gosialska 12.11.05, 21:47 17 listopada bede na koncercie Macy Gray. Bilety zdobyte dzieki sms-owi do Radia Zet! Bardzo sie ciesze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
md0512 Re: Macy Gray 13.11.05, 00:20 Czyżby wejściówka dla dwóch osób? Ja też chcę, ja też chcę! Odpowiedz Link
konrado80 Re: Macy Gray 13.11.05, 01:01 to rozumiem że masz dwa i nie masz z kim iść i zaproponujesz mi potowarzyszenie Twojej bardzo miłej osobie )) i w końcu się spotkamy i zobaczymy i poznamy via real i wogóle będzie faosko i wogóle )) Odpowiedz Link
candycandy Re: Macy Gray 14.11.05, 11:19 bilet na koncert wspomnianej pani chetnie przyjme;PPP Odpowiedz Link
herezja Re: Macy Gray 14.11.05, 11:21 Jakoś nie zauważyłam, żeby założycielka wątku wspominała cokolwiek o szukaniu towarzystwa, a tu już tyle chętnych osób... fiu fiu... Odpowiedz Link
candycandy Re: Macy Gray 14.11.05, 11:43 nie koloryzuj - chetni sa - a jakze - ale przede wszystkim na biletyPP za towarzystwo wystarczy mi (sic!) Macy)) Odpowiedz Link
gosialska Re: Macy Gray 14.11.05, 20:23 To nie tak. Chętnie zabrałabym kogoś, komu równie bardzo zależałoby na tym koncercie jak mnie samej Ale bede z koleżanką z Torunia ponieważ przyjeżdzamy tylko koncert i musimy wrócic tego samego dnia (nocy) do Torunia. 1) nie mam za bardzo gdzie się zatrzymac 2) powinnam byc w pracy w piatek. Napisałam ten watek bo nie mogłam ukryć mojej radości i chciałam sie z kimś tym podzielic Odpowiedz Link