Dodaj do ulubionych

Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach?

22.03.06, 10:01
Czy ktoś z Was pojechał sam(a) na 2tygodniowe wakacje w jakimś ciepłym kraju?
Czy byliście zadowoleni z tego wyjazdu? Czy decydować się na coś takiego?
Obserwuj wątek
    • altu Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 22.03.06, 10:37
      w ciepłym kraju to nie..
      ale w Polsce, na Mazurach, a kiedyś tez w Gdańsku.
      było fajnie.
      najważniejsze to integracja z "obcymi" wink
      wiadomo, że ze znajomymi jest fajniej. z facetem, czy kims bliskim jeszcze
      lepiej..
      ale jak sie nie ma co sie lubi wink
      • pyza1975 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 22.03.06, 10:57
        ja wlasnie chyba spedze samotnie wakacje i postanowilam ze pojade, niewazne ze
        sama tylko niewiem jeszcze gdzie a pozatym najbardziej mnie denerwuje ze tak
        malo jest pokoi 1-osobowych
        • singletour Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 22.03.06, 14:42
          Może tych jedynek nie jest tak mało, ale trzeba za nie z reguły wiecej płacić -
          a to już przykre... A gdybyś miała możliwość wyboru i mogła przez czas wyjazdu
          mieszkac w pokoju z drugą osobą (czyli gdybyś mogła liczyc na dokwaterowanie)?
          Próbuję się trochę rozeznać, ponieważ my łączymy współlokatorów w pokojach, ale
          ciekawa jestem, czy jest duże zainteresowanie właśnie pokojami pojedynczymi...

Beata
          _ _ _ _ _ _ _ _ _
          www.singletour.pl
          gg 566847
          • pyza1975 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 22.03.06, 14:49
            ja osobiscie nie zdecydowalabym sie na zamieszkanie z obca osoba w pokoju,
            balabym sie. wole mieszkac w pojedynke.
            • singletour Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 22.03.06, 15:11
              hm, no właśnie...oczywiście że nigdy nie do konca wiadomo, z kim ma sie do
              czynienia (chociaz przed takim wyjazdem staramy się poznać ludzi ze sobą).
              Jedynki sa bardziej komfortowe - chociaż droższe. Ale komfortowesmile - to też sie
              liczysmile

Beata
              _ _ _ _ _ _ _
              www.singletour.pl
              gg 566847
              • pulsarkowy Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 22.03.06, 20:41
                wakacje wakacjami, ale ja wlasnie pare dni temu uswiadomilem sobie cos dziwnego
                - jako czlowiek zdecydowanie nawykly do samotnosci (zreszta zawsze chodzilem
                wlasnymi sciezkami), i chyba troche ja lubiacy, nagle poczulem sie cholernie
                dziwnie, kiedy gosc (z ktorym zreszta przemieszkalem raptem jedna noc) zostal
                nagle przymusowo wykwaterowany. gwoli wyjasnienia - pracuje teraz na zadupiu,
                mieszkam poniekad w pracy (konkretnie to z "biura" do pokoju mam jakies 5
                metrow) i nie mialem opcji wyboru lokum. chce czy nie musze mieszkac w pokoju 2
                osobowym.

i przynajmniem mam do kogo przyslowiowa "gebe otworzyc" - choc jak jechalem
                tutaj to wydawalo mi sie ze mieszkanie z kims obcym w pokoju (czego nigdy nie
                przezylem w zasadzie) to dla mnie absolutnie niemozliwe...

a co do wakacji - no fakt, ze jest jeszcze druga strona medalu, mianowicie
                rzeczywiscie od czasu do czasu POTRZEBA kazdemu troche samotnosci, troche
                spokoju, etc...
    • md0512 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 22.03.06, 20:12
      al112 napisał:
      > Czy ktoś z Was pojechał sam(a) na 2tygodniowe wakacje w jakimś ciepłym kraju?
      > Czy byliście zadowoleni z tego wyjazdu? Czy decydować się na coś takiego?

Chyba bym się wściekł...
    • anisua Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 23.03.06, 07:52
      nie byłam i nie wybieram sięwink

zwariowałabymwink
      choć lubię trochę samotności, ale nie az tak...
      • pyza1975 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 23.03.06, 08:36
        to nie kwestia lubienia samotnosci.. ja jej nienawidze ale czasem czlowiek
        niema wyboru bo niema z kim jechac..
    • mimikra1 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 23.03.06, 11:30
      Nigdy bym się nie odwazyła...
      • pyza1975 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 23.03.06, 11:31
        ja nigdy nie bylam ale moze sie zdecyduje, w zeszle wakacje urlop spedzilam w
        domu i wylam z rozpaczy ze siedze w tej wawie
        • mimikra1 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 23.03.06, 11:46
          Pyza, może nie bedzie tak źlewinkForemki i forumowicze też prawdopodobnie nie
          mają z kimwink
          • pyza1975 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 23.03.06, 11:57
            mam cicha nadzieje ze fakstycznie cos sie zmieni..
            a jak nie to pozyczke z banku wezme i do jakiegos spa pojadesmile))))))))))))))))))
            • matti28 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 23.03.06, 13:26
              tez o tym myslalam smile
              • pyza1975 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 23.03.06, 13:34
                a znasz jakies przyzwoite i wmiare cenowo osrodki ze spa?
                • matti28 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 23.03.06, 13:42
                  wszytko zalezy od terminu, poza sezonem jest oczywiscie taniej. ja w koncu sie
                  nie zdecydowalam ale podobało mi sie www.sandra.ta.pl/dane/0.htm
              • altu Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 23.03.06, 14:17
                na takie wczasy razem ze spa tez bym sie pisala.
                ale tam to lepiej z kolezankami niz facetem jechac wink
                wszak drzewa do lasu ... wink
                • pyza1975 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 23.03.06, 14:49
                  to moze sie jakos uda nam zgrac i razem wyruszymy na odnowe a pozniej na
                  podrywsmile)))))))))
                  • matti28 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 23.03.06, 14:55
                    hahaha podoba mi sie ten pomysl wink
                    • pyza1975 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 23.03.06, 15:01
                      smile tylko wspolny termin trzeba ustalic..

kurcze juz sobie wyobrazilam jak tlum facetow za nami gania, a my takie
                      piekne,wygladzone odmodnione... hehehe
                  • altu Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 24.03.06, 08:26
                    > razem wyruszymy na odnowe a pozniej na
                    > podrywsmile)))))))))

mam nadzieje, ze kolejnosc jest nieprzypadkowawink

chociaz... dobry podryw nie jest zly...wink
    • anula001 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 24.03.06, 14:02
      Nie bylam nigdy sama, i nawet nie chce sprobowac, bo wiem, ze niezbyt podobaloby
      mi sie to. Jestem zwierze stande, uwielbiam ludzi i tylko majac ich wokol siebie
      dobrze funkcjonuje.
      • pyza1975 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 24.03.06, 15:18
        ja tez nie byla sama ale chyba jestem zdesperowana i moge nawet jechac sama
        bykle odpoczac od warszawy zgielku i smrodu
    • na_walizkach Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 30.03.06, 10:52
      tak, w grecji na obajzdówce. było OK.
      • mosaca Re: tak to... 31.03.06, 23:32
        Bylam kiedys w Grecji 1miesiac ,sama bylam dwa tygodnie i bylo zaj... po
        2tygodniach dojechala kolezanka i bylo tak se...Mysle,iz jak spedzisz wakacje
        zalezy i od Ciebie i od grupy na jaka trafisz.Pozdrawiam i udanych wakacjii,jak
        bym miala kase znowu jechalabym nawet sama.Acha nie byla to objazdowka i
        mieszkalam na wsi ,bo biuro podrozy bylo niekompetentne jedz do centrum :")
        • kurka_wodna2 samotny urlop. 09.04.06, 15:53
          Samotny urlop,dwutygodniowy był super -u podnóży Góry Olimp.
          Poznałam grupę samotnych pań i grasowałyśmy sobie bezpiecznie roześmianą bandą.
          Było super !!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka