al112 22.03.06, 10:01 Czy ktoś z Was pojechał sam(a) na 2tygodniowe wakacje w jakimś ciepłym kraju? Czy byliście zadowoleni z tego wyjazdu? Czy decydować się na coś takiego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altu Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 22.03.06, 10:37 w ciepłym kraju to nie.. ale w Polsce, na Mazurach, a kiedyś tez w Gdańsku. było fajnie. najważniejsze to integracja z "obcymi" wiadomo, że ze znajomymi jest fajniej. z facetem, czy kims bliskim jeszcze lepiej.. ale jak sie nie ma co sie lubi Odpowiedz Link
pyza1975 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 22.03.06, 10:57 ja wlasnie chyba spedze samotnie wakacje i postanowilam ze pojade, niewazne ze sama tylko niewiem jeszcze gdzie a pozatym najbardziej mnie denerwuje ze tak malo jest pokoi 1-osobowych Odpowiedz Link
singletour Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 22.03.06, 14:42 Może tych jedynek nie jest tak mało, ale trzeba za nie z reguły wiecej płacić - a to już przykre... A gdybyś miała możliwość wyboru i mogła przez czas wyjazdu mieszkac w pokoju z drugą osobą (czyli gdybyś mogła liczyc na dokwaterowanie)? Próbuję się trochę rozeznać, ponieważ my łączymy współlokatorów w pokojach, ale ciekawa jestem, czy jest duże zainteresowanie właśnie pokojami pojedynczymi... Beata _ _ _ _ _ _ _ _ _ www.singletour.pl gg 566847 Odpowiedz Link
pyza1975 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 22.03.06, 14:49 ja osobiscie nie zdecydowalabym sie na zamieszkanie z obca osoba w pokoju, balabym sie. wole mieszkac w pojedynke. Odpowiedz Link
singletour Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 22.03.06, 15:11 hm, no właśnie...oczywiście że nigdy nie do konca wiadomo, z kim ma sie do czynienia (chociaz przed takim wyjazdem staramy się poznać ludzi ze sobą). Jedynki sa bardziej komfortowe - chociaż droższe. Ale komfortowe - to też sie liczy Beata _ _ _ _ _ _ _ www.singletour.pl gg 566847 Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 22.03.06, 20:41 wakacje wakacjami, ale ja wlasnie pare dni temu uswiadomilem sobie cos dziwnego - jako czlowiek zdecydowanie nawykly do samotnosci (zreszta zawsze chodzilem wlasnymi sciezkami), i chyba troche ja lubiacy, nagle poczulem sie cholernie dziwnie, kiedy gosc (z ktorym zreszta przemieszkalem raptem jedna noc) zostal nagle przymusowo wykwaterowany. gwoli wyjasnienia - pracuje teraz na zadupiu, mieszkam poniekad w pracy (konkretnie to z "biura" do pokoju mam jakies 5 metrow) i nie mialem opcji wyboru lokum. chce czy nie musze mieszkac w pokoju 2 osobowym. i przynajmniem mam do kogo przyslowiowa "gebe otworzyc" - choc jak jechalem tutaj to wydawalo mi sie ze mieszkanie z kims obcym w pokoju (czego nigdy nie przezylem w zasadzie) to dla mnie absolutnie niemozliwe... a co do wakacji - no fakt, ze jest jeszcze druga strona medalu, mianowicie rzeczywiscie od czasu do czasu POTRZEBA kazdemu troche samotnosci, troche spokoju, etc... Odpowiedz Link
md0512 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 22.03.06, 20:12 al112 napisał: > Czy ktoś z Was pojechał sam(a) na 2tygodniowe wakacje w jakimś ciepłym kraju? > Czy byliście zadowoleni z tego wyjazdu? Czy decydować się na coś takiego? Chyba bym się wściekł... Odpowiedz Link
anisua Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 23.03.06, 07:52 nie byłam i nie wybieram się zwariowałabym choć lubię trochę samotności, ale nie az tak... Odpowiedz Link
pyza1975 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 23.03.06, 08:36 to nie kwestia lubienia samotnosci.. ja jej nienawidze ale czasem czlowiek niema wyboru bo niema z kim jechac.. Odpowiedz Link
mimikra1 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 23.03.06, 11:30 Nigdy bym się nie odwazyła... Odpowiedz Link
pyza1975 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 23.03.06, 11:31 ja nigdy nie bylam ale moze sie zdecyduje, w zeszle wakacje urlop spedzilam w domu i wylam z rozpaczy ze siedze w tej wawie Odpowiedz Link
mimikra1 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 23.03.06, 11:46 Pyza, może nie bedzie tak źleForemki i forumowicze też prawdopodobnie nie mają z kim Odpowiedz Link
pyza1975 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 23.03.06, 11:57 mam cicha nadzieje ze fakstycznie cos sie zmieni.. a jak nie to pozyczke z banku wezme i do jakiegos spa pojade)))))))))))))))))) Odpowiedz Link
matti28 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 23.03.06, 13:26 tez o tym myslalam Odpowiedz Link
pyza1975 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 23.03.06, 13:34 a znasz jakies przyzwoite i wmiare cenowo osrodki ze spa? Odpowiedz Link
matti28 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 23.03.06, 13:42 wszytko zalezy od terminu, poza sezonem jest oczywiscie taniej. ja w koncu sie nie zdecydowalam ale podobało mi sie www.sandra.ta.pl/dane/0.htm Odpowiedz Link
altu Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 23.03.06, 14:17 na takie wczasy razem ze spa tez bym sie pisala. ale tam to lepiej z kolezankami niz facetem jechac wszak drzewa do lasu ... Odpowiedz Link
pyza1975 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 23.03.06, 14:49 to moze sie jakos uda nam zgrac i razem wyruszymy na odnowe a pozniej na podryw))))))))) Odpowiedz Link
matti28 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 23.03.06, 14:55 hahaha podoba mi sie ten pomysl Odpowiedz Link
pyza1975 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 23.03.06, 15:01 tylko wspolny termin trzeba ustalic.. kurcze juz sobie wyobrazilam jak tlum facetow za nami gania, a my takie piekne,wygladzone odmodnione... hehehe Odpowiedz Link
altu Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 24.03.06, 08:26 > razem wyruszymy na odnowe a pozniej na > podryw))))))))) mam nadzieje, ze kolejnosc jest nieprzypadkowa chociaz... dobry podryw nie jest zly... Odpowiedz Link
anula001 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 24.03.06, 14:02 Nie bylam nigdy sama, i nawet nie chce sprobowac, bo wiem, ze niezbyt podobaloby mi sie to. Jestem zwierze stande, uwielbiam ludzi i tylko majac ich wokol siebie dobrze funkcjonuje. Odpowiedz Link
pyza1975 Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 24.03.06, 15:18 ja tez nie byla sama ale chyba jestem zdesperowana i moge nawet jechac sama bykle odpoczac od warszawy zgielku i smrodu Odpowiedz Link
na_walizkach Re: Byliście kiedyś sami na 2tyg. wakacjach? 30.03.06, 10:52 tak, w grecji na obajzdówce. było OK. Odpowiedz Link
mosaca Re: tak to... 31.03.06, 23:32 Bylam kiedys w Grecji 1miesiac ,sama bylam dwa tygodnie i bylo zaj... po 2tygodniach dojechala kolezanka i bylo tak se...Mysle,iz jak spedzisz wakacje zalezy i od Ciebie i od grupy na jaka trafisz.Pozdrawiam i udanych wakacjii,jak bym miala kase znowu jechalabym nawet sama.Acha nie byla to objazdowka i mieszkalam na wsi ,bo biuro podrozy bylo niekompetentne jedz do centrum :") Odpowiedz Link
kurka_wodna2 samotny urlop. 09.04.06, 15:53 Samotny urlop,dwutygodniowy był super -u podnóży Góry Olimp. Poznałam grupę samotnych pań i grasowałyśmy sobie bezpiecznie roześmianą bandą. Było super !!!!!!!!!! Odpowiedz Link