herezja 28.07.05, 11:04 Już wiem czemu tak rzadko je noszę: 1. Potwornie zmarzły mi kolana 2. Usiłują mnie zagaić wszystkie autobusowe pijaczki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawdziwyja Re: Spódniczki 28.07.05, 14:47 Fiu fiu... O której wracasz z pracy i jakim autobusem? Odpowiedz Link
tamara_t Re: Spódniczki 28.07.05, 15:37 Właśnie, właśnie?! ))))))))))) Ja też chętnie zobaczę to zjawisko "herezja w kiecce" DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
herezja Re: Spódniczki 28.07.05, 16:04 hi hi nie ma mowy Właśnie wyczerpałam limit noszenia spódnic na ten rok Przypomniałmi się jeszcze jeden argument przeciwko spódnicom - trzeba uważać jak się siedzi Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Spódniczki 28.07.05, 16:14 O, widzę, że temat "Spódniczki" zgromadził trójmiejskie towarzystwo Herezja, jestem z Tobą, u mnie limit na spódniczki wyczerpał się chyba 1 stycznia Z. Odpowiedz Link
tamara_t Re: Spódniczki 28.07.05, 16:15 hahahahaha ))))))))))) Tośmy się dobrały ))))))) Ja spódniczki zakładam i owszem, ale od wielkiej okazji - a najchętniej jak z domu nie wychodzę ;PPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Spódniczki 28.07.05, 16:32 Hehe, u mnie się zbliża sądna godzina - za miesiąc wesele koleżanki, będzie się trzeba wbić w jakąś kieckę Z. Odpowiedz Link
tamara_t Re: Spódniczki 29.07.05, 09:01 Hahahahaha ))))))) takich do kolan, z zaszewkami i w wielkie kolorowe kwiaty hahahahahahahaha DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ale byś Kalinka cudnie wyglądała DDDDDDDDDDDDDDDD I kwiat we włosy rozpuszczone - bosko! Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Spódniczki 29.07.05, 09:39 Co chcesz, spódnicospodnie były kiedyś modne - każda nastolatka chciała je mieć, ale ja oczywiście ze swej wrodzonej niechęci do tzw. mód omijałam je szerokim łukiem Może teraz w ramach codziennego praktykowania przekorności sprawię sobie jakoweś smieszne ciuchi Co do kwiatów we włosach, to również mogę spróbować, tyle że będzie problem z rozpuszczonymi <lol> Z. PS. No i gdzie 32 st.C, które wczoraj pani pogodynka zapowiadała? Nie żebym tęskniła, tylko państwo meteorolostwo ponoszą klęskę za klęską, próbując przewidzieć pogodę na morzem Odpowiedz Link