Dodaj do ulubionych

Czy ktos ma ochote sie ze mna napic??

16.06.05, 20:12
tak po prostusmile
Obserwuj wątek
    • prawdziwyja Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 16.06.05, 20:13
      Ja! Wkurwiony jestem, no!
      • anula001 Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 16.06.05, 20:14
        no mow co sie stalo?
        Ja tylko tak sie napije, bo nie moge z domu wychodzicsad
        • zapalniczka Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 16.06.05, 20:16
          cos sie stalo?
          • anula001 Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 16.06.05, 20:16
            widzisz moj opis na gg?
            • prawdziwyja Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 16.06.05, 20:18
              No właśnie. Widziałem już trochę wcześniej. Jak to rozumieć?
              • anula001 Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 16.06.05, 20:19
                no wlasnie doslowniesmile
                zartuje, ale musze sie troche oszczedzac, wczoraj zemdlalam w sklepie, ale nie
                chce zanudzac, i daruje Wam szczegoly.
                • prawdziwyja Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 16.06.05, 20:23
                  > wczoraj zemdlalam w sklepie,

Ooo! Mam nadzieję, że to nic poważnego sad Lepiej zrób sobie kompleksowe badania,
                  zazwyczaj młodzi ludzie nie mdleją na ulicach..
                  • anula001 Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 16.06.05, 20:24
                    astma+chore serce+taka pogoda=to, ze zemdlalam.
                    • prawdziwyja Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 16.06.05, 20:27
                      > astma

Przeprowadzka nad morze może pomoże wink

> chore serce

Rower + dieta śródziemnomorska (czerwone wino!) smile

Nie martw się. Przerzyjesz nas wszystkich i dopiero wtedy będziesz się martwić -
                      no bo kto wtedy będzie na SWŚ pisał smile)) Gorąco pozdrawiam!!!
                      • anula001 Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 16.06.05, 20:29
                        dzieki za rady:

PS na pewno nie ja bede pisac sadzac po ilosci moich obecnych postowsmile
                        • prawdziwyja Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 16.06.05, 20:30
                          No to kiedy się przenosisz do Trójmiasta? smile))
                          • anula001 Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 16.06.05, 20:32
                            haha, nie wiem, mysle o przeprowadzce ale chyba nie 3city.
                            chociaz, jak to mowia, never say never - planowanie jeszcze nigdy mi nie wyszlosmile
                            • prawdziwyja Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 16.06.05, 20:36
                              Z Torunia to chyba dużego wyboru nie masz. Nie zamienisz przecież miasta na
                              gorsze? Zostają więc: Gdynia, Poznań, Kraków i (podobno) Wrocław smile))
                              • anula001 Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 16.06.05, 20:39
                                no jasne, ze nie mysle o wsiwink
                                Wole na razie nie zapeszczac, wiesz?smile
                                • prawdziwyja Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 16.06.05, 20:48
                                  Czy to jedno z ww. miast?
                                  • anula001 Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 16.06.05, 22:46
                                    nic nie mowiesmile
                      • prawdziwyja Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 16.06.05, 20:29
                        > Przerzyjesz

Przeżyjesz. Do diabła, ja też jakoś bez formy jestem - żeby taki ordynarny błąd
                        popełnić... sad((
                • zapalniczka Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 16.06.05, 20:24
                  zazwyczaj w pierwszych miesiacach kobieta czuje sie slabo...
                  • anula001 Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 16.06.05, 20:25
                    ku*** w jakich pierwszy miesiacach? Zapalniczka, jak Cie walnetongue_outP
                    • zapalniczka Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 16.06.05, 20:29
                      Ty juz wiesz jakich... tongue_out
                  • prawdziwyja Zapalniczka - SOG! :))) <EOM> 16.06.05, 20:31
                    • zapalniczka Re: Zapalniczka - SOG! :))) <EOM> 16.06.05, 20:32
                      dzieki, na wzajem cokolwiek tzn... ;P
                      • prawdziwyja Re: Zapalniczka - SOG! :))) <EOM> 16.06.05, 20:45
                        > dzieki, na wzajem cokolwiek tzn... ;P

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23941&w=23930925&a=23930925
                        • prawdziwyja Re: Zapalniczka - SOG! :))) <EOM> 16.06.05, 20:46
                          Przeczytałaś tamten wątek! Pamięć dobra, ale krótka wink
                          • zapalniczka Re: Zapalniczka - SOG! :))) <EOM> 16.06.05, 20:50
                            wiem przeciez... tongue_out
                    • anula001 Re: Zapalniczka - SOG! :))) <EOM> 16.06.05, 20:33
                      Ja Ci dam SOGa Prawdziwy, to gwiazdy zobaczyctongue_outPP
                      • prawdziwyja Re: Zapalniczka - SOG! :))) <EOM> 16.06.05, 20:37
                        Widzę, że jednak ze zdrowiem u Ciebie całkiem nieźle. Już dwie osoby chcesz
                        pobić big_grinDD
                        • zapalniczka Re: Zapalniczka - SOG! :))) <EOM> 16.06.05, 20:37
                          to z milosci tongue_out
                          • anula001 Re: Zapalniczka - SOG! :))) <EOM> 16.06.05, 20:40
                            haha, tak chyba wlasnejwink
            • zapalniczka Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 16.06.05, 20:22
              wlasnie bede wchodzic na gg...
              • zapalniczka Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 16.06.05, 20:23
                juz widze...
        • prawdziwyja Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 16.06.05, 20:17
          W mojej maszynie wszystko się psuje sad Dopiero co wrzuciłem w nią stówkę, a
          okazuje się, że praktycznie tylko rama nie wymaga wymiany. Niech to szlag!
          • anula001 Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 16.06.05, 20:18
            mowiac maszyna masz na mysli rower??
            • prawdziwyja Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 16.06.05, 20:24
              Z innych maszyn jakie posiadam, to tylko komputer, ale go zawsze potrafię
              przywrócić do życia smile
              • anula001 Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 16.06.05, 20:24
                mysle, ze jednak okielznasz rowersmile
                • prawdziwyja Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 16.06.05, 20:31
                  Jak tylko uda mi się od forum oderwać smile
    • prawdziwyja Dynamika wątku 16.06.05, 20:40
      Dynamika tego wątku jest imponująca! Jak na razie wychodzi powyżej 1 wpisu na
      minutę!
      • zapalniczka Re: Dynamika wątku 16.06.05, 20:51
        no to trzeba przebic? czemu nie randkujesz?
        • zapalniczka Re: Dynamika wątku 16.06.05, 20:55
          prawdziwy zanizasz srednia...
          • herezja Re: Dynamika wątku 16.06.05, 21:43
            No ładnie zostawiliście wątek bez opieki!
            A taki był ładny!
            Amerykański tongue_out
    • gosialska Ja mam 16.06.05, 22:57
      Juz sie troche napiłam (wodki) wiec moge i wiecej..
      • anula001 Re: Ja mam 16.06.05, 22:58
        hihi, sek w tym ze ja nic nie pilam, procz wodysmile
        • prawdziwyja Re: Ja mam 17.06.05, 00:34
          A ja wypiłem dwie pięćdziesiątki smile Bogdanowi nie odmawiam smile))
    • k.j Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 17.06.05, 12:15
      ja chetniesmile tylko dzis cos na smuty mi sie zbiera..
    • losiek75 Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 17.06.05, 13:48
      Ja musze, dzisiaj walcze do konca wink
      • jeanne_n Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 17.06.05, 13:57
        no ja właśnie sączę winko (oj, jednak lubię swoją pracę big_grinDD)
        podoba mi się taki początek weekendu - a dalej może być tylko jeszcze lepiej smile
        • wenecka Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 17.06.05, 14:00
          Jeanne,
          nie macie wolnych etatów? przyszłabym do Was popracować. smile
          • kasiam306 Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 17.06.05, 14:01
            a moze Jeanne pracuje jako kiper - wiec za chwile musi wypluc..
            • jeanne_n Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 17.06.05, 14:06
              tja - więcej takich kiperów i przemysł alkoholowy na świecie by padł tongue_outP
          • jeanne_n Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 17.06.05, 14:03
            hehe - musiałabyś się ustawić w kolejce smile) chociaż, w sumie po znajomości -
            może bym Cię przepchnęła kilka miejsc do przodu wink

ale niestety - moja firma to na razie cztery w porywach do pięciu osób i pewnie
            jeszcze przez jakiś czas tak zostanie (czyli romans biurowy w moim wypadku
            odpada sad )
            • wenecka Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 17.06.05, 14:07
              to się ustawię. smile w kolejce. smile
              a liczebnośc nie wpływa na szanse romansu. pracuje w firmie z zatrudnieniem
              ponad 1000 i co z tego? nie ma sensownych gości. jeden był, to wziął i odszedł.
              może lepiej, bo nie dośc że byl mężem to jeszcze i ojcem.
              • jeanne_n Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 17.06.05, 14:12
                wpisuję Cię w takim razie na listę smile

tak btw to czasem wiele bym dała, żeby pracować w ogromnej korporacji, gdzie
                wszyscy nie wiedzą o sobie wszystkiego i gdzie jest się chociaż trochę
                anonimowym...
                tak więc - nigdzie nie jest idealnie smile
                ale winko mogę sobie zapodać big_grinD jakby ktoś reflektował, to jeszcze mam
                odrobinę...
                • herezja Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 17.06.05, 14:19
                  A czerwone, czy białe?
                  Skandal! Częstujesz, a ja wybrzydzam smile
                  Poproszę trochę winka - może być nawet zielone smile
                  • jeanne_n Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 17.06.05, 14:26
                    białe, półwytrawne, innego niestety nie mam na składzie smile

zdrówko big_grin
                  • izabella79 Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 17.06.05, 14:27
                    Asia ja tez sie napije dzisiaj. Nic mi sie nie chce robic w pracy,a jutro caly
                    dzien w szkole... Nie ma nic piekniejszego niz swiadomosc ze to moj ostatni
                    zjazd w szkolesmile)
                    • jeanne_n Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 17.06.05, 14:30
                      z Tobą to mogę wypić nawet piwo (ale z duuużą ilością soku) smile)
                      • izabella79 Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 17.06.05, 14:30
                        smile A pozniej pospiewac radosnie w milym dueciesmile
                • wenecka Re: Czy ktos ma ochote sie ze mna napic?? 17.06.05, 14:45
                  ale w małej organizacji jest przytulniej. a najlepsze są małe z kapitałem
                  zagranicznym. rewelacja!
                  bo w korporacji, ok, nikt nie zna, możesz być trybkiem i takie sobie miejsce
                  znaleźć ze mało kto wie czym się zajmujesz i masz szanse zwalac pewne rzeczy na
                  innych gospodarując czas dla siebie, ale za to masz na niewiele rzeczy wpływ,
                  Twoje pomysły prezentuje przed najważniejszym ktoś inny i procedury - coś co
                  wqrwia na maxa. dla swoich potrzeb procedury mozesz tylko wykorzystac do
                  spławiania ludzi, ktrych nie lubisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka