anula001 11.05.05, 15:19 wlasnie dzwonie i udowadniam im ich brak kompetencji Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jumar1 Re: plusgsm - frajerstwo na maxa 11.05.05, 21:18 kompetencji? To mocne słowo w ustach (nie)zwykłej nauczycielki pzdr. Odpowiedz Link
anula001 Re: plusgsm - frajerstwo na maxa 12.05.05, 00:43 jestem kompetenta, nie toleruje fuszerki, i tego samego wymagam, zwlaszcza jesli cholera za cos place, a za telefon place. Odpowiedz Link
wenecka Re: plusgsm - frajerstwo na maxa 11.05.05, 21:32 Anula, ci, z którymi rozmawiasz wiedzą o tym, że coś może Ci się nie podobać i w duchu przyznają Ci racje (głośno nigdy, bo na pewno są nagrywani) i zapewne w duchu klną w niebogłosy, że to ni są osobami, które muszą Ci oznajmić, że czegoś się nie da, albo da się tak, że Tobie to wcale się nie przyda, a może nawet utrudni. I wiedzą o tym ich szefowie oraz szefowie ich szefów. ale ponieważ szefowie- szefów-szefów ich szefów o tym nie wiedzą, to oznacza, że nic się nie zmieni, lub nieprędko. nie złość się na rzeczy, na które nie masz wpływu. jak też na ludzi, którzy nie mają wpływu na to, żeby pomóc Ci rozwiązać problem. bo to najniżej postawione osoby z łańcucha pokarmowego firmy. Odpowiedz Link
thomix Re: plusgsm - frajerstwo na maxa 12.05.05, 12:09 to też prawda. pamietam kiedy jechałem kiedyś ze swim bossem i ktoś ukradł jeo telefon - dzwonilismy z mojego - też sluzbowego na infolinie żeby zablokować kartę SIM. Kobieta z serwisu wspólczuła nam i rozumiała problem, ale nie mogła zablokowac skradzionego telefonu bo my nie byliśmy jego włascicielami i nie mieliśmy uprawnień jako ich posiadacze. Nie mogła zrobić wyjątku bo nie pozwala jej na to procedura ISO - jakości obsługi klienta)) tak, że i Wenecka ma racje i Anula ma rację I mówiący to też mam rację)))) Odpowiedz Link