Dodaj do ulubionych

wczoraj...

20.09.05, 17:27
gadalam sobie wieczorkiem z pewna osoba z forum (pozdrawiam kiss) i dowiedzialam sie przedziwnych rzeczy a tego np. ze na jednym z forum (to sie chyba nie odmienia... nie wiem... poprawcie najwyzej) byl facet ktory podawal sie za dziewczyne... tak wszedl w ta role ze w realu zaczal uzywac koncowki zenskie... w koncu sie ujawnil... nigdyo tym nie myslalam ale czy Wy zdajecie sobie sprawe ze niektorzy maja po kilka kont na gazecie i pisza pod wieloma nickami... kto wie moze sami sobie odpowiadaja... moze to i zabawne... nie wiem nie probowalam... ale co to ma wlasciwie na celu?
Obserwuj wątek
    • kesol Re: wczoraj... 20.09.05, 17:37
      Nie wiem.
    • dzika_zdzicha Re: wczoraj... 20.09.05, 19:22
      szpiegowanie kogoś? ktoś zapomniał hasła na jednym koncie i założył drugie? smile
      reklamiarze i czarny pr? wink))))))))))))))))) możliwości jest wiele. smile))))

pozdro.
      • zapalniczka Re: wczoraj... 20.09.05, 21:05
        tak ale czy Was to w ogole nie dziwi?
        • dzika_zdzicha Re: wczoraj... 20.09.05, 22:34
          jako stary cynik powiem, że nie dziwi mnie już prawie nic big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
          • zapalniczka Re: wczoraj... 20.09.05, 22:37
            tez sobie wielokrotnie tak powtarzam... ale jeszcze wiele "brudu" do odkrycia przed nami smiletongue_out
            • dzika_zdzicha Re: wczoraj... 20.09.05, 22:39
              gdzie???! już lecę z mopikiem! big_grinDDDDDDD
              • zapalniczka Re: wczoraj... 20.09.05, 22:51
                pierwsze co przeczytalam to "mopsik"... pomyslalam ze chcesz brud wytepic za pomoca psa... (w zasadzie tez troche sensowne prawda? ;P)ale tak patrze i skojarzylam teraz... ciezko Ci bedzie to posprzatasz co chwile "nadlatuje nowy ptaszek zeby narobic"...
                • dzika_zdzicha Re: wczoraj... 20.09.05, 22:54
                  wszystko wysprzątam bo mam Pana Propera! big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                  • zapalniczka Re: wczoraj... 20.09.05, 22:57
                    to tak trzeba od razu... nie ma jak faceta zaprzegnac do roboty ;P
                    • dzika_zdzicha Re: wczoraj... 20.09.05, 22:58
                      no! wypastuję nim podłogę! big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                      • zapalniczka Re: wczoraj... 20.09.05, 22:58
                        no to juz mi sie troche inaczej skojarzylo... ;P
    • emzecik Re: wczoraj... 20.09.05, 21:29
      > co to ma wlasciwie na celu?

jeśli chodzi o mnie to wkurwienie mej szanownej istoty
      • zapalniczka Re: wczoraj... 20.09.05, 22:36
        szanownej... cool smile
    • zeppelia Re: wczoraj... 20.09.05, 21:42
      ale jakie to ma znaczenie? Jeśli ktoś nie manipuluje nikim w ten sposób, nie
      wprowadza w błąd to mam to gdzieś, są gorsze problemy w sieci
      • zapalniczka Re: wczoraj... 20.09.05, 22:36
        no nikt mi nie powie ze normalne jest dzialanie pod kilkoma nickami i wymyslanie rozniacych sie postaci... raz jestem soba raz kim innym... g l u p i e!
        • zeppelia Re: wczoraj... 21.09.05, 00:31
          jasne, że glpie. Ale nie spędza mi to snu z powiek. Poza tym mialam na myśli
          posiadanie kilku nicków całkiem jawnie
    • hanka331 Re: wczoraj... 20.09.05, 22:49
      Manipulacja ich po prostu kręci, a wejście w rolę kobiecą przyprawia o orgazm.
      Taka mała zamiana ról.
      H
      • zapalniczka Re: wczoraj... 20.09.05, 22:58
        ciekawa jestem jak to wyglada procentowo... wiekszosc facetow czy babeczek to "uprawia"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka