie - od 13:17, jak co dzien Odpowiedz Link
anula001 Re: boli 11.05.05, 09:47 oj bidoku, przyloz sobie oklad z mokrego recznika, albo z kostek lodu i mocna kawa wypij Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: boli 11.05.05, 09:50 cafki to ja niestety nie pije gdyz zoladek moj nie przyjmuje cafy. no chyba ze cappucino. ale to na kaca nic nie daje Odpowiedz Link
suza Re: boli 11.05.05, 09:47 pulsarkowy napisał: > oj. oj. oj. Biedny pulsarkowy, biedny. A Alcazeltzer przyjety ? Zapraszam na tulenie po 13-stej. Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: boli 11.05.05, 09:49 no jasne ze przyjety. a teraz ide pod dluuuuuugi prysznic. qrcze. boli. ale warto bylo. czasem trzeba sie "zresetowac". Odpowiedz Link
suza Re: boli 11.05.05, 09:51 pulsarkowy napisał: > czasem trzeba sie "zresetowac". Otoz to - zresetowac umysl. Odpowiedz Link
suza Re: boli 11.05.05, 09:48 pulsarkowy napisał: > oj. oj. oj. A moze sok z kapusty "Kacuś" ? Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: to jest niezdrowe 11.05.05, 10:57 nie ma to jak nowiutki, swiezutki pulsarkowy )) goraca woda na kark... na skronie... zeby jeszcze tak leb nie bolal... Odpowiedz Link
suza Re: to jest niezdrowe 11.05.05, 11:00 pulsarkowy napisał: > nie ma to jak nowiutki, swiezutki pulsarkowy )) pachnacy mydelkiem dla dzieci ? > zeby jeszcze tak leb nie bolal... nalozymy "rece, ktore lecza" i przestanie Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: to jest niezdrowe 11.05.05, 11:10 > pachnacy mydelkiem dla dzieci ? nie mam dzieci... ale pachnacy mydelkiem "dove" > nalozymy "rece, ktore lecza" i przestanie chyba troszku pomaga... ale bardzo powoli ;| uciekam. buty sobie kupie. to mi na pewno poprawi humor i zdrowie ))) Odpowiedz Link
suza Re: to jest niezdrowe 11.05.05, 11:13 pulsarkowy napisał: > > pachnacy mydelkiem dla dzieci ? > nie mam dzieci... ale pachnacy mydelkiem "dove" pulsarkowy, wybaczam Ci, bo masz kacora nie trzeba miec dzieci, by uzywac mydelka dla dzieci takiego Bambino, na przyklad Odpowiedz Link