herezja 05.07.05, 15:36 Pentagon zatruwa wodę pitną! Posunąłbyś się... mi też gorąco... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jumar1 Re: Skandal! 05.07.05, 15:37 Spokojnie to tylko Jumar sobie siedzi ...nie obawy o zbrukanie wody Odpowiedz Link
herezja Re: Skandal! 05.07.05, 15:40 Jumar egoisto, zamiast beczki zrobiłbyś duży basen... Odpowiedz Link
jumar1 Re: Skandal! 05.07.05, 15:46 ..jakis mi ból piekielny do lewego barku wszedł! ..żesz psia kostka ...jutro zrobie... Pozdrawiam Odpowiedz Link
herezja Re: Skandal! 05.07.05, 15:52 Żesz psia kostka... Co co ja mam powiedzieć tym masażystkom w bikini?? Jutro maja przyjść?? Nie to nie, w morzu się wykąpie Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Skandal! 05.07.05, 16:04 herezja napisał: > > Nie to nie, w morzu się wykąpie chlip, chlip, ja też chce w morzu się wykąpać Odpowiedz Link
herezja Re: Skandal! 05.07.05, 16:13 Moge ewentualnie wysłać ci "morską namiastkę", czyli słoiczek z morską wodą, piaskiem i dwiema muszelkami A zanim dotrze paczka, spróbuj wyciągnąć Jumara z beczki Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Skandal! 05.07.05, 17:12 absolutnie żadna namiastka się nie nada piasek z plaży to ja mam... morze musi być w całości, zimne, z falami i szumem... a może tak dać się podkusić, odpalić wrotki i zatrzymać się na plaży? Odpowiedz Link
junkoh Re: Skandal! 06.07.05, 10:11 zoskaanka napisała: > a może tak dać się podkusić, odpalić wrotki i zatrzymać się na plaży? albo wsiasc w ten palac kultury i odleciec Odpowiedz Link
wenecka Re: Skandal! 05.07.05, 16:13 jak widzisz wystarczająco go pokarało za egoizm. następnym razem zamów masażystów dla nas. pójdziemy z nimi na plażę. Odpowiedz Link
herezja Re: Skandal! 06.07.05, 08:51 Pragnę zwrócić uwagę Szanownych Państwa, że na dziś Szanowny Kolega Jumar obiecał nam basen! Przynieście więc łopaty, motyki, kilofy, czy co tam kto ma, żeby nasz Szanowny Kolega Jumar miał czym pracować dla dobra ogółu Odpowiedz Link
bogulo Re: Skandal! 06.07.05, 08:58 no nie! zlatwilas ze Jumar basen zrobi, ale kto ze mna umowe zawieral o dostarczenie narzedzi? liberum veto, dre koszule i koniec! niech lapkami kopie i juz, nie bede do domu po narzedzia skikal Odpowiedz Link
herezja Re: Skandal! 06.07.05, 09:11 No wiesz? Co za antyspołeczna postawa!! Kolega Jumar w czynie społecznym będzie robił basen, a ty nie szanujesz ciężkiej pracy szwaczki i drzesz koszulę?! Wstyd! Odpowiedz Link
bogulo Re: Skandal! 06.07.05, 09:53 rownowaga w przyrodzie musi byc zachowana! ktos (czyt. ja) robi czyn aspoleczny, zeby ktos (czyt. kol. Jumar) spoleczny robic mogl Odpowiedz Link
herezja Re: Skandal! 06.07.05, 10:00 Czyli twój aspołeczny czyn okazuje się być wyrazem troski o równowagę sił na świecie? To wybitnie społeczna postawa D Odpowiedz Link
bogulo Re: Skandal! 06.07.05, 10:24 nazwlabym ja postawa sluzaca zachowaniu planety (a w tym przede wszystkim mnie) Odpowiedz Link
herezja Re: Skandal! 06.07.05, 10:35 Czyli mamy jednak do czynienia z czystą formą egoizmu Odpowiedz Link